Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Bushdoctor zkušenosti zde - Klikni zde pro originální téma
HaLuZ
cau lidi nemate nekdo zkusenosti s bushdoctor.at ?zajimalo by me jestli semena fakt chodej a co je to zač..dik
Plany_jablicko
Nazdarek, o bushdoctor sem se docetl tady na Groweru. Byl sem kapanek :D , tak sem si odtam objednal seminka nejake CRISTAL PARADISE...
Mezitim sem samozrejmě zapomel že sem si vubec neco takyho objednal...No a předevčírem přišla poštačka že ma pro mě nějakou dobírku za 245,- Kč..
Trvalo to asi (podle mě) ani ne dva tydny...Mozna jen jeden?
Davaji to do lepenkove krabicky velke asi jak maslo..No asi o kapku vetsi...vevnitř je obalka s popisem co to ma být a v dealeráčku bylo opravdu všech 10 semínek..
6 z nich je opravdu krasne kropenatych a zbylý 4 taky vypadají jako pěkny semínka....
Jedina věc kterou sem nepochopil je že na faktuře od Bushdoctor mam napsanou cenu 165,- ATS a poštačka chtěla 245,- Kč.. Ale to je jenom dobře.No né :wink: ?
No ale jestli ses ptal na zkusenosti s Bushdoctor, tak ja mam zatim ty nejlepší...Ješte sem to nezasadil protože sem objednal Outdoor a ten myslim nema smysl sazet začatkem září :(

[Edited by Plany_jablicko on 28-08-2001 at 11:26 AM]
TSUBA
Nazdárek! :-)))))))
Lidi v pátek mám cestu do Vídně, tak jsem si řekl, že při té příležitosti navštívím Bushdoctora a koupím si nějaký modýlek. Vybral jsem si Shivu Shanti II. (od Sensi Seed Bank) - 15 semínek za 130 šulinků. Váhal jsem jestli si nemám místo toho koupit Afghani special nebo Northern Lights special od KC Brains (Leda uno taky vypadá hezky), jenže to stojí každý druh 165 šulinků a je to jen 10 semínek. Poraďte mi prosím co si vybrat. Žádný z těch modelů neznám, takže kdo s nimi máte zkušenost, svěřte se prosím. Nebudu mít moc peněz a tak si koupím jen jeden model a zatím to vypadá na tu Shivu (četl jsem, že Shiva je nenáročná na pěstování a brzy kvete), ale nejsem pevně rozhodnutý, takže pokud máte někdo proti Shivě pádné argumenty, nechám se přesvědčit.
Díky moc a moc :-)))))))))
Modeste
to Tsuba
Ked si chces kupit Shivu, tak mysli na to, že to je indoor - maximalne do sklenika ale nie na vonkajsie pestovanie.
Shiva shanti II znamena , ze su to druhotriedne semena.
Skor by som kupil od KC Brains , ked mas malo penez.
sunset
Tsuba: Me tenhle shop taky zajima, proto jsem si prolez celou jejich produkci a dukladne ji porovnal s tim, co o ni pisou pestitele na Strainbase.
Adresa na Strainbase je http://www.overgrow.com/strainbase/index.php

Zaujaly me:
Leda Uno 165 ATS
Orange Bud 425 ATS
White Russian 990 ATS

Slo mi o maximalni kvalitku a kvantitu, pohodovou ganju a bezproblemove pestovani.

Shiva Shanti II me zarazi cenou, original od Sensi Seeds je cenove uplne jinde...

Modeste: Shiva Shanti II neznamena, ze to jsou seminka druhy tridy, jako Renault 19 neznamena, ze to je auto 19ty tridy ;)
Peace...
Charter
Nevim, jestli je to stejna firma, ale na www.bushdoctor.at
uverejnuje super mesicni kalendar, kde najdete vsechno o tom, kdy co sazet, klonovat a tak. Skoda jen, ze je to v nemcine a ze se na ceskym webu zatim nikdo nenasel, kdo by to prekladal, nebo jo?
Treba na groweru?

PS:
To je docela dobra cena za 245,- misto 165 silasu :-)))
poorthc
Tiez nakupujem semená u Bushdoctora ale od firmy KC Brains už nakupovať nebudem nakolko mam s ich semenami zlé skúsenosti. Pred rokom som od nich kúpil Chrystal Paradise - potešila ma 100% klíčivosť ale matroš to bol akurát tak na mlieko. Tento rok som zas kúpil KC 36 - klíčivosť 30% a rastliny úplne slabé. Takže KC Brains neodporúčam. Ostatné zrno je v pohode.
livo
No to jsi mě moc nepotěšil :rolleyes:. Pěstoval jsi outdoor nebo indoor?
swam
prave mi došla zasielka od bushdoctor. Travalo to len 6 dni ododňa jak som to obiedvaval. Objedanal som LEDA UNO a KC36, jedno semeno leda bolo rozmačknuté :( . K zasielke mi pripočitali 80 ATS, ale na pošte som platil ešte 140 sk :(
tehace
právě jedu stejnej model jako ty indoorem 250W substrát, Cristal paradise vod KC.... a musim říct, že po pěti tejdnech růstu mam pěkný kytí asi 25cm vysoký, krásně větvený, silný a skoro připravený na přepnutí... sou podruhý zaštípnutý, jen čekám až se z toho vzpamatujou a dou do cyklu 12/12... jen doufám že při kvetení eště trošku povyrostou a pak nasaděj palice jak mikrofóny....
jen řízky čekaj už třetí tejden na kořínky, ale to možná bude problém jinde, třeba v gelovym stimulaxu, něgde sem tu čet, že to nejni zrovna vono... klíčivost sem měl devadesátiprocentní teď jen poměr samců aby nebyl absolutní....
tak jak vidíš, absolutně jiná zkušenost....
dokonce snášej i poměrně velký dardy hnojivem....
poorthc
Neviem prečo ale ja mám proste s KC takéto skúsenosti a tretí krát už od nich kupovať nebudem. Radšej si priplatím u dutch passion. Crystal som pestoval out a KC36 som sa chystal do sklenníku ale dako mi neostalo čo sadiť. Tie rastliny čo vyklíčili boli dosť shitové. Takéto sú moje skúsenosti. Dúfam že tí čo u KC kupovali nedopadnú ako ja. Veľa šťastia a dajte vedieť ako to dopadlo. Ja sa práve dávam dole s Voodoo (out) dosť do pohody. Čaute.
Savky
Cauky! Nekde tady ve foru jsem se docetl o tomhle BushDoctor z Wien. Tak jsem zkusil si objednat seminka WHITE WIDOW byla tam cena 580 ATS coz je docela hodne. No a vcera mi semena donesla p. z posty. Dost jsem se divil kdyz chtela jen 666 KC. Vsechno je v pohode tak nevim asi tam ve Wien neumi pocitat nebo moc huli fakt nevim. Kazdopadne muzete objednavat ! HI
monk
proc sou ty seminka tak levny ?
nekdo tu rikal ze KC Brains sou dobry a pritom stoji 165 ATS...
nechci koupit nakej smejd...
Sender
A jak dlouho to trvalo od objednani k dodavce,protoze ja s tim mel problemy.Pripadne napis kdy jsi to objednaval .
Oprava:ted jsem se docetl,ze to bylo behem 2 dny.

[Edited by Sender on 20-10-2001 at 06:34 PM]
inVALIDa
zajimalo by me info o doktora bushe ala austria
Savky
Objednaval jsem kolem 9.10. a 19.10. to bylo tady. Nevim proc jsou levnejsi v prepoctu White Widow me mela prijit na 1400 ,- ale platil jsem 666 ,- Doufam ze budou O.K.
Hlava
Zdravím ve spolek .

Taky jsem objednával přes net semínka a nebyl v tom žádnej problém :)
10.10.2001 objednáno přes net
19.10.2001 mi to přišlo domů

objednal jsem si Maple Leav Indica 15ks za 580ATS + 10% daň , celkem i s poštovným 660ATS . Cena v kč celkem 1646kč .

Později dám vědět jak to klíčilo atd.

Mějte se Čau


PS: Jo a druhej den si mě zavolaly na poštu a doplácel jsem 90kč , takže celková cena je 1736kč .

[Edited by Hlava on 26-10-2001 at 12:08 PM]
Vysmátá cyklistka
Savky, ta cena 666,-Kč bije přímo do očí!

Z toho vypěstuješ přímo PEKELNEJ model!

Tak ať ti hulí, bejbino!
La Grand
jo jo taky jsem si od tud objednal seminka konkretne shiva shanty II a jeste mi to neprislo ale jsem na to zvedavej v prepoctu by to melo stat i s postovnym 580 Kc a to je hodne ferova cena za 15 seminek
HoumBoj
Tadle firmička je faqt fpoho,7.10. sem si vobjednal vod K.C.Brains outdoorovej modýlek T.N.R a dneska 22.10 mě to přishlo a chtely za to na poshte 702,70 Kč.Cena je f poho oproti jinej firmaam.Esli máte zájem můžu postnout fotecky s Balickem presne taq jaq sem ho dostal,a taky smlouvy a naky taky piicovinky.Taq si dyshtak reknete.Jinak posilaj to f krabce, v ni je faqtuura a paq papiirowej sacek s menem modylku a v nem je klasik díleráček.Taq zatim

[Edited by HoumBoj on 22-10-2001 at 09:52 PM]
konart
Objednaval jsem si 4.10.2001 Shiva Shanti II., zatím mě nepřišla. Je možný, že ji nemají skladem.
La Grand
tak to jsi me nepotesil taky na ne cekam
evergreen
Zdravíčko,
for poorthc: tak s tým KC to zase nie je také jednoznačné. To že si si kúpil od nich semienka a nenaklicili to sa mi stalo už veľakrát aj u kvalitných firiem(Sensi seeds napr.) a to že vypestovaný model bol vhodný akurát do mlieka to vôbec nemusí byť známka nejakej horšej kvality semienok. Ja som si napríklad kúpil minulý rok semienka Durban-u zase od Sensi seeds vypestoval som, čakal som a nič . Absolútne nič.Ale pár som si ich odložil a nechal na budúci rok a na moje veľké prekvapenie je z toho prvotriedna ganja. Neviem prečo je to tak, semienka boli sadené v tej istej zemi a hnojené rovnakým hnojivom, takže neviem..

P.S.: bushdoctor je O.K.

EVERGREEN
konart
Nejsem si tím jistý ale myslím si, že semínka mohla být čerstvá. Semínko potřebuje chvilku klidu, "vyschnout a usnout". Proto jsi asi měl další rok lepší úrodu z těch stejných semínek.
thinkswitch
jenom by me zajimalo jestli doopravdy posilaj ty vzory, ktery inzerujou... teoreticky nezjistit, co Ti do toho pytlicku dali ... :(

mate nekdo napad jak to zjistit?
Sido
Houmboji koukni do sve posty....... :o))) Diky Sid
poorthc
Tak to je pekná haluc. Ja neviem ale semená kupujem preto aby som z nich niečo vypestoval a aby bola dobrá už prvá generácia. To že prvá generácia bola shit ma odradilo od toho aby som tie semená sadil aj druhý rok a vôbec ma taká vec nenapadla že by to mohlo fungovať až obrok. Pokladol som za zbytočné pestovať len pre pastvu očí. S pozdravom poorthc.
evergreen
....a nie je možné, že kvalitu, resp. množstvo THC ovplyvňuje trebárs výskyt príp. absencia nejakého mineráleho prvku alebo nejakej látky ?

...chcem tým len povedať, že si nemyslím že problém je v semenách, ale skôr v pestovatelských postupoch..

...alebo nejaká choroba o ktorej nevieme ?

evergreen
poorthc
To ti teda neviem, lebo trávu pestujem jednoduchým spôsobom: zasadím, zalievam, zastrihnem a sem tam pohnojím.Nesledujem ph ani iné vplivy podla mňa je sila modelu daná geneticky a ostatné faktory to ovplivňujú len v malej miere. Ešte sa mi nestalo aby tráva vypestovaná z kúpených semien nedupala.Vinu som pripísal KC a ani tento rok sa mi neosvedčila kúpa od nich tak budem kupovať od iných firiem.
evergreen
Nazdárek,
Ty mi píšeš, že podľa Teba je sila modelu daná geneticky a ostatné faktory to ovplyvňujú len minimálne. Tak mi teda vysvetli ten môj prípad s tým Durbanom.
evergreen
Ondrash
Zdarec všeci lidi,

no z toho Bushdoctora, či jak se to píše jsem si nechal poslat Sensi Skunk. Zkouškově jsem nechal klíčit dvě (taky abych testnul novou pěstírnu) no a obě vyklíčily do 60 hodin, no myslím, že to bude v pohodě :D :D :D

livo
Jak už jsem tady jednou psal, objednal jsem u bushdoctora KC33 od KC Brains. Zasadil jsem šest semínek - jedno chcíplo mojí blbostí ještě ve vývinu a pět se chytlo v pohodě. Z těch pěti je jeden samec, takže u mě zatím spokojenost.
Btw tady se můžete kouknout, jak to roste ;) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1573

[Edited by livo on 11-11-2001 at 10:56 AM]
poorthc
Tak ten tvoj Durban ti neviem vysvetliť a to s tou genetikou je len môj osobný názor realita sa možno líši neviem nemám s tým skúsenosti ako som už písal pestujem klasickým spôsobom ani nešlachtím a nekrížim. Nerobým s rastlinami nič okrem pestovania.
S pozdravom.
Haman
Tam po měsíci od objednání semínek od buschdoctor.at
se mi konečně ozvali. Napsaly mi, že mojí objednávku
ihned vyřídily a před pár dny se jim to vrátilo z českejch hranic. A že v součastný době není možný poslat seminka do ČR.
ianick
To je smůla

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 07:54 PM]
Kmenet
Objednával jsem si 30. října 2001 a za 14 dní mě přišli semínka od Bushdoctor úplně v pohodě. Takže já žádné problémy nezaznamenal.
KosMic
....tak to je spatny, ja jsem obednaval pred 10 dny (Shiva Shati II). Takze uz to asi ani cekat nemusim.

:(

Neznáte nějakou jinou banku, která posílá na dobírku?
coach
No to jsou pekny svine!!! Co to maj co vracet. Co kdyz jsem sberatel seminek?!. Zaslozili by nakopat do pr...dele.
robor
To je teda pech. Zrovna dokončuju svou první skříň a těšil jsem se na semínka, která jsem objednal před 14 dny.
Nechápu jak můžou vracet z hranic nějakou poštu? To se koukaj do zásilek???
Red Tornado
Ne do kazde, ale koukaji. Celnice na to ma pravo. Primarne za ucelem zjistovani zda uvedena cena/obsah odpovida skutecne cene a obsahu a zda nesidis na cle. A Sekundarni efekt, ... ten vidis tady.
La Grand
Ja jsem si odtud objednal shivu shanti II a do 10 dnu sem to tady mel takze nechapu co se mohlo u vas posrat
ianick
Jak to balí?

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 07:56 PM]
Limba,CsC
Spíše se domnívám, že bude na nějaký čas utrum. :( Pokud v jedné zásilce najdou semínka a někdo zjistí, co je to zač (druhá věc je, zdá máte právo dovézt či objednat semena čehokoliv-podle mne není naplněna skutková podstata - není důvod......), potom se bude k vracení pošty téhož odesílatele přistupovat víceméně systematicky (Bushdoctor=drogy ???).
Uvidíme, co nám čas přinese, přejme si jen to nejlepší :)




erik
Ja som skúsil obiednavať pre pražaka pred štyrmi týždnami K-37 a nedoslo nič . Teraz skušam na slovensko neviem či sa to podarý.
xhtml
To já jsem před týdnem dojel do Vídně , zašel jsem do obchodu a koupil semena.To byste nevěřili , jak jsou tam lidi ochotní(to se s Českem nedá srovnávat).Ukázali my tam 4 balíčky a já si mhol vybrat-->vybral jsem si ty , cose mi zdáli nej-->měl jsem klíčivost 100% .
Kmenet
To ianick

Na krabičce od těch semínek bylo nějaký hranatý razítko s nápisem – 01 / Břeclav – asi od celníků, ale nevím. Adresa odesílatele byla Abs.: Bauer Eisenbach Schubert OEG, 1070 Wien, Kirgengasse 19. Toť vše. Přišlo to 12. listopadu.
ianick
to kmenet: Díky


[Edited by ianick on 23-12-2001 at 07:57 PM]
Jack
Taky jsem byl jednou kupovat seminka ve vidni a s celnikama zadnej problem. Seminka jsem mel v kapse.
Klasika - jen mi prohlídly kufr, ale nikdo mě nešacoval
(a tebe taky nebudou když by neměly ňákej typ).
Havro
Ja jsem prevazel seminka v palubni desce a celnici na to prisli. Tak u me delali osobni prohlidku a prohlidku kamosova auta. Kdyz nic nenasli(hledaji ganju a Ecka) vratili semena a frceli jsme dom. Pravda je, ze jsme jim rikali, ze to jsou semena technickeho konopi.
xhtml
Pres raukousky hranice jsem to preves v kapse .Proste jen tak v kapse a na ceskych hranicich me ani nekontrolovali(jel jsem pres Mikulov)::O))))))
erik
Vie mi niekto povedať či mu prišlo niečo od Bushdoctora? Poradte neaké webové adresi na nákup semiačok.Čo sa týka viedne kto vie nie čo o obchode na mariastrasse veía som o tom počul ale ešte som tam nebol. A otazočka na oudoor počul som o vyšlachtení neakej odrody skunka a indiky ktorú šlachtily na 1500 m . Test sa odohraval v rakúskich alpách. V raj je napredaj na mariestrasse už od minulého roka a je pohoda.Cena za balenie a názov.
ianick
Jedu na výlet do Vídně .........!:):)
sativa
co kdyby jsi použil hledání, je to takový aktivní odkaz vpravo nahoře, příště zkus před tím než se zeptáš trochu hledat, jinak se zkus podívat třeba sem:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1923
http://www.dutch-passion.nl
http://www.sensiseeds.com/
http://www.nirvana.nl/
Oscar111
Je tam otevříno i v sobotu ??
PS: Vím, že to najdu na jejich webu ale nějak se mi nechce a radějc to uslyším vod někoho, kdo tam už byl,,, Dík.
Walhalla2000
najdes to na jejich webu...

:-))
Oscar111
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Oscar111
Walhala fakt si pamatuju ty posraný německý dny,,,
Sobota může být Sa i So a neděle je So,, aha,, tak v sobotu maj od 10-17h
Můžeš aspoň napsat jestli jsem to přečet správně,, nerad bych tam jel zbytečně,,,
Walhalla2000
jojo, je to tak..
samstag sobota
sontag nedele
4C3
...ZASILKY OD BUSHDOCTORA? Prave jsem mel totiz v umyslu si nechat poslat Shiva Shanti II.
Pokud se budu muset rozhodnout pro jinou Seed Banku, jakou byste doporucovali? Aby byla - zkusenosti - zarucena solidni klicivost, rychlejsi jednani ale hlavne nizky ceny. On ten Bushdoctor taky nemel zrovna nejlevnejsi ceny... :(
OŇAF
Já ti můžu doporučit http://www.seedsdirect.to a tam Nirvana seeds. Semínka stojej od 15 do 20 dolarů za pytlík. V pondělí sem poslal prachy a v pátek mi to přišlo a ještě jedny semínka jako bonus zadara. Chodí to v Cédéčku a nejsou s tim žádný komplikace na hranicích. Jo a zasadil sem 12 semen ( 10*pure powert plant + 2* Indoormix)
líčivost 100 Procent a 8 samic takže celkem OK ne?????????
4C3
OŇAF: Slo mi dost o nenarocnost v pestovani, coz Shiva Shanti II urcite splnuje - jak je na tom "Nirvana" nevim...
Jakym zpusobem jsi jim platil? Neni to moc velky riziko, posilat prachy v dopise?

A jeste jedna vec - vim, ze halogenovy svetlo neni pro pestovani indoor zrovna nejlepsi, ale momentalne na novou sodikovku se vsim vsudy nemam prachy (do 500,- by se to asi nesehnalo, ze?). Takze otazka zni - vyroste mi pod halogenovym osvetlenim "kytka", a jestli jo, tak alespon trochu "ucinna"?
4C3
OŇAF: Ufff... koukam, Shiva Shanti II, ktera by me u Bushdoctora vysla i s postovnym asi na 550Kc, by stala na http://www.seedsdirect.to asi 1000Kc.... Takze to nevim, nevim.
adam13
lidičky mam takovej malej problemek najde se naka dobra dušička ..........fuck newim adresy na seeeds banky (indoor)muzete naky napisat??? :) Buschdoctor... vite so myslim ctu to ale newim kam kuknout.......dííííííííííííííííííííííííííx :)
ianick
Kukni sem: http://www.caramba.cz
a vyber si.
Aaron Lightner
Tohle jsou přímo seedbanky:

http://www.seeds.cz

http://www.dutch-passion.nl/
http://www.paradise-seeds.com/
http://www.aloha.nl/shop.html
http://www.theamsterdam.com/
http://www.cannabis-seedbank.nl/seedbank.htm
http://www.sensiseeds.com/
http://www.somaseeds.nl/

http://www.seedsdirect.to/frame.html
http://www.seedbank.co.uk/
http://greenworld.8k.com/
http://genegenie.homestead.com/menu.html

http://www.elray.com/richies/index.htm

http://www.hempqc.com/main.htm
http://www.emeryseeds.com/
http://brisulkye.tripod.com/

http://users.lycaeum.org/~sunny/seedbanks.html
http://www.whitewidowweb.com/
http://www.seedselect.com
http://draknet.com/users/ganjaworld/index2.html
http://www.africanseeds.com/
http://www.tambu-smart.com/

Tohle jsou další stránky s žebříčky kvality seedbank a podobně:

http://www.cannabinoid.com/wwwboard/seedbanks/
http://users.lycaeum.org/~npkaye/seedbanks.html
http://www.seedbankupdate.com/
http://www.geocities.com/SunsetStrip/Underground/3291/
http://www.home.aone.net.au./x/seed-cat.htm


[Edited by Aaron Lightner on 17-12-2001 at 12:04 AM]
adam13
strašně díííííííííííííííx takovýdle lidičky sou tady na groweru třeba :) eště jednou díííííííííííííík:)
Roman Dirda
Třeba http://www.kcbrains.com nebo http://www.nirvana.nl a samozřejmě nám nejblížší a nejlevnější growshop http://www.bushdoctor.at
Haman
Tak jsem se dozvěděl, že ty problémy se semínkama od Bushdoctora nejsou způsobený celníkama, ale českou poštou :flick: - ta totiž přestala brát zásilky za zahraničí na dobírku.
4C3
No fuj... to jsou ty zkurv... cesky monopoly jako Posta a Telecom.
Co se ale proti tomu da delat?
ZNAMENA TO, ZE JE KONEC OBJEDNAVKAM SEMINEK ZE ZAHRANICNICH SEED BANEK?
NEBO SE DAJI OBJEDNAT NEJAKYM JINYM ZPUSOBEM, NEZ NA DOBIRKU?
Ach jo, proc je vsechno cim dal tim "jednodussi"...
:(
Hlava
Mě to taky bylo divný , objednával jsem na zkoušku a v pohodě , došly za 12dní , na konci listopadu jsem objedal znova a vono nic , :bandit: kurvy jsou to!!!!
mott
Hlava: od koho jsi objednával?? Mě přišla letos ze sensiseeds 1 zásilka, gypsy nirvana 1 zásilka (1 která měla dorazit dřív nedorazila, ani se jim nevrátila, spíš bordel), 1 zásilka od bushdoctor...
Haman
Jasně dobírka je nepoužitelná - musiš platil předem.
aGENT2
Vezl jsme semena Jamaikan Pearl, Shiva Shanti a Early Scunk autobusem v šamponu z Amstru a vubec nic. Akorát dělaly problémi lidem co meli malo penez.
4C3
Predem platit? Myslis tim primy bankovni prevod na jejich bank.ucet? To, ze je pak maji rovnou balicek poslat na tu a tu adresu se dozvi predpokladam z dodatkovejch informaci o "odesilateli" z vyplnenyho formulare, ze jo? Jde o to, jestli to neni tak trochu risk - ma uz s timhle zpusobem platby nekdo zdejsi zkusenosti?
Haman
Platba předem je jediná možnost jak objednat semínka (odkukoli - předem musíš platit všude). Možností jak je více: 1) Hotově - pošleš peníze v obálce spolu s objednávkou poštou - nejlépe jako cenné psaní
2) Tebou zmiňovaný bankovní převod
3) Převod přes Western Union - to je nejrychlejší (během 20-ti minut), ale taky nejdražší. Poslat částku do 50USD stojí 13USD.
Zkušenost mám pouze s Gypsy Nirvana - www.seedsdirect.to. Peníze jsem poslal poštou a semínka přišly za necelý 3 týdny (pokud bys platil přes WesternUnion mělo by to být rychlejší). A ještě mi přihodily nějaký semínka navíc grátis. Takže můžu doporučit.
ianick
Jako cenné psaní to nejde - cenné psaní musí jít přes celnici před odesláním. Posílejte doporučeně - dáte to na poště a k celníkům nemusíte.
Kalapu
Tak nevim, v pátek sem poslal do nirvany 30 USD na Passion 1 od dutch p. a nevim teda jak to dopadne...
Každopádně vás budu informovat...
hydro
halogen v ziadnom pripade,sam som tym presiel,ratolesti su pretiahnute do vysky a velmi riedke,mal som 500watt a neni to nic moc,neni nad sodik aspon vo faze rastu urcite nie,na kvet je fajn metalhalide,ale o tom som len cital
hydro
odporucam ti navstivit BUSHPLANET,je to fajn growshop s milymi ludmi,je to na ESTERHAZI GASSE,dostanes sa tam ked odbocis dolava z MARIAHILFER STRASSE,mal by si to najst,plne odporucam
Roman Dirda
Hydro nemáš to trochu pomotaný-o použití metalhalidu na květ jsem ještě neslyšel,všude píšou že je na růst.A sodík-to je bez diskuze č.1 na květ.
PODziM
Já koupil takovou tu obálku, co má vevnitř takowy ty igelitovy bubliny, dal sem dovnitř 70 dolarů, poslal sem to doporučeně na seedsdirect.to a za 8 dní sem měl doma power plant (feminized) + 15 semen skunku #1 (70% klíčivost) grátis... POHODA :) celkem mě rozesmálo, že v tom obalu vod cédéčka bylo fakt CD a na něm bylo napsaný: NEW WORLD MUSIC FOR RELAXATION OF MIND... CDčko bylo prázdný, už sem si na něj něco vypálil, hehe...

Jo a pro srovnaní, nemam čas to přepočítávat, ale od dutch passion přímo to stojí 77 euro a od seeds direct 65 dolarů...

Podle mě je to absolutní blbost, že by se vracely semínka z celnice, ale dneska se dějou různý vjecy...

Tak semínkám zdar a ať uš vám to roste tak jako mě :D
poorthc
Tak ja som mal tiez kurioznu prihodicku s rakuskym colnikom. Minuli rok som bol nakupit vo Viedni a kupil som toho trochu viac asi tak za 20 papierov. Na ceste na slovensko mi povedal colnik aby som mu ukazal batoh kde som mal volne polozene semena v sacku tak ako som ich kupil. Pocital som s tym ze ked tam bushdoctor v pohode funguje na hraniciach nemoze byt tiez problem. Tak si to colnik zobral pozrel a s usmevom mi to vratil no mne do smiechu vobec nebolo. Chcem vsak povedat ze pred tym ako som isiel nakupovat som si pozrel trestny zakon a tam to bolo definovane tak ze dovoz konopnych semien do slovenskej republiky nie je zakazany. Na slovenskej strane ma vsak uz nekontrolovali tak neviem ako by to dopadlo. Tak ked budete nieco chciet doviezt tak si zistite ci to nie je zakazane dovazat. Neviem ako u vas ale u nas podla zakona by mala colnica odpovedat na otazky tykajuce sa dovozu a vyvozu.
kralicek
Kdyz jsem prohlizel u bushdoctor seed banky tak jsou tam dost velke cenove rozdily.To me privedlo na otazku zda jsou ty seminka dobre - to jest kvalita,klicivost atd...Nemam moc penez tak asi objednani si u Sensi Seed neprichazi k uvahu,ale naopak kvalita zarucena ze? Co takhle banka ''Seeds'' maj to tam levnejsi...tak tady smeruje moje otazka - Mate stou to bankou skusenost???
Roman Dirda
Osobní zkušenost nemám,ale jestli je to ta banka co prodává semena po 5ks tak podle informací od prodavače ve vídeňským growshopu je to shit-koupil jsem si tedy semena od Nirvana seeds a KC Brains a nelituji.
hydro
pre romana dirdu:
opakujem ze som to len cital,bolo to pisane v high times,ja som to ani neskusal,neviem kde by sa to dalo zohnat
cibo5
cafte mohli by ste sem napisat original stranky odkial si kupujete lebo kazdy tu pise iba od akej firmy dakujem
poradite me na jake www strance objednam seminka
Prosim vas poradte me kde muzu objednat seminka
zMazánek
pro HOSTa
Člověče koukni na předchozí stránku tohoto threadu a máš tam plno odkazů na www stránky se seeds bankama:)
Není to tak složitý.
xjunior
Zdravim hele na bushdoctorovi se daj semínika objednat aniž bys poslal peníze předem?..........
mc2
...to asi těžko :-(
Zdravím groweri, my tam už chodíme pravidelne na jar už 3 roky. Máme to ako výlet, veď to nie je ďaleko predsa. A ešte je to priamo v centre viedne a je to potom na istotu. A tento rok som k tomu pridal aj objednanie od Dutch passion....Cream Sodica n.2. Ale ináč my stále kupujeme od Dutch passion a Nirvana.
qzd
Zdar , jak se obědnává z Bushdoctor.at ?sem skoušel si něco poslat a nevim jak mě to furt ukazovalo číslo učtu a na to bych potřeboval Nevidovej učet ne? já nemám ani jeden učet , tak bych potřeboval dy by mě to přišlo poštou na zaplacení , poradí te jak to mám udělat??
pan.smakovicka
Caute.
Stala sa mi taka vec ze som si objednal semena z bushdoctoru. Konkretne bubble gum-th seeds. Az po objednani som dostal spetnu RP od jedneho clena odialto(ma zlatu karmu). Tak som dal na jeho rady a napisal som im naspet mail ze rusim objednavku. Tyzden presiel a ziadna odpoved. A dnes rano po 8.dnoch mi prisiel mail od nich ze bohuzial neskoro. Tak zoberem psa idem vencit a v postovej schranke ma uz cakal dobierkovy papier. teraz newiem co. :D po rade clena tie semena prste necem. A este podotykam ze som semena objednaval jeden den o 23.00 a hned na druhy den rano okolo 7.30 som pisal mail so zrusenim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma