Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Noc s Andělem vyšetřuje policie - Klikni zde pro originální téma
daQuirm
MF Dnes, 16.10.2004

(viz obrázek)

Co si o tom myslíte ?

EDIT:
ještě je to tady
VeselaKopriva
Myslim si o tom, že je to hrůza. A teď sem viděl na čt1, že kdosi dýloval ganju na policejní škole. V té reportáži ukazovali, jak někdo balí, pak hulí. A byl tam i záběr ne kytky. Podle mě začnou vyšetřovat i toto. A bylo by jim podobný, kdyby zažalovali MF DNES (na té fotce sou vyfocený kytky).
De la Vastierre
Ach jo, smutný toť svět...................
VeselaKopriva
Jo, abych nezapoměl. Zakázal bych používání lžiček, protože když si chce narkoman píchnout herák, používá k tomu lžičku. "To všechno jsou formy, které mohou na mladé lidi zapůsobit".

Growerům zdar, floydům zmar (těm co nehulí)...
W3m3n0
Už nevědí coby, nehledají v OBI, jdou po každý maličkosti ty policejní svině
Kristl
už fakt roupama neví co
a ted ještě maj všem přidat 30% hajzlům
Sinuhet
Ujasnete si prosim, ze pokud kdosi poda trestni oznameni, musi to policie prosetrit. Musi byt jasne, ze k poruseni zakona nedoslo. Nevymyslela si to policie. Pisou tam, ze to nahlasil nejaky divak. Hlavne honem honem zanadavat si na cajty, to je totiz in. Ach jo. :-(
Kristl
tak to zas všechno zmoralizuj !
jaydee
to je skoro ako u nas na slovensku .. akurat s tzm rozdielom, ze u nas chcu este zdvihnut sadzbu ...

v cechach mate tu vyhodu, ze sa ludia neboja o tom hovorit ... u nas je to presne naopak a vsetky media papagajuju "oficialnu pravdu"..
Dan.Bass
Bože...
cityman
Myslel jsem, ze tady nekdo napise neco jako prispevek do diskuze. Zatim teda ubohe. Nechapu, proc na tu policii v tomto pripade nadavate, sinuhet ma naprostou pravdu, oni se tim musi zabyvat. A jak tady poznamenal nekdo o te policejni skole. Tak ten dealer, jak ho nazvali, dostal rocni podminku, protoze to byl kluk z te skoly. A jak rekla spravne mluvci policie. I policie je vzorek populace a tudiz, kdyz ma 70% mladych zkusenost s marihuanou, je dost pravdepodobne, ze budou kourit i mladi policajti, takze se mi libi, ze ten trest byl vylozene vystrazny a oni pochopili, ze ve skole a na pracovisti se nehuli. A o to jde a jsem rad, ze to dopadlo takhle! Klidne ho mohli soupnout pod zamek, protoze prodej na policejni skole je velmi zavazny trestny cin.

Co se vlastne delo v te diskuzi? Kytky prece mohli mit technicke, diskuze o tom je o svobode slova. Bezelo to po 22. hodine, takze se proste nasral duchodce hnidopich a zacal do toho stourat. Vsadim se klidne o co chcete, ze ten clovek razi nazor, ze marihuana je startovaci droga (tolikrat popreno). A asi mu i vadi, ze to vysila verejnopravni televize, kterou si i on plati. Ale on by mel zvazit, ze ho plati i ti vsichni HULICI.
DAWEX
souhlasím také se sinuhetovým pohledem holt je tu dost lidí kteří nám budou sklízet naše kytky a dost lidí kteří nás budou bonzovat. to je prostě fakt. policajti to museli řešit, je to jejich práce oni nejsou zákonodárci!!! pokud by nedělali svou práci asi by nedostávali výplaty ale dostali by padáka. :bandit:
cityman
Vis jak. narazis na dobre a spatne policajty. Ja mam na ne celkem vyhraneny nazor, ale i tak chapu, ze musi delat svou praci.

Kazdopadne na policii me stve hlavne tahkle vec: Mam pocit, ze funguji jako sberaci dat. Prijde nekdo, ukradne ti telefon za 17tis. Ty vis, kdo to je, reknes jim kde bydli, ale stejne ti za mesic prijde, ze je pachatel neznamy, pripad se odklada. Odlozene pripady nefiguruji ve statistice jako nevyresene, ani vyresene. Tim se ojebe statistika, jinak by na tom policie byla moc spatne. Verim, ze je na policii spousta dobrych chlapu, kteri delaji praci jak maji. Ale je tam i spatne vedeni, ktere tohle ojebavani dopusti.

Dalsi vec. Policie byla vzdy pri mych problemech v pohode, byli slusni, snazili se pomoct, ale pripad byl vzdy odlozen. Takze vysledek, ze jsou fajn, mili, ale neefektivni. Ukradli mi digitalni fotak i s baglem, skoda za 12tis. Nahlasil jsem jim vyrobni cisla. Proc nechodi po zastavarnach a nesbiraji data tam? Proc muzou zastavarny fungovat nonstop, kdyz je jasne k cemu slouzi?

Policie rozhodne nemuze za vsechno, stat a vladni politici policii omezuji temi zakony, ktere jsou casto nesmyslne a svazuji jim ruce. Napriklad to, ze pri zavaznem dopravnim prestupku nelze odebrat ridicky prukaz. To by prece meli mit pravo. A mestakum chteji dat pravo zastavit vozidlo - tak tohle mi dost vadi... Porad vsichni kouzli s pravomocema, kdo se v tom ma vyznat??
cityman
nabsterman: a ty jsi snad mimo. vsichni musi byt hned policajti. A i kdyby, sve nazory dokazu obhajit i pred policajtem. To nemeni nic na tom, co mi prijde ok a co ne.
cityman
Mimochodem z toho, co jsem zatim vycetl, tak muzeme byt vsichni moc radi, ze policejnim reditelem je inteligentni a rozumny clovek, coz se o nasich politicich rict neda. A policie potrebuje rozumne lidi ve vedeni. Ted jen, jestli s tim dokazou neco udelat, abychom jim vsichni jenom nenadavali. Policie tu vzdy bude, takze je treba spis vymyslet, co je pro ne zpetna vazba od lidi na zmenu k lepsimu... Ja bych si rad vazil policie. Kvuli huleni jsem s nimi nemel nikdy problem a to jsem hulil i pred nimi. Verim, ze pro par kytek nebude nikdy zle. Jsem moc optimista?
cityman
Co se u nas tyce pestovani a uzivani marihuany vubec, ja myslim, ze na tom nejsme az tak zle a ze policie dost toleruje. Posledni dobou mi prijde, ze se vice zameruji na chlast u nezletilych, coz je daleko vetsi problem. Tezko se nekdo zkouri do nemoty na odvoz na zachytku nebo se nezhuli tak, ze bude chtit vymlatit hospodu...

Policii fandim at zustane liberalni, nepoliticka a da se dohromady!
VeselaKopriva
Uf, jak si to tak čtu... a trochu nad tim přemíšlim, tak vlastně máte pravdu. Policajti nejsou problém, problém sou blbý zákony a ti, co je vymíšlí. Pokud sem někoho neprávem odsoudil, tak bych se mu chtěl tímto omluvit.
Sinuhet
Mam radost z rozumne debaty. Parada.
Kristl
to se zákonama sedí, sou stupidně vyložený a hlavně trestný sazby mi přídou celkem malý
neřikam že fízlové=blbci nebo já nevim co, ale moje zkušenosti snima sou naprd až asi na 2 vyjímky
Bonsai
Neviděl bych to všechno nějak moc drsně, prostě nějaký "přesvědčený" důchodce nebo individuum obdobného kalibru a přesvědčení vidělo pořad o té strašlivé droze, co zabíjí naše děti a dokonce tam o ní mluvili v pozitivním duchu, no hrůza, tak kontaktoval floydy. Stejně to nakonec vyšumí, bude se vyšetřovat a nic se nevyšetří a nikomu se nic nestane, nebude za co. Ve frontě neměli co psát, tak tam hodili tenhle bulvarizující článek.
Mno pořad jsem neviděl, ale prý to bylo spíše o využití tech. konopí, ale také o legalizaci.

Ještě vyjádření účinkujících...

...V MF Dnes citovaný Břetislav Brejcha z Národní protidrogové centrály v článku Jindřicha Šídla a Lenky Petrášové tvrdí, že „…podezření je potvrzeno tím, že někteří lidé přímo v záběrech kouří marihuanu, nabízí se tam perník z konopí, koluje tam konopné pivo…“

„Perník jsme upekli ze semen technického konopí, s povoleným obsahem THC pro pěstování v EU. Marihuanu ve studiu nikdo nekouřil a konopné pivo je běžně sehnání v obchodech, protože také neobsahuje žádné nepovolené látky,“ říká Hanka Gabrielová z občanského sdružení Konopa, jehož posláním je šířit informace o pěstování technického konopí a obnovit pěstování a využívání této hospodářsky nedoceněné plodiny v České republice.

Terčem kritiky policie se staly také záběry na konopné rostliny, kosmetiku ze semen konopí a knihy o konopí. „Rostliny byly vypěstovány z osiva Beniko technického konopí. Celý večer byl z velké části věnován právě problematice renesance konopné rostliny u nás. Proto jsme ji také vzali s sebou do studia, aby lidé viděli, o čem je řeč,“ dodala Gabrielová...

Ohledně postupů policie mám podobný názor jako Sinuhet a další, prostě někdo to dělat musí a všude se najdou v poho lidi a kokoti.
Jinak mám za to, že čím více se o tom bude mluvit a řešit v médiích atd.(samozřejmě nejen v negativním slova smyslu), tím lépe pro nás a naši věc. Lidé možná pochopí..., ale spíš jsem bezbřehý idealista.
CHARoN
tag to je hustej clanej,Autor se tam FURT a FURT opira o to ze se tam pilo kon.pivo a mluvilo a legalizaci.Dle meho nazoru vzechny deti ktere by to melo skazit tak uz davno spaly a ty co to znaj tag asi nekde parily a nemely cas cumet na debatu.

JINAK nejhustsi je asi ta amnestie prezidenta Havla :) prej existujaou fotky jak vasek za komancu jako hledany "chuligan" kouri marusku
el magico
tak to uz je fakt moc ...
_the_wolf_
Pratele, chce to cist a snazit se pochopit smysl textu ;-) Autori toho textu v MFD nic nebulvarizuji, proste popsali fakta tak, jak je meli k dispozici. Celkove ten clanek vyzniva na obranu svobody projevu, ja v tom fakt nevidim problem.

Vyjadreni ucastniku zde - http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=399
Fotoreportaz z poradu zde - http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=386

(Jinak ten naskenovany clanek s dovolenim (nebo vlastne bez dovoleni ;-) nalinkuji z Legalizace...)
daQuirm
_the_wolf_: ok
citace:
Původní příspěvek od DUL
Ty zkurvený policajti nemaj co na práci, či co?Kdyby se starali o problematiku tvrdejch drog a nesrali se do konopí, když je to jenom kytka. Nevím co dodat...naše vláda=KOKOTI, naše policie= KOKOTI.....


policie dela jen svou praci. nejakej vypatlanek podal trestny oznameni na to ze v televizi v noci ukazovaly tu marihuanu a policie to musi vysetrit.
kdyz ty budes mit doma skrin, a dam na tebe trestny oznameni ze to doma pestujes tak se taky zacnou o tebe (a tvoji skrin) zajimat. proste delaji svoji praci. policie za to nemuze. za to muzou lidi kolem nas ;-)
Popa
To uz neni normalni normalni prednaska o huleni a oni ztoho delaj ...newim co kazdymu vadi na huleni estli by byly radsi gdyby se tam vsichni sjeli z pika nebo nejake te skurvene chemie neni nad prirodu a este neco gdo se zastava fizlu tak na tymhle serweru nema co delat Cannabis Legalis
Sinuhet
Napsals 5 prispevku a uz bys rozhodoval kdo tu ma co delat?
Fízlové jsou jen výkonný orgán něčeho,
co sami nevymysleli, chyba bude někde jinde.
Náhodou, já mám krásný zážitek z vinobraní v Litoměřicích.
Hrálo tam švihadlo, zrovna hráli Zelený list, hulili asi 20cm brko,
všichni diváci zpívali s nima a hulili taky a mezi tím se v klidu procházel
uniformovaný policista a dohlížel na veřejný pořádek. Evidentně viděl,
že se všichni mírumimovně baví (jak jinak, že), tak to zkouknul, prošel kolem a šel dál svou cestou.... Čili karma+ pro dotyčného policajta.
cerwiq
dopadlo to v pohode viz legalizace.cz
PRAHA - V pořadu České televize Noc s Andělem, který byl věnovaný diskusi o technickém využití konopí a legalizaci marihuany nedošlo a ani nemohlo dojít k trestnému činu šíření toxikomanie. Prohlašují to přímí účastníci televizní debaty Hanka Gabrielová z občanského sdružení Konopa, Kosta Moisidis z Občanského sdružení za legální konopí a Misha Cortez z rockové hudební skupiny Gaia Mesiah.

http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=399

...bengal sou fakt lamky, at jdou honit vrahy, zabijaky, killery,podvodniky a polityky , kteri ans vokradaj,svine.Stejne to delaj jen pro to aby byl rozruch media se valila a haha. hovada to sou.mno. nebudu je pomlouvat. vrr...
HAHAHAHAHAHAHA.
V MF Dnes asi dělají samí blbci, protože u nás je svoboda slova a projevu, ale nikdo se nepozastaví nad tím, že JEDEN zákon tuhle svobodu omezuje. To je už jak za komančů. A neobviňujte policajty, dělají jenom to, za co je platíme. Na ohlášení MUSEJÍ reagovat, protože tahle vyšetřovací iniciativa určitě nevzešla od nich.
Aidampower
to sinuhet:aji kdyby napsal i jeden prispevek-nejsem na tom lip-uz jsem toho zde dosti pocetl a tvoje prispevky me obcas opravdu dokazali hodne namichnout,ne ovsem vsechny nektere mi i dost pomohly za ty Ti dekuju ale sem tam se nad sebou prosim Te zamysli ok?
Aidampower
-ne zrovna tenhle případ samozřejmě- PEACE
PsYcHo84
Taxem si to tu cele precetl a nebudu reagovat nijak extremne. Ten porad jsem videl, libilo se mi to a nerekl bych, ze by to byla ocividna propagace, ve smyslu "hej ty - hul to!", byla to opravdu osvetova prednaska, zadna divocina. Sice ta jedna predstavitelka naky legalizacni organizace vyzdvihovala prednosti cannabis, rekl bych az prilis fanaticky (slo videt, ze Andel by se taky semotamo dostal ke slovu, ale ona pusobila velice zapalene), ale probehlo to v nenasilnem a mirumilovnem duchu. Douda podal zajimave, aktualni a hlavne NEZAUJATE informace, tagze se laik neco noveho dozvedel. Fuckt se mi to libilo.
K postupu policie se nechci moc vyjadrovat, protoze do toho nevidim. Ale uz kdyz jsem se na to dival, rikal jsem si - je super, ze to vysilaji, ale doufam, ze z toho neboudou mit problemy. Noc s Andelem je dobrej porad, byla by ho skoda. Tagze tak.

Peace s vámi :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma