Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Proč se nezavírá za uzívání? - Klikni zde pro originální téma
clovek
Nechápu, proč se v kulturně a společensky vyspělé zemi toleruje hulení trávy a uzívání drog. Jediné co je trestné, je šíření těchto svinstev. Ale podle mě by se měla stát trestným činem i spotřeba. Čili ,,Máš v těle THC? Tak tradá na 3 roky do vězení.'' ,,Fetuješ? Perník, herák, kokain, cokoli. Nazdar za 10 let!'' Znám ze svého okolí spoustu huličů a vidím jak to spousta z nich nezvládá a potřebuje THC denně a podle toho se i chová. Ano, jsou lidi, který si daj jednou za měsíc dva čoudy a jsou v pohodě, jenze bohuzel pro ne tu jsou tací, co na sobě ukazují jaké můze být marihuana svinstvo. Tvrdé drogy zasluhují ty nejtvrdší tresty! Feťákům by neměla být k dispozici jakákoli jiná pomoc nez uzavření na policejní celu. No řekněte, znáte snad feťáka, který by zvládal nákup drog pro osobní potřebu ze svých poctivě vydělaných peněz? Ne! Snad každý feťák si musel k nákupu drog dopomoci trestnou činností. Krádežemi v obchodech počínaje a přepadáním důchodců v parku konče!
Nikdo ve vládě se k tomu asi takto stavět nebude, poněvadž by se zachvíli nestavěli vězení pro nikoho jiného nez pro feťáky a huliče.
clovek
tento příspěvek jen dokazuje tvou mentální vyspělost
Aryan
hehe brecis na spatnym hrobe :D My si ten FET nekupujem. Nak nechapu proc to sem vubec pises no :confused:

hugila: se moc nesmej .... FETAKU :D
Dusann
no hlavne ze si vyspelej ty,, souhlasim s phedkem az te uvidim tak te oberu i o vlasy...;)ta prodam na paruky a koupim si za ne jidlo, aby az budu po speku mel co jist....trocha te lituju...;)
cerwiq
clovek, si trochu jetej kamo, sry ale zijes trochu mimo kolej, takze tady moc nezevluj,...
Tajné
Co to je za schýzu???????
cerwiq
jo jeste pro cloveka: vubec tomu nerozumis, kdyby si to necet v naky knizce, tak tady takhle nedelas chytryho ty fetackej blbecku, cim dal ti todle vic pisu, tim vic me to sere kua :D
De la Vastierre
hehe, to je jak vlézt do Ostravy na fotbal a začít tam těm fanouškům vysvětlovat, že Baník je na hovno. :D
cerwiq
hh, to jo :D :D :D :D
Rexi-x
ty uz to nehul .............: ))))))))
Creed
Je to asi takhle- policie v nasem meste proste nezavira varice.........
vsechny je ma v evidenci jako komfidenty a stim se proste neda nic delat.................
Od jednoho takovyho fetaka to rocne pochyti cirka takovejch deset lidi a tak se to u nas proste mnozi
Kdyz pak slysim v televizi policie mesta ...... udelala jeden z dalsich raznych kroku proti drogam,,,,,,,vyleze z toho treba jako minule,ze sbalili dedka co pestoval mariuhanu jako krmivo pro ptaky
tot vse
Creed
sorry ............... to sem fakt spletl
Ruderalis
Zdravim uzivately navykove a nebezpecne pro lidstvo drogy marihuany :) V posledni dobe na groweru slysim samy prutby a urazky :( Vice a vice lidi sem chodi aby rozpoutat hadku.A clovek je dobry provokater :grrr:
Uz musim jit,potrebuji nutne dalsi davku THC :rejp:
Taker
4 clovek
Takovejch jako si ty už tu bylo (anebo možná seš pořád jeden a ten samej ne?) a nikdy nikoho nepřesvědčili. Nikdo NIKDY neuspěl, chápeš? Tady seš prostě špatně - zkus to spíš na žena-in nebo na matky proti drogám nebo vypni kompa a běž spát a už sem nelez. Tohle to je furt dokolečka, jak u blbejch na dvorku.
Sinuhet
Pokud nekdo krade aby si mohl koupit drogu za cenu za kterou muze jejich ilegalnost, pak vidim vinika v tom kdo udrzovanim ilegalnosti udrzuje vysokou cenu. Coz je prece zcela v zajmu drogovych mafii, ne? Stat tedy podporuje drogove mafie za cenu toho ze nejake procento jeho obcanu rocne chcipne na nasledky "vysokych cen". Fakt hlasujes pro vysoke ceny? Myslis, ze se nikdy neocitnes v situaci, kdy budes sam drogu potrebovat? Veris nasemu zdravotnictvi ze se dokaze postarat o tvou bolest? Nehrozi treba ze ve stari uziran rakovinou budes tajne prosit vnuky aby ti sehnali nejake to hero? No nevim...
cerwiq
ja osobne nekradu, nesnasim zlodeje a nikdy krast nebudu. nevim co to tydy placa CLOVEK , vdit plvi o nakych fetacich na vaclavaku...
Mr.Proper
citace:
Původní příspěvek od clovek
Nechápu, proč se v kulturně a společensky vyspělé zemi toleruje hulení trávy a uzívání drog.

Nu, mozna prave proto...

:) Mir a toleranci, Clovece, otrava vlastnim jedem je nejhorsi.
kani
to Ukulele: velice nazorna ukazka, huli kazdej, fizlove huli, prfesori huli, deti huli, nemocni huli a vsichni jsme spokojeni. Ja osobne sem jeste neslysela o pripadu, ze by nekdo okradl ubodou babicku v parku kvuli pul gramu, nikdo kvuli jointu jeste nikoho nezastrelil, jen spousta lidi co delaji to same jako 90% ostatni mladeze melo problemy - a uplne zbytecne - se zakonem. A CLOVECE, i kdybys byl blbej, to co si tu splodil se neda aplikovat ani na tvrdy, nikdo neni a nemuze byt fetak, mozna OBET, myslim ze kazdy kdo se dostane za urcitou hranici by rad prestal! divil by ses, jak snadno se da v kriminale obchodovat s tvrdejma, a rozhodne tim nikomu nepomuzes, jedine k tomu, ze privedes stat do neuveritelne vysokeho shodku, protoze by musel zivit minimalne sedesat procent cechu ve veznicich, a to uz by byly asi sakra velky dane. Svuj nazor ti necpu, pravdepodobne sem taky misty mimo misu, ale ...
cilum
Co to tu plácáte proč se do chudáka člověka navážíte. Já mu dávám plně za pravdu. Sám sem nespočetně krát okradl ubohé babičky v parku abych si pak v temném a hustém lese, ukryt před civilizací a všemi lidmi, mohl zafetovat tu svou DROGU - MARIHUANU.



No a teď vážně člověče esi tohle nemyslíš z prdele tak si fakt KOKOT
Taker
Hehe jo tak tohle se ti U Kulele fakt povedlo :D :D :D
clovek je mantalne i spolecensky zaostaly clovek, kteryho by bavilo asi jenom chlastat a paxe někde válet ožralej. Asi sem přišel poprvý a myslel si, že grower je protidrogovej server.

Magor
Frank Drebin
Psychopat....!!! :crazy: Zavrit ho na 3+10 let za ty sracky. Nejlepe do dratene klece a zvukotesne mostnosti s nim... :D
lordWilliam
2Člověk: No tak tohle si fakt nedořešil :-°) Vem si že THC v lidským těle zůstává i po několik měsíců a ty si byl na vejletě v Nizozemsku. To si tě na hranicích můžou fízlové rovnou převzít do opatrování. :-°) Dle odhadů je v ČR 150 000 - 300 000 huličů a lidí co to zkusilo je nepočítaně, ty bys všechny dal pozavírat?
cerwiq
... clovek vs all 0:20 ... hh, myslim ze si prohral kamo :D. jeste bych neco rekl,napsal,ale nema to smysl, a bylo stejny. tutiz souhlasim se vsema. ... jo clovek, napis nam jeste neco, docela me zajmaj takovi kokutci jako si ty, alespon se muzu trochu zasmat :)
clovek
No huliči zase nejsou takový případy, že by kvůli absťáku kradli, to jsem mluvil spíš o těch, co berou tvrdý drogy. Já vůbec neočekával, že sem teď budou psát místní huliči a řikat, že mám pravdu a že okamžitě přestávají.
cilum
2 clovek:
a tak to si pak debil a co si teda očekával a proč si sem vůbec psal. A o těch co berou tvrdý drogy no tak esi sis eště nevšiml tak tohle je huličský server ne smažácký.
PiosOne
tak to je fakt síla, hlavně ty první reakce mě dostali do kolen :D. a pak k tomu ještě výsledek grower vs. clovek 25 : 0. hehe, fakt síla
Dokud existují takovýto lidé, abych řekl slušně: je to v prdeli. A to doslova. Peace
Atominator
clovek: Mohlo by se také zavírat i za jógová cvičení a meditaci. Fakt mi to přijde směšné, takový názor. Je vidět, že se stále najdou lidé, kteří by chtěli ovládat i lidské vědomí druhých. Nikdo mi nemůže zakázat pozměňovat své vědomí, pokud tím nijak neohrožuji okolní společnost.
Sinuhet
Ano znam zhulence co kradou. A nejsme vsichni v pohode. Nedelej z huleni svatou vec. Tak jako v jakekoliv jine skupine jsou mezi nami i svine. Jsou mezi nami i lide co kradou, ublizuji druhym fyzicky, apod. A pripada mi to normalni. Tak svet funguje a nema cenu pred tim zvirat oci.
Vencino
Ano, přiznávám, sem brutální feťák a narkoman. V sobotu sem se svym kamarádem, co je taky toxikoman, fetovali tu brutální psychotropní drogu alkohol a strašně sme se nafetovali.

Alkohol je psychotropní droga, to neni muj výmysl. Čili piješ občas pivo člověče? Pak příležitostně fetuješ tu psychotropní drogu. Čili seš feťák. Seš kuřák? Vinou kouření cigaret tady umře víc lidí než na všechny ostatní drogy včetně alkoholu.

Ještě bych měl poznámečku k těm huličum na kterých to je vidět. Sou lidi, co dou občas na pifko, anebo se třeba občas pořádně vožerou. A pak sou lidi, co chlastaj denně těch svejch 15 piv. Nikdo těm feťáku do toho ovšem nekecá, páč alkohol je legální droga. To máš jako s hulením.

Volám po prohybici alkoholu a tabáku! :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma