Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Jste normalni? ;-) - Klikni zde pro originální téma
_the_wolf_
Lidovky připravují článek, který by měl pomoci demýtizovat rekreační užívání marihuany, a ukázat, že její kuřáci jsou úplně normální lidé, a ne nějaké trosky na okraji společnosti. Pokud je to třeba Váš případ ;-) a nebojíte se ukázat svůj obličej, můžete jim pomoci...

Dalsi info na http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=397
Sinuhet
Tak tahle vyzva je ultrakruta. Tohle jsem si precetl zhuleny a mam stihu jako prase.
UdL
Problém bude v tom, že většina lidí tady má nějakou tu pěstírnu nebo zásobu matroše... Kdo jim zaručí, že jim do tejdne do baráku nevlítne komando z protidrogovýho??? ;)
_the_wolf_
citace:
Původní příspěvek od UdL
Problém bude v tom, že většina lidí tady má nějakou tu pěstírnu nebo zásobu matroše... Kdo jim zaručí, že jim do tejdne do baráku nevlítne komando z protidrogovýho??? ;)


No to pochopitelne musi kazdy zvazit ;-) Oni nejsou potreba zadny davy, pevne verim, ze se jeden nebo dva lidi najdou, kteri seberou tu odvahu, a postavi se za to ksichtem...
Sinuhet
Myslim si, ze kazdy clovek, ktery zanalyzuje sam sebe zjisti, ze neni normalni. :-) Alespon ne ve smyslu jak normalniho chapou ti, ktere bychom chteli presvedcit.
cilum
2 Sinuhet:
ana to si jak přišel?
Btw až to vyjde tak dejte vědět si po 1. za život koupím noviny a dám je přečíst všem antihuličům teda hlavně rodičům což vlastně to samé
Taker
Mě to za těch pět minut slávy prostě nestojí.
Ale fakt sem zwjedavej jestli se někdo najde...
cityman
Ja bych do toho docela sel. Pruser je, ze jsem zacal akorat pestovat, takze bych byl na rane, ale jinak nemam co skryvat. Jsem mlady uspesny, podnikavy :)
Taker
4 cityman
Seš muj černej kůůůň :frog:
Osobně bych spíš navrhoval něco podobnýho tady na Groweru. Fotky by mohly bejt, ale zaretušovaný. Když yb to yblo hotový, atk by se to odeslalo do novin. Bojim se ovšem, že by to zmanipulovali a v novinách by pak vyšel jenom politicky korektní článek.
cannabio
Si myslim, že jeden článek s fotkou nějakýho týpka, kerej veřejně vystoupí a prohlásí, že hulí, a přesto chodí do práce, platí daně a tak stejně nevyřeší vůbec nic. Takovejch už bylo. Nadruhou stranu někdo s osvětou začít musí že jo.

Podle mě by musel vzniknout ohromnej mediální boom co se týče osvěty, kdy by se denně oběvilo několik takovejch článků, i v televizi, který by se dostaly i k lidem, co si běžně noviny nekupujou. Lidi by si pak o problému zveného marihuana povidali běžně v práci a šířily by to dál a pomalu by začali zjišťovat, že to vlastně ani takovej problém neni, a že věčí nebezpečí číhá v korupci, v USA a jejich celosvětovym sraní se do všeho, neviléčitelnosti některých nemocí. Oproti tomu je hulčo jen mrňka, která ohrožuje akorát plíce člověka, kterej jí hulí.

To by podle mě alespoň trochu vyřešilo problém s názorem lidí, který o takovejch jako sme mi slyšely celej život jenom jakej sme to póvl my obyčejný huliči a alespoň by měly jasno. Jedewn článek fakt nic neřeší.
Sinuhet
cannabio: Neexistuje zadna vec, ktera by to zitra vyresila. Nikdo nerika, ze to vyresi problem. Jde o to alespon zacit. Kdyby sis jako malej rekl ze jeden krok nic neresi, tak do dneska neumis chodit.
cannabio
No naštěstí sem to tenkrát nedokázal ovlivnit, jestli se naučim chodit, takže dneska běhám jako laňka. Souhlasim s tebou Sinhuete. Je to první krok v naší věci, kterej bohužel zatím ještě nic neznamená. Doufejme jen, že se najde víc reportérů, kteří by chtěli nás huliče ukázat světu v pravém světle a věci kolem té jedovaté rostliny uvést na pravou míru. Je taky dost možný, že společnost už je natolik zblblá, že něco takového není schopná ani přijmout nebo dokonce ani nechce přijmout, jelikož je pro ni odsuzování skupiny "vyhulenejch feťáků" jednodušší, než se zabejvat chápáním jejich počínání a článek z lidovek skončí kdesi v mediálním nebi zapomenut, daleko od svého původního záměru. Nuže přeji reportérovi mnoho úspěchů v boji s obluzněnou společností. Myslím, že není od věci dodatek o jistém Donkichotovi a jeho boji s větrnými mlýny.
cannabio
Jo takovej novinovej seriálek, kde by se denně oběvil jeden manager, právník, doktor, inženýr ba dokonce politik co hulej. To by snad mělo patřičnej efekt.
Sinuhet
No ale ten prvni dil toho serialku by prece byl uplne k nicemu a nic by nezmenil. Tudiz ani ten druhy dil by vlastne nic nezmenil. Nestacilo by uverejnit jen ten posledni dil? :-)
cannabio
No to zese ne Sinhuete. Nemluvíš pravdu. Ten článek, kterej napomohl vzniknutí tohodle threadu nemluví o nějakým pravidelným uveřejňování skutečností o naší věci, ale o jednom jediném článku, kterej podle mě osloví jen malou skupinu obyvatelstva. Pokud by ale Svihelova Veronika která tuhle akci připravuje měla v plánu nějakou pravidelnou rubriku v lidovkách nejen on line, ale i v normálních novinách, kde by se opravdu pokaždé oběvila nějaká osobnost o které si doteďka každej nehulící člověk myslí že by se k tomu jedu nikdy ani nepřiblížil, potom bych v tom viděl smysl, protože by dotyčnej třeba i změnil na věc názor. Je to nekonečná debata hele.

Vono zase na druhou stranu nějaký cílený přesvědčování lidí o tom, že marihuana je v pohodě asi nebude taky to praví, jelikož by sme byly pak stejní jako oni a to my přece nechceme že ne?? Pokud si někdo bude chtít opravdu zjistit jak to s tou marjánkou dovopravdy je tak nebude číst noviny, ale opatří si odbornou literaturu od nějakýho nezávislýho zdroje. No tak asi tak no.
Sinuhet
Ja zkratka nesouhlasim s tvou teorii, ze jeden pokus nema cenu delat. Jeden pokus je jednou kapkou v mori. Bez tech kapek to more nebude. Kdyz to prinuti se zamyslet jedineho cloveka, tak to melo ucinek.
cannabio
OK. OK. Máš pravdu. Nemusí pršet jen když kape. Držím tý novinářce palce, ať jí to vyjde a osloví alespoň jednoho čtenáře kterej změní názor. Pokud ta novinářka chce ukázat lidem jak je to s huličema a je novinářka, tak článek s jedním z nás je vlastně ten nejlepší způsob, jak to udělat.

Já holt nejsm z lidí, co se snažej z kapičkama naplnit moře. Sem asi na to moc pohodlnej a pokud moje jakákoliv činnost nenadělá alespoň kýbl kapek, tak na to radši kašlu. Svět má velký štěstí, že všichni lidi nejsou jako já.
Taker
Tyvole chce to stejnou mediální kampaň jaká proběhla na vstup do NATO nebo EU :frog:
Jako že by vždycky v TV vystoupila nějaká slavná osobnost (Svěrák,Havel,Stela Zázvorková,Otakar Brousek starší ap.:)) v krátkým šotu a vyprávěla by jak je to vlastně s trávou doopravdy :D
To by byl fakt úúúlet s velkým Ú :)
daQuirm
Kompletní článek je tady.
Cicmon
Wooogi: btw. kdyz uz si u toho toaletaku, tak kamos pred par lety pritah z prezidentsky kancelare a hedvabi se to dost podobalo :D

PS: sorry za OT :angel:
Tak jí kurva někdo pomozte, mě dyby vyfotili tak by si mysleli zasranej vyhulenej teenager.
Peace
k.o.h.o.u.t.
Myslím že žádnej good hulič se netydí za to že hulí - ale to komando je dost možný, nicméně huliči sou v poho a skoro některý i normální :)
To je dobrej článek, nezkreslenej. A je dobře, že se tam přihlásili starší lidi, a ne jenom nějaký madší. Takhle si lidi (možná) řeknou "dyť vono to asi nebude nic špatnýho, dyž to kouří vychovatel" rozhodně dobrej výchovnej účinek
thc.cwock
myslim ze legalizace by byla prima ;o) ....stejne vic nez 60% mladych lidi uz traaavissshku zkusilo. :c)
Jay-jay
to přiznání politika k hulení už nastalo.i když ministryně Bérová to nakousla jen tak malinko,ale je to ten první krok...:punk:
weed is my life
hmmmmm
nechci nehulice obtezovat tim za zrovna ja hulim (jakoprase)
ale jediny co opravdu pomuze jsou informace, ktery jsou na masovy urovni.... ne ze si par lidi necha vydat knizky vo tom jak je hulo dokonaly a jak to nic nedela .... to si koupi zase jenom hulic ......
ani nejsem pro tu ubohou legalizaci .... jenom bych ocenil gdyby to policajti moc neprehaneli s aktivitou proti nam (fetakum=hulicum).
mohly by upravit zakon ze kazdej muze mit pro vlastni spotrebu doslova .... protoze se sklizi 1x za rok (skrine teda ne ..no ale neni to vic jak 6x a to mega hydro geneticky zrudy). Verim tomu ze verejosti nevadi ti co huli ale ti co se to snazi prodat treba ve skole .....
neco jinyho je gdyz mas pole s 50 kytkama a hulis si to celej rok (jako ja) .... nebo mas skrin a tam 3MW a laborku s chemkou a strilis to po kilech (jako kamos kteryho brzo seberou)..... to uz mi docela sere .... protoze drogy sou jenom bussiness a lidi co se na tom snazej vydelat sou kurvy... asi neumi nic jinyho .... kupodivu v NL to funguje .....

to uz bych raci to posrany huleni rozdaval ....paece
Sinuhet
jediny co opravdu pomuze? Pan je megaloman. Budto hned a vsechno, nebo vubec. Ja si myslim ze i malymi krucky se da nekam dojit. Co je spatneho na vydelavani?
wocas
proč jenom fotku když občanka by byla ještě více do pohody.....:)
Pitmagor
Serte na noviny, to chce natocit filmecek, chtelo by to film kterej by ukazal fshem lidem jak se bezne zije s travickou, jak se pestuje, jaka je z ni radost, a jak si s ni clovek uzije... neco jako kdo huli ten umi rekl bych, ale natocil bych to naopak s beznyma lidma, treba pravnikama ;), myslim ze by to na lidi mohlo zapusobit. Kdyz by si konecne aspon dokazali predstavit, proc lidi hulej. De hlavne o to co si clovek predstavi kdyz se rekne marihuana. Ja osobne si predstavim palice, bong, brko, papery, filtr, tu krasnou rostlinku, a taky si predstavim hodiny zabavy, kdezto nehulic vi vetsinou jen to co mu dnesni spolecnost predhodi, takze DROGY, fetaci, zfetovany lidi, priotraveny neschopny cokolif delat. A v tom je chyba... kdyby se lidem ukazala ta svetla stranka mozna by zmenily nazor.
pitmagor:jj,film to je napad!
Obektivni,dokumentarni film
giovanni
Plne súhlasím s cannabiom, nehovoriac o prirovnani Veroniky Svihelovej k Don Quichotovi, to sa mi naozaj lubilo. :)
Ja ale nechapem, preco by hulici mali vysvetlovat ze su normalni, nech politici dokazu, ze normalni nie su. Ved toto je dokonca zasada kazdeho trestno-pravneho konania, (clovek je nevinny, pokial mu vinu nedokazu),tak tu nie je co riesit. A dalsim paradoxom v tomto vyskume je aj fakt, ze clovek, ktory by chcel odhalit svoju hulicku tvar do prostredia, v ktorom mu hrozi basa a je ochotny riskovat slobodu v podstate za nic asi celkom normalny nebude, vsak? :) Takze sa tak trosku tocime v kruhu, a hlasenim v novinach, ze "to je dobre a to spatne" sa asi daleko nedostaneme. Odpovedou na tento "problem" je, a vzdy bude len stare zname pravidlo, ze si treba zit svoj vlastny zivot nikomu neskodit a nestarat sa do druhych. No tak asi tak no.
mettatron
panove panove...myslite si ze normalni lidi pochopej svet tak jak ho odhali trava, ten novy pohled na denno denni realitu...bez toho aby ji samy vyzkouseli???? ukazat tenhle svet v nejakym dokumentu, muze pusobit i kontraproduktivne, je dobry kdyz se mluvy ale jsou urcity hranice ktery normalni clovek nepochopi....osobne si myslim ze nejvic pomuze kdyz bude mit co nejvic lidi vlastni zkusenost, podobne jako je to se vsim, potom jim uz nebude moct zadnej politik rikat jaky je to skodlivy, nebude jim moct nikdo lhat....
Pitmagor
njn obecne plati, ze s inteligentnima vzdelanejma lidma se tezko manipuluje, pac nemusej nikomu verit, vi sami dost...
giovanni
mettatron, uplne suhlasim. Je velmi pravdepodobne, ze dokument ukaze travu v uplnom inom svetle a neukaze ju taku, aka naozaj je. Totiz osobne skusenosti a prezitky sa jednoducho nedaju vtesnat do neakeho sotu, filmu alebo coho, lebo je to individualne a na kazdeho to posobi trochu inak, a bez predsudkov vieme, ze trava skodit moze ale aj nemusi. Preto by informacie, a pravdive mali byt volne dostupne aby sa clovek mohol rozhodnut a uplatnit si svoje zakladne pravo - pravo osobnej slobody a neriadit sa prikazmi ludi, ktori urcuju, ze to je dobre a to zle. A uz vobec nie ludmi, ktory o tom nevedia ani hovno. Takze myslim si, ze dokument by mal byt skor o porusovani ludsky prav ako o porovnavani hulicov a nehulicov. Takze asi tak, no.
Breinwolf
Určitě! Nejkratší cesta k legalizaci je vystoupit z ilegality.
papaja
Jsem normální?
Z téhleohavnosti
mně nepodezírej!!!
apfel
Můj názor je,že ať si lidí myslí o huličích co chtěj,mně taky někdo nevymluví,že když je někdo skin tak je ultramagor!
Ale ať se kua začne rozlišovat v zákonech tvrdá-měkká droga! A pěstování pro svojí spotřebu ať je kua legální!
Časem to lidi pochopí a bude to OK.
Mimochodem,tohle už sněmovna schválila,ještě senát a od roku 2007 to má začít platit!
No nebylo by to super?
Howgh!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma