Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Čim skôr??? - Klikni zde pro originální téma
Avron
Buduci rok BY som chcel sadit skôr a od vás by som potreboval :Kedy tak najskôr úplne najskor možem zasadit.Lebo som počul že čim je rastlina staršia tak tim ma viac THC a je aj vačšia a lepšia a krajšia.Ale zas sa bojím že ked ju zasadím priliš skoro tak jej bude vadit zimka.Tak ja neviem prosim radte.Díky.(Ak sa vám tento thried nepači kludne ho DELETNITE):smoker:
Sinuhet
Staci klidne zasit seminka na prvniho maje. Tohle nejsou zavody F1. A myslim, ze klidne i kdyz zasejes ted, tak ti ta seminka co prezijou zimu na jare vyklici.
Deda Mraz
Avron: nedá se to určit přesně, protože datum výsady je závislé jen a jen na počasí a ne na kalendáři. Je třeba, aby už pak nepřišly mrazy. Ve vyšší nadmořské výšce mohou být ještě v dubnu, v údolí se taky mráz drží déle než v otevřené krajině. Těch faktorů je prostě celá řada, mezi nimi bych ještě zmínil určitě záhřevnost půdy, která roste s obsahem humusové složky. Na humus bohaté kypré černozemě jsou záhřevnější než jílovité zeminy. Proti nízkým teplotám taky můžeš na půdu kolem vysazené kytky nakupit mulč z listí nebo kůry, ale ještě líp z koňského hnoje, který je opravdu vysoce záhřevný (v hlubších vrstvách lze naměřit až 70°C). Taky pomůže bílá netkaná textilie, kterou přes sazenici natáhneš. Chce to prostě sledovat předpovědi počasí a když už je dlouhodobě alespoň +5°C, tak by to měla sazenice přežít.
Majky
ja som pocul aj take ze prvy marcovy spln sa uz da sadit..lebo uz nesu mrazy..ale kazdy vravi inac..skusit mozes..nake slecny vysadis ftedy a nake neskor.... peace
hexamin
vvvauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Avron
Diky moc.Takže sa musím orientovat podla počasia a ked bude teplejšie možwem sadit lebo ja mam na buduci rok premyslene niečo extra.Out foliovník a tak.
cannabio
to Avrton:

No podle mě můžeš zasadit klidně už teď, páč semínko nejlíp pozná, kdy má vyrazit k nebi. Nám se loni z kytek vysypalo hafa semínek při sklizni a na jaře přelom duben/květen sme tam na tom poli našli v kopřivách přes 30 kytek půl metru vysokejch. Semínka zimu přečkaly v pohodě a vyrazily, kdy uznaly za vhodný. Příroda si umí holt poradit noooooo.
Avron
To je dobry napad dík.Ale ked mam original semienka z seedbanky tak sa to neoplati asi len tak hodit do zeme kličivost asi nie je moc dobrá nemysliš???
Sinuhet
Drahe seminka si radeji nechej nekdy koncem dubna naklicit a do zeme uz davej malinke rostlinky predpestovane doma. Nevim jestli by slo doma alespon naklicit a klicici seminko pak dat do zeme. Jestli by to nebyl velky teplotni sok, ale mohlo by to asi jit taky.
cannabio
No je fakt, že zimu přečkaj jenom ty nejsilnější semínka. Zdaleka ne všechny. Rozhodně bych originál ne zrovna levný semínka nedával přímo do země, ale předpěstoval bych si je v kelímkách jak říká Sinhuet. Můžeš je klidně zasadit i dřív a v případě nepřízně počasí kelímky schovat za okno. Na pole je můžeš přesadit v pohodě až v květnu, kdy už je lepší počasí. Další výhoda předpěstování je ta, že si políčko můžeš líp zorganizovat, protože sázíš už rostliny, což se semínkama nejni ono, jelikoš nevíš, kolik toho vyleze že jo.

Takže: začátkem dubna do kelímků a ve vhodný čas na pole. Sázenim v březnu podle mě nic nezískáš, akorát musíš o měsíc dřív pravidelně kytky navštrěvovat, což je v začátku růstu to nejdůležitější. Vzrostlý sazenice navíc líp přečkaj nájezdy slimáků. Je to osvědčená metoda, kterou úspěšně praktikuju. Předpředloni mi všechno co vylezlo na políčku sežraly slimáci už jako embria.
Avron
No ved tento rok som to tak robil kelimky a spol.Diky moc za prispevky.Alebo že by som to prepestoval v skriny ale bude tažke chodit na poličko s rastlinkami v batohu.čo keby ste mi pomohli s prenosom na poličko.Ja musim chodit okolo cesty dialnice a tak.Mam to zložite.
cannabio
No já nosim kelímky ve velký tašce (igelitce). Na dno dám něco tvrdšího, např kartón, aby vespod tašky bylo místo a nemačkala se a je to. Na záda si hoď batoh s prutem a bodběrákem na ryby, a seš v pohodě krytej, jako že deš na ryby ne?? Tak to aspoň dělám já. Předpěstovávat ve skříni asi neni dobrý, protože kytka pak zažije docela šok, po vyndání ven.
Avron
CANNABIO:

hmm dik to je možne a stym rybarom je to v pohode asi to vyskušam.A kolko rastliniek si zobral zo sebou najviac???
cannabio
2Virgin:
No to logicky záleží na velikosti tašky. Bez problému 10 půllitrovejch kelímků. Dalo by se určitě i víc. Musíš je prostě na dno tašky naskládat jeden vedle druhýho, aby se nepřevrhovaly. Stejně musíš na pole jít po přesazení za pár dní se mrknout, tak můžeš vzít další várku ne.
Avron
Dik to je pravda.Moc mi to pomože.K+ A ešte ked sa tento thried vola čim skor čo keby ste sem napisali kedy približne sadite.tak aby som mal predstavu lebo ja som sadil v maji juni a nebolo to nič extra ako extra vela ale mnam inak to bolo super.
cannabio
Takže já dávám 1-10/4 do 0,5 l kelímků za okno. Po zaklíčení, kdy už má rostlinka dva lístečky dávám ven na balkon na slunce, pokud je kosa tak nechám na okně. Dávám ven, protože za oknem rostlinky moc vytáhnou. Když přestane mrznout 5-6/5 ( po zmrzlejch ) dávám na pole.
Avron
No ako niekto hovoril že by som ich teraz mohol dat do zeme tak som otestoval takych 150 no name a shitov že Či to funguje tak uvidime buduci rok.A inak Dik za prispevky.
palkop
myslim ze ked prejdu posledne mrazy (niekdy aj v marci, niekedy v polke aprila), ale ja som daval vzdy na konci aprila
Avron
Prisprevky....Please...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma