Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Začátky a konce hulící kariéry - Klikni zde pro originální téma
frankie.cz
Takžé, jak bych začal? Začít je těžké, protože moje začátky s hulením byly nejak okolo let 14-15(dnes je mi devatenáct, jen aby to někdo špatně nepochopil), ale to bylo tak že jsem měl jointa jednou za dva měsíce což je pokud se nepletu šest jointů za rok a to si dnes nedokážu představit.
Začal jsem „sportovně“ hulit v šestnácti. Bylo to když kámoš přitáh ganju do školy a dohodli jsme se, že po škole půjdeme do parku to zpracovat. Šli i dvě holky takže si nikdo moc nepohulil. Tam se stal můj nejhorší zážitek s konopím- začal jsem zvracet a nevěděl jsem o sobě. To přešlo. Jak ubíhaly dny, hulil jsem víc a víc až mi nestačila ganja (gram za 100,- , nepochopím jak jsem mohl tolik utrácet za ganju!) tak jsem přešel na skunky. Nejdříve gram na pět dní, ale to se hned krátilo a krátilo. To bylo období kdy jsem hulil jak fabrika a jointy jsem balil do celého papírku s tabákem co se kde našel (dokonce i s překouřeným z vajglů!!!) a hulil a hulil až sem postupně posílal všechny kámoše k šípku a nechtěl je nikdy vidět, protože mě sra.., štvali, protože měli furt kecy na hulení atd.
Pak jsem se vzpamatoval. Naučil jsem se balit na beka,lépe hospodařit s penězi atd. atd. Což jsem z toho vyrostl dnešní já- sice zkouřenka, ale vycházející s kámošema, kouřící kamely, chlastající Plzeň, s hulením vždy při sobě a dopřávající si vodnici.
To byl můj zkouřenecký a nudný život. Jak bude pokračovat? Asi mě jednou chytěj za pěstování konopí a můj zkouřenecký život si dá pauzu. To je vše.
:mutant:
lordWilliam
Ne zcela chápu co bych sem měl napsat tak napíšu to samí o sobě :-°) (doufám žes to tak zamýšel :-°) Hulit jsem začal ve druháku (že by 16-17???) většinou jen nějakou ganju co se dala splašit od kámošů, v inzenzitě ai taky těch 6 jointů na rok :-°) Ve třeťáku se to stupňovalo, ze začátku v mezích ke konci už to bylo horší :-°) Pak prázdniny a 10 dní v Amsterodamu udělali svoje :-°) Začátek školního roku spojený se sklizní a přípravopu na maturitu představovali minimálně jednoho špeka denně.
S blížícími vánocemi neustále stupňováno :-°) Nicméně maturitu jsem zdrárně (s pomocí několika fajfek o svaťáku) udělal stějně jako přijímačky na vejšku. Pak dalších 10 dní v Amstru :-°) No a teď chodím na ČZU a zase hulím jednu fáju za druhou :-°D No snad mi to vydrží.
frankie.cz
Přesně takhle jsem to myslel. Tak to máme něco společnýho. Já sem taky chodil na zkoušky zkouřenej jak motyka a pokaždý jsem je udělal. Sice né za jedna, ale udělal:-)-3
:mutant:
Sinuhet
Poprve jsem hulil nekdy ve 23. A dlouho jsem se k nicemu dalsimu nemohl dostat. Pak jsem postupne navazal kontakty a vyvijelo se to klasicky az do denniho huleni. Ted to postupne ustava. Zacal jsem pestovat a chci se dostat do stavu, kdy si to huleni budu vychutnavat jen labuznicky vikendove. Hezky si sednu, v klidu si nabiju a pomalinku vychutnam. Zadne huleni z nudy.
S~th
poprvé v 16 ... a v podstatě to samé jak jste psali - ted mám práci .. mám peníze , svoji ganju ... poznal jsem daleko více lidí a zjistil jsem že jsou uplně ready a přitom jsoutaky tady z té pr*elní vesnice ... :)
Setth
Zdravim.

Takže poprvý jsem s tim přišel do kontaktu v 11-ti, ale to mě nezhulilo.

Potom ve 12-ti jsem dal za sebou dvě brka a zase nic.

Ve 13-ti jsem dal taky dvě brka, ale to rozkopalo tak na sračku, že jsem si s tim dal na tři roky pokoj.

V 16-ti přišel kámoš zahulili jsme a vod tý doby pálim až do dnes. (20)

Teď jsem k tomu trochu přidal houby, ale to je moc velkej masakr - radši nedoporučuju. Dokáže to dost překvapit a rozsekat, ale to tady teď nemá cenu rozvádět. Jednou si to na psychiatrii povíme :rejp: : - )
S~th
houby masakr ... ? já ti nevim ... žral jsem je poprvé ... dal jsem si 20 bohemek a pohoda nějaký masakry jsem neprožíval ... asi jsem už moc vymaštěnej ... příště si jich dám asi víc :))
krejmi
he he, hulim hulim hulime...
... na vysoky to snad ani nijak nejde, nez porad kalit, teda krome toho, ze by to obcas chtelo zajit do skoly, ale jsem po dvou letech v druhaku, takze pohoda, az na to, ze nemam hotovy vsechny predmety z prvaku. Jinac mam takovej dojem, ze to paleni me docela vymejva, obcas chytam schyzu, ze si ty veci proste nezapamatuju a ze se je nenaucim, ale to jen pred zkouskama, takze ==> ted to podchytnu hned ze zacatku a urcite to zmaknu, chce to jen vic hulit ha ha ha

(-> vseho s Mirou, ale Ganju s Marii <-)
cityman
Tak, kdyz jsou ty osudy stejne, tak at to vidite taky. Zacal jsem kourit na stredni ve tretaku (17 let). Od prvaku abstinent, nekurak. To vydrzelo do maturity, obcas jsme jen zahulili. Na intru jsem zacal poprve pestovat ve tretaku, vychovatelky zalivali, pohoda. Ve ctvrtaku mel cely nas rocnik v okne rostlinky z mych seminek, jo skvela doba, tehdy to jeste slo a my nosili ukazovat rostlinky do skoly. Pak prisel zakon, ze nemuze clovek ani pestovat pro sebe, skoncila skola a my hulili vikendove, melo to naboj, lesk a spoustu napadu. Huleni se stupnovalo, ale porad to byla pohoda. Pak zacali prudit ruzni kamaradi, ze uz hulim moc a kdesi cosi. To uz se hulilo vetsinu tydne a chodilo na vysku. Pak jsme k tomu zacali delat prodejnu, takze skola, prace, neslo nic stihat. Vecer jsme se zastavili a dali nejake to koureni a byli v pohode, ze nas to celkem zbavilo stresu. A takhle vicemene funguju do ted. Jsem clovek, o kterem lidi rikaji, ze porad neco mam, stavi se na vodni dymku (only tabakos!!) a vubec. Kdyz nepracuju, tak balim jointa a vyrazim s pritelkyni treba na prochazku. Musim jeste upozornit, ze zacal jsem hulit v tech 17 i s pritelkyni. Te huleni nedela dobre, ale toleruje mi to doted (24).

Jo a jeste dodatek. Kdyz jsem jel na 4 mesice do USA, zadne hulo jsem samozrejme nebral s sebou. Tam jsem docela zasadne porusil sve abstinentsvi. Nebylo, co hulit a vsichni na byte kazdou noc chlastali tvrde. Nedalo se stejne spat, tak jsem pil s nimi. Ve finale jsem pak ziskal kontakty a nekolik vzorku jsem otestoval (florida, mexico, california).
DAWEX
hulení si mě našlo samo, kámoši na gymplu už hulili věděl jsem o tom ale nějak se mi nedařilo se s nima dostat k fajfce, ale jednou jsem na návštěvě u babičky našel u zahrady, kolem je dost frekventovaná pěšinka, našel celou a plnou filmovku ganje. tajně jsem si půjčil dědovu dýmku kterou stejně nepoužíval a skoro celou tu filmovku zhulil druhý den v nedalekém skalním lomu kam jsem se jezdil koupat. byl jsem zhulenej jako to prase vůbec jsem nechápal ale bylo to super a strašně mě to bavilo. od té doby jsem hulil čím dál víc protože díky tomu zbytku z té filmovky který jsem nezhulil jse se konečně dostal k těm kámarádům huličům z gymplu, tedka už jde o nedílnou součást mého života (já 25) :punk:
DAWEX
p.s. je faktem že v 17ti letech - to už jsem hulil hodně a taky už byl i pěstitelem, jsem přišel téměř o všechny původní kamarády a musím říct že se dost změnil můj život, ale všechno souvisí se vším a i jedna maličkost (začít s hulením) může mít nedozírné následky. díky komukoliv za to!!!!!!:angel:
Time4Tea
Hulim asi tak od 18ti. Opravdu tak od 20ti. Za tu dobu sem zjistil, ze i po pul roce intenzivni, takrka denni hulby, kdy jsem abstinoval, jan aby mi zase zacal fungovat mozek, jsem neztratil zadneho kamarada ani nic jineho. Jen sem tou dobou chodil min do skoly a tak sem to musel trochu dohanet.
Pak sem najednou uplne prestal. Ze dne na den. Absolutne bez problemu, jen sem cas od casu dostal chut.
Zhruba po roce si me travka nasla sama. Nebranil sem se, ale vic sem si to uzival a meditoval.
Konec zatim neplanuju, ale ani si nepestuju a nekupuju, az dojde, tak dojde. Vsak ona si me zas najde...
Diky byline jsem zjistil, koho si vazit a na koho zvysoka kaslat. Ti, kdo se tvarili jako kamosi se ukazali jako se se tvarili spatne (nebudu psat svine, prtoze by to nebyla pravda) a ti, s kteryma jsem se predtim moc nestykal, se stali kamarady.
snejky
Taky mám kámoše kterej nehulí, ale dělá to jenom proto aby se nad náma mrzkýma huličema:D cejtil líp. No tohodle chlápka sme jednou (na rozlučce se základkou) zhulili tak že vypadal asi takle:frog: měl v sobě :bong: +:bong: +:bong: +:mutant: .
Byl tak na kaši že vzal klacek a dvě hodiny s nim vrtal do betonu po dvou hodinách tam byl cca 5cm důlek, načež nám druhej den tvrdil že vůbec nebyl zhulenej:D . Od tý doby si nedal ani prda. :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma