Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Co myslíte kdyby se v ČR zlegalizovalo pálo jak by to dopadlo??? - Klikni zde pro originální téma
Harvest....
můj názor je že by tu bylo hafo cizinců a prosperovala by cr z cestovniho ruchu...ale třeba mafie taky tak newim
Harvest....
jako že by to sem zatáhlo hodně drogovejch mafii
hulien
mafie uz nekolik let prosperuje a jeste dlouho let bude!mozna ze hulo by se prestalo prodavat za tak kruty penize.. vymyzeli by dealeri co hrabou a jeste k tomu ojebavaj...0.8g atd...kdyz uz neco delam tak poradne.a stejne se jednou dockame.jen aby nebylo pozde,a ja si uz nepamatoval ze sem nekdy pred lety snil o vlastnim cofeshop se sposty spokojenejch vyhulencuuuu.
Harvest....
já taky...nesnášim týpky co šmelej a ještě skéro kterýo si dáš tři špeky si na sráč ale divne ne,,,,dočkáme se to je jistý........protože hulí skoro každej benga taky
Harvest....
ale potom by to nemělo jiskru myslim že taky je vzrušující pjestovat něco nelegálního a stát o legalizaci.....hulej i učitelé
Bylo by to fér, mafie by rozhodně sem neztahovla, ani by nestoupla nák závratně poptávka...
lordWilliam
No pro mě by asi změnilo jen to moje skříň stratí status ilegality. Ale v globálním? V očích veřejnosti by to asi bylo chvíly vyvolávalo vlny nesouhlasu (nebo naopak souhlasu :-°) A většina dealerů by ztatilo velkou část příjmů a lidí co s nima přijdou do kontatku neb si marihuanu klidně koupějí v obchůdku, což by taky oddálilo dobu kdy člověk trávu poprvé zkusí. Nevidím žádnou negativní věc.
cerwiq
...tojo...nejhustsi na tom je to, ze je to uplne pro vareny, hrozna blbost, vsichni hulej, a pritom si to sami lidi zakazali. heh tak to je pech. to je diky tem komoüsum, mno jo, jinak se priblizime vic holandsku, a bylo by to tady pod kontorlou v pohode...:pimp:
Harvest....
já bych dal bilboardy LEGALIZACE NUTNÁ .KDO NEHULÍ SNÁMI HULÍ PROTI NÁM.:0)))))))))))
cerwiq
HH, nebo velkej list a podtim" myslim to uprime" :D
Coliseum
Jo no ze bych si konecne po ceste do skoly koupil uz ubalenyho speka v traficee jo :) mno nez se toho dockam tak uz asi nebudu studentem :o) ale jinak legalizujem .. kazdy tady na groweru nejakym dilem k tomu prispiva :) go go go :o)
Taker
Tak první den co by to platilo by se po celým území našeho státečku rozjely brutální hulící oslavy který by trvaly minimálně tři dny a tři noci :)
Dál nevim - asi by utřeli dýláci, já bych měl klid, taky by asi ubylo lidí na Groweru protože už by to pro ně nebylo ono (legal netáhne), a myslim že lidi by to tak do roka zkousli a začili by nás možný i brát (vyjma ortodoxních dementů). Ale stejně si to moc nedovedu představit - hulit a pěstit svobodně - dobrý sci-fi :)

Jo a jinak pozor, první kofáč v našem městě budu mít :) :)
Sinuhet
Je prave rozdil co by se delo druhy den a co za deset let. Druhy den by se totiz mohlo dit hodne skaredych veci, vcetne medialni hysterie, nacku v ulicich apod. Cim prudsi zmena, tim vic negativnich jevu, protoze system bude reagovat velkymi otresy. Jsem spise pro zmeny pozvolne, tak jak je na ne postupne spolecnost pripravovana. NA legalizaci jsou dnes hulici pripraveni :-), ale nejsou na ni pripraveni ti, kdo nehuli a nic o tom nevi.
Harvest....
Heh tak ty sis to dal .....souhlas and respect
cerwiq
tj, to by byli oslavyyyyyyyyyyyyyyyy...:mutant::mutant::mutant::mutant::mutant::mutant::mutant: dokazu si to predstavit.jeee:wink:
Harvest....
někdy to zlegalizovat musej
Podívejte se na to takhle. Proč by legalizovali, když jim jdou velký prachy z chlastu a cigaret. No a kdyby legalizovali, chlast a cigára by omezil, protože by lidi začali hulit.
Legilzace by spíš musela být ve smyslu toho, že by státu z toho šly prachy. Pak by už naši politici o tom začali jednat, protože další prachy se vždycky hodí.
Jinak to asi nepůjde.
sorethroat
Kdyby tenhle stát legalizoval Konopí, tak by musel mít svoje mega pěstírny a svoje coffeshopy ze kerejch by mu tekly těžký prachy stejně jako tečou z cigár,chlastu,béňa...atd.
Proč ne..? Myslim že by to přineslo do státního rozpočtu zpousty pěněz a možná v budoucnu by s tim šli zaplácnout i zpousty šílenejch dluhů do kerejch se náš stát každej den tak topí :(
Tohle je ale naprosto zbytečná debata protože v tomhle státě to je fakt jenom SCiFi...Dokud u moci budou takový jako je gross,komorous,kdu-čsl atp...tak se ničeho takovýho nikdy nedkočkáme:( je to špatný...
Chtělo by to alespoň Dekriminalizaci Lehkých drog a vytvoření určitých skupin do kterejch by se začlěňovaly jednotlivý druhy drog a substancí
Naprosto dementní je když někdo háže dobrý skéro který má vetčí procento THC než nějakej obyčejná venkovka do pytle s heroinem a pervitinem a říká že je to TVRDÁ DROGA! že už to nejni to konopí co se tu pěstovalo dřív který mělo pouhých 5-8% THC ale že už jsou to vysoce jedovatý kultivary který jsou chemicky pěstovaný hydroponickou cestou v ilegal pěstírnách(Laborkách tvrdých drog)! s množstvim obsahu až 20% THC!
Oni z toho jednoduše udělaj herák když najdou 3 šestikyla s 40 klonama White Widow. That's fucking real shit of the neverending drug war.
Sinuhet
no nevim jak je to stou american idea. Tam se treba na rozdil od nas muze podavat marihuana nemocnym. Nektere staty maji dokonce vetsi toleranci, apod.
Skunnie
Sinuhet : presne ... ;))
sorethroat
Jak kde pánové jak kde, někde v Americe (záleží na jekém uzemí) se dokonce opíraj i o "trest smrti!" když u vás na zahradě najdou více jak 40.000 sazenic konopí (a je jedno jestli ste si tam zasadily techniku nebo prvotřídní skéro)
A Americká vláda? To jsou ty nejvetčí spiklenci a zmrdi co potlačujou pravdivá fakta o konopí a jejím farmaceutickém využítí.(Viz. Velká Kniha o Konopí,Marihuana Míty&Fakta,Marihuana zakázaná medicína)
Je sice pravda že někteří lidé jsi mouhou na lékařský předpis třeba v Californii vyžádat marihuanu v lékárnách nebo jiných Medical zařízeních pro ně určených.
Viděl sem tak před 4 lety v TV jak v californii dostávají Vietnamští veteráni vysoce potentí marihuanu na zmírnění bolestí a nevim čeho všeho ještě. Docela sem koukal jak puk, když si tam ten válečnej veterán přijel na vozíku pro tak 15g moc pěkně vypadajícího materiálu :)
Jsou ale i lidi kteří si kvuly pár kytkám konopí, které pěstovaly na svůj zelený zákal dostaly na pěknou řadu let do vězení mezi největčí vyvrhele a dealery heroinu a cracku. To je naprosto šílená představa, kór v Americe.
Jo a bacha na to, v Cannadě platí naprosto jiná kritéria pro Konopné produkty než v USA!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma