Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
sklizeni po desti??? - Klikni zde pro originální téma
jumpp
zdravim all ,
nikde sem se nejak nedopidil jestli ma vliv na sklizeni nebo spis kytku ze je treba po desti nemysli casove prodlouzeny suseni to je mi jasny ale jestli to nema nejaky negativni ucinek na kvalitu one sklizene krasky:D ja chci sklizet dnes a prave u nas sprchlo chci pro ni jit v noci protoze dnes kolem pate ranni bylo u nas 0°C(vysocina) a to je kurevsky malo co si myslite o tom sklidit nebo jeste pockat az to vysne o cas suseni mi nejde to si klidanko uz pockam:D
jo a ted si to tak vemu jak je tady ten lunarni kaledar tak tam myslim i je ze kdyz mesic couva melo by se sklizet ale nevim :rejp: dyztak poradte diky jumpp:p:
aspect
Takový problémy bych chtěl mít :) Je to na tobě jestli počkat až měsíc doroste a nechat si zmrznout kytku! V podstatě je jedno jestli to zklízíš za sucha nebo ne,max bych dal bacha na zvýšenou nebezpečnost hniloby, ale ty stejně nemáš moc na výběr páč furt chčije:) Ale sklizel bych to až ráno,při zvýšené hladině THC,,o tom se tu taky psalo a kolísalo to dost podstatně.
jumpp
diky aspecte hele a nevis ten link kde se o tom psalo diks
aspect
Tu to ie : http://grower.cz/forum/showthre...ht=sklizet+rano
:)
Modeste
Z vlastnej skusenosti by som radsej nerobil sklizen po dazdi. Rastlina sklizena po dazdi bola kvalitativne horsia ako ta ktora pockalo este par dni na lepsie pocasie. Obe rastliny boli rovnakej odrody.
wolverin
pockaj na slnko, ma byt (aspon v SR) tento tyzden babie leto
a celkom prijatelne teploty! ... ja som uz zial daval dolu ale este 1 tyzden by som bol potreboval. skoda ze som musle... ale este cakaj, slnko svieti tak sleduj pocasie a ak nebude prsat aspon 3 dni vkuse tak to davaj von.
slovak
tiez som uz pocul ze, nie ze sa az taq meni ta kvalita kavy ale ze to nikto nodporuca newiem sice preco ale nikto z mojich znamych pestovatelou mi to neodporucal


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma