Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
mala skrin ma to cenu - Klikni zde pro originální téma
caswel
Cau lidi hledal sem ve forech male skrinky, ale ty vase male skrine s minimalni wattazi 70 ja mam dve 20w usporky a chtel bych udelat mensi v/srog je mozny aby mi neco vyrostlo,vykvetlo?
Sinuhet
Ano, je to mozne, ale necekej nejake extra vynosy. Hrej si a mej radost ze samotneho pestovani. Oc horsi podminky o to vetsi bude tve vitezstvi. :-)
caswel
a mohlo by se to zlepsit kdybych dokoupil este jednu
caswel
a jaky typ srogu zvolit pro nejvetsi vynos?
Sinuhet
No, kdybys tam mel 3x20W, to uz snad mas lepsi koupit jednu 70W vybojku. Ale pokud mas vice svetel, tak asi klasicky scrog a rozmistit je proste nad sit tak aby osvetlovaly rovnomerne celou plochu. Pri 20W budes muset mit zarovky ale doslova na koncich palic.
caswel
to je jasny ze je lepsi koupit vybojku ale co s dvema 20w ja to jedu s kamosem a nechcem do toho šoupat moc penez navic pri 70w potrebujes jeste starter,tlumivku atd.. ja sem premejslel ze bych to udelal tak jak na obr.1
Coliseum
Chm pekny obrazek :) jen newim co je co :))))
KaKaLaKe
h3h3 ... tak ja to mam podobne : tenhle rok byl muj 2rok pestovani outdooru a 1 rok indooru (jen na zkousku)

Bohuzel nemam dost penez na novou skrin tak sem si proste vzal krabici asit tak 50-60cm vysska a asi 40cm delka ;)) polepil jsem ji zevnitr odrazeci izolepou (alobalova tapeta) lampa byla (NEon, spcialni na kytky ---> 75 W) .. a dopadlo to docel dobre ---> nejsem zadnej prof!k takze sem se stim moc nepatlal a nedal tam zadny extras jako vetrak nebo tak. no a kytka chutove libova a docela slibnej vynos tak okolo 20-30g. .... byla to normal indoor hlina bez zadnej extratu.. proste prazdny jenom hlina.... chtel bych rad vedet co je ten perlit ??? cemu to pomuze...mam hnojivo (nespecial na weed) maj tam napsano 1ml --> 1litr(vody)hehed aval jsem cca. do 5dl flasky okolo 10ml ;))) a stejne to necemu nepomohlo.. nevite proc ??? ale jenom cca. 3tejdny... kdy se ma spavne zalejvat hnojivem od ty dobi co je kytka 10cm nebo az pri kvetu ?! dik piste kdyztka rovnou na bOrn-to.kiLL@seznam.cz jinak zapomenu kam jsem psal ^^
TheKeptn
mala skrin ma cenu cim vic nenapadna tim lip dulezita je radost z vypestku at je ho klidne 1g . . Perlit? ten je k tomu aby puda byla vzdusnejsi ( lepsi pro koreny) a aby ji nebylo tak snadne ji prelit...
Sinuhet
Pokud vertical scrog, tak by to chtelo ty zarovky rozmistit nad sebe. Perlit nepridava zadne ziviny, ale dela pudu vzdusnejsi jak uz rikal kapitan.
caswel
ja dam asi ten vertical srog a jeste neco chcipne to bez vetraku?
Sinuhet
3x20W bez vetraku? Mozna nechcipne, ale bude to tim horkem dost trpet. Skrin se stavi tak, ze to tam nejdriv zapojis a pustis a meris teplotu. Pak pridavas ventilatory, dokud nejsi spokojen.
caswel
davam naklicit par semen a pak vam dam vedet a pripojim nejake foto zatim vcam vsem dekuji zvlaste Sinuhet k+
KaKaLaKe
diky za vysvetleni ;)co je perlit... mozna uz vim co to je nejsou to takovi bilo hnedy kulicky ???

asi nejak za 2 tejdny jsi padam koupit 250W sdodikovou lampu chtel jsem se zeptat jestli tam kni mam hodit u tu neonku kterod dotez mam je 70w .... specialni na rust kytek ;) nebo zezacatku jenom neon a pak az sodik na kvet co myslite ?¨!

Ja jsem zacatecnik, a mnel bych HODNE otazek momentalne bydlim ve svycarsku a v sobotu 9rijna jedu na tejden do prahy nakupovat ;)) okolo 3tisic (usetreny penize na extras ) takze ujdu do growshopu pro tu lampu a stinitko chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo mohl dat ICQcko abych se ho mohl zeptat na par veci ktere se tykaji indoor pestoani abych nenakoupil zbtecnej kram ^^ ---> doted vymysleny nakup : (((1 bubbler, 1 sodikova lampa ( bud 2x 150w) nebo 1x 250 + tinitka))) <skrin akorat dodelavam> jedna z mnoha otazek kterou se chci zeptat je : kolik bude stat tkova ta roura ktera vede k lampe (myslim ze to je vysavac horkeho vzduchu. ze ? )) jestli to je hodne dulezite '?` h3h3 nechci abych vyhorel kdyz mam drevenou skrin)

neco jsem slysel o automatikaci davani/vody.. existuje to ? (kde se to da koupit a kolik to tak bude stat) budu to mit celyv kumbale a nebudu mit moc hodne casu kazdejden davat vodu

dekuju moc.... za trpelivost ;) moje icq #19 51 81 852
Sinuhet
Perlit jsou takove segive granulky. Pridava se do pudy aby ji provzdusnil.
Odtahova roura stoji v OBI kolem 300 Kc a ma 2,5m. Vysla i po rozrezani na pul na oba konce stinitka.

Budto muzes dat tu zarivku na zacatek, dokud jsou rostlinky malinke, tak by to mohlo jit, ale pzdeji uz by to asi bylo malo a nastupuje sodik. No a na kveteni sodik bez debat. Doporucuji to asi cele jet pod sodikem, leda ze bys na tu zarivku uz mel hotove stinitko, uchyceni, zapojeni.
Sinuhet
To spise pletivo vodorovne a ctyri usporky rovnomerne rozdelene aby pokryly celou plochu. U toho vscrogu nevim jak bys vypletal vetvicky na obe strany pletiva. Pletivo ma tu kytku drzet aby se nevrhla na svetlo a kdyz bude svetlo z obou stran pletiva...
KaKaLaKe
ok dik za radu v growshopu nejspis za 2tisice sodik 250W + stinitko + a zapojeni do eletriky ;) chtel jsem se zeptat jestli je ta roura hodne duleita pro 250 W <a 70W ja tam ktomu dam ty vetraky na stoly mam jedens s elikosti 30 cm bude to stacit '???' protoze ani nevim jnaco mam napojit tu rouru to je jasni ze na dva konce stinitka a co to odsava ? co je lepsi 2x 150W sod. nebo 1x 250 ???

mozna si koupim ty neonovi zarovky jeste 2x 100 W sotjej okolo 300 pak budu mit 2 100 w na rust a pak je tam nehcam a pridam sodik ^^
Harvest....
chtěl jsem se zeptat jaký je nej. hnojivo že by krystalon???a na kolik mě vyjde nový 70W sodík????
caswel
to:KaKaLaKe sorry ale coto sem cpes tohle je thred o malej skrinkach a do 70w


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma