Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Dožínky 004 - Klikni zde pro originální téma
Moriaty
Skončení žatvy se neobešlo bez oslavy Dožaté, dožínek. Oslava se konala již od středověku na selském hospodářství po společné sklizni obecních polí. Po mnoho generací tvořila součást života robotníků na feudálních velkostatcích. Obliba dožínek na venkovských panstvích od sklonku 18. století souvisela s osvíceneckým zájmem šlechty o poddaný lid.
wobšlehnutý wod moudrejch

Máme to tady, gdo měl letos zaseto a gdo už požal? Stih' sem to před příchodem týdle hnusný studený fronty. Gdo ne, měl by se modlit, aby to babí léto na začátku října přišlo, než trifidi chytnou plíseň!
newton
joooj...zasial som zitko nebudem ho zat...to je taka slovenska ludova piesen ktora vystihuje tento moj rok...krasny moj afghaaanik vytrhla mi nejaka temna dusa a teraz musim cudzie hulit....inak nemate nikto nejaku dobru lampu na predaj?
Moriaty
Ty, newton, coko-li, co zavání dealerstvím(fčetně avonu) se tady neřeší. W poho....
Já měl v úmyslu sarkasticky pojmenovat po bauersku, tu radost, ten fakt, že TO MAME POD STRECHOU !!! U nás to bylo tak......
Na camp sem přijel už navečír den předem, pořídil pár wobrázků těch mejch trifidů se žmolkově modrým pozadím zářijowý woblohy w osvitu unavenýho slunce a večír pak smotnul lampu. Dal sem kytkám eště den.
Zejtra bylo zatažíno a mžilo. To nebyl ten správnej den. Až další....
Wod rána topila žhavá koule, jak wo žiwot. Bojovala wo žiwot letošního léta, jakoby nevěděla, že to jako každoročně nakonec projede. Jen vědět gdy. gdy je ten dobrej čas. Já sem říkal, že cejtim, že dneska je dobrej den. A byl. Trifidí samice se pohupovali wobtížený božím nadělením, smůla tekla proudem a omamný pižmo tě tahalo za rypák už za rohem. Tahal sem je jednu po druhý, jak dědek řepu a prožíval pocity rolníka. Potem a krví zkrápěná hrouda odmněnila dítka. Nepospíchal sem a kytky dělil do dvou otepí. malý a velký.
Už visí a já pohuluju letošek, navzdory tvrzení JXD, že letošek až po vánocích.
Mám dožínky rád.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma