Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
ProČ PĚstim???? - Klikni zde pro originální téma
Pinky
Strasne by me zajimalo proc spousta lidicek,pesti,huli atak.Jestli je v tom ta radost ze zahradnickejch vysledku,nebo jenom proto abyste mohli konzumovat svy a nemuseli pořád solit.Ja se dostal k huleni dost dlouho(vek)a pres zcela zkurveny,,,prominte mi to slovo...situace.Je pravda ze kazdymu dava hulčo něco jinyho,ale myslim ,,ze je to síla která se okusín a nedá se ovládat...................Vyvraťtemi to.PLEEAS!!!
Sinuhet
Nejak nevim co ti mame vyvracet. Z tveho projevu neni moc jasne o cem mluvis. Huleni se da ovladat. Existuji lide, kteri huli rozumne.
zMazánek
A jsou lidé kteří hulí nerozumně:)
Ale já osobně tedy nepěstuji jen proto kouření spíš kvůli samotnýmu pěstování.Mám teď malinký problém s řízkama a hrozně mě baví hledat a schánět rady a věci na pomoc.je to prostě droga,áááááááno?!
Pěstění je jeden z nej úletů co jsem zažil a že jich nebylo málo(těch úletů)
:) :)
mury
realist:jj pod to bych se moch podepsat.
jojo realiste mluvis o idealni situaci, na nu si ale budu muset trosku pockat. zatim se spokojuju jen s outem. jen co se osamostatnim, tak bych chtel zacit resit indoor :) jjeee
rixo
noo ja som ako 16 rocny ukradol rastlinku ganje, dodnes to priznam a hanbim sa zato...ale potom som okusil zasadit semienko outdoor a vysli mi krasne palice, ale co cert nexcel nejaky dobrak to ukradol mne:-)
Vraviiim si 1:1 karma...ok:-)
Ale od vtedy vonku nepsetujem, trvalo mi 3 roky kym som rozbehol indoor, kym som zohnal peniaze na vsetko, a kym som vypestoval prvu urodu, ale predsa, vacsia zavislost pre mna je pestovanie ako hulenie. Nemusim mat jointa kazdy den, ale do skrine sa kuknem aj 10x za den....stale studujem materialy, debatim s kamosmi co su tiez groweri, a vysledok prace je ten joint, prijemny pocit z "dobre vykonanej prace" a hlavne to co si sam vypestujes, ako som uz vravel ma inu cenu, spiritualnu - a aj o tom marihuana je nie?!

Takze myslim ze ak raz zacne niekto pestovat seriozne, musi sa to prejavit aj na charaktere cloveka....

LET’S GROW!!!
Masai_Mara
..a především: není nad pocit, když víš, co do svých plic vpravíš. A co řekla královna Alžběta ? "..marihuanu nekouřím, marihuanu vaporizuji.."


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma