Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
sběr ze skleniku - Klikni zde pro originální téma
pistucha
Potrebuji poradit,
protože jsem zjistil počátek plesnivění u kytky ve skleníku-někdo zavřel dveře a bylo moc vlhko musel jsem ji sklidit. Ale celkem v pohodě, chtěla už jen tak týden max. dva. S hrůzou jsem zjistil, že těch pár mšic, kterých jsem si před nedávnem všiml a nechtěl jsem je řešit postřikem krátce před sklizní se brutálně přemnožilo.
Co teď s tím- mám kytku hore nohama, listy jsem většinou otrhal, neboť tam jich bylo nejvíc. Je ňejaký způsob jak je teď vyhnat?
Chcípnou sami? A má to smysl vůbec kouřit - nic moc krematorium.
díky:grrr:
wolverin
za pokus stoji hocico, keby som ja na to tak dlho cakal ( a to cakam, vid moje foto - tiez sklenik ) tak by som ich daval dolu aj pinzetou keby to bolo potrebne. ty pises ze ju uz mas dolu, zavesenu ... skus to dat do chladu nech ich to vyzenie, alebo nieco take(mozno ofenovat horucim vzduchom)... neda sa to obrat, alebo nejak vytriast... neviem, fakt ti nechcem radit nejaku blbost, ale urcite s nimi daco urob! mozno by ti vedel poradit niekto co ma s tym uz skusenost...
.
pistucha
zkoušel jsem to obírat, no nic moc. Tak jsem jim fénem připálil zadečky a furt se mrchy drží.
wolverin
asi im to zachutilo tak sa drzia co to da :)) neviem fakt ako by si ich dostal dolu, mozno ten mraz, to by ich mohlo zmrazit (neviem v akom stave mas rastlinu, vyschnuta - este nie?...) alebo ich vydymit nejakym dymom - cigarety/tabak, vonne tycinky... alebo ju namoc uplne do vody nech sa utopia a potom ju vysus este raz....
pistucha
asi zkusím tu vodu a pak opatrně sušit aby to nesplesnivělo.
To.wolverin: apropó. když jsem viděl tu tvou kytičku, dost jsem se zakuckal. To nikomu není nápadný, že máš na zahradě hangár?
Na sklizeň potřebuješ brigádníky?To nemůžeš unést sám.
wolverin
zakuckal? nechapem... to mam brat ako kompliment alebo nejaku poznamku? a ak povazujes sklenik za hangar tak to tak zas neni. on je tak 3m na sirku a 2.2m na vysku. vidiet to je len z jedinej jednej strany od dlhorocnych susedou a ty uz sa pytali ze co to tam je ale urcit nebudu robit problemy (dufam v ich pud sebazachovy :), inac narobim problemy ja im!!! neostava mi uz nic ine len pretrpiet posledne 2-3tyzdne max. a bude PARADA :)
a brigadnikou zatial nepotrebujem, stacim to odniest a zhulit aj sam:) ale ak by som nezvladal tak ti dam vediet ze potrebujem pomoc ok !? :))
De la Vastierre
Jó chlapče, mšice sou mrchy, a jak je necháš a hned ze začátku výskytu se jich rázně nezbavíš, máš po úrodě. Ono se jenom tak ze srandy nedávalo a občas ještě někde nedává konopí do skleníků s rajčatama, kde se vyskytly mšice. Mšice si přelezly na konopí, páč to mají raději a tím se eliminovaly škody na rajčatech do doby, než došlo k postřiku. Postřik samozřejmě můžeš aplikovat ještě teď, jestli ti to teda ještě k něčemu bude, o čemž docela pochybuju. No, ale chybama se člověk učí a příště zakroč už při nepatrném výskytu, ty potvory se množí úžasně rychle.... :crazy:
gunman
pistucha, na vošky (mšice) sú dobré lienky (slunéčko), možno by stálo za to prejsť sa niekde po poliach, nazbierať a pustiť ich na lov...
pistucha
Wolverin: ber to pouze jako kompliment. Při zvětšení fotky vypadá ten skleník min na 4m a kytky tak 3,5 - proto ty poznámky. Držím ti palce ať překlepeš ty 2 týdny do sklizně a pak hurá!!!!.
wolverin
zdravim - dik za drzanie palcov, ja som z toho na nervy uz cez pol roka :)) ale musim vydrzat aby bolo cez zimu "teplo a fajn " hahaha :)
drzte sa aj vy a napis potom co si urobil s tym hnusnym hmyzom. urcite sa to niekedy zide.....
wolverin
tak ako si dopadol, co si vymyslel na tie potvori ?dal si to do vody?
pistucha
Takže napřed jsem jim spálil prdelky fénem. Potom stylem popelka jsem se pokusil větvičku po větvičce obrat. Další den jsem otrhal paličky a šupl na ca 1h do mražáku (-20 C).
Teď mám pocit, že jsem zvítězil - nevím však za jakou cenu, mám pocit, že to voní tak o 50 % míň. Na košt zatím nebyl čas - byl jsem 3 dny služebně v Amsterdamu.Koupil jsem na košt pytlík Jacka Herrera, ale mám pocit, že už to tam ňejak flákají. Moje je silnější a míň škrabe.
Pokud bude čas přidám fotky cofeeshopů, ce jsem navštívil.
Pistucha
ppeettrr
ten tabák příště svař s vodou a tou vodou / až vychladne / to rozprašovačem postříkej.
wolverin
2 ppeettrr : mas s tym nejake skusenosti?
ppeettrr
Někdo mi to poradil, když jsem měl obalený stromky mšicema. Tak jsem to tak udělal a byl pokoj.
Stačí samozřejmě ten nejlacinější, nemusíš zrovna drtit Malbora.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma