Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Soutěže

 
Co takhle soutěž o nej MODEL? - Klikni zde pro originální téma
Black
Zdravim. Lidi co byste řekli na soutěž o nejlíp vypěstovanej model? Představoval bych si to asi tak, že třeba takovejch 20 lidí by se přihlásilo se svou úrodičkou vzali by např. 5g všichni by museli mít stejný druh vklad třeba 1000Kč do soutěže. Pak by se museli shodnout na kvlitních a zkušených porotcích,kteří by testovali kvalitu-chudáci (vlastně ty by na tom byly nejlíp). Čekat na vítěze by chvilku trvalo :smoker: Vítěz by dostal 20 000Kč a uznání za nejlepšího "ZAHRADNÍKA" roku. Možna trochu uhozený(že Grower týme?),ale kdyby se to ještě trochu učesalo našli by se lidi místo a chuť do něčeho takovýho, tak by to mohlo bejt docela dobrý. Jestli už se něco takovýho někde konalo,koná tak SORRY.
Jokerrr
mno mi poradame takove souteze stale ;) akorat bez vkladu a bez vyhry... hi mno a porotci jsou zucastneni .. takze jsme na tom nejlip :D

PS: jak jako : všichni by museli mít stejný druh : ??? to by pak nebyla soutez o nejlepsi model ne ??....
Black
No já práve nevim asi jo stejnej model to je blbost. Jen jsem myslel,aby měli všichni stejný podmínky. Taková výhra by nebyla ale k zahození ne?
rixo
joo ale opat musim pripomenut, Gan-Jah, Shivove vlasy, marihuana, nie je o peniazoch, rpeco sa nestretnut, nezhodnotit, prpadne vyhlasit ktory bol najlepsi, ale vyhra je to ze si vypestoval, a nikto ta nechytil nie??!!
Okrem toho perco sa stale tahaju dolare do niecoho co je vysostne duchovna zalezitost spojena s hobby....ak ide o dolare, zacni pracovat:-))
wolverin
rixo ty si to vystihol presne - preco usporiadavat cannabis cup ako v holandsku ? vsetko je to o peniazoch a zisku. ... tu podla mna pestuje vacsina ludi pre vlastne potesenie (pokial nieste zo VSETINA :)))
rixo mi by sme mohli dat nejaku porovnavaciu stretavku ? ty, ja, a este zopar vybranych ... trebars aj na nasej chate a spojime to so zberom lisohlavok? hmmmm?
Lilu
suhlasim.Hlasim sa do poroty niekto predca musi robit tu spinavu robotu.:)
Black
No jo do poroty to nejsi sám, kdo by tam chtěl.
kaltam
hm docela vklidu napad co takhle se nekdy sejit na vybranym mistecku kazdy by prinesl svuj vlastni model a ostatni by skouseli pak by se mohlo treba i vymenovat semca a tak .a vitez no treba ubalili bychom mu jointa
S~th
a co se prostě se sejít a zahrát si třeba poker o paličky ... výměna jistá :) ... nevim ... mám takovou teorii ...
<br>
každý si zasadí kytku tam kam se mu to líbí a podle toho je i jiná půda a tudíž si každý vypěstuje ten svůj unikátní a věřím že i oblíbený model - já mám modely různý .. jeden mě zkopal do krychličky a druhý je zase uplně super do hospody (a mám je oba radši než nějaký super brutus od kámoše - ikdyž by to bylo třeba lepší a kvalitnější pálení ... )
<br>
mno myslim si že já bych se asi té soutěže neučastnil (mám jen psací náladu ... :)
morfeo
dobry napad
Sinuhet
Tak jsem to konzultovat tady s nadporucikem, prijdte k nam na obvodni oddeleni, urcite to bude moc fajn. Dukazy prineste sebou. Jo a vemte si obcanky. :-)
A muzu tam vzít i kámose ??? :-.) hehe
sewer
noo aj podla mna je to goood idea :) e trebalo by urobit nejaqy ten smooking session
Avery
hej lidi ja bych dal jako výhru určity mnošství vod každýho souťežícího vzorku
TreviS
jo je to v klidku napad a celkem rad bych se taky zucastnil akorad by me zajimalo kde se to zucastni jestli na slovensku nebo v CR
w8_4_me
citace:
Původní příspěvek od TreviS
jo je to v klidku napad a celkem rad bych se taky zucastnil akorad by me zajimalo kde se to zucastni jestli na slovensku nebo v CR



Trevisi prosimte a kde by jsi vzal ty kvlatni vzorky??? maximalne koupil....
polarna
...no chtěl bych vidět ty porotce po pátym špeku. Nebo by to byla olympiáda na týden?? ...každý den je jinej a subjektívnost /nechci říct neobjektívnost/ by byla zřejmá...
efka21
I ja bych chtela byt porotce. Pratele mi rikaj popelnice na huleni pac vzdycky kdyz uz nikdo nechce hulit tak ja zustavam proto by nebyl problem i moooc vzorku jen bych je pak uz asi neposoudila ale to nefadi. No tak az soutez bude tak se mi ozvete kdyz ne jako poraotce tak jako soutezici se zucastnim :jumper:
ZdenekMiska
V pohode napad.Ale kdyz si tam donesu nakej No name z venku tak urcite nevyhraju nad nakou lampou?!Udelal bych dve kategorye venky a lampy?
Sallyman
No a co kdyby se psis jako odmena davalo treba nejaky dobry hnojivo nebo nejaky vecny ceny. A taky kdy ze se to kona ??? :)
rum
No s kámošema jsme nedávno dělali nějaký ten kapík ale už nevím kdy to bylo, asi chápete proč, a bylo fakt vklidu poznávat nové lidi pěkně zkouřený jenom nevim kdybych byl na prach a zjistil ze tam skoro nikoho neznám. No prostě s kámosema se mi hulí fakt dobře.
hulcoun
Lidi teda to sou nápady..:-)...fakt dobra myslenka..jen podotykam o prachach to opravdu neni..je to vasen kazdeho z nas....vec ktera nas spojuje..a diky ktere vlastne existuje tenhle server. Nic mejte se..kdyby se neco delo..dejte vedet..rad se pridam..:-).
indicky-konopi
jo tak prijedte vsichni k nam a neni problem!!!:-))) pitcho
master
Do poroty?

Jiri X.Dolezal; Grebenicek; Premek Podlaha a za nezne pohlavi Dolly Buster - ta pry umi dobre hulit.

A cenu?

Tak co vlozit 10g(kdyz si verite, tak proc ne). Polovina se odebere a zhodnoti. Videz dostane vsechny vzorky po 5g.

Pri 20 soutezicich dostane vitez od 19ti lidi 5g souteznich!! vzorku - to je 95g skveleho huleni.

Docela cool cena, ne?
b.bang
no ja myslim ze takovy mali cup se kona kazdy den nebo tyden a kazdy nejlip usoudi co mu chutna .a bacha na fizly vypadaj hloupe jako nic ale maji dokonalo si pozor pozor
Skrami
No jako ta soutěž by byla super, ale ty prachy si mislym že je to docela blbost, stejně tam ty lidi (jestli jich tam bude tak dvacet a každej bude mít svuj model atoho modelu pět gramů) budou tak zmaštěný že by asi ani nebyli schopný myslet na nějaký peníze. Ale zase musim uznat že je to dobrej nápad a dalo mi to myšlenku, že tu soutěž zkusim zatim v úzkém kruhu a kdýž to bude mýt úspěch tak by se to mohlo rozšířit i do větších skupin. (Doufám že aspoň jednou budu rozhodčí):vampire:
indicky-konopi
zadnou soutez bych z toho nedelal, proste bych zhulil vase modylky a vy zase moje...pouze bych proved vymenu, ktera by se musela oboum zamlouvat... treba ja ti dam géčko Orange Budu, protoze se ti pači ten stav po nem a na oplatku bych si vzal gečko blue berry, protoze se mi pacila jeho chut :))...no tohle tema proste az po sklizni:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma