Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
THC v krvy - Klikni zde pro originální téma
T.H.C.
Tak by mě docela zajímalo jestli existuje něco co vám dokáže odstranit THC z krve nebo alespoň to urychlit, jako třeba nějakej čaj nebo tak. Píšu zde o tom proto že i huliči chtějí řídit auto nebo tak a teď se žeprej dělají nějaký testy na halucinogeny včetně THC!!!!!!!!!
Zajimaly by mě vaše zkušenosti a názory na to.

Čus
Walhalla2000
rozhodne se zadny testy na halucinogeny nedelaji. Nic takovyho neexistuje. Navic, jelikoz THC je detekovatelny v krvi kolem tri tydnu, byly by ty testy nesmyslne. Protoze test by zjistil, ze jste pozil, ale uz nerekne kdy. A ackoliv ma clovek thc v krvi, neni "pod jeho vlivem". Ty testy tedy ztraceji smysl a vyznam.

V anglii se pred pul rokem nebo rokem zkousely testy na kokaiin. Stacilo plivnout na papirek a ono ti reklo, zda jsi pozil. Ale opet nereklo kdy a tak cela akce zkoncila jako velky neuspech a i pro svoji financni narocnost byla zrusena.

Cili neboj. Jedina moznost je, ze kdyz policajti uvidi ze sotva stojis a nic nenadejchas, ze te odvezou na krevni testy. Ty vsak muzes odmitnout! Nemuzou te nutit. Proste jsi nic nenadychal, jedes uz 18hodin v kuse a to jeste z akce, kde jsi byl celou noc vzhuru, tak proto se trochu motas. Ale reknes, ze ti staci kafe a jedes dal. navic uz bydlis tamhle za rohem...

A na halucinogeny se opravdu jeste zadny efektivni testy nevymyslely. Jedine laboratorni rozbor krve...
Balu
Nas pri vezdu do nemecka testovali nemci na THC kokajn a opijaty a mam pocit ze je jenom otaskou casu a penes nas to na nekoho vytahnou ceky policajty.
Walhalla2000
2 balu

a to jste tim testem prosli? Jak dlouho jsi pred tim nehulil? a jak ten test vypadal? smim li se ptat...
grEEnHeAD
no nevim jak to presne je..ale zaslechl jsem kdysi nekde,ze v nemecku naky testy na zjisteni THC maj.. prej se to zjisti nak z potu nebo tak... ale jak rikam, vic o tom nevim a ani nevim jestli to byla true ....

kazdopadne tady v CR bych se toho jeste zatim nebal.. jen dal hulte a jezdete ... :)

Balu
No prave neprosli v podstate jim slo o ridice a ten byl pozityvni meli sme predtim tak hodinu a pul kojota hustyho skanoura a nejak sme se jim nezdali. Je to takovej tesr vypada to jako tuska na to nakape nakej srac a pak ti stim prejede po cele a nebo po ruce a podle toho jak mu to zezelena tak pozna jak ses moc nasrac este velmy podobnejma testrama testovali auto na opijaty kokos a extaze to delaly ze saltr paky a volantu a madel.
Walhalla2000
zapomněl jsi na duležity detail, jak jste dopadli? kor, kdyz jste si dali speka....???

co s vama udelali?
Balu
Prohlidli auto nasli 1/4 garmu ganzií zapomenuty za to sme dostaly 100 marek pokuty a kdyby nebyl ridic zmastenej tak by nas i pustili dal ale kdys byl tak nas proste nepustili do nemacka tak sme jeli na jinej prechod.
eniqma
v Nemecku to sice maj, ale u nas zatim ne a urcite to nikomu kdo huli nevadi, u nas jsou zatim jen krevni testy a treba kdyz te chytnou zhulenyho ve skole, tak te tam muzou poslat. jedinej problem je pro ne, ze ten test myslim stoji cca 2000 Kc

... TO SEM NAPSAL JA - SATIVA , JEN SEM ZAPOMEL ODLOGOVAT SESTRU

[Edited by eniqma on 16-08-2001 at 09:43 PM]
sativa
ja sem slysel ze THC zustava v krvi asi 70 dni, je to pravda? nebo to je jen ty 3 tydny?
a co je pravdy na tom, ze se ti uklada Thc i v bunkach a zustava tam 2 roky? to se toho snad v zivote uz nezbavime, kdyz si staci dat jednou za 2 roku jointa
T.H.C.
Já to nemyslel tak že během jízdy v autě nebo v některém jiném motorovém vozidlu tě zastaví benga a budou ti nutit dýchnout a když nic nenadýcháš tak ti dají nějaký jiný test na halucinogeny, ale myslel jsem to tak že teď je v běžné lékařské prohlídce, kterou ti dělají když si chceš udělat řidický průkaz je jakysi test na halucinogeny který obsahuje i test na THC a když ti ho zjistí tak ti asi nedají řidičák - nevím to z vlastní zkušenosti ale říkal mi to kámoš který dělal nedávno řidičák a ten měl štěstí že má známou která mu to všechno zařídila. Ale v threadu: "Jdou po mě benga" sem četl příspěvek myslím od dr. dre & Snooop že se dá ¨koupit v lékarně nějaký čaj, myslím že na slovensku se to menuje sibylum marianske a že to celkem slušně čistí tělo od toxinů, tak do dvou dnů bys měl být prej čistej.
Tak nevim???
Walhalla2000
S tim testem k ridicaku. Prijde mi to asi stejny, jako kdyby ti davali na bezny lekarsky prohlidce dychat do balonku, zda jsi nepil a kdyby ano, tak ti nedaj ridicak. Taky blbost. Takovej test se u nas opravdu neprovadi. Stejne tak se obavam, ze zadny "zazracny" caj neni. Jsou pripravky, ktere procisti organismus od skodlivin, ja osobne pouzivam Kalikor. Ale v zadnem pripade nema schopnost vycistit z krve THC. Jen ji torhcu "uklidni" a kdyz je clovek uplne na sracky, tak tohle mu behem 30 minut uplne procisti hlavu....

miki
s tim ridicakem je to nesmysl, zadny takovy testy se nedelaj, dokonce ani pri beznym vysetreni krve. My sme sli davat s kamosem krev a asi tak tejden predtim sme zahulili, meli sme celkem nahnano ze budou problemy, ale nerekli ani pul slova a krev nam vysetrili a odebrali.

MIKI
sunset
Ja nedavno absolvoval dost komplexni krevni testy kvuli blbosti mladi (yo holt tvrdy jatra jsou tvrdy jatra ;) ) a taky zadnej problem. Imho by museli primo hledat THC, takze klidek.
Dude
Ehm, myslim že THC nezůstává v krvi, ale v tukovejch tkáních, může tam zůstat při usilovnym hulení až několik měsíců. V Státech to testovali buď zkouškama moči nebo jelikož se tzhle látky v malym množství ukládaj do vlasů tak ti ustříhnou malej pramínek vlasů a pokud je máš dlouhý, tak můžou zjistit tvojí drogovou historii třeba za poslední rok. Mimochodem spousta podniků, který obchodujou s americkou vládou, musí na svejch zaměstnancích provádět drogový testy, jináč nedostanou státní zakázky.

"USA über alles"
Walhalla2000
na teto adrese si muzete stahnout THC calkulator

http://pothumor.com/downloads/thc_calc.zip

udajne vam vypocita (a vysvetli), jak je to s thc ve vasi krvi...
nihilista
chtel jsem jen prispet malym dilem. ziju v usa a tady to delaj nasledovne.
kdyz te zastavi benga a MAJI nejake podezreni na to ze jsi neco pozil tak ti udelaj testy a kdyz jsou pozitivni tak musis chodit na nejake nesmyslne seance o tom jak je koureni ganji nezdrave a podobne voloviny a pak ti reknou ze musis prijit na testy a musis bejt uplne cistej. osobne jsem to nastesti nezazil ale chytli takhle dva kamose a ti museli nekourit asi 2 mesice aby prosli a bylo to drsny ale dali to a je to tedka v pohode. ale kdyz te chyti opakovane nebo neprojdes testama tak tam proste musis chodit porad. jsou to debilni zakony ale tady je mozne vsechno. jinak postihy jsou hlavne financni. a v horsim pripade odebrani ridicaku nebo treba nesmis jezdit o vikendech ale pres tyden jo. je to kvuli spojeni do prace.
zdar.
m4R7y
No , k tomu jak je to v ceske republice jsem slysel nasledovne..policajti maji uz moznosti a prostredky aby6 ti na miste zjistili obsah thc..prave z potu.Jenze tento test neni nic levneho a policajti howno poznaji jestli si zkoureny, takze pohodka....a jestli negdo nutne potrebuje na krevni testy odbourat THC....na adrese <a href="http://www.thcfree.com"target="_blank">thcfree :)</a> je mozno si obednat "zazracny" pripravek :))) Enjoy your speq

[Edited by m4R7y on 23-08-2001 at 02:43 PM]
OK

Sorry, necetl jsem krome prvniho prispevku druhou stranu nicmene:
2 Kaucuk: Nejak nerozumim tomu, proc jsi udelal tak zasadni rozhodnoti... myslim tu tlustou caru. Nemohl by sis treba rict tak a ted budu hulit fakt jen kdyz na to bude fajn porstredi, budu s fajn lidma a budu mit pocit (momentalni), ze uz se to nikdy nezopakuje. Ja vim - tahle situace nastava pomerne casto, ale vybirat si! Treba to spoj i s casem - po akci si reknes - "hele, zahulis' bylo toho dost, takze dame zase na mesic dva utrum". Co myslis?

Trochu jsi zklamal s vetou:
"co řeknete na to, že důvod čislo dva byla moje slečna"
Nebud na me nastvanej... (uz jsem si uzil), ale spis to vypada, jako bys' na ni chtel upozornit.
Holka neni duvod - pokud Ti rekne trava nebo ja, tak je to naivka, ktera nechape light drugs a hodne bych si promyslel, s kym to vlastne tahnu. Pokud to delas bez jejich pripominek... jak chces :)

Your life is your life and my opinion is my opinion :)

Mejte se.
Mondeo
Zdarc,mám takovej dotaz.
Rozhodl jsem se párkrát zkusit trávu a bylo to
fajn, ale jenom jsem to zkusil(asi 5x).
Hulil jsem naposledy koncem srpna a zajímalo by mě zda mám v krvy pořád THC.A jestli se to dá nějak zjistit z vlasů,nehtů apod.Mockrát díky a nezatracujte mě jenom proto, že jsem s tím zkončil.Trávě zdar
420kotliik
no tak za prve se pise v krvi :)
ale jinak si myslim ze jestli to bylo koncem srpna tak uz bys tam nic mit nemel....teda co se tyce zjistitelnosti drogovym testem....good luck :)
Mondeo
Sorry za ru krev.
A mockrát dík za tak rychlou odpověď.
Hned jsem klidnej, ale kdyby kdokoli věděl cokoli
hned napište, pomůže to i jinejm.Zdarec
420kotliik
neni zac...treba tady je prograsm kterej by ti to mel vypocitat :
http://www.thcradio.net/ganja/stuff/calc_thc.zip

(1 kdyz si ten den hulil a 2 kdyz ne a jakmile se to dostane pod tu cervenou caru tak by to "standartni test" nemel zachytit ...ale programek je to uz pekne starej)

jinak tady je jeste par stranek ktery prodavaji soupravy na to kdyz nekdo potrebuje rychle projit drogovym testem...jsou tam i nejake informace a hlavne zakaznicka podpora kde se muzes online zeptat....
http://www.thcradio.net/links.php?j...z&kategorie=dru
cityman
ja cetl, ze v tele se thc da zjistit max po 3 mesicich, pak uz z tela vyprcha.
z krve do tří měsíců, z vlasů i několik let
lordWilliam
Ale ty vlasový se dají obejít. Buď oholením veškerého ochlupení nebo na internetu jsem viděl i spec. přípravky kterejma si omyješ hlavu a na testech by na nic neměli přijít, kdyžtak hodím link.
cityman
spis bych to videl na to oholeni. myslim, ze momentalne je medicia schopna chemickymi rozbory prijit na to, ze jsi to ojebal a neverim, ze si umyjes spec. pripravkem vsechno ochlupeni docista docista...
da_virus
THC zmizne z mocu za 3 dni, z krvy to moze byt 1 až 3 mesiace, štandardným drogovým testom by si mal prejsť už po 10 dnoch, a vlasy - to uz moze byt aj rok, ale taketo testy su tusim dost drahe, cize nezvykle
wiwer
aby to zjistily ze hulis by prej musely udelat biochemii,ale ta je bez narizeni doktora nebo nekoho draha.prej:)))peace grower¨s
Co?
tady sem nasel nejake testy na drogy, ale zatim jsem to dale nezkoumal www.smartdrugs.sk
d0g
potreboval bych se zeptat byl sem u doktora protoze sem mel v krvy pred rokem nejakej nalez v moci ale ten nemel s hulenim nic spolecnyho mno a tak sem sel po dalsim roce na dalsi prohlidku no a co se nestalo doktorka vzala do ruky strikacku a vodebrala mi krev ... pak sem pockal na vysledky rekla mi neco ze jeste v ty moci neco mam a ze krev je na nejakejch dvou krizkach(to nevim vo co de) a ze mi zbytek vysledku dojde pozdejc chtel bych vedet co mam cekat ....diky D0g
FlickerBird
nejspíš THC hledat nebudou... :) a i kdyby, mělo by platit lékařské tajemství a pokud je ti 18+ ( ;) ) tak by se výsledky neměl dozvědět nikdo jiný
d0g
FlickerBird:dobre no a co to znamena kdyz budou mit lekarske tajemstvi to nechapu...to si nechaj jako po celej zivot pro sebe ????
d0g: proto je to lékařský tajemství, ne?

shrnutí drugtestů a info o "čištění" organismu
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20304


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma