Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Teplo vybojky - Klikni zde pro originální téma
VeselaKopriva
Sodíkovka vydá tepla celkem dost, ale neni mi jasný, jak ho chceš odvádět hadicí. Vzduch v hadici, pokud bude hnán větrákem asi moc teplej nebude. Záleží na tom, jak velká bude hadice oproti větráku.
Sinuhet
Kdyz budu na svicku foukat pomalu, bude za svickou hodne teply vitr. Kdyz budu foukat rychleji, tak ji sfouknu, no tak nic. Ale kdyby ne, tak za ni bude vzduch studenejsi. :-) Cim rychleji ti bude vzduch kolem vybojky proudit, tim chladnejsi bude. Stejne teplo se totiz rozmisti ve vetsim mnozstvi vzduchu.
Vodka
no ja osobne si myslim ze by sa nemala roztiect iba ak by bola z igelitu ale to si neviem predstavit v poho to testni ale ak mas pc vetrak tak by som sa divil keby sa to roztieklo
Sinuhet
Kdyz ti tu nekdo napise, ze jo tak tu rouru vyhodis? Nezkusis to aspon?
Proc se ptas na stojici vzduch, kdyz pises, ze tam bude ventilator? A jestli chces mit jistotu, dej tam hlinikovou rouru. Maji ji treba v baumaxu a pod.
lordWilliam
Já 150W mám a odtah mám úplně jednoduchej: ve stínitku je díra o průměru 10cm na jí je izolepou přilepená již zmíněná al. trubice (stojí asi 70kč/m) a na jejím druhým konci, na skříni je ventilátor, má asi 100m3/h, ale je zbytečně výkonej. Vzduch co z něj proudí má max 30°C. Dům tím zapalít fakt nemůžeš, výbojka bez odtahu hřeje dost ale dřevo by asi nepodpálila. Kdyby ti schořel ventilátor tak by se nestalo skoro nic, akorát teplota ve skříni by hodně stoupla (já jsem to zkoušel a stoupla na 38°C ale to sem vypnul i přívodní větrák)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma