Shlukmaster |
NASIEL SOM ASI NAJLEPSIU HRU KED MATE TAKE UNAVENE STAVY A SICE:
18 WHEEL OF STEEL PEDAL TO THE METAL...ZAHRAJTE....JE TO KRUTE |
|
|
dfblbec |
to je taka kamionova simulacia ? |
|
|
Shlukmaster |
to dfblbec:presne...je to cele take pomale a tak ale ked je noc a hram a mam "vyslapy z travy" tak to je cool |
|
|
dfblbec |
Jooo, to znáaam, nehral som to zhuleny, ale je to haluška, ale to sa uz radsej fifičim na flight simulatore alebo richard burns rallye < to rallye ale nieje sanca hrat kvalitne ked si zhuleny, teda nie ked mas simulaciu obtiaznost >| a kvalitny volant je nutnost |
|
|
Protiva |
Hrál jsem teďka jednu v praze rozšířenou hru. Jízda na černo. Zmaštěnej jsem měl vydění revizorů pod schodama a taky tam byli kurvy.
Určitě se hraje i v TVOJEM městě ;) |
|
|
dfblbec |
2protiva: ja som to takysto hral, teda skor z nutnosti... (hlboka noc, vsetko zavrete, ja ziadne bubaky), ale ked clovek zaplati pokutu zmeni nazor :) radsej nehram uz, a kupil som si elektricenku |
|
|
dfblbec |
joo, ale to je len alfa... beta je uz : utekas nocnym velkomestom pred bengami s 8g weedu :) |
|
|
dfblbec |
normalna werze je podla mna : auto, x kg weedu, x kg hashu, a 6 bengo squadov ta nahana :) |
|
|
DJSantusVorisek |
my vetsinou po bongu hrajeme clovece vozer se v nas ioblibeny hospode ... myslim ze nema smysl tu hru vysvetlovat :D |
|
|
dfblbec |
a co tak clovece neser se a ked dojdes do domceka das si tucny bong.... (prip panaka) |
|
|
Protiva |
Teď jsem byl jen pěšákem v jedný dost brutální hře. Jedu si takhle s nejmenovaního festivalu. Do kupečka přistoupí další 4 lidi, který hned rozjedou hru, zhul celí kupé. No půl hodky jsem se nemohl ani pohnout :D |
|
|
katuš |
japonska meditace smichu
zacnete se nucene smat a za chvily je srandy habadej |
|
|
Ježíš |
Pche jste nudni..best zhulena game ever je prece MARSHMALLOW DUEL! Zabira asi 160kb a hraje se ve dvou na jednom compu-idealni hra pro zhulky. Na deset viteznych zapasu, daji se pojmenovat bojovnici. Sakra s kamosem jsme v tom tak dobri ze bychom snad vyhrali mistrovstvi sveta :D
ke stazeni zde: http://www.slunecnice.cz/product/Marshmallow-Duel/ |
|
|
Viva |
já sem naposled hrála maňáskový divadlo s barevnýma ponožkama |
|
|
dfblbec |
najlepsia vec na zbuš pre 2och je Antz, taka ceska kartova hríčka, neviem link |
|
|
varan |
Mám volant na komplu a když dojde z kalby tak na dejezd jezdim v MAFII po meste ve sportacich.
Takhle s borcama toho hrajem moc, treba klasika potáhnem a kolikrát obehneme ulici na kouř v plicích.
Nebo když se chce chcát, tak jenom za chůze a kdo udělá delší čáru, já měl 35 metrů(odhadem).
Nebo se strašíme, neco nekomu vykladáš pak stišíš hlas, pak najednou vybafneš. Další varianta, jeden škrtí druhýho, třetí na tom ujíždí, když se to udělá přesvědčivě a on tomu uvěří...
Hrajem schovku na židovským hřbitově k půlnoci.
Ve třech: jeden dává rychlootázky z jakechkoli oborů, kdo odpoví první postoupí o schod..., kdo dostihne tazače vyhrává.
Fotbal
Taky ujíždíme zhulení v autě, střídáme se za volantem občas smykujem, ale jenom na bezpečnejch silnicich, kde nikdo nikdy nejezdi... |
|
|
Altibo |
Slyšel jsem o docela dobré hře....jmenuje se na benga a zloděje. Ta hra je celkem vo hubu. Trochu se před ní vymazat je pravidlem.
takže něco k pravidlům neuškodí
princip spočívá v tom, že vy zastupujete zloděje a benga jsou sami za sebe. Cíl hry je obrat co nejvíc měšťáků o čepici. Prostě přiběhnout, pozdravit, sebrat čapku a pelášit.....
Při týhle hře se nasmějěte |
|
|
TouchWood |
Tak už se s tím musim někomu pochlubit :D
Vymyslel jsem totiž novou hru, na kterou potřebujete jen papírky, model, (možná dýmku)
Hru Jsem nazval LEVEL
hrajeme jí u nás na řece když není mnoho vody. Stoupne se ke břehu a nejde šutr v řece (u nás není problém - Sázava - hodně kamenů) kam se musíme dostat suchou nohou.Tam se uválí brko a všichni se zhulí. A podle stupně obtížnosti - level 1, 2, 3... se postupuje
už jsem málem dal level 8 ale byl jsem tak zmazanej že jsem se rozštípal a padnul do řeky :D
tato hra by šla hrát i nejenom na řekách ale i na skalách atd.
hoďte sem své názory a nápady na upgrade - budu rád
*pro adminy - je to v kuřárně jelikož to souvisí s modelem :D :D :D (jen tak pro jistotu) |
|
|
BigStickyBud |
hehe dobry :) |
|
|
kostě |
tak to j :D ale bohužel hodně lidí nemá přístup k řekám a skalám což už zní vražedně :death: , ale jednu podobnou jsme si taky s kamošem vymysleli, váleli jsme sudy z kopce a kdo dyl dřív dole tak byl odměněn prdíkem:frog: |
|
|
|
dudy jsou maximalni zabava po brcku!
uz aby byl snih! |
|
|
Aidampower |
No my jsme s kamikama ted hrali taky vcelku v poho hru, ktera je jako delana nekam na oziracku na chate nebo tak. Muze to hrat v podstate kolik lidi chce ale ideal jsou 3a vic.
Jde o to že se říkají čísla jak jdou po pořadě a kazdy říká jedno. U cisel ktery obsahuji trojku nebo jakejkoliv jeji nasobek se říká nějaký slovo (nas nenapadlo nic lepsiho nez SRALAS!) tak ze hra potom vypada stylem 1,2,SRALAS,4,5,SRALAS,7,8,SRALAS atd. az kam se dostanete.Muzu rict ze to neni zas tak lehky a hlavne to nesmi postradat plynulost-jak se nekdo zasekne/zapremysli moc dlouho, tak pije.
No snad jsem to vysvetlil srozumitelne. Peace |
|
|
Protiva |
4 Aidampower: Taky jsem hrál modifikaci tohodle. Než jsi se napyl, musel jsi říct heslo. My jsme dali "Hulho". A kdo se nepil bez hesla. dávál na ex pivko. Jsem pak radši přestal chlastat :D |
|
|
Oralius |
ja poznam tiez dobru hru ktoru sme hravali s kamaratom nakureny ako ritky:p:..hra sa to s tenisovou loptickou:D..je to nieco take medzi hokejom,futbalom a tenisom:D:D:D..ihrisko bola moja izba a hra sa to tak ze si klaknete na zem a rukou odpalujete lopticku a musite dat gol do superovej branky:D:D..je to fakt hustota:D:D..ale nehrajteto v kratasoch lebo kolena budu napadrt ale zasa gate budu mat pekne diery:D:D:D:p: |
|
|
kafevar |
Divil bych se, kdyby to tu už nebylo, ale pro jistotu to sem napíšu.
Hra je určena minimálně pro dva hráče a ke hře je potřeba vodní dýmka. Soutěží se v tom, kdo vydrží déle tahat na jeden zátah. Prodleva mezi dvěma vytvořenýma bublinkama musí být maximálně 0,5 sekundy. Počítá se čas, od doby začátku tahání do doby ve které soutěžící poprvé nedodržel maximální prodlevu. Tuto hru vyhrává pravidelně a s přehledem jeden známý, který dokáže zároveň tahat a vyfukovat při tom nosem, což je pro ostatní naprosto nepochopitelná dovednost. Dostane se při tom do jakéhosi třesu a vypadá opravdu démonicky. :satan: |
|
|
Mafox |
já zásadně kalim DoTu :P |
|
|
Lux |
na tohle téma se nějak zapomnělo tak se ho pokusim oživit
vymysleli jsme takhle s kámošema hru že když někdo cokoliv řekne tak to řekne 3x ale pokud možno aby to znělo stejně....postupně jsme k tomu přidali pohyby, grimasy, smích......výhoda je že se nedá prohrát a může se to hrát v jakymkoliv počtu a je to i docela bžunda |
|
|
Konůpek |
Týden na zpět se kamoši bavili tím,že si cákali kesr(pepřový sprej)do rypáku....no bavil jsem se hodně,jak se potáceli napříč celým bytem při zdi na záchod a to za doprovodu řevu......ale jinak jsem tu jejich hru nepochopil. |
|
|
Dim |
zhulenej rad hraju sachy - clovek se do ty hry uplne jinak vzije a napadaj ho zajimavy a dobry tahy ktery by asi jinak nevymyslel :)
nejlepsi je kdyz se spoluhraci spolecne zmasti a pak daji partii :frog: |
|
|
HERBSMAN |
citace: |
Původní příspěvek od Zdenek
Šachy. To je taky dobrý.Doporučuju.Hra králů se rázem mění v hru bláznů. |
Souhlasím. Asi před měsícem jsem ji začal hrát a fakt je to luxusní hra.hlavně na logické myšlení.
A hlavně v zhulenosti si promyslím do detailů všechny možné tahy. :-) |
|
|
Real-Shit |
Ja mam nejradši clověče nezlob se:D a potom jeste Stack´em to jest že se skladaj obdelníkový kostičky do různejch tvarů jako různý věže, vyosený obrazce a podobný nesmysly se špatnou stabilitou, a ty kvádry se potom vytahujou tak dlouho dokud to nejakymu neštastníkovi nespadne, je to docela dobrej úlet :frog: |
|
|
|
NO TO JA KALIM JAK SEM SKOURENY COD 2 JE TO DOCELA PRDEL TO HRAT SKOURENY |
|
|
jude |
hehe....teraz ma napadlo, ze ked sme boli s kamosom v prahe a cakali sme na dalsieho co bol v robote(okolo 8 hodin), tak sme sa zmastili a hrali sme hru, kt. sme pomenovali BOOM :)
hovoria sa postupne striedavo cisla(jeden povie 1, druhy 2, treti 3,....) a ked pride cislo ktore je nasobkom 7 alebo obsahuje cifru 7, tak namiesto neho povies BOOM. Ak sa niekto pomyli, tak musi splnit nejaky trest. my sme si davali 2 konarov(fajnovo umiestneny uder do ramena)....som mal pekne modre plecia :D
A este ked to hraju viacery, tak sa navyse otaca poradie pri BOOM....
potom sme sa boli poprechadzat a na niejakom golfovom ihrisku sme zabludili :) ale to len tak... :D |
|
|
Sol |
Audiosurf
logicka hra kde trate jsou generovany vami zvolenou pisnickou. Proste si clovek vybere nakou svoji pisnicku v mp3, wma, ogg, CD, ... a hra podle ni vytvori drahu.. navic tvar, zbarveni a rychlost dynamicky meni podle zvukovy predlohy.. je tam spousta hernich rezimu, vetsinou nejake skladani barev do trojic a vice kombinaci, ... samozrejmosti jsou online statistiky kde muzete bojovat za lepsi skore bud v celosvetovym meritku nebo se svymi kamarady..
hodne se na tom pri zhulenosti da vytuhnout, rozhodne doporucuji :D a upozornuji ze se jedna o velmi navykovou zalezitost
link: www.audiosurf.com - upozornuji ze hra je placena (10$), ale neni problem si nekde sehnat nejakou tu upiratenou verzi .)
edit: jeste prikladam videjko aby jste videli jak to vypada v chodu :D
http://youtube.com/watch?v=1-z6YK92otg |
|
|
TeCZko |
Původní příspěvek od Sol
Audiosurf
logicka hra kde trate jsou generovany vami zvolenou pisnickou. Proste si clovek vybere nakou svoji pisnicku v mp3, wma, ogg, CD, ... a hra podle ni vytvori drahu.. navic tvar, zbarveni a rychlost dynamicky meni podle zvukovy predlohy.. je tam spousta hernich rezimu, vetsinou nejake skladani barev do trojic a vice kombinaci, ... samozrejmosti jsou online statistiky kde muzete bojovat za lepsi skore bud v celosvetovym meritku nebo se svymi kamarady..
hodne se na tom pri zhulenosti da vytuhnout, rozhodne doporucuji :D a upozornuji ze se jedna o velmi navykovou zalezitost
link: www.audiosurf.com - upozornuji ze hra je placena (10$), ale neni problem si nekde sehnat nejakou tu upiratenou verzi .)
edit: jeste prikladam videjko aby jste videli jak to vypada v chodu :D
http://youtube.com/watch?v=1-z6YK92otg |
uz to sosam, zkusim to s nejakym technem :D |
|
|
|
Původní příspěvek od MEDwjet
ja ted pařím www.samorost.net to je bezva :frog: :) |
o co tam proboha jde? sem to nějak nepochopil, týpek přistane na asteroidu, a tam sedí maník a puká fajfku. pak je tam lanovka a nic dál?? |
|
|
Vietcong-player |
2Sol
ta hra je fakt super...a hlavně když si zhulenej(doporučuju pomalejší dramec)
2Ramon_Dexter
to je adventura... mysli a klikej :-) (a je to šílená hra... nejvíc mě dostala ta sova :-) ale mohlo by to bejt delší :-( |
|
|
|
Ramon: jj na některý věci jde kliknout tak to nějak zkombinuj :))
tam v té scéně musíš tu faju strčit do zamku aby se rozjela lanovka a vyvezla typkka nahoru pak otočit tu šipku doleva a poslat ho z kopce dolu...pak je tam další scéna kde zas musíš dělat něco jinýho.. :) enjoy |
|
|
Chachec |
Tak to sme zrovna vcera hrali hospodskou damu. Rozlozili se na stole podtacky a pouzili se sklenicky, svicky, popelniky, proste cokoliv jako figurky. No zabava pekna :-D. |
|
|
flySter |
zdrawim,
tak top je schovavacka ;) klasicky najst nejake nebezpecne temne prostredie a hrat klasicku vypocitavanu schovavacku :D skryvaju sa vsetci ako ninje :D take skryse by vam cistym urcite nenapadli :)) fakt narez
alebo ABEDECA.
tak to volame my...poviem podstatne meno a ten po mne musi povedat slovo zacinajuce sa na pismeno posledneho pismena mojho slova...asi nechapete...tak napriklad autO - OsoL - Lajno...slova sa nemozu opakovat a ked to hrate piati hodinu tak dochadzaju slova :D niekedy ale padnu take pohotove slova ze sa 20 minut smejeme a potom hrame dalej :D
piis |
|
|
|
My když si zahulíme tak s největší pravděpodobností dem hrát hakise :-) |
|
|
HorrigEn |
stoned downhill, hakis, frisbee, fotbalek, ping pong, noheyball, worms world party joa kdysi airsoft a drevarny.
ale vzpominam si ze sme uz taky soutezili ve skoku ze strechy se slunecnikem, karty o pulky konopneho mlika etc :frog:
ted si jeste vzpominam jak sme hrali ztripovani pantomimu. bes!! :cool: |
|
|
J@m@L |
No, tak jednoznačne HEKÍS :) To je moja hra proste alebo si strašne rád zaleziem (lezec) buď po skalách alebo keď sa už nedá na skale, tak aj umelá stena a keď ani to, tak aj po meste parkour :) Proste strašne milujem pohyb, skákanie a používanie rúk... |
|
|
HorrigEn |
ja rad lozim po zenskych :teef: |
|
|
Maxeaux |
rad si zahrajem s kamosom na veskere hudobne nastroje (bonga, didgeredoo, pistaly, gitary), vznikaju fakt dobre napady, ale po 5 minutach si z toho nic nepamatame
jo, a huleni a zenske su fajn kombinacia |
|
|
raStaVK |
my s kamosami radi strihame o to kto ubali alebo odlozi bono...proste naj bolo ked sme sa zisli 10 a strihali sme o to ze kto odlozi bong ...iba do troch sme strihali a trvalo to 1,5 hodiny :D:D ale aj tak to bola haluz |
|
|
antoo |
no pridam aj ja nieco ..:) my sme hravali nieco take vola sa to ze "jednajedna-dvadva" ..:P najlepsie ked to hraje co najviac ludi kazdy ma svoje cislo klasika dokolecka prvy-1, druhy-2 atd... a zacina sa prvy zacne a povie najprv svoje cislo dva krat za sebou a potom vyebre ostatne cislo napr 8 (ked to hraje 8 ludi) takze priklad mam cislo 1 poviem jedna jedna tri tri ... a ten kto ma tri musi pokracovat povie svoje tri tri a povie dalsieho cloveka naprikad pet pet , len to ze musi to byt rychlo co len trosku sa niekto zamysli a neuvedomi si ze ma take a take cislo tak musi povedat nejake zviera a miesto cisla uz iba zviera ... ked sa zase zasekne tak bude robit to co zveira vydava napriklad 'muuuu' atakdalej :P
PS: je to cdelkom haluz ked uz nikto cislo skoro nema a kazdy len uz hovori muuu muuu kikirikii kikirikii :D |
|
|
antoo |
a este jedna taka light hra je kupite si co najviac litrov vody a tocite dokola flasku po flaske zacinate najprv jednym glgom potom dalsie kolo 2 glgy az pokial sa nevypije vsetka voda a ten komu nevyjnde ten potom nemoze ist na WC :) to je ciel hry :P |
|
|
Piška |
kamoš se pravidelně zapejka do play stationa vyber hry nezalezi,coz me nebavi,my se zasekli na prši a jejich přesnych pravidlech :) jinak nocni bojovka nebo sex jsou bezva hry. jinak hadi na mobilu jsou masakr!!!!!! :)))) |
|
|
hypiz |
posledni dobou si ulitavame na stolnich hrach, uz mam doma celkem sbirku: beng, citadela, porto rico, osadnici, vikingove, battletech ...
je to celkem prdel, skoda ze nektery hry jsou tak drahe ale rozhodne stoji zato - porad lepsi nez byt stale vylepeny u monitoru :) ... osobne bych doporucil levnou a kvalitni citadelu
pro zajemce pridavam web kde je mozne si hru pred koupi prohlednout, popripade si dat krapet praci a vyrobit :smoker: |
|
|
Gh0$t.G |
ja když se zkouřim tak někdy hraju cs 1.6 non steam ale jen tak v polovině připadu protože v te druhe si to absolutně nedavam.......btw hraju už 8 let ledni hokej no da se řict že jednou za měsic jdu na led zhulenej ale v 90% mi to absolutně neuškodi někdy mi to jde dokonce lepe.....ale když jedu na zapas tak to raděj nechavam doma ;) |
|
|
LSD-3D |
AAAA my s kamosmi si zdy rad zahrame HEKIS alebo cez zimu riadna gulovacka alebo sankovacka :D |
|
|
HorrigEn |
Původní příspěvek od antoo
a este jedna taka light hra je kupite si co najviac litrov vody a tocite dokola flasku po flaske zacinate najprv jednym glgom potom dalsie kolo 2 glgy az pokial sa nevypije vsetka voda a ten komu nevyjnde ten potom nemoze ist na WC :) to je ciel hry :P |
hm znam neco podobneho ale neni to zrovna hra pru zkurky :)
je to tzv. čutora
je to to same cos popsal akorat se hraje s vinkem
prvni si da 1 lok, druhy 2 loky atd. :D
proc cutora? vziklo to pod standlem pitim vinka z cutory
uz sme to dlouho nehrali :) |
|
|
Jablko |
Ja osobně preferuju ve škole se pořádně vyhulit před tělocvikem, a pak hrát fotbálek. Člověku se najednou zdá jakoby hrál s profesionalama a sám nestíha, bžunda jak sviň. :D |
|
|
FatJoe |
Hrame poker. Ten kto vyhra ten si da prda zo skla. Hra konči tym ked uz niesme schopny dalej pokračovat. |
|
|
Smokey Mech |
hakis!!! z člověka se potom stane srdcař a hraje jak o život |
|
|
Pflusik |
Kámen nužky papír :D
A nedávno sme hráli cukr káva limonáda ... zásek jak hovado :) |
|
|
Daveid |
Nintendo Wii, to když ste zmatlaný a vidíte toho druhýho, jak máchá rukama a je nasranej že mu to nejde, nebo se vám směje protože u toho fakt vypadáte komicky. =) |
|
|
Mr.skunk |
Nejlepší ůlet jednoznačně Hekis:-P To si to pak dávám jako by šlo o život:-D |
|
|
band |
město jméno zvíře věc rostlina, slovní fotbal, hakis, ps2,3 a nejaky good kolektivni gamesy jako wrc rally nebo fifa nhl apod |
|
|
kouba |
jako mladí jsme vždy hráli hru které jsme říkali: Dnes a Denně , princip byl jednoduchý ubalilo se brko a hulilo se např. ve třech lidech tím stylem, že si první 3x rychle potáhl , poslal dál druhý si taky 3x potáhl a poslal třetímu, for byl v tom že ten první musel podržet boucha než se mu brko vrátí pak to vyfoukl a znova potáhl a poslal :D dobrý ustřel to člověka dostávalo dnes a denně :D |
|
|
weed |
Původní příspěvek od kouba
jako mladí jsme vždy hráli hru které jsme říkali: Dnes a Denně , princip byl jednoduchý ubalilo se brko a hulilo se např. ve třech lidech tím stylem, že si první 3x rychle potáhl , poslal dál druhý si taky 3x potáhl a poslal třetímu, for byl v tom že ten první musel podržet boucha než se mu brko vrátí pak to vyfoukl a znova potáhl a poslal :D dobrý ustřel to člověka dostávalo dnes a denně :D |
My tomu říkáme kolečko smrti. |
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od JAHmaican
co gvše se dá dělat do kanálu? nápověda nebude. |
nasrat? :D |
|
|
Hy3nA |
vylízat je konečnej?:D |
|
|
Aahz |
Nikde jsem tu nenašel zmíňku o hře "P & S" (v angličtině jsou písmenka P a S v množném čísle, takže se to čte jako [pis ænd æsis] :D ), takže to hned napravím:
Je to v základu jen taková hra na asociace, kdy první řekne slovo (např židle) a druhý musí říct jiné slovo (např stůl), které s tím nějak souvisí - danou souvislost/asociaci musí případně na požádání obhájit/vysvětlit. Nesmí nad tím přemýšlet moc dlouho. A takhle to jde pořád dokola v libovolném počtu lidí....
No a tím hlavní, proč se to jmenuje P&S, je tabu na slova začínající písmenem P nebo S, která jsou (prý) nejčastěji používaná první písmena anglických slov. Jestli jsou nejčastější i v češtině nevím, ale je jich každopádně hodně...
No a jakmile někdo řekne slovo začínající na jedno z těchto písmen, tak si musí dát práska/sklo/panáka/apod a pak začít novým slovem (což občas taky začíná na P/S a o zábavu je postaráno :D )
Samozřejmě je vhodné tuto hru hrát v době ideální situace: hulení>>huliči :rasta: |
|
|
virtual128 |
To je jasný, Counter Strike 1,6 nebo World of Warcraft =) |
|
|
V1k1 |
no ja kdyz se zhulim a jsem doma tak si pustim nejake super DnB a zapnu CoD4:) |
|
|
krasus |
ja se vzdy tak zmastim ze delam ze neco delam aby bylo videt ze neco delam kdyz nic nedelam:banana: |
|
|
Salatos |
pár piv pár brk a pak COD 4 multiplayer |
|
|
Bandita |
zahuleny hrajem swat4 a nhl09(obe online) momentalne... |
|
|
chuck53 |
Zkuste si zahrát člověče nezlob se! Je to brutálně návykové a hlavně to není jen tak na pár minut..Hra ve 4 se může protáhnout až na několik hodin:) Páteční zkušenost z hospody těžce potrvzuje..
kvak |
|
|
|
Nejlepší prdel je na dětskym hřišti všude kolotoče houpačky no super!!!! |
|
|
masko |
Nedavno sme se zhuli s kamosema a nasli sme obal od dratu taky veliky cerny tak 10 metru dlouhy jeden to chytl na jednom konci druhy na druhem tocili stim a my sme tim probihaly:D:Da pak sme stali uprostredka a preskakovali to:D |
|
|
tronoly |
my nejčastějc čumíme na vlaky nebo sme pod železničním mostem a to je teprve pschyo |
|
|
|
KDYZ SE ZHULIM HRAJU CS 1.6 ALE KDYZ SE NEZHULIM TAK TO TAKY HRAJU :-D |
|
|
Pflusik |
Vždycky mi připadá, že hrát cokoliv konkrétního nemá valnej smysl. V pátek sme dávali mlíko a po hodince nás napadlo, že si pudeme do lesa zahrát schovávanou :D nakonec to skončilo tak, že jsme běhali po lese, chaoticky a naprosto s nulovou koordinací, blikali zapalovačema a vydávali různý skřeky. Nejspíš šlo o to, aby nás někdo chytal , ale po hodině hraní vyšlo najevo, že nikdo nehledá a všichni se "schovávaj" |
|
|
73huli |
To my s přítelkyní, když zahulíme, tak si hrajem sami se sebou. Jinak když hlídám děti, tak to je pískoviště naše :-)) |
|
|
kola666 |
my hrajeme cLOveceeeeeee :))) DOSTIhy a taaak /speky-nemusia byt/ a inak rad sa jebem so Solitare alebo pavvuuci SOLITARE , ZE ? :D alebo napriklad vsecky onlajnovky , napr:www.onlinehry.sk a tak sa mame a ked mam volny cas tak aj POlejemME(a hnojky ja osobne PLAGRON teraz, neheheh , rytmus ahoj , slovaci sme na dobrej ceste , len sory , ja pochybujem , aby nebol armageddon raz , lebo to je bezne , ze ? ) NaPRrrrrr alebo napr, ideme dat pivec , alebo Kelta 12 % ??? bezne veci a neni to o hrachhh ale o zabave ze anoooo ? (aj ked neni spek sorry ) a aby som neporusil thread tak hram myslienky v posteli ako aj setci vy , kola !!! cawes bľAT lubim vas , bodka , amen , tod moj spis jee ! |
|
|
Irvin |
Prednedavnom sme vymysleli jednu hru, dost sme sa natom nasmiali. Dvaja hraci chytia dvoma palcami gumicku a snazia sa ju natiahnut a strelit ju superovy do prstov. Palcova vojna je tiez slusna haluz :D
Este ma napadol sach, tie vypecene strategie fakt nemaju chybu :D a tiez hra ktoru poznam pod nazvom four-play, je to nieco ako piskorky |
|
|
FatJoe |
cez letné dni je najlepšie byť zmaštený pri vode, nejaká chytlavá zábavka sa tam vždy najde ( hádzanie žabiek( v zimných mesiacoch je to trocha inšie, náročnejšie na zábavu... náročné v tom prípade ak člvoek nehcce dni tráviť za PC. vtedy je najvhodnejší nejaký priestor napr. posilnovna kde sa dá skvel zahrať Činginklink :D pravidlá hry sa mi teraz moc písať nechcu, totiž som lenivý čo i len písať teraz, ale ak by niekto mal záujem sa dozvedieť viac o činginklinku kludne napísem pravidlá |
|
|
MaaaYaaa |
sem s nima!! Já znam jen čingčongy :) |
|
|
FatJoe |
Pravidlá hry: Hra je určená minimálne pre 2 hráčov. Cieľom tejto hry je kovovým kotúčom o hmotnosti 0,4 kg triafať kotúľaním popod prekážky v podobe činiek.
Bodovanie: AK kotúč prejde kotúľaním popod prvú prekážku získavate 2 body. Ak prejde aj cez druhú počet bodov je 4 a ak aj cez 3 prekázku počet bodov je 6. AK sa stane, že kotúč kotúľaním prejde cez všetky 3 prekážky a dokonca sa dostane až do rohu miestnosti kde je daľšia prekážky ktorou prejde získavate 10b. AvšaK :!!! zhodenie kotúčom totémiku alebo činky sa trestá odpočítavaním bodov.
totém -1b
činka -2b
Hra: každý z hračov ma rovnaký počet hodov pokiaľ nedosiahne 10b v danom boji. ak sa tak stane obom hráčom, ze budú mať 10 alebo viac bodov vtedy prichádzoa taebreak. Taebreak pozostáva len zojedného hodu kazdého hráča. Kto hodí lepši hod ohodnotený viac bodmi ten vyhráva a tým pádom získava bod v bojoch.Po získaní bodu v boji sa ide odznova a hrá sa za po kým hráč nezíska 3 víťazné zápasy v bojoch. Ak sa tak stane hráč získa jeden punc a ide sa odzvova.
Punc: hráč ktorý dosiahne 5 víťazných puncov je absolútny víťaz celej hry.
Prajem veľa športových úspechov pri tejto relaxačnej a tak napínavej hre. Boli by sme vďační ak by ste šírili posolstvo čingkinglinku. Dotiahneme to na olympiádu :D foto dráhy mam v galérii :) |
|
|
Se7eN |
MMORPG např. Lineage , World of Warcraft apod. :D .....Někdy CSko, League of Legends nebo starý dobrý Warcraft 3 :D |
|
|
bezdechu |
Hry při hulení........? Hraju se 4letým synem karty, červená bere.. Jinak v přírodě.. žlutá vede po močúvce. Velmi zvláštní hra, kdy jsme hledali osady ostaních děcek z naší vsi. A funguje to do dnes. :D. A dost často jsem hrál karambol.. masaka :flamer: |
|
|
Mammutiq |
My sme s kamošom vymysleli takú jednu celkom zaujímavú hru, ktorá sa dá hrať ale iba cez deň. Ide o to, že musíte sa vyhýbať tieňom a chodiť sa dá iba po slnku. Alternatíva tejto hry je vyhýbať sa rozbitým chodníkom (špárach, puklinách), teda dotýkať sa len celistvého povrchu.
Docela haluz je hrať to na vrejenosti. Stal sa nám prípad, že sme sa chceli dostať iba na druhú ulicu, ale museli sme si to obísť cez ďalšie tri, lebo všade boli tiene .. :P Alebo sme kráčali po chodníku vedľa cesty a zrazu išiel oproti autobus, ktorý nás takmer "zrazil" tieňom, keď sme sa mu snažili vyhnúť, tak sme s výkrikom uskočili do priekopy.
Odporúčam :)
Ozaj, ďakujem za tip na hru Slniečko :)
Zdar. :bandit: |
|
|
Janísek |
hlavně si hraju na to, že tu nejsem :D |
|
|
dyzy |
při hulení si někdy zahraju maria,je to mocnej old school. |
|
|
ribo |
Čaute kolegovia :)
Zaujímalo by ma, aké spoločenské hry (najmä stolné, kartové ap.) radi hrávate, či už zhúlení, alebo nie.
Môžme sa tu navzájom inšpirovať a radiť si rôzne zábavné hry, ktoré sa hrávajú.
Osobne ma totiž dosť omrzeli počítačové hry a v poslednom čase ma skôr zaujímajú stolné a kartové. Hlavne preto, že nezaostáva sociálny kontakt, dobre sa pri týchto hrách kecá a vždy človek zažije kopec srandy.
Rozpíšem sem pár takých, čo hrávame častejšie, možno niektoré z nich poznáte, možno nie a necháte sa inšpirovať.
Okrem klasických kartových hier (Sedma, Žolík, Farár...) je vynikajúca hra BANG!. Všetci sa vžijú do čias divokého západu a rozbehne sa prestrelka medzi banditmi, šerifom a odpadlíckym kovbojom. Dobré pre 3-8 (aj viac) hráčov.
Ďalej je fajn hra Dixit. Každý má na ruke pár obrázkových kariet a jeden hráč rozpovie príbeh o jednej karte. Ďalší hráči musia priložiť čo najpodobnejšiu kartu, aby pomiatli ostatných hráčov a zároveň hádať, ktorá karta je tá správna (teda tá, ktorú vyložil rozprávač príbehu). Veľmi dobrá hra na podporu fantázie po zahúlení si.
Hra Dominion: kartová hra zo stredoveku, každý sa snaží čo najviac zveľadiť si svoje panstvo a zároveň uškodiť ostatným.
Carcassonne: Vynikajúca hra, kde sa prenesiete až do čias praveku. Hráči vytvárajú vlastnú krajinu, v ktorej umiestňujú svojich lovcov, rybárov a zberačov. Okrem toho, že sa vytvárajú pekné krajinky, hra je veľmi taktická,keďže musíte rozmýšlať, ako vytvoriť krajinu, aby ste z toho prosperovali viac, než Vaši spoluhráči.
Na začiatok by asi stačilo, dúfam, že sa pripjíte do siskusia a ak tu už takáto téme je, ospravedlňujem sa moderátorom za zbytočnú robotu zmazávaním tejto témy. |
|
|
Pflusik |
Jojo Bang taky hrajem, jako další mě tak napadá Cink, taková karetní hra se zvonečkem, spíš je to ale o reflexech. Dál Aktivity, Macháček... Moje oblíbená hra je kostka. Hází se jednou kostkou a jednoduše řečeno kolik hodíš, tolik piješ panáků :D |
|
|
|
S tou kostkou souhlasim.. taky moja oblibenaa :D |
|
|
Mr. Figaro |
Day of Defeat Source |
|
|
Orsek |
Celkem zajímavé nápady jak si zpestřit s kamarádama zážitky u dýmky ;-) Díky... jinak jak už se tady celkem dost opakovalo tak CSko klasika ;-) |
|
|
Na'vi |
postelní hrátky se ženou. |
|
|
gaMo |
po postelnych hratkach to vyznie trochu lamersky >D ale casto hravame s kamosmi pokr a to je same "kto je na rade?" "kto rozdava" "uz hraj kurva" :D chvilama je to vazne tragicke a to ani nehovorim o tom, ze udrziavat pokerface je v tej chvili skutocna vyzva :D |
|
|
zajonc |
Hraje tady nekdo counter-strike ?? pokud někdo ano... čekujte odkazy...
Zapas proti eSube :) jeden z TOP teamu... (po brku jsem na to neviděl) |
|
|
|