Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
bezpečí? - Klikni zde pro originální téma
maniac2
je to špatný když ani na balkoně v 5 patře není kytka v bezpečí.Měl jsem na balkoně 2 kytky,které už jsem neměl kam dát,staral jsem se o ně i když výnos by nebyl nijak závratný,ale přece jen jsem je chtěl alespoň okoštovat.Co se ale nestalo,včera večer jsem přijel z chalupy a hned jdu na balkon zkontrolovat jak se daří kytičkám,co jsem vám ale neviděl dvě totalně odrbaný košťata,sem tam zbyla nějaká palička.Normálně mě někdo oškubal kytky ze 3,5metru vzdalenýho okna na chodbě.Takže mi zbylo sotva na ochunávku.Ještě,že na chaloupce jsem v klidu sklidil,ale potkat toho gaunera tak mu zpřerážím všechny hnáty.
Všem zatracenejm zlodějum přeju ať je zkolí rakovina plic při kouření cizí ganji a všem pěstitelum bohatou urodu bez podobných zážítků.
wolverin
co k tomu dodat, vypada to tak ze corkari si dovoluju fakt uz viac a viac a nezastavi ich ani cudzi byt/balkom. tu uz pomoze hadam iba plot napojeny na elektricky prud :)
Vodka
mne takto osklbali jednu rastlinu z policka tak som musel sekat skor zaciatkom septembra a z tych styroch co ostali sa nikto nenahulil no proste by som ich najradsej pozabijal curakov.
Kristl
tag to už je fakt nechutný, když si dovolí vlízt na balkon v 5. patře!!!!!!:rocket:
libitu
to all: mně se dnes ztratila jedna kytka (white widow) z polička!!! zasrané čorky ať zdechnou kurvy!!
omluvte mou vulgárnost ale jsem fakt znechucený protože ta kytka by potřebovala ještě tak měsíc aby úplně dozrála a nějaká pi*a to ukradla. doufám že nedopadnete jako já...
fernetman
Tak zavolej cajty, ze te okradli :D :D :D ja vim ze to ted zlehcuju, ale vsichni vime, ze se vetsina venkovek nedozije zve zralosti, protoze jsou takovy lidi, ktery to proste oskubou a je jim jedno, ze je to nezhuli, ale oskubou to, to je fakt a nikdo z nas s tim nic neudela. Chce to mit kytky na nekolika mistech a doufat, ze aspon jedno misto zustane utajene az do sklizne.
menurak
no to je v poradny prdeli !!!!!!!
VeselaKopriva
Přesně jak řek fernetman. Kytky na vícero místech. Příští rok to tak hodlám udělat. Mimo jiné i proto, že to bude můj první outdoor, takže buď to může někdo lohnout, nebo mi to pojde.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma