Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
kritycky prvy tyzden - Klikni zde pro originální téma
makumba
Preco mi rastliny v prvom tyzdni zoslabnu v stonke a ohnu? Semena dam naklicit a zasadim do rašel. kvetinacov. Asi tak po dvoch dnoch, ked troska vylezu ich dam do coco substratu a vsetko to mam v drep systeme prvy tyzden, len na vode. Lampy 600w su zavesene v 1,m a aj vetanie je v poriadku, semena su z NL tak poradte kde robim chybu? Ak mate niekto skusenosti s hnojivami od Advanced Hyd. of Holand tak poradte kedy mam zahajit start,kvet a mikro?


[Edited by makumba on 14-08-2001 at 07:03 PM]
makumba
Skusam to doplnat substratom a tym to podopierat a aj tak to nepomaha.
Ten co kouří trávu..
Zkus zavěsit světlo níž nad kytky. Konkrétní vzdálenost vyčteš někde ve foru, ale 1 m je jistě moc vysoko. Když máš v pohodě větrání, tak se ti holky nespálí ani pod 600W.
makumba
Vysku mi poradili v bush doctor, kde som lampy kupoval. Tak a teraz budme mudry!? Pomohlo by mi aj nieco malo o hnojivach Ad. Hyd. of Holand. Kedy spustim start,kvet a micro?
sativa
ja sem mel velky kvetinac a kytka se mi ohybala a kdyz sem jich mel na 10 cm2 9 kytek, tak meli vsichni tlustej stonek
sunset
Mej jsem taky takovej problem a vsechno se krasne vyresilo, kdyz jsem do skrine prdnul nahoru normalni vetrak o prumeru cca 18 cm, ktery funi na lampu a jeste se kyti vesele pohupujou. Stonek je peknej, uz se mi nelamou.

Jen prvni tyden jsem musel udelat neco jinyho a vrele doporucuju:
Nekde v hobbykramech kupte olovo na pajeni. Nemam sajn co stoji ted, ja mam asi kilo toho dratku. Ale bacha, chce si to vozkouset, aby to nebylo takovy to vychytany, ktery ma uvnitr kalafunu a ja nevim co vsechno. Proste normalni olovenej dratek. No a z nej udelate kousky asi 25-30 cm dlouhy (ale musite to merit fakt milimetrem;)) a uprostred vohnete kolem prstu. No a kytce pak navliknete vobojek, zatocite a pekne zasadite do hliny. Jednoduche, ucinne, pohodove. Jen to olovo je pekny svinstvo, nechte ho tam jen nezbytne dlouhou dobu, coz treba u mejch modylku je asi tak ten prvni tyden, pak pekne zesili a muzu to vodstranit.

A k te vysce lampy: je nejlepsi to vozkouset, 600 by mela byt cca 50-60 cm od vrcholku, ale to hooodne zalezi na vetrani. Proste dej lampu niz, k vrskum kytek dej teplomer a za hodinu na to mrkni. Nemelo by to ukazovat vic nez 30 stupnu, jinak je to spatny. Taky k vetrani je dobrej figl udelat holkam tmu v dobe, kdy to slunicko nejvic prazi, takze svitit hlavne pres noc...
TommyBoy
Kov bych ke kyticce radsi nedaval, muze se vyluhovat do pudy a pak ho kytka vypije. Co takhle jednoduse drivko a nit.Vyzkousel sem. Funguje to. Bez problemovy.
Tom

[Edited by TommyBoy on 20-08-2001 at 04:45 PM]
viridis
koukni se na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=832 , myslim, ze to bude ono. Rovnez jsem mel cosi podobneho......
At se dari!
breeder
1. moc velkej výkon lampy (stačí 250W nebo zářivky)
2. hlídat teplotu
3. hlídat vlhkost
4. pořádně větrat
5. zálivka jen vodu

to sunset:
drátek na pájení není olověnej, ale cínovej s příměsí olova)
makumba
to all: Dakujem za holky, vsetkym co pomohli sprijemnit dalsie dni! to breeder: Vyskusam 250w a myslim, ze to bude OK. Potrebujem poradit kedy zacat hnojit?
Pecánek
Já jsem dával ke kytkám co se káceli (jen indoor-mají menší zátěž větrů a pod. klimatickejch vlivů..tzn. mín odolný) zvonkovej drát nebo drát na norm. rozvody ...mají plast izolaci a jdu skvěle tvarovat.
fantomex
boze jen ne olovo - vzdyt je to jedovaty =) - a co se tyce cin x olovo to je husta zamena (hlavne 1m krychlovej olova x 1m krychlovej cinu =))))), ale neni nad vobycejnej kus provazku =)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma