Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
?Nejak to tady vychladlo, nezda se vam? - Klikni zde pro originální téma
fak.gesho
Custe groweri ;), sorrac, ze zakladam takovy pofiderni thema, ale proste mi to neda.

Nechci se zrovna povazovat za oldschool growera, to v zadnem pripade, ale uz preci jen patrim do te starsi gardy. Grower byl pro mne vzdycky vybornej server, ne jen kvuli nepostradatelnejm radam pri pesteni, ale hlavne taky kvuli tomu, ze si tady moh clovek skvele a naprosto rozumne zapolemizovat na jakekoli tema, probirali se tu ruznoruzne veci a vznikali tu velmi racionalni diskuze, panove (a damy ;)) nezda se vam, ze ted uz se tady vesmes mele tak trosku o hovinku, asi to je nejaka zaplava nostalgie, ale ja si proste rikam, ze to bylo trochu o necem jinem, jediny dobry tema dneska je to, ktery se omyla uz roky. Prste myslel sem, ze nova kref to tady nejak vzpruzi napadama a pestrejma diskuzema, ale mne to neda, proste mi to tak neprijde. Mozna je problem v tom, ze mlady sou proste moc mlady a jeste nevyzrali na tu spravnou debatni hulicskou uroven a stary uz si nasli neco jinyho, protoze jesli proflakali tolik casu na groweru jako ja, neni se cemu divit :)

...doufam, ze sem nikoho touhle stiplavejsi poznameckou nenastval, ba dokonce neurazil, jesli ano, omlouvam se za to a rozhodne to tak nebylo mysleno, je mi to vsechno jen trochu lito, proste mi pripada, ze ma grower nejlepsi leta za sebou...
Sinuhet
No a o cem tu chces mlit, aniz bys neopakoval uz napsane? Uz je tu toho hodne, takze uz toho moc nezbyva.
Hyena
No, víte nemusím být nejstarší, abych si všim stagnace, ale je tady skoro 10 000 lidí... Takže nějaká informační exploze prostě nehrozí. Jedna z cest je tiše a v klidu ladit to, co tady je a opravovat chyby.
Mě zase nepřijde zase tak prudérní ladit nějaký, už celkem osvětlený a popsaný proces.
Nebo vám chybí něco jako zprávy z BLESKu?
Peace;)
koles
no, je lehký si stěžovat, že tu neni zábava.... že ji jako nikdo nevytváří!? no bodejť, kdo by utrácel svůj čas, aby bavil bandu mentálních povalečů?!

tim se nechci nikoho dotknout a dále podle hesla D.I.Y.

co chceš, udělej si sám :)

peace
SmieskoSK
No ono to uz tak v zivote chodi, to mas ako pri orgazme najprv si hore a potom nastava utlm, nic nertva vecne
Kristl
bohužel já sem pravděpodobně "staré dobré časy" prošvihla...
možná že už ty témata přece jen docházejí.....tag ti aspon přeji, atti tu to něgdo zase oživí :bandit:
lordWilliam
Nevím jestli myslíš Grower obecně nebo jen Kuřárnu, pokud ti jde jen o kuřárnu tak to je jen dočasný, počkej až budou mít všichni po sklizni a vono se to tady oživý novejma zážitkama, ..... Stačí si jen počkat :-°)))
VeselaKopriva
To fak.gesho: no jesi chceš polemizovat, tak nadhoď nějaký téma. Řek bych, že se určitě vyskytne někdo, kdo se přidá.... když mi řekneš, kde to tvoje téma najdu (moc se tu zatím nevyznám), tak se to taky pokusim.
Schinus
2 Fak.Gesto: naprosto souhlasim taky sem chtel zalozit tema podobny tomuhle proste je to skoda ale doba rozkvetu Groweru je pryc:( snad se to jeste zmeni ale ja myslim ze to je v lidech dyz se sem ted registrují cleni kerym trava nic nerika a kdyz rika tak jim jde jen o zisk v bazaru je ted hodne prispevku od clenu kteri maj 0 prispevku jako Schanim seminka zadnou sracku se srackama dete do prdele chci jen kvalitu :(:( opravdu me to mrzí:(:(
fak.gesho
tak dik za prizpevky vsem, vypadlo z vas asi to, co jsem cekal :), jde o to, ze sem pisou spis novy clenove, ktery mi ani odpovedet nemuzou ;), a propos berte tohle cely moye thema jako jakysi osobni "vykrik do tmy :)", jde proste o to, ze ti lide, ktere sem tady mel opravdu rad a s kterymi sem rad polemizoval, ti old school clenove, ti se vlastne skoro vsici vyparili...
no urcitym zpusobem to tady vychladlo, to ti davam za pravdu. odesla cela generace groweru, ktera stala u vzniku. nic ale nebrani tomu, aby tady vyorstla generace nova, treba jeste lepsi.
osobne si nemyslim, ze by to tady bylo nejak v hajzlu. v soucasne dobe je tady sice spousta novych clenu, ale uz je tady par groweru, jejichz jmena si pamatuju, protoze pisou kvalitni prispevky.
iboy
Mno co si budem povidat. Grower je proste IN. Asi tak jako v dnešní době Jamaika (např. myslim tim mikiny Jamaika který má každej protože je to móda, ale mnohem míň lidí ví co to vůbec je(samozřejmě ne všichni)), nebo třeba BoB Marley ("Mám tričko s Bobem Marleym", "A víš jakej hrál styl?", "Ne, ale mám tričko a sem IN, né?"). Vim že bych lidi podle voblečení soudit neměl ale je mi nablití když vidim nagelovaný hustý týpky v hadrech s trikolórou jak jdou na disco a hulej a ješte u toho kuckaj jak kdyby šlukovali doutník (ble). Ale prostě to je móda tak se musej podřídít. Až se bude chlastat vyjetej olej tak to taky všichni budou taky chlastat i kdyby se po***** Takhle je to i s ganjou. Když já sem začínal hulit (a to neni zas tak dlouho ) tak k tomu patřil ňákej styl (pohodová muzika, pohodový lidi...). A teď jedu autobusem a dva 13-ti letý parchanti se začnou hádat kdo je víc nahulenej. Nehulim a nepěstuju z módy ale protože ganja prostě ňák tak patří do mého stylu života! Ale co, taková je prostě doba a tak je to i s Growerem.Co je v módě to se nosí.
Kristl
2iboy: to s těma mikinama, tričkama a vůbec všim, to je fakt šílený, taky sem si řikala, že nebudu soudit lidi podle oblečení a tag,ale co jemoc, to jemoc!!!! :(
když se ho zeptáš kdoje Bob zač tag ti možná tag řekne že nová tvář kenvela, nebo já nevim :eek: :rocket:
Locki23
iboy: jojo, pripomels mi, ze pamatuju casy, kdyz se podzimni outdoorova uroda hulila mezi kultivovanejma lidma nejdriv na vanoce. Do ty doby se susilo, skolilo a zralo, aby to za neco stalo. :)

Ona ta moda fakt skodi. Na druhou stranu by z toho dobudoucna mohlo bejt pozitivni to, ze uz konopi bude konecne legalni zalezitost. Uvidime.
Dude
faq. - hele, já tydle pocity mívam ve vlnách tak jednou za půl/rok - pocity nostalgie, ale většinou tady narazim na nějaký hodně dobrý lidi (a sou tu:sun: ) a zas mě to přejde...jasně dříf byl grower zelenější a groweři vypečenější, stará garda je pryč (and I miss u:() a život jde dál...
Sinuhet
To, co popisujete je klasicky osud kazdeho 'hnuti' ono i snih byl za naseho mladi studenejsi. Unava, rutina, opakovani porad dokola. Ztrata pocitu novosti, atd...
Hybrid
fak.gesho - souhlasim s Tebou. Nad nekterymi diskuznimi fory zustava rozum stat :-(
Kwjetoň
číst všechny příspěvky se nedá stíhat, většinou jsou wo hovně a informativně pod bodem mrazu (viz. thready typu shánim semínka - levně, jak pěstovat, atd.)

ale tomu se nedá zabránit, příliv nových a nových členů je jako oceááááán...:(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma