Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Sklízet na několikrát - Klikni zde pro originální téma
Jongler
Prosim vás, nemáte někdo zkušenosti se sklízenim na několikrát??
UdL
No - dělá to tady hodně lidí, skliděj vršky a zbytek nechávaj doyet... Já osobně kosim najednou! :D
KABUTO
Já občas dělám že 1. sklidim indiky(50-65 dní) a pak nechávám ject sativy(90>) které ještě v qětu rostou a jedou,takže pak nejni tak prázdná almara.
OXI
já teď zkoušim něco co mě nedávno napadlo, budu sklízet přibližně po měsíci, teď mam 3 kytky na květu, asi 14 dní, a v matkárně jsem nechal zakořenit další 3 v dalšim bubleru, až budou dostatečně velký, tak je šoupnu na květ, počítám asi tak za 14 dní, tzn. že po tom co sklidim 1. část, tak tam bude další, která dokvete přibližně o měsíc později, takže budu mít sklizeň každej měsíc, neni to skvjelý?
Hellboy
Hmmmm ale hromada groweru to dela treba i ve swajcu na outu ve velkym...nejdrive horni pulku a pak jeste nechat dojet dolni....
hanzator
sklizim vzdycky na dvakrat a opravdu spodni palice dosahnou skoro velikosti tech vrchnich muzu jedine doporucit
Warl0ck
takze ty sppodni malinkaty nenabobtnaly palicky to dotahnou jeste na nejakou hmotnost? kdyz sklidim jenom vrsky?? .. to zkusim ..
hanzator
jo dojedou uplne stejne
Majko666999
ja tiež najskôr sklidim vršky a potom ostatok aspoň pri outdore som to tak robil indor pestujem až teraz prvy krat tak ešte neviem ako to spravim
Vladbur
Tenhle rok to teda skosim na dvakrát,a kde mám uříznout kytku v půlce?
Jj asi tak nak,sak to uvidis.Kde to bude hutne a zrale,a kde to bude jeste ridke a nedozralé.No tak mezi tim.Taky to spelim a faka to.
dalas
A jak to je kdyz flushujes?

Udelas 10dni flushing, ostrihas vrsky a pak zase hnojky na kvet?asi jo, ale poradi si stim kytka kdyz si mysli ze uz je konec?:bounce:
Tyjo tak to uz by se pak asi hnojit nemelo.Teda aspon ja uz sem to pak nehnojil.Stejne ty spodky dozrajou tak do 14 dni.Takze kdybys to zase zacal hnoji.Tak uz bys to pak nestih vyflushivat a melo by to napicu chut a taak.Ale skusit to muzes........Nekomu treba nejde o chut,ale o vynos.....Tak to potom chudaci ti,co to budou hulit.
hemp_ty
já mám pouze dva řízky z podlamp,ale top 44 vypadá markantně,mám v plánu zpařovat kořeny, proto sem si myslel že budu sklízet najednou......a asi taky budu,protože si myslím že když tu kytičku pěkně ostříháš(navaříš mlíko),taky je dobrý stahovat paličky a větvišky do vodorovna(k zemi),aby se květinka pěkně prosvítila a svítilo ti i na spodky aby měli světlo!!!......možná to může být v klidu sklidit na dvakrát,páč sám nevim kde budu jako takovej keř sušit,ale když to zpaříš celý(na 5 minut do vařící vody) tak ti to luskne microflushing a prej se to nějak jestě dostane všechno do těch paliček bo co??!!.....posílejte zkušenisti
bubik
...letos kosim tak na 4x...

dalas: jak vypada flushing u venkovek..?
dalas
bubik: Normálně, zhruba 3 týdny před sklizní zaliju 1xFS a pak jen čistá voda a hodně.
Já sem se jen ptal co se stane když kytky zaliju FS(naznačím konec)?
Jestli bude eště schopná dozrát, ty spodky myslím.
Dirty SancheS
Zdravim,mno borci o tom ze se maj prvne sklidit vrchy a potom ty spodni sisky sem jeste neslysel a je to celkem ulet ...mam jen jednu kytku na balkone tag sem to ustrihl a doufam ze se vase rada osvedci.)bloQ...este poslu fota.)
dalas: jednu kytku jsem letos takhle sklízel - aplikace fs a následný skosení půlky kytky + spodky nechat dozrát - a měl jsem z toho pocit, jakoby ty spodní palice nijak výrazně nedozrávaly. Možná to bylo mou netrpělivostí a zbabělostí (v tu dobu se v mediích objevily zprávy o tom, jak se policie chystá na growery a já si říkal, lepší když by našli jenom jednu, než dvě kytky). Nicméně druhou kytku sklidím taky tímto způsobem a uvidím.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma