Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Co je to za nemoc? - Klikni zde pro originální téma
Firestarter
3.9.2004 - pohnojil jsem kytky s vetsi koncentraci hnojiv nez obvykle: Krystalon Plod a Kvet 10ml (normalne davam 5ml), OBM 2 lzicky (normalne davam 1.5)

4.9.2004#1 - prijdu ke kytkam po 24hodinach, abych je normalne zalil odstatou vodou a najdu na 3kytkach ze 4 tohle : obr.1

4.9.2004#2 - otrhal jsem vsechny listy, ktere byly hodne ponicene, jako na obrazku.1 a nechal jsem to bez vetsiho povsimnuti.

7.9.2004 - Opet prichazim ke kytkam, abych jim dal po 3ech dnech na odstate vode opet hnojku a vidim, ze fleky stale neustoupily, ale spis pribily.

Tak se Vas ptam, dokazete podle obrazku 2 a 3 (popr.1) me poradit co mam delat, nebo co delam spatne, nebo aspon o jakou chorobu se jedna?
gunman
1. je klasické prehnojenie, zrovna to mám za sebou, ale 2. a 3. je niečo iné, vyzerá to na nejakého hubového/plesnivého škodcu. Môže byť, že ich to prehnojenie oslabilo a stratili prirodzenú odolnosť. Nemáš tam moc vlhko a stojatý vzduch? Prvá pomoc: ošklbať napadnuté listy, vetrať, prípadne Polyversum, ten je bio, takže sa môže aj na kvete až skoro do konca.
Fantasta
No jasně přehnojils, oslabený listy maj pak fleky .. zkus výplach, sniž koncentraci, světla nachvíli vejš, postříkat polyversem, event. kuprikolem, listy který spíš berou než dávaj (chybí zelená) - tak pryč s nima. Tohle jsem dělal na flekatost a zastavila se, nový listy už pak byly lepší.
Jamess
Podle mýho názoru , je to asi důsledek špatnýho hnojení. Na rostliny působí tkzv. Interfenční vztahy.... a to bud Synergie...nebo Antagonismus, potom může docházet bud k tomu že nám bud chybí nebo sou přemnožený některý prvky v těle rostliny..A to často způsobuje deformaci listů a jiné poškození rostliny...
hexamin
no neviem podla mna to to nieje sposobene prehnojenim prehnojil som svoj bubler a vyzeralo to inak ale ako hovori gunman hladal by som za tym skodcu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma