Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vztahovačnost nebo paranoia?!! - Klikni zde pro originální téma
raft
Zdravím všechny growery!!! Sedím si tu ve škoe na informatice a napadla mne jedna věc, kterou bych s váma rád touhle formou probral..:jumper:



:satan: :beer: :satan: :beer: :satan: :satan: :beer: :satan:
Mezi námi je určitě spusta lidí kteří už nějakej ten pátek ,,kouří´´
,a tak bych řekl ,že nebudu sám co o těhle věcech už někdy přemýšlel...:D
Takovej ten případ ldy při už po nšjakým tom brčKu kecéte, a najednou někomu řeknete hlášku př. seš blbej! (je př) Aon je schopnej si ve svý makovici (v tu určitou chvíly ) hrozně vztahovačne myslet že ho neberete ... nebo si oněm myslíte špatný věci, děláte si zněj prdel a podobný věci:beer: !
Přemýslým nad tím jeslti to je momentální zhuleností nebo dlohodobým působením ganži na naší mozkovnici?????


Nevim jestli jsem to napsal tak aby z toho někdo pochopil voce mide ale snad se někdo kdo to pobere mezi GROWERY najde:D

Smějte se :pimp: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper:
lordWilliam
Věřím že mezi náma spousta takovej lidí je, ale doufám že mezi ně nepatřím. V partě občas něco v podobným smyslu padne ale zpravidla to je myšleno jen ze srandy bez postraních úmyslů a jako naznačení že ten či onen zkouřeneckej nápad je absolutní pitomost :-°))) A zpravila to dotyčný pochopí a sám se sobě s ostaníma zasměje. Dal bych příklad ale nějak si po včerejšku nemůžu žádnej vybavit ;-°)))))

A pokud to někdo myslí vážně tak to je asi jen momentálním pohnutím mysli z důvodu akutní intoxikace THC :-°)))

Snad jsem to pochopil :-°)
oton
já bych řek, že bys na místo čtení groweru, se měl radši ve škole učit psát, protože ten maglajz co jsi napsal, se fuckt číst nedá :D
Otone, bacha, aby si to nevzal osobně! :)
Ba ne. Jáí myslím, že tou úuzce souvisí
se sebevědomím dané osoby obecně.
Když má někdo nějakej komplex a cítí se být
pod jakýmsi zkoumavým a kritickým pohledem a dozorem svého oklí,
tak to hulení to jen znásobí. Ten, kdo má divný pocit,
když vejde do čekárny u doktora a všichni se podívají, tak o tom to je. :)
Fantasta
Nechápu rafte nic .. ale jestli myslíš takovej ten pocit že si nařachlej a můžeš si dělat z lidí lehkou pr.el aniž by se tě to dotýkalo pročež ostatní to berou trochu víc osobně než ty, protože nejsou tak na plech.

Hmm podle mně bys to neměl řešit ale doporučuju ti kvůli tvému klidu, chovat se furt stejně at si spálenej nebo ne, pak se přestaneš ohlížet na to jak si in a ostatní ne ..
cityman
No ja to obcas pocituju. Rozhodne huleni tyto pocity nasobi. Stava se to ruzne. Nechtene nekoho urazim a pak se dlouho nevidime, tak mam pocit, ze ten clovek na me musi byt nastvany a pritom to pravda byt nemusi (zvlast, kdyz jste ho dlouho nevideli a tak se to casem smaze). A taky mivam tyhle pocity: s nekym se domluvime, ze se nekde vecer treba potkame, skupinka lidi. Rikam jim at se ozvou. Dalsi den zjistim, po tom, co jsem teda pracoval doma nebo kutil neco jineho, ze se neco podnikalo, jen se zapomneli ozvat. To pak cloveka docela mrzi a premysli nad tim. Probiral jsem tohle s kamosem ze stredni, co se ted po letech potkavame a obcas zakourime (on je v praze, ja v ostrave). Miva dost podobne zazitky. Je to teda lidma, hulenim, nama nebo se tyhle situace proste dejou, musime je brat a huleni v nas jen znasobuje pocity? Nebo huleni neni pro citlive lidi? :) Nebo jsme paranoidni?
Fantasta
To sou klasický zápeky, prostě čistej člověk snadno pouští druhym uchem a okem ve srovnání s vypálencem, protože díky jeho intenzivnějšímu energetickýmu stavu vnímá, prožívá intenzivněji všechny + a - pocity. Až tak je to jednoduchý.
(heve woe čum na to, ty krávo no to seru, vidíš to taky?, ty woe tak to sem ještě nezažil!! .. atd se opakuje u mladého pěstitele :))

Ale taky bych řek že je tohle téma právě záležitost nováčků, ten gdo má pěknejch pár let odhuleno se už jen směje, když si vzpomene co snim hulení dělalo kdysi a co teď.

.. apropo školáci asi znají ten pojem "Homeostáza" - stálost vnitřního prostředí a s thc se velmi dobře dokáže organismus sžít, časem už bez větších výkyvů, stačí si jen udržovat hladinku :D
raft
Woe!!! Já mám z diktátu vždycky za 1!!! Jen jsem neměl čas...:afro:
raft
to Pavlik: řekl bych že jsi to ja bych to jen ... VYSTIH !!!
to Ota: VYSTIHL :D
raft
to fantasta:chápat nemusíš od toho jsou tu světci jehovovi hehe :)


díky za radu i když si zrovna nemyslim, že bych ji potřeboval :-D , už toho mám taky nějaký to kilo vodhuleno takže se být IN ani nesnažím-jelikož většinou hulím s lidma kteří mě dlouho znají takže když melu náký ty sra.ky tak mě vždyckz upozorní.

Uznej ale ,že když hulíš s někým koho si nikdy neviděl tak se taky podvědomně soustředíš na to, abys nebipadal ja BUK(nářečí zn. magor)

Směj Se!!
cityman
S cizima lidma je to vzdy o necem jinem. S temi vetsinou vychazim dobre :) Ja hulim intenzivne (tj. kazdy den) uz asi treti rok a celkove 7. Kazdopadne mam tenhle problem nechapani se s lidma, co je znam leta. Ale ja beru, ze clovek se vyviji a proste muze nastav stav, kdy si rozumnet nebudeme. Ted jde o to, jestli se to svede na tu travu a ta na asocializuje nebo se proste vyvijime a holt kamaradi prichazeji a odchazeji.

Kazdopadne lidi mivaji spatne obdobi (vice nez 24hodin) a i kdyz si nic nezahulim, muzu mit dost spatny den a vim jaky jsem na lidi. Treba se zrovna netrefim nekomu do dne.

Rad bych ale tyhle nedorozumeni neresil a byl zadobre s lidma. Reseni blbych nedorozumeni me totalne nici. Clovek si dela starost a ve finale zjisti, ze se nic nedeje a nebo se mu ostatni snazi rict, ze se nic nedeje :) a ono se deje a jsme zpet u toho :)

Pravdu nelze nalezt, mezilidske vztahy jsou desne komplikovane, plne intrik, pomluv a dvojsmyslu. Lidi pak ctou mezi radky a neposlouchaji, co jim skutecne rikate. Pak zjistite, ze existuje spousta jedincu, kteri hledaji u jinych "mezi radky" automaticky a vubec jim to neprijde.

Mam jen jednoho kamarada o kterem 100% vim, ze to, co rika tak mysli a ze kdyz neco rekne, neni v tom zadny dvojsmysl. Proste rekl A a je to A a ne neco mezi A a B.

Ctete taky mezi radky? (cvicit muzete na zenach, ony casto rikaji neco jineho nez si mysli, aby nas otestovali)
raft
to city man:jen muj nazor, ale podle mě se to na GAҡu svest nedá.

cose týče týče čtení mezi řádky taky jde hodně o to jeslti tvuj kolega v rozhovoru chce abys z bějakýh důvodu něco mezi řádky vyčet nebonee.

ps.: sem na kaši doufam že to je ke čtení ... :D

pic
Sinuhet
JA to mam tak, ze necitim zodpovedny za to co mi nikdo nerekne. Jestl.i nekomu vadi, ze mi neco naznacuje a ja nereaguju, tak at nenaznacuje, at mi to proste rekne.

To mi pripomina jedno pravidlo pro zeny jak jednat s muzi:

Jemne naznaky nefunguji.
Naznaky, nefunguji.
Silne naznaky nefunguji!
Proste nam to reknete!
oton
tak já mezi kamarády vždy říkám co si myslim, (aspoň si to myslim :D ) , dřív jsem říkal na rovinu co si myslim, i třeba ve škole, nebo v práci a občas jsem na to dojel, teď jsem už starší a vim kdy co říct, ale mezi kámošema se snažim držet toho, že říkám co si myslim na rovinu a hlavně co si o kom myslim! když mě někdo sere, na rovinu mu to řeknu, aŤ se s tim vypořádá jak chce, to samý čekám i od ostatních
nesnášim jakoukoliv přetvářku, když si s někym 2 hodiny rozumim a on pak někomu za rohem řekne, třeba že jsem hroznej kretén a pod. nebo vypočítavý chování!, poslední dobou někteří kámoši najeli na styl chování, máš húlo, takjsme každou chvilku s tebou, nemáš hůlo, měsíc o nich ani neslyšim = to je jediný co mě sere, vyloženej socing

ale jak tu někdo psal a jak moc dobře vim ze svýho života, kámoši přicházejí a odcházejí, tak že se vůbec nebojim, že bych nepotkal nový lidi, jen mě to u těch starších trochu mrzí...... ale to je na dlouho debatu a ja už nenam čas, tak by

to Sinuhet: s tim naznačováním souhlasim, něco podobnýho jako přetvářka, když chci někomu něco naznačit, řeknu mu to na rovinu přímo, nějaký obstrukce kolem toho dělat, je podle mě pěkně na <>


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma