Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
moje MINIgrowMACHINE inspired by Brunco - Klikni zde pro originální téma
jugador
:bravo: :bravo: :girl: je to tady... ma prvni skrin(ka:)) :girl: :bravo: :bravo:
Musim se pochlubit, protoze se mi konecne pres prazdniny podarilo zhotovit muj davny sen... svou vlastni minipestirnu! dlouho sem premyslel jestli to zvladnu utajit a jestli to v tak malym provedeni a za tak minimalni naklady bude vubec fungovat...
Ale pak jsem na groweru objevil Bruncovu roztomilou krabicku od bozole a ta nadhera ve me brzo vyprovokovala dostatek aktivity pro zhotoveni vlastniho dilka.
Jeste to neni uplne doladeny a chybi mi casovac adapter atd. ale uz sem to stacil rozjet a tak se uz musim pochlubit! ekonomickotechnicke udaje prijdou v nejblizsich dnech!
PS: omluvte misty dost strasnou kvalitu fotek... praskl mi displej u digitalu, a bez nej fotim rekneme "naslepo"! fotak sice ma opticky hledacek ale kdyz ani nemuzete nastavit blesk ci jas a poradne zaostrit ste proste odkazani na pokus omyl!!!
jugador
PS: malem bych zapomel podekovat jeste jednou nejen Bruncovi, ktery me velice inspiroval a podporil, ale hlavne taky brachovi ktery mi s celou stavbou dost pomohl a obstaral nektere potrebne soucasti jinymi slovy:thx bratr (ladron)
jugador
a dalsi fota...
http://ebh.wz.cz/DSCI0010.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0014.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0015.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0016.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0017.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0018.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0019.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0020o.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0021.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0022.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0023.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0024.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0025.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0026.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0027.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0028.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0029.JPG
http://ebh.wz.cz/DSCI0030.JPG
ganjafarmerbomber
moc hezky... miluju tyhle minipokusy protoze jsem je sam provozoval :)... jen tak dal a at ti to roste! K+, a pridej nejaky detaily o skrini, rozmery, jak vetras, svetlo, atd... GOOD LUCK!
jugador
zakladni info:
rozmery: 48x17x17 (cm)
svetlo: 2x22W zarivky (klasika warmlight)
Vetrani: 12V 8x8cm (klasika od PC)
fernetman
a co teplota ??? ono zarivky v tak malym prostoru musi trochu hrat, ale ten vetrak mas na nejlepsim miste :D

a jeste by me zajimal model, protoze kytinka vypa fajnove, je takova roztomila :D
jugador
teplota pres leto nebyla ideal ale slo to (vetsinou kolem 30 stupnu)
obcas sem skrin otevrel a prifukoval stolnim vetrakem... no jednou se mi stalo ze vetrak vypl a za hodku kdyz sem to zjistil byla teplota asi na 55°C kyta v rici a teplomer malem taky:))
ted na konci leta kdyz uz teplotni maxima a prumery sou nekde jinde, to jede v pohode na 24-28°C (ato i bez vetraku!) proste dira z vetrakem primo nad osvetlenim rulez!:)
jugador
model bohuzel neni znam... ale je to krasna kyta (ktera bohuzel chvili rostla venku coz ji trochu na krase ubralo...:() ma krasne fialovy listecky v palicich a zacina se rosit... jen svrchni pala ty ostatni dost predbehla a asi ji uz budu muset sundat... kdo by podle fotek +popisu mohl aspon tipnout co to je: NAPISTE!:)
jugador
tak sem musel provest zastipek te vrchni (hlavni) palky:( Bohuzel jakmile se napasovala primo mezi ty zarivky, predbehla ty ostatni a dozralam, samozrejme hned po tom zacala pomalu osychat a tak sem s litosti musel te krasavici trochu pricisnout pesinku... (taky vas vzdycky sere kdyz musite takhle loupat nejhezci nejvetsi palku?) takze tak... nechavam to trochu fermentovat ale dlouho to nevydrzim:) slunicko sviti... je to malej kousicek ... hned to bude suchy a ...:) ...dam vedet!:)
ganjafarmerbomber
hnojeni, system, puda, doba rustu, doba kvetu? rad bych to vedel :)
jugador
Hnojeni: kristalon start/plod a kvet - zalivkou zhruba kazdy treti den
(davkovani tak dvojnasobny oproti doporucenym)
- trochu problem delal malej kvetinac, ale jak se rika roste tak dlouho dokud ma misto i na koreny a ta ma vyrostla naprosto presne:)
Puda: klasicky substrat pro pokojove rostliny
Doba rustu: mesic?
Doba kvetu: 32 dní (mam to na d6/n18 a zda se mi ze je to malo asi budu muset precijen svitit vic...)
ganjafarmerbomber
pouze 32 dni??? a to ti to dokvetlo? jinak na kvet je nejlepsi 12/12... tohle je opravdu hodne malo
jugador
dokvetl pouze vrsek (jedna palicka) ...zacala proste driv a dostala dost svetla atd. ...
jasne 12/12 je optimum ale znas to miniprojekt chtel sem mit co nejmensi odber!:) (ne ze by to s tema zarivkama tolik vadilo ale prece:))) halir k haliri a je stebe milionar!:) za par desitek tisic let:D no rozhodne si to musela uzit... moct tak dlouho spinkat kazdej den... :o
ganjafarmerbomber
kazdopadne fakt hezky... ale preci jen 12/12 je standard :)
jugador
no to budou... zastipek byl rekneme velmi dobry (tedy efektem, chut hnus protoze porad hnojim o 106!:D)
jinak kyticku uz mam na tech 12/12 a ma se cile k svetu, dokonce se mi zda ze se trochu vytahla, (doufam ze jen trochu a uz ne vice!!!)
argarag
pekny - moc - Inspiruje me to - Mozna do toho taky pujdu. Jeste se podivam a rozmyslim. Ale kazdopadne K+
bBoOrReE
..inspirace aj na mojej strane.
take daco by slo aj na internate.
co myslite?
ma niekto taku skusenost?
k+k
jugador
od nekoho sem to slysel,(ze neco tak ma na intru) a tahle skrinka mozna casem poputuje ke kamaradovy na privat nebo na intr, pokud se mamule nesmiri konecne a jednou pro vzdy ze pestuju a kourim poukykytky...
jugador
tak sem dnes setnul velkoupalku a kostoval s kamaradem... yhruba gram suchyho odhadem... Mnooo a je to good doti good pouk!§!§! chut suprova, vzhled nadhernej, vune taky ujde (citronek:D) no a sem v HIGHi :D jeste zbyva 1/3 + ubalenej spekovec a ceka me kino... du na Terminal... sem zvedav:D (a tesim se na popkorn!)
W3m3n0
moc pekny. nemoch by si sem dat fotku stropu skrinky? rad bych videl jak tam mas poreseny ty světlo. jinak k+ samo
jugador
dete dotoho... podobny projekty sou korenim pestovani, je to takova ozdubka... zadny pestebni gigant to neni ale: Its soo Cute! proste nejroztomilejsi kus nabytku co jste kdy videli a uvidite bude prave tento vas pokus!:D tak dotoho!
ps: fotky toho stropu dodam az bude cas, muj zasranej fotak totiz foti tak desne ze jednu fotku muzes skouset delat pul hodky nez je na ni opravdu videt co chces...
eNDy
aj ja chcem cez zimu nieco podobneho poriesit....velmi sa mi paci napad miniGrow:) k+
Free
ja temhle mini strasne fandim... !!!
je to husty...!!!
jugador
diky klucííííí...
vcera sem to sklidil a pohulil si s kamosem a brachou... (bracha huli jen vyjimecne a byl spokojen!:D) byli sme moc... no ale tim sem chtel dojit k tomu ze momentalne je muj chudacek skrinacek prazdnej... nemam nic co bych tam soupnul takze musim sehnat... (snad rizky)
Free
jj. nevite nekdo o nekom kdo ma nejaky hezky rizky...???
JUGADOR : K+...:-)))
783g
K+
Taky chci co nejdrive rozjet, takovouhle skrinku:), ale asi s 70W.
Jeste jen sehnat to sviceni:) - asi Lacco?
pildo
ja mam prezmenu problem taky ,ze nemam skrinu ani ju nemam kam data amm super semena, 150w kompletku a padla nam skrin. mozno skusim tiez takuto mini do pivnice. inak nebol by problem so 150w SHC v tak malej skrini?
Majky
mno pekne...take male skrinki..je to moc super...sa mi to lubi...inac k+
pildo: 150w kusok vela na skrinku takych rozmerov....
W3m3n0
moc pekny. nemoch by si sem dat fotku stropu skrinky? rad bych videl jak tam mas poreseny ty světlo.
pildo
no ja by som rad aj vacsiu ale na intrakoch su nove male skrine a do tych nemozno vrtat a doma to nemozem mat. takato mala sa da hodit hocikam. ak nevybavim niaky priestor tak tam bude asi dost vela fotonov v malej skrinke
Sohtak
jakej mas tak vynos s takovy skrinky?
Antymo
Pekne ale nevim jestli ma ta 15w smysl(jeste tak daleko od slečen)


(doga vypada kapku jinak nebo jsem na tom tak spatne ze nepoznam dogu?)
Free
krizenej labrador s shiwa skunk..:-)))
Sinuhet
Dlouhe, tenke stonky = malo svetla.

Ale i tak se urcite neco urodi.
Sinuhet
Prave, ze kdyz mas malo svetla, a ja si myslim, ze malo svetla mas, tak se rostlinky vytahuji do vysky.
Free
ale to se nedela u kdytek s nedostatkem svetla... to se dela kdyz rostou moc rychhle.... tak aby se to svetlo rozlozilo... a nerost jenom horejsek...
Zadir
No nevim nevim, priznavam, ze mi neprislusi kritizovat, ale svoji pestirnu bych si rpedstavoval trochu jinak. Ale vypada to, ze to tam mas na tajno, takze je to asi to nejlepsi co jim muzes doprat:)
luckyBOB
ano ano tenke stonky.v mezich tveho zivota s tvou skrini byt dal to svetlo opravdu nis...teda ty kytky vis..ze jo..jo...
Sinuhet
Kdyby bylo svetla dost, nerostly by ti dlouhe a tenke stonky.
Free
čéče...už aby jsi přepnul na květ...moc mista na vejsku tam nemas jak tak koukam... ja zrovna stavim taky mini s 70W sod. ... nabiju baterky a poslu fotky...uvidis...
Sinuhet
Pocitej s tim ze po prepnuti na kvet se jejich vyska minimalne zdvojnasobi.
Free
ver tomu ze jejich vejska se fatk jeste zdvojnasobi... a to nejni vsechno... az ti zacnou rust vetsi palicky tak budes mit problem s lamanim... protze jsou porat dost tenky...
Když tam foukneš nějakej větráček co bude foukat přímo na ně tak se ty stonky zesílej ale zas to nepřežeň aby se tím větrem nezlámali! cuzz a good luck !Osvin
Wailer
pit_ufo: máš to suprovní, taky mě Bruncova bedýnka od božolé dostala a kutím právě něco jako máš ty, semínka klíčí, doufám že v pondělí už to pojede ;)
Wailer
sufan: na dvě brka trochu málo ne? kukni na mini growing 2x11W od Brunca, vypadá to že toho je poměrně dost, alespoň mě to docela překvapilo jak sou úsporky schopné, jasně že sodík je sodík, ale i pod zářivkou se toho dá vygrowovat dosti, zvláštěpak hydro...
TheKeptn
nevim no pod usporkou sice vypadaj veliky ale jsou prachBIDNE ridky a ve srovnani se sodikem sedi prirovnani "na dve brka"..

Jinak gut co je maly to je hezky..:D
Sinuhet
Maji malo mista v tech lahvich.
Sinuhet
Videl jsem co udelaly me kytky po presazeni z malych do velkych. Zjistil jsem ze to co jsem povazoval za normalni kytky byly chudinky.
Sinuhet
Mam jednu kytku v kvetinaci o polomeru 27 cm a uz davno zaplnila koreny cely kvetinac. A taky mi jedna kytka sama zaplni celou velkou skrin.
Free
SINUHET : heh...tak to pestujes pod 400W...??? kdyz mas mensi vybojky tak si zvyknes pestovat vic kytek v mensich kvetinacich....:-))) a oni si taky vzyknou...
ja mel kdytku v O12 H13 a rostla jako prase.. viz fotky v galerce...ikdyz jsou strasne foceny:-)))
mike.mouse
mam doma podobnu masinku iba vent je s boku...
sundance
:)dobre si to vychytavas:)kdepak,zlate ceske rucicky.....
sundance
ten mysak bylo na me??klidne---rekni mi jak a ja sem neco narvu:)
sundance
tak jsem konecne vystrachal nejake zaprasene cedo a podelim se s vama o jeho obsah...je to Super skunk from sensiseeds od zacatku do konce pestovanej pod 400W philips Son-t-agro.(to vite,mladej a blbej...teda uz starej a spis neskusenej v indoor pestovani):)
sundance
tak vam nevim jestli ty fotky sem nekdy dorazej......
sundance
pane jooo...oni tam jsou...omlouvam se vsem ale nejsem v tohle moc zbehlej.....popis k fotkam:Super skunk od sensiseeds,pestovano od zacatku do konce pod Philips 400W Son-t-agro.dodal bych vice fotek ale jak jsem se jiz zminil ucim se zachazet stimhle systemem:)
luckyBOB
neni moc vhodne davat fotky do ciziho threadu...jen pro priste..jiny v Kliiiiiduuuu..:) peace
czaps
Heh, Reebok pestirna?
To som este nezral.. Ako si to poresil s vonou/smradom- (to je odvisle od vkusu..) - neprotestuje tvoja sestra?
Napadlo mi, ze priste by si mohol vyskusat 1-2 kytiz a poriadne je rostahnut po priestoru (klby, kolienka, zavazicka).
t3
prosim te procitam si tenhle thread a porad nejak nevim jaky ty seminka tam mas, rikas ze na dalsi growing budes mit seminka od kamose, nejakyho skunku, to znamena ze tam ted mas nejakej venek ze zahrady?? chapu to dobre?

dam ti karmu za snahu, ale podle mne je to zbytecna ztrata casu, ale mozna timto nabydes urcite zkusenosti, kazdopadne pokud si ctu sem tam tvoje komentare a prispevky :) musim se opravdu smat, nemyslis vsechno vazne, ze ne :) haha

kazdopadne ty kyti dej klidne cca 3 cm k tem zarivkam, skoro netopi a pokud tam mas dobrou cirkulaci vzduchu, o cemz pochybuju, pokud mas tu petirnu zavrenou v tasce :) hehe, jako karma ti leti fakt sem se pobavil :) preju hodne zdaru v dalsim growingu :) taky sem takhle nejak zacinal a vsechny rady byli marny, na vsechno si clovek musi prijit sam.. :)
Mr. Manson
jakou ma teplotu 70w sodík ja mam 60*330*30 a newim jestli ho tam mam dat nebo ne
Mr. Manson
Ja mam teď z venkovního osvětlení PHILIPS SON- T Plus 50W a newim co bych si měl ještě k tomu sehnat. jakou tlumivku startér atd prosím poraďte.
Sinuhet
Tlumivku i starter na 50W sodikovou vybojku. To kdyz v obchode reknes, tak by ti meli poradit. Pokud ne tak jdi jinam, kde maji znaly personal. Tech typu je hodne a kdyz ti tu napiseme konkretni tak ho urcite podle zakona schvalnosti ve tvem obchode nebudou mit.
Mr. Manson
sorry v elektrotechnice se moc neviznám. Jo už to tam jede 50W. docela se mi zdá že je to slabí i na tak malej prostor. Tak tam asi hodím 20W spořivku a pak časem ji vyměnim za další 50W SHC.
onrejblesk
cus lidi sem zacatecnik vysadil sem 1.2.2005(symbolicek datum) vyklicily behem 24hodin ze 6ti jen 2 presazeno 3.2. a ted je mam jen 15cm jestli prijdu na to jak pridat foto tak ji tu mate ale pestirna nic moc je to spolu s masozrafkama

1. moje pestnicka s vypnutym svetlem
2. moje kyti
3.moje pestnicka se zapnnutym svetlem
(myslim ze je to tak po sobe)
tak nejake navrhy chyby pustte to do me dikes

hele lidi tady nekde sem cetl ze drozdi dava CO2 rostliny potrebuji pro spravny rust CO2 zatim zadny vysledek nevidim ale smrti to extreme ale co bych pro svoje milacky neudelal (je to tam kosticka v tom kvetinaci!) tak sem ze dozvedel ze ja tam ta kostka nahovno ze ji musim rozpustit s vodou a cukrem ale nevym jestli s tim zalejvat ebo co taky mi poradili ze tam mam dat knizky tak si predstavute ze to mam tak 4cm od svetla nejaky dalsi nymitky jen do me budu rad UPBRADY OK!
Hlava
...heya blesku :) uz sis tohle jednou ulozil tady
a lidi uz ti tam poradili tak nevim proc to peres do dalšího thrydu , :eek:

Mejse Hlava
onrejblesk
Hlava: sorry ale ja myslel ze tady chodi vic prispevku a tam min lidi tak sem myslel ze tady toho vic zjistim tak sorry jestli vam to vadi klidne to muzu odstarint??
onrejblesk
tak tohle je moje pestnice po par tydnech za fota se omlouvam
onrejblesk
2 Black & White : ty druhy maj malo svetla a tak se ti kytky tahnou nahory protoze si prirozene myslej ze tam bude svetla vic(nebo ne snad??) a jeste mas tech semen WW hodne??(nemas jich prebytek nemohl by si jich par obetovat??)
BBVlada
Zdarek chlape....tohle to mě taky napadlo, ale nakonec sem to vypustil z hlavy,protoze sem myslel,ze to bude moc malo mista, ale jak vidim jde to, tak jdu to toho!!!K+
please kde jsi sehnal tu brucovou metdu.jestli muzes tak mi posli odkaz.dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma