Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Nextdoor, nový způsob pěstování;) - Klikni zde pro originální téma
valdez
Vzheldem k tomu, že po hodině psaní tohoto tématu se mi sekl comp, takže veškeré úsilý padlo v niveč, sem dám jen pár fotek, snad si to znich odvodíte, a pokud by to někoho zajímalo, tak napíšu víc, ale teĎ sem nehorázně nasranej....
marty
jak, kde a proc? trochu to popis
Xter
Nechápu, chci chápat, popiš ať chápu
lordWilliam
Nějal nechápu, hl význam toho špagátoviště, princip je přepokládám takovej že máš kytky ve stiným místě tak si tam dal plachtu aby odrážela světlo, ne? Pokud ne tak to taky nechápu :-°)
valdez
No tak kytky sou tam jak je vidět, ze dvou stran (k sousedům) je dřevěej plot. Ze zbylejch dvou stran sou keře a stromy a na střeše je průhlednej Onduline. kytky sou v pěstebních květináčích(těch hodně dšravejch), asi 4litrovejch, hned mi bylo jasný že sou malý, ale za to nejlevnější 12kč jeden. Taxem pod ně navozil několik koleček hlíny a udělal pod něma jakoby záhon do kerýho sou zapuštěný. Omylem semdo jednoho kopl a zjistil že fuckt docela prorůstaj, takže v pohodě. V květináčích je namáchanej substrát s perlitem a keramzitem a nějaký spšel hnojivo (takový žlutý kuličky, celovegetační). Ta folie je tam proto, aby odrážela světlo ze sluneční strany, což docela taky funguje, ale na příští rok dám asi alobal;) Ty špagáty tam mám, kvůli poloze kytek. Nejsou sice na stinným místě, alke když sou vyšší, tak je začnu přivazovat a ohýbat do vodorovné polohy, aby měla celá čáast kytky stejně světla a všechny paliced byli "horní" ne jak při klasickýmrůstu kolmo nahoru. Jendou se mi podařilo udělat 2krát cik-cak kytku;)

Přemýšlem i o dodatečným dosvěcování a nějakým zateplení(kvůli chladnejm nocím, ale to asi až příští rok.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma