Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
muze svitit 100w k kuchyni cca2na2m?? - Klikni zde pro originální téma
Martina
Měla sem na balkone do nedavna kytky...jenze unas zacinaj zateplovat balony tudis musi bejt naprosto pazdnej jak z pracovniho hlediska tak i bezpecnosti kytiii...tak je mam teda doma v kuchini na stole a svitim ji 100w v mistnosti 2na2m...z 1m vzdalenosti...bude to neco platny??......cusz
hexamin
hi Martina no ja rozhodne niesom odbornik ale podla mna ti rastliny nezahynu hej skor budu stagnovat takze cim skor s nimy znovu na balkon:-))
no a skus napisat ake velke mas tie rastlinky to bude tiez dolezite
Ant
Jak dlouho bude to předělávání trvat ??

No tak dočasně je dát teda pod nějakej ten sodík ale jestli maj 1,5 m tak ti je 100w houby platný ..... takže buť nějakej silnější sodík nebo je odvést někam ven , nebo je dát ke kamarádce na balkon ........
Každopádně bych je dál někam kde se to světlo alspoń odráží a trochu rozptyluje po celé kytce takže nějakou bílou místnůstku nebo něco provyzorně postavit :)

Je toho dosti :)
chobot
Doufam, ze tech 100w je sodik a ne obyc zarovka a svitis 12hodin denne.

Jasneze je to lepsi nez nic, kytky prezijou a dokvetou, ale osviti ti to poradne jenom ty horni palice, zbytek kytky bude stat za pikacu... Idealni by fakt bylo hodit je i s kvetinacema nekam ven, pocasi zatim jde. Muzes dat ten sodik i niz, kdyz si das pozor na teplotu.
Martina
nazdarek...balkon mi budou okupovat az cca do rijna....no jinak na balkon k nikomu je nemam moznost soupnout....to uz bich udelala...jinak asi teda pouzit tu sodikovku a nejak to jeste poresim....no musiiim...sou celkem pekny a bylo by jich skoda....:baby:
Zoidberg Dr.
No v kazdym pripade neznam zadny duvod, proc by ti mely pod 100w (i kdyby to nebyl sodik) zahynout......to sou kecy.

Pokud je budes normalne zalejvat, tak budou rust dal, akorat se bud budou tahnout vejs a budou ridsi (prave kvuli nedostatku svetla) a nebo pokud je uz mas v kvetovy fazi, tak budou mit maly a ridky paldy.......nejlepsi by byl (jak je uvedeno vejs) sodik a nebo presun nekam do prirody.
comics
nedari mse mi stale a dokola vypestovat nove rizky!!!umrou driv nez se neco stane,potrebuji poradit jak na to :mutant: :eek: :( dik moc :pimp:
Sinuhet
comics: A uz jsi cetl zdejsi FAQ: Pouzivas korenovy stimulator a rockwool? Mas dostatecnou vlhkost? Presun se do prislusneho tematu a nekaz zakladateli tento.
Zoidberg Dr.
Jo....myslim to vazne........nebo ti v pokoji umiraji i jine kytky???
Zoidberg Dr.
No to pedpokladam, ze to nebude mit v mistnosti bez oken....to by opravdu nepomohla ani ta 100w zarovka.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma