Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
nekdo ze zkusenych eletrick_manu help.. - Klikni zde pro originální téma
m4v
Mam jisty potize s lamackou lampou, snad mi nekdo pomuze nebo aspon da vysvetleni..tak pro zacatek, jedna se o 250W soda. Kdyz se ma zapnout tak se rozviti, vydrzi jet tak hodinu a sama od sebe se vypne. A to uz po vymene vybojky, predtim se vypinala co 5 min. Staci odpojit od eletriky, znova zapnout a rozne se a zas jede tak hodinu. Cela situace se opakuje jeste jednou. Po tretim zapnuti uz je vsechno oka a celej komplet wali zbytek periody..tj, tedka 18h. zatim sem to vyresil tak ze se proste casovej spinac prvni dve hodiny vypne sam jenom na 10 min a o5 to auto cely zapne.2x, po tretim spusteni uz vali nonstop, ovsem kurwi se ti vybojka, z cehoz moc vyvalenej nejsu teda..vybojak je philips son-t 250, zapalovac novej..
jednim slovem..NECHAPu.. help pls..
lSlUlPl
Mozna mas moc dlouhej kabel k vybojce nebo si zkus poradne dothnout vsechny sroubky.
m4v
ok zitra vyzkousim dneska uz necham dojet..je fakt trochu [3m]delsi nez by potreboval..
UdL
Jo - tam by mohl bejt zakopanej pes. Já jsem například musel zkrátit kabel od startéru k výbojce, protože startér strašně dlouho zapaloval. Po zkrácení na cca 1,5 m je to ok (původně byly skoro 3 m)! :)
m4v
no zkratil sem ho na 50 cm, bohuzel je to furt stejny, riskl sem to a na casovacu sem vypnul ty odmlky, po probuzeni me o5 cekala vypnuta lampa a proces vytahovani z eletriky a nahozeni lampy..qiti prislo o 5 hodin svetla himbajs..uz zadny pokiusy nebo to neprezije..jinak help, uz nevim, bud odrovnam lampu nebo qiti s takovou..budu vdecnej za kazdej dalsi napad kerej by tomoh vyresit..
lSlUlPl
Hele a jakou mas presne tlumivku starter a vybojku nekdy je to mezi sebou nekompatibilni
m4v
tlumicka tesla, starter ani nevim, vybojka son-t, no nevim moc tomu nerozumim, ale jak muzou byt toty "komponenty" nekompatibilni? je to cely divny on ten Daniken nebude moc od veci.
PiosOne
m4v: to je jedno od jakýho to je výrobce, pokud jsou to součástky pro sodík 250w, tak by ti to mělo jet normálně.
já měl taky problém se sodíkem 250w. pořád to nesvítilo, nevěděl jsem čím to může být. nakonec se ukázalo, že výbojka neměla pořádný kontakt v objímce (resp. kontakt na ten "jazýček" ve dnu objímky). pořádně jsem ho přihnul a hned to najelo. dokonce mám mezi belastem a výbojkou přes 3m dlouhý kabel a všechno jede i tak.
m4v
dik za rady, odzkousim. taky si myslim ze kdyz sou to vsechno komponenty na sodu 250 tak by melo byt jedno co je to za vyrobce, ale je to takova zahada ze uz se chytam jakekoliv nite. s tim zapnutim --> zvysi se teplota to sem si taky myslel nejdriv, bylo by to nejpravdepodobnejsi, ale pak jaktoze dyz se to 2x "restartne" tak uz to pak vali bez problemu celej den? mam dojem ze to nakonec prece jenom bude ta tlumivka, no newim esi s tim neco delat..
A to me privadi k otazce..ma nekdo zkusenosti s tim dyz pri zacatku sviceni se stane ze to v prubehu prvnich 3 hodin 2x zastavi, treba i na 20 min pokazdy.? nebude to met na qiti nakej massive spatnej vliv? ..vim ze idealni to zrovna neni, ale nestane se pak ze diky tomu budu pak met hermace?
gunman
aj mňa napadá po prvé štartér, po druhé tlmivka, skús si požičať a odskúšať...
m4v
2 holly: jo dik za nabidku ael vych. cechy sou trochu z ruky a ani tim smerem nemivam moc casto cestu.
2 gunmas: no starter je nowej, tim to nebude, ale taky mam podezreni na tu tlumivku, nastesti mi khemo pucil jinej set, tak to zitra odzkousim pekne cast po casti
m4v
takze to byla ta proradna tlumivka, po vymene jede uz celej komplet v klidu. mam navic takovej dojem ze by ta mrcha nemela probijet, zkousel sem to vcera pomerne zdunenej, takze sem si to nak zapomnel nejdriv odpojit od eletriky, dostal sem peknou supu, este tedka me brni ruka :D ale moje utrpeni bylo korunovany uspechem.

btw. wsem dik za rady a vstricnost..taky za to ze sem nebyl odkazanej na faq nebo nakej link. ono je tu sice threadu na lehce podobny tema uz parkrat jak sem nasel i kdyz vim ze se zdvojenyma threadama grower zasira, zaroven odkazama na faq tak trochu ztraci na dynamice, on uz to totiz kazdej problem, nebo aspon dost podobnej uz jednou probiranej je. ted de o to jestli ma grower slouzit spis jako diskuzni forum nebo jako databaze rad. sem rad ze to de nejak zkloubit. peace2adminz :)
Sinuhet
m4v: Blbe je ze povidat si vetsinou chteji ti co maji otazky a ne ti co maji odpovedi. :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma