Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Navrh skrine. - Klikni zde pro originální téma
Ami
Prosim o radu idem za skrynov postavit z hrubeho kartona malu akoby skrinku v tvare trojuholnika vysky150CM a steny asi40-50cm potreboval by som poradit co tam potrebujem dat a ako to spravit.Bobik prosimta tu mas obrazok tej skrine a urob mi nakres co by som mal kde dat.A este sa chcem opytat ci mi bde stacit na dve rasliny sodikova vybojka 70watova alebo radsej 150watova a vnutro v tom strojuholniku mam vplane vylepit alobalom
Este som sa chcel spytat ze naco sa pouziva to sklo??
Chcem tam mat 2 ratliny a budu v kvetinacoch zzz zemov
Ami
Ak sa dakomu bude chciec mohli by ste mi do toho obrazku dokreslit co kde mam dat a ako to spravit lebo toto bude moja prva skrina diki
Ami
Uz som spravil ten navrh chcem sa spytat tich co to tu pestuju dlhsie a su vecsi profici ci to mozem takto urobit a ak nie tak co by som mal zmenit.A chcem sa spytat ze ci tam mam dat sklo a ake a na co sa tam to sklo dava.diki
kafevar
Ja bych to z kartonu radši nestavěl, jak kvůli pevnosti, tak hlavně kvůli tomu, že by ti to mohlo od tý sodíkovky chytit, ale jestli jinak nedáš a máš ten karton hodně tvrdej, tak neříkám, že to nejde.

70W stačí, 150W je lepších. Ale v případě že to bude z kartonu tak je i 70W až až. Každopádně tam musíš mít odvětrávání a tepelnou pojistku, která bude vypínat výbojku při nebezpečné teplotě. Protože kdyby ti odešel větrák, tak ti to shoří i s domem.

Co se týče vylepení vnitřku, tak máš možnosti: barva, odrazová fólie, alobal. Alobal je asi ta nejhorší možnost. Špatně odráží světlo, ale dobře drží teplo. V tvém případě asi fólii (buď z growershopu, nebo tu co s ní potahujou fotografové deštníky), protože primalex by kartonu nemusel dělat dobře.

Plánuju něco podobného (ale menšího) jako ty, tak se můžeš inspirovat na http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=12215 Upozorňuju, že to ještě nestojí, a ten větrák by měl být asi výš. Ale mám zkušenosti, že to jde i takhle, ikdyž to není úplně košér.

Snad jsem trochu pomohl.
kafevar
Ještě jsem zapoměl k tomu sklu. Dává se tam jako tepelný štít, kvůli snížení teploty. Funguje to tak, že to zadrží vyzářené teplo, ale propustí světlo. Sklo by mělo být borokřemičité, ale pod normálnim ti to poroste taky ale trochu hůř.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma