Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hledam EC metr , EC metr - Klikni zde pro originální téma
joined_in_joint
Nejakou dobu jsem se snazil prijit na to co je to ten EC metr a k cemu slouzi.Ale nejak jsem na to porad neprisel.Predpokladam ze vetsina z vas vi k cemu to slouzi a tak , jestli by jste mi to mohli trochu popsat

Predem dik
Majkl
Můžeš s ním např. hlídat množství hnojiva v hydro roztoku, nebo tvrdost vody, kvalitu medu atd.
Měří elektrickou vodivost roztoku...
kralicek
No snad o ec a ph je tu toho dost ;) napsane ze maj sve misto i v faq :sun: atd ... ale cim je merit :rolleyes: to ne :p: !!! Zajimalo by me jaky mate prave vy meraky na to ( pry nejdulezitesni u hydra bla bla ... :p: ) spravne mereni :D .

Premyslel jsem nad novym od hydra+ ten vodotesny ec za 2690Kč . Co vy nanej dale a pak ty dalsi, me se vsak ale naopak vubec neliby, ze u te to firmi neni kameny obchod a pripadna reklamace .... nemusi byt dobre uskutecnena pres mobil a ceskou postu :( ! Dale jejich zarucni lhuta ... myslim ze 6mesicu je malo to mame tak (pro normal pestitele bez matkarny a rizkarny) dve sklizne ( dva rusty a kvety ...) a to je na odskouseni dost kratka doba a pokud se neco pose... tak se to pos... tu treti skilzen :D :D :D ( nemam pravdu :bandit: ? ) .

Pak je tu Growing , tento obchod ma taky par ec metru a phacek ale ... dany popis mi moc nerika a tak si nemuzu poradne o danem pristroji udelat obrazek ;) .

Greenhome absolutne zadny popis :mad: jen cena :rolleyes: :wink: ! A ne kazdy si muze udelat vylet do plzne ( i kdyz :smoker: jich cech je pry krasny :D ) aby pak jel dom bez niceho. A taky fotka ta vam snad rekne nejvic a tady .... :( .
Tak to jsem rek svi. Ted je to navas, jaky mate skusenosti a jaky pouzivate meraky ? Co byste brali za samozrejmost aby dany merak mel splnovat ? ( Vyjimatelnou elektrodu, elektrodu mimo pristroj atd... ??? ) A taky co by jste za merak vubec nebrali a nedoporucovali ?

Cus Kralicek :bandit: !

[Edited by kralicek on 16-12-2002 at 05:46 PM]
kralicek
...

[Edited by kralicek on 17-12-2002 at 03:47 PM]
nobody4
takže jediný co ti k tomu můžu říct, že hydro+ sice kamenej krámek nemaj, ale mám s nima fakt dobrý zkušenosti. S tim chlápkem se dá v klídu a čemkoliv domluvit. A osobní kontakt neni taky žádnej problém. Asi bych si s tim hlavu nelámal. Několik známejch má od něj Ec a neslyšel jsem žádnou stížnost. Bye N4
Tounny
Sahnim EC metr, jeden sem mel, ale muj inteligentni kamos ho utopil :baby: da mi nekdo typ. mam moznost koupit za 2500,- ma nekdo levnejsi???
Deda Mraz
Zkus se mrknout na stránky téhle firmičky. Nabízejí nějaké levné kapesní typy s cenou 47 USD, takže při aktuálním kurzu by měla cena vycházet na necelých dvanáct set korun...
Tounny
Dikec
Tounny
jackie: najdu na tech strankach snad vse krome EC metru. Kde si to tam nasel(a) ty???dikec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma