Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Ryma ma cerveny voci - Klikni zde pro originální téma
jestedman
tak sem si vsim, ze pokazdy kdyz si zahulim, tak se mi zalehne nos, jako kdybych mel rymu. pak nemluvim, ale huhnam. a spolu s kralicima ocima si myslim ze by to mohla byt alergie. co vy na to?
HizballaH
tak mne ani nikomu koho poznam a huli sa to nestava.. mozno ze ti robi blbo ten dym.. skus vaporizer..
blek
Já mám takovou slabší alergii ( asi dědičnou) na nějáký pily a prach. Nejhůř mi bylo když mi udělaly na alergeny test(kvůli modré knížce kterou mi nakonec nedali) a řekli mi že nějákou alergii skutečně mám. Plnej nos a rudý oči sem pak měl skoro každý ráno. je to asi hodně otázka psychika si alergii připouštět a soustředit se na toj ak tě lechtá patro a jak cejtíš něco a že když to cejtíš tak bys měl začít kejchat a tak.
A kouření zelenýho na to podle mě dost pomáhá i když samozřejmě asi ne u těžkejch alergií. Nejen na psychiku ( už mě prostě nenapadne že musím kejchat u stohu nebo u posekaný louky nebo tak) a i horní cesty dýchací se sklidní a uvolní po kouření.
Někdy si zakýchám když balím jak ucejtím ten materiál ale skonči to vždy když si potáhnu. Od červených očí to teda nepomůže :)
Takže jsem ti vůbec neporadil a asi by si měl skusit ten Vaporizer jestli není chyba jen v citlivosti sliznice v nosu na splodiny kouře.
Dude
zahleňování je v podstatě imunitní reakce na cizorodý látky (bordel v kouři), který se vážou na sliznice a sou pobíraný do mukusu - aby se nedostali dál,,,
Šťovík
řekl bych že hulení ten hlen uvolňuje,
po jointu přestávám kejchat a ustoupí mi i senná rýma, ale na celej den jedno zahulení nestačí :)
lordWilliam
Marihuana sama o sobě hlen netvoří ani nevytváří ale jen rozšiřuje cévy a tím i intenzitu a okysličení sliznic (včeně nosní) a ty jsou posléze schopny lépe bojovat proti cizorodým látkám (rychlejší tvoření a posléze odbourávání hlenu)
Šťovík
...jak říkám hulení ten hlen uvolňuje... :)
a taky se tím docela dobře tiší kašel (ale může se tím samozřejmě kašel i vyvolat)
vittom
ja take dycky zacnu smrkat a anavic mam v krku, jak kdybych byl nachlazeny, a mam trochu zachripnuty hlas... tak nevim, o ocich se ani nebavim
Zewl
to ja mam ted problem ze me nekdy pali v nose jako bych chtel kejchnout ale nekejchnu a nasledne mi hrozne divne zcervena a opuchne oko..obavam se ze to mam z huleni protoze se mi to objevilo nedavno po jointu:jumper:
Zewl
me uz se to vylecilo..asi to bylo tim ze sem malo hulil :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma