Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
jak postupuju fizli - Klikni zde pro originální téma
shimi
Caute,nemate niekto nejake info,ako postupuju,chcel by som si precitat aj nazory inych?chalanovi policajti zhabali 10 stromov,pritom sa svedkov pytali ci ma nepoznaju,ze maju info,ze predavam,ale nepredavam.Mam doma len dve male zakryvacky cca 40g.Kura za 2 tyzdne to je ready.dufam,ze dovtedy ma nenavstivia.vraj nejake fotky maju,snad nie mojich paliciek.
wolverin
ak sa na teba pytali tak ta coskoro navstivia. to oni ujovia z policie maju malo roboty s mafiou a dilermi drog a preto chodia po domoch normalnych ludia a habu im ich 2ks 50cm rastlinky... je to smutne ale je to tak. odprac to co najskvor a nic nenehaj na nahodu, fajky ,papieriky, listy..vsetko co ma nieco spolocne s ganjou odprac z bytu. tych rastlin je skoda, mozno ak mas ako ich odprac niekam do prirody nach dozreju ale doma ich URCITE nenechavaj!
hulien
myslim ze jen tak jednoduse nesezenou povoleni k prohlidce.pokud te shodil kamos,neni to fer,ale neni treba mit strach.dulezite je aby nemely zadne svedky, co od tebe kupovaly.a tys neprodaval.a pokud budes mit nejake opletacky skrz pestovani dvou kytek,obrat se na ombudsmana.a fotky neznamenaj az tak hodne......klidne si dopestuj a stihomamy nech dealerum
Rexi-x
musi bejt trstne stihanej aby mohla bejt prohlidka
Sinuhet
Myslim, ze to nebezpeci z prodleni by neukecali. Tam jde vetsinou o to, ze v byte je slyset jak nekoho vrazdi, to jsou situavce kdy je nebezpeci z prodleni.
Sinuhet
Nestezoval? Proc ne?
glider04
žádnej policajt, ti nesmí do bytu bez POVOLENÍ K PROHLÍDCE...prostě bez papíru ho nepustíš dnu a je to :-))..jardovy kovbojky neberte vážně, kouká se moc na filmy..:-) ...neexistuje odůvodnění, že hrozí prodlení, v takovým případě jsou prokurátoři co maj službu a můžou jim ho dát třeba v neděli, to je jiná...věc se má tak, že si nikdo nemá koledovat blbě žvanit a hlavně s matrošem jakkoli obchodovat...tak je to.:-))
Post
Telefon na konopnýho ombudsmana: 602 820 736. Je teda starej asi 3roky, snad jeste bude aktualni. Kdyz te policajti lapnou, stoji zato se na nej obratit. Kamose to zachranilo od basy.
Sinuhet
No pokud pripustime, ze policie se zakony neridi, tak se neni o cem bavit. Pak samozrejme mohou cokoliv.
Sinuhet
Mě.
hele policajti ti prohlídku udělat bez povolení jen tak nemůžou. tvůj amjetek je nedotknutelnej a to, že tě tam zmlátili nebo co a vlezli ti do baráku, je na pěknou žalobu. Ale to už sme zase u toho, že u nás v česku na to každej sere, každej řekne že je to k hovnu a pak to dopadá tak, že si flojdi dělajou co chcou.
Sinuhet
Jak by mohli pouzit to co nasli? Pokud vnikli protipravne, nemohli to pouzit.
hele nejsu odborník na právo, ale tohle se mně zdá jako jasný vydírání. A celkově mně na tom něco nehraje. To k tobě jako vnikli, aby si vzali tovje hulení? nebo proč?
Jo a jak říká sinuhet, pokud k tobě vnikli protiprávně nemůžou ty důkazy použít. Je to podobný jak s tím článkěm co sem na G někdo napsal a sice, že když kriminalista při odposlechu zjistí nějakou další trestnou činnost, kterou děláš, tak ju nemůže zahrnout do obžaloby, protože opravnění k odposlechu dostal k jiné věci. Leda by to pak začli vyšetřovat. Mno a pokud k tobě vnikli protiprávně tak nemůžou nic....
Tajné
věci na autíčka?
gunman
Jaro, už som ti tu raz citoval klasika, že kto mečom bojuje, mečom zahynie :D :D :D a nechcel si mi veriť...
Rexi-x
policajti sou mr*** a mam s nima jen spatny zkusenosti...prepsali mi vypoved kde sem uved ze chci svedcit v anonymite a kdyz sem to potom cetl tak tam pasaz o ty anonymite vubec nebyla potom me tahali po soudech a pekne obvinenymu nadiktovali moji adresu a primo mu rekli az vylezes tak si k nemu zajdi se mu odvdecit...a podle toho co tady ctu tak sou to mr*** na 2 ale urcite ne vsechny i tady na groweru sou prej groweri povolanim benga ale to asi budou ty vyjimky co sou v pohode..a nejhorsi je mestska policie tam vetsinou jdou ty co u normalni policie neprosli v testech anebo udelali pruser..takze to potom vypada tak jak to vypada....................... peace
wolverin
2 JardaXXL: to co si napisal -... šlo o zbraně, střelivo, vjeci na autíčka, psychotropní a omamné látky a zvláště nebezpečné jedy...... hovori uz samo za seba preco asi tak postupovali fizli (aj ked neopravnene) a preco ta zmlatili. to uz nema ziadny suvis s tym ze si pestujes niekde doma 2 rastliny pd lampou alebo mas v zahradke zahon s nejakymi palicami. to co si napisal mi pripada ako by si bol bud u mafie alebo si
si proste koledoval o pruser!a ten si nakoniec mal...
wolverin
to si ako odpovedal mne?
Přátelé, nedělejte si marné iluze. Benga si upravujou zákony podle toho, jak se jim to hodí. Nedávno jsem šel městem a viděl jsem stát asi 4 policejní auta na zákazu zastavení nebo stání.
Pokud vám přijdou k bytu, doporučuju neotvírat. Prostě nejseš doma. Nejsou to exekutoři a bez povolení dovnitř nemůžou, pokud nejsi doma.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma