Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Moje skřín a moje ganja :D - Klikni zde pro originální téma
Bobík
Světlo 55w výbojka, teplota ze světlem 35, bez 30,
hnojení 1 týdne a přísun světla 18 hodin



1. skřín z venku
2. otevřená :D
3.zapojení skříně na 250w zdroj

!!!!jak se tak dívám tak všechny ty fotky jsou pěkně na piču, musím sehnat lepší foták!!!
kavalera
a kde to mas ?? nevidim tu ziadne fotky :(
Asi si zabudol ich prilozit.
Bobík
moje ganja :D, je to pěkná čeština
Bobík
časovač za 250 kč a zdroj na světlo (zatím) a ventilátory
Bobík
jestli vidíte ten druhý květináč, tak tam je už malá čeština a v hlíně mám bluebery :D
fernetman
Chybi tu zakladni udaj, jake svetlo ??? Cim svitis ??? Jak je videt, tak je stale spousta lidi, co rady improvizuju, proste takovej ceskej made by hand.Ale at svitis cimkoli, tak ten zdroj svetla mas strasne daleko od vrchoku kytek. A jakou mas ve skrini teplotu ???
Bobík
TEPLOTA 35 STUPNU ZE SVETLEM, 30 BEZ. JE TO 50W VÝBOJKA, ALE ŠETŘÍM NA SODÍKOVKU ASPON 250W, JO JE TO VYSOKO ALE JINAK TO FAKT NEJDE !!
fernetman
Paneboze !!!
Co je to prosimte za vybojku ??? Je sice fakt, ze ted je dost teplo normalne venku, ale musis vetrat, vetrat a vetrat.
Co tam mas vsechno za vetraky ??? Podle fotek se zda, ze to sou 2 z kompu + nejaky prdola, mas je napojeny na 12 V ???
hexamin
hi bobik
12v ventilatori su ook ale skus si zohnat velky 12cm a urcite ti to zchladi
dalsi problem moze byt v tom ze mas skrinu velmi blizko pri stene a ventilator fuka vzduch na stenu to je dost nestastne lebo to znizuje prietok vzduchu

ja pouzivam 12v vent z pc s vykonom cca 3w a uchladi mi to 70w sodik

este ma napadlo ze hlinik je velmi vhodny na odrazanie tepelneho ziarenia takze ti kumuluje teplo v skrini ale neviem ci je to relevantne
fernetman
Jo jo , s tim alobalem ma hexamin pravdu, neodrazi jenom svetlo, ale i teplo. Sundej alobal a natri to matnou bilou barvou. Taky zalezi na tom ktery vetraky foukaj dovnitr a ktere ven, je lepsi pouzit pasivni nasavani vzduchu a maximum tepleho vzduchu tahat ven ze skrine.A kdybys ty vetraky dal misto zadni steny na nekterou bocni, tak by to urcite lip vetralo, v tom ma taky hexamin pravdu. Pokud chces aby ty kyticky rostly dobre, tak musi jit co nejlblize ke svetlu.
Bobík
to fernetman: ty voleeee, ja jsem uplně začínajcí grower tak co kurfa robýš?? :D :D si mě pomalu seřval jak nakeho klučinu. :D
Bobík
takže mám odsavat víc než nasavat ??? :D :D haha
anubis
to svetlo zkus dat dolu nabo necim podloz kyti,jinac ten alobal fakt
dobrej neni ja mam natreno Matny balakrylem a spokojenost !!!
Bobík
sakraaaaaaaaa, jak sem včera říkal že mám v hlíně blueberyho tak mi to přes noc vyrostlo a kurva, to je uplne modofialova kytka :D :D :D hahahahha a to svetlo sem dal tak do prostred te skrine, juhuuuuuuuuu ganje zdar
fernetman
to Bobik: neserval jsem te, byly to jenom nahustene rady a kdyz nekdo moc radi, tak to muze vypadat trochu negativne, ale ja myslim jenom pozitivne (jinak to neumim, proste usmev od ucha k uchu, ale nekdy mam cerveny oci, nevite cim to bude :-) ???), proste ty chces pestit a pokud ti nekdo neporadi (kdyz si neumis poradit sam), tak ty kyticky moc neporostou, chci tve dobro :-)))))))))))))))))
Bobík
jo jasně, dělám co se dá :D, to světlo sem dal doprostřed a roste to jak z vody :), hele jak dlouho to vydrzi bez vody ?? ja jedu na 3 dny stanovat a sem si jistej ze to nevydrzi, co mm dělat?? v patek to poradne zaliju a v nedeli vecer prijedu, pujde to ???
fernetman
jo pujde, no melo by to jit, ale pokud tam mas fakt takovy teplo, takze se voda odparuje z hliny i z listu rychle, ale kytka ti neuschne, mozna bude trochu povadla, ale to zmakne. Ted to neni zadne servani nebo tak neco : uvazoval si o automaticke zalivce ??? treba drip nebo nejaky podobny system tomuto ??? Da se to celkem lehce a levne realizovat a pak uz vodu neresis, jenom jednou za cas dolijes roztok do nadoby
Bobík
jasně, přemýšlel jsem o tom, sehnat nake čerpadlo, natahnout hadičky a nějak bych to vyřešil, ale zatím to nějak netlačí, ale jak tam mam těch 35 stupnu tak to FAKT zalívám 2x deně !!!
fernetman
u te tvoji male fijalky pozor s tim zalivanim, male kytinky jsou dost haklive na moc vody, proste ti uhnijou u zeme a konec, hlina nemusi byt stale mokra, nechej to taky vyschnout, pak zalij poradne a zas nech vyschnout, v prirode taky neprsi v kuse :-)
Bobík
heheheh :D
Bobík
dneska sem se fakt dobře skouřil :D :D
fernetman
hihihi :)
Bobík
hej ajk tam davate ty jako "PS", to napr. "neuc se, zivot te nauci" apod.. ??
Bobík
aha :D :D :D
Bobík
fakt drsnýýýýýýýý modelllllllll, 2 skla pro 6 lidí a všichni uplně ve srače z toho, tak 0,8 g za 500,-
Kash
bych w ziwote nebyl takowa pica a kupowal g/300kc .... lol ....

mno nic idu na brko ...posilej dalsi fotky ....
Deyna1
2bobík: kámo,to snad ani nejni možný. 0,8/500 mi někdo nabídnout, tak mu dám na hubu za vokrádání.to je fakt strašný
fernetman
Sice to je strasny, ale je to realita a Bobik muze byt rad, ze kdyz to tolik stalo, tak ze to hulo za to stalo, takovy modely se po ulicich pohybujou malo, caste se ale stava, ze zaplatite nehorazny prachy za total obycku a ani se z toho nezhulite :)
xtraa
No řek bych že při 35 stupních to v neděli bude tak k ubalení a zahození :(, a ňáko extrémě bych to taky nezalejval, spíš jen zlehka a dát qjetináče do igelitu a shrnout ho okolo stonku
Bobík
kvýtka přežili bez ujmy, zalil jsem je, trosku upravil a vypadaj uplně báječně :D, mají prostě pevný kořen :)
Bobík
a ted přemýšlím že dám přes celou skřín takový velký truhlík v kterém budou všechny kytky, je to dobréé ???? nebo radši každá ve svém truhlíčku ????
Bobík
hele dneska jsem byl v elektru se podívat jen tak očkem po lampách a viděl jsem tam nake halogenky 300w a 600w za velmi přijatelnou cenu, jsou dobréé ???? byly to philpis. Je to vhodné k pěstění ???
Bobík
a taky mi včera propojil jeden grower odsud řízky nakých skanků (white skunk,buble gum) a myslím že budeme kamarádi :D (s těma kytkama)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma