Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 8 
Výlet s marihuanou přes hranice / pašování - Klikni zde pro originální téma
Ganžaman
Zdar huliči a fetmeni chcu se vás zeptat jak se dostat s trávou přes hranice (třeba z Holandska) a ne že mu mám dát zahulit. Každej není stejnej Dik váš spoluhulič
Ganžaman
ataner
No buď si prostřílet cestu:rocket:, nebo nevypadat jako "Podezdřelá osoba":frog:. Ale i tak je to nekdy fklidu
koles
!to už se tu řešilo, hlavně jak přelstít všetečné a zvědavé psí čumáky...
weedpolis
Asi jako Ataner. Prostě být v klidu a bude to OuKej. Samozřejmě, chce to mít pár filmáren, ne pytle!:)
GreenMary
Káva prý přelstí i všetečné a zvědavé psí čumáky..
ddevil
jak jedu prez hranice, vyvalene oci, smrtelny pot, tresouci se hlas, ujidam z nutely ze ktere couha igelitovy pytlicek... :) Je fakt, ze pod svicnem je nejvetsi tma, ale takovy tvrdak nejsu. Mnohem klidnejsi bych byl, kdybych to mel nekde magnetem prikurtovane k podvozku. To se da vzdycky ukecat, ze to neni moje....
Jestli to tak vozis, tak musis mit nervy jak spagaty. Na me je to moc a asi bych pred hranicema lapl infarkta :)
miki
no ja bydlim kousek od nemeckejch hranic a muzu rict, ze neni problem prejit zelenou hranici, dokonce sou i turisticky trasy, ktery vedou z jedny zeme do druhy ( treba lyzarska krusnohorska magistrala - nepotrebujete ani pas ). takze by nemel bejt problem kdyz se jede ve dvou lidech aby se kilak pred hranici zastavilo, jeden clovek presel caru nekde v lese a za hranici si zase nastoupil.
ddevil
to je sice fajn, napadlo me to taky. Mam pouze malinkatej handicap. Jsem sice z pohranicni oblasti, ale ne te, kterou potrebuju.
Jinymy slovy, na to aby clovek presel peso tu tam musi aspon trochu znat....... a ja se v zapadnich cechach orientuju tak.... plzen +-, as +-, cheb a marianske lazne a to tak ze vim urcite gde je to na mape, ale abych znal nejaka ta transkrusnohorska magistrala me nejak nebere.

Joo, ten magnet tzo me napadlo jen tak nejak fselijak ve slabe chvilce, proste sem chtel rict, ze bych byl klidnejsi, kdybych to nemel u sebe.........
juleni
Par krat som s niekolkymi gramami ganje vo vrecku cestoval az na Slovensko. Je to mozno trosku neprijemne, chce to vsak zachovat chladnu hlavu a byt v klude... Najlepsie to je, ked sa pred tym do pohody spraskam :D
Pobehoval som s Amstedramskym mathrosom cez hranice v Dansku i v Nemecku a zatial to vzdy bolo v poho. Nuz uvidim, ci bude pri mne stat stastena i v buducnosti ...
maslox
Ja jsem ted negdy vo prazdninach letel do Turecka. Bral sem si tam gecko abych se tam s rodicema neunudil xmrti. Ten gesak sem zabalil do nekolika dalsich a soupnul to do takovy mali kapsy u kalhot.Prejel naprosto bez jakejchkolif problemu. Vubec nigdo se na me ani trochu blbe nekouk a taky proc jo! Si prece nemuzou myslet vo kazdym cloveku ze pasuje huleni!
Galen Aldaron
Lidicky! Zajimalo by me, zda je prevoz THC na vandr na Slovensko s nejakymi problemy, jedu - li vlakem? Kontroluji celnici i se psy? Je lepe schovat si nekde filmovku, ci do krabicky mnamozni pečivo :) ?
Pripadne jak a kde?
A co prechody pro pesi mezi Slovenskem a Polskem? Slysel jsem, ze jsou Polaci schopni zadrzet i na par dni i za blbeho jointa ci tak nejak ? Poradte, prosim :)
Spalodrontix
No taky zalezi jakej zvolite dopravni prostredek, tak napriklad v autobuse je to jasny hodit to do prazdny plechovky, zmackat ji a hodit ji do kose u sedadla (bacha na ridice nekdy vynasi kos behem cesty).V aute si to dej normalne do nejakyho jidla, treba bagety, pochybuju, ze nejakej policajt najde tu drzost a bude se ti koukat do jidla.Ja to vez nekolikrat, vzdycky pres Nemecky, nebo Rakousky hranice a nikdy jsem se nad tim nejak nezamejslel, proste jsem to strcil do kapsy.Nikdy jsem se ani nijak nepotil, proste o tom radsi moc nepremejslim a myslim, ze vypadam celkem klidne ( plan B v nejhorsim to v nestrezenym okamziku sezeru), nebo kdyby neco (to je plan C) tak to mam pro vlastni potrebu a klidne to tady pred vama pane policajt vykourim. Jednou me kontrolovali na stopoj v Nemecku policajti a ja musel vsechno vyndat z baglu, jenze nez prijeli tak jsem si shit co jsem vez hodil zabalenej v igelitu od pap. kapesniku jen tak do prikopa, kde bylo tolik bordelu, ze byl absolutne nenapadnej). Z toho vypliva, ze davam prednost mit to pekne po ruce a potom, kdyz se neco deje, vzdycky s tim muzes neco udelat.Neprezil bych se koukat a rikakt si prihoriva, to bych se zblaznil.Hlavne nepanikarit a bejt absolutne v klidu.Myslet na neco jinyho.
mariman
JAk s tím přes hranice???!!! závisí to na dopravním prostředku, bus je v poho-někam to šupneš a pak se popřípadě divíš kde se tam v buse vzalo a čí to je, když jedeš autem,tak to závisí na osazenstvu, jestli tam celnik jukne a uvidi vyhuleny ksichty s dreadama, či podobný tak se můžeš vsadit, že tě rozloží do šroubků, když jede rodinka tak popřejou leda tak hezkou dovolenou,ja vezl na slovensko-to je uplně no stress slovenští bratia jsou v poho :sun: , pak jsem vezl do chorvatska tedy přes rakousko,slovinsko... měl jsem to v kapse - nějaky brčko + trochu plastiku a pak...na pláži :sun: + :smoker: krása!!!
mariman
to Galen Aldaron
jó a na vlak jsem zapomněl úplně - vlakem jsem jel z německa, vezl si zbytek co mi během mého pobytu došel od kamoše z domova... a hned za hranicemi na český straně jsem se zkouřil jak motyka na oslavu navratu do rep. ,vlakem je to taky no stress, tam psa nepotkáš (pokud nemaj hlášku nebo haluz) a na slovensko je to fuckt :flick: :D
borifield
no ja mam na prohlidky pech.do nemecka si vezu s kamosem peknej pytlik - kamos ho mel v bote .jasne ze nas odstavili vyndali vsechny veci z baglu i penezenky ,1/2 hodiny jsem jednomu nemeckymu celnikovi vysvetloval ze ten papirek s velbloudi hlavou tak 1cm na 1cm neni trip ale ze je to zbytek z cigaretovejch papirku .no proste provezt jsem vzdy provezl,ale jako bez tech odstaveni a kontrolovani platnosti pasu a prohlidek to nikdy nebylo.
jinak kamos kterej si vez par gramiku hase to udelal hustacky:pri kontrole , ktera spocivala ve 100% prohledani a svliknuti do naha celou dobu drzel pytlik v ruce a projel.ja bych se asi slozil ,ale kdyz se chce je videt,ze to JDE :D
4C3
...ale nekde tady na groweru jsem cetl, ze kdyz huleni (pravda, bylo ho udajne mnoho desitek gramu) objevili celnici v busu a nikdo se k tomu nehlasil, ze prej odebirali pak lidem otisky prstu, aby je porovnali s tim igelitakem, v kterym to bylo... Co myslite, ze je na tom pravdy? Nehrozi nic takovyho, kdyz najdou trebas "jen" 15gecek.?
NoOne02
Ja nevim ja bych v tom nevidel takovej problem, bydlim primo u hranic a vim ze na turisticejch prechodech (krusnohorska stezka :-) neni ani noha celej den, natoz nakej pes. Rano pride celnik s policajtem a otevre branku (pokud tam je) a vecer ji dou zamknout. Celej den ani noha. Pro jistotu neni problem dat smouky do krabice od piti, ktera je otevrena a vypita ze spoda. Pri ceste na dovolenou zas nema cenu se o neco starat, sklenici s hulcem nainstaluju mezi jidlo a vesele clovek cestuje po cele evrope, turistu maj radi i na hranicich (hlavne gdyz jim nerozumi) a necekaj nakyho paseraka :-)
PiosOne
To ja jednou jel na jednu akci do Polska. Jeli jsme 4 manici ve stare Skode a ja vezl napechovanou filmovku v kapse od kalhot. Pred celnici jsem trochu stresoval, ale na celnici uz jsem byl prekvapive v pohode. Rikal jsem si, ze pravdepodobnost ze nas budou prohledavat je miziva (zvlaste kdyz pred celnici byla cca 1hodinova fronta aut). Nazpatek uz jsem byl uplne v pohode, dali jsem pred cestou brko a zbytek zeli putoval klasicky do kapsy kalhot. Myslim ze na hranicich s Polskem a Slovenskem je to vicemene v pohode.
ichtyl6
Zdar lidi.Mam malej problem.Prosim vas poradte mi, do ceho mam dat mou milou,Mariska se jmenuje,aby ji necitil policejni pes pri prohlidce.
ichtyl6
Uz sem tohle tema dal do pestovani a jelikoz asi patri sem,tak ho pridavam sem.
Chtel bych znat nejaky finty na obelhani policejniho psa.Do ceho se da dat marihuana aby ji ten pejsek necejtil????:punk:
ichtyl6
Nic sem tam nenasel.Existuje neco takovyho,pres co ten hafan neucejti zeli??!?!?! Jako v SUPERMANOVI bylo olovo.Pres nej neprozarolav kryptonit. :D :)
tahua
Zkus si to nacpat do pr...., to by mělo dostatečně pomoct !!!!!!!!!
ichtyl6
jo,dik,to urcite zabere
Killer_Queen
Nevim to jiste,ale nekde jsem cetl nebo slysel,ze skorice ma silnejsi aroma nez marihuana a kdyz to do ni das,tak to pes neuciti...
Ale nespolehej na to na 100%
Matew
No, co se pašování týče..
"PROFI" se pašuje z amstru tak (alespoň co já vim, a že to fakt vim..), e se to celý zavakuue (vyčerpá se vzduch), zabalí do takovýho toho igelitu s těma praskajícíma bublinkama (jak se do něj balí sklo a tak), zabalí papírem a pašuje v pracim prášku.. Takže pokud nevezeš zrovna 2 kg (míň se prej nevyplácí, sem slyšel..), tak to hoď do několika pytliků, z kterejch vymačkej vzduch a pokus se o to vakuum (pokud ho dosáhneš, tak to např. pes nemůže ucejtit (pokud jsi chodil na fyziku do školy, tak určitě nemusim vysvětlovat proč) a hoď to třeba do sprchovýho gelu, do termosky (ta tam má rovnou vakuum - pokud si měl fyziku rovněž nemusim vysvětlovat..), nebo to svý slečně narvi třeba do šprcky a onoho místa.. Myslim, že te tak na 99,9% nechytnou, pokud nejedeš v autě plnejch týpků.. uvědom si, že 99% všeho co chytnou je nabonzovaný a to zbejvající procento je blbá náhoda.. když ovšem nepočítáš nějaký debílky co si to vezou v kapse, maj mikinu Marihuana a divej se že je chytěj.. obzvláště němci to prej dost často takhle vychytaj.. prostě a jednoduše, zas tak moc to neřeš, dobře se oblýkni, nejlépe to dej nějaký pěkný roštěnce, nějak jakž takž to schovej a nech to osudu.. Kamoše chytli v německu asi s 4 g na hranicích a něměl s toho nakonec ani pokutu, takže něměj moc strach..
Ale kdyby Ti náhodou dali např. zákaz vstupu do země EU, taxeš v prdeli a to si uvědom, nemoh bys jet téměř nikam, protože všude alespoň projíždíš přes zěmě EU..
A zvaž si taky jestli Ti to všechno za to stojí.. podle mě je lepší se na to vysrat..
ichtyl6
Ja jen jedu na dovolenou s rodicema(nuda) a abych se az tak nenudil,chci si vzit nejaky vlastni modilek a jednou nam uz auto vybyrali tak to ted chci mit co nejlepe ukryty.
Dik za fajn info
VHK
Ahojky,
hele neriskoval bych to dělám v místě, kde se z takovými psy setkávám dost často a po tom co jsem si povídal se psovody a viděl jejich práci bych nevěřil ničemu.
1) Ten pes je na to prostě vicvičený a cítí to v nějaké tisícinové koncentraci, takže žádný pytlík ti nepomůže, protože to neodizoluješ, taky na ten pytlík hrabeš atd.
2) viděl jsem opravdu důmyslné skrýše, které Ti psi našli !!!! a docela mne to překvapilo.
Zatial

P.S. vite jak se Ti psi učí THC hledat ? - je to zajímavý způsob, čuměli byste.
konart
Tak to by mě teda zajímalo, jak se učí psi hledat THC.
Napiš, jestli můžeš.
VHK
Ahoj,
Nevím, jestli jsi viděl jak takové hledání probíhá, asi následovně:
Psi jsou velice hraví, nejsou to, žádní obranáři, takže psovod dělá, že v pokoji (prohledávaná místnost) schovává psovi hračku, ten pes ji jde hledat. Ve skutečnosti hledá požadovanou drogu. On ten pes při učení využívá hračku, která obsahuje nějaký materiál (např. tenisák), takže se to naučí hledat. Všechno zde je vlastně o hraní.
Většina lidí si myslí, že pes je na DROZE závislý, není to však pravda.
Dělám takový pokus se svým psem (NO), už najde tenisák i v pračce, ale ještě jsem mu nedal zkusit hledat čistý matroš bez tenisáku. Je však vidět jeden výsledek, když si třeba jdu balit brko, tak si myslí, že si půjdem hrát, a že snad bude toho špeka hledat. Také ho velice zajímají veškeré mé hulící potřeby.
Zkusím ho to perfektně naučit, ověřím to v reálných podmínkách a začnu studovat jak to zaonačit aby to nenašel :D
Zatial
nemo
Bezpečně vzduchotěsné jsou takové ty umělohmotné misky, co se v nich prodává 500 g bramborového, vlašského či podobného salátu, nebo ty menší, co se v nich prodávají od Varmuži rybí slalát, matjesy apod.
Nezkoušel jsem to ale vzduchotěsnost si může každý ověřit tím,že tu misku uzavře víčkem a dá do tepla a uvidí, že se ta miska nafukuje, protože se vzduch uvnitř zahřeje a nejde ven.
Jedinej problém, podle mě je, že když to tam dáváš, nezaručíš, že to nenačichne z venku. Nakolik se to dá ošetřit tím, že to "zasmrádneš" něčím jiným, nebo tím, že tu malou misku dáš do větší vzuchotěsné misky nechám na těch co to zkusí.
:D :D :D :D :D :D
virus
2ichtyl...

nemam zadny namitky ale proste na to ser!!!Ja vzdycky delam to,ze si najdu takovy ty lidi jako my:)a ty uz vetsinou vi kam jit:)Proto se ridim tim...kolik jazyku umis toliktat si clovekem:)pac si vzdycky najdes misto kam zajit,a dokonce muzes i rict co a kolik toho chces:)
satansmaster
Mam na to super fintu. je jen teoreticka ale myslim ze na 100%. 1.Vezmi s sebou svyho velkyho psa.
2.Potvrzeny ockovaci prukaz podminkou.
3.Zabal hulo vzdy do nekolika vrstev kondomu(radsi vice).
4.Za koren jazyka a pohladit po krku.
5.pockat cca 3 hod(hlidat)
6.Mas cca 5-10 hod nez se ti hulo znova vrati.
Je jasne ze jakkoli skvele cvicenej police dog se z dalsiho psa posere. ztrati koncentraci a ocekaval bych u opacneho pohlavi snahu o seznameni u stejneho pak asi pokus o konfrontaci a ziskani dominance.tj budete od sebe rvat psy v kazdem pripade a poslou te co nejdriv do prdele. jinak bych daval bacha aby jsi havikovi nepodrazdil zaludek, bylo by dost blby aby to pred tema celnikama vyblil.
Jinak musim rict ze bych svyho milacka takhle nikdy netrapil.
chtel jsi zaruceny navod a tak ti radim. jestli to zkusis tak pak napis.papanek
stejne pri jizde hulis a na hranicich i kdyz vyvetras-vyklepes-vysajes- tak to stejne ten pes musi cejtit vodefšad tagže myslim že zaleži jenom na nahode a superizolaci s peprovou vyplni.
taky nevim jestli za superskrys neni vetsi vylizanej postih nez treba za kapsu...ale vzhledem k zakonum tohoto zkorumpovaneho policejniho statu bych se na to vysral... muzes bejt v pohode hulis a problem . muzes krast delat bordel a chlastat a nezajimas je. ale dyttoznas :-)))
olo
Hale kamo ty psi to cejti v sude v tv nedavno bylo ves ganzu shovanou v rezerve zabalenou uplne hafo huste psovod votevrel vsecky dvere a kufr pejsek hop do kufru a psovodot co tam mas a chlapek v prdely ale jestli tak si fak vem naky hadry uply ryfle nornalni tricko a dej si to treba do slip a uvidis nech to osudu ale bej tebou seru na to kamoska to mela v kalhotkach a benga tam mely psa pejsek prisel k holce a zacal stekat ze tam neco asi ma psovod se podival zasmalse a nechal je jet bylo mu to jasny kamosce je 17 a nectel delat problemy psovod byl fak super typek hodne stesti preju
tetsuo
taky prispeju svoji troskou do mlynu ..

minulej rok sme do chorvatska vezli sebou asi 5 g skanku,
nejdriv sme skank slisovali a amatersky "zavakuovali"
frisfolii, to uz se 5g scvrklo do kulicky o prumeru asi tak 2cm,
mno a tu kulicku sme pro jistotu hodili do opalovaciho kremu,
myslim ze pri takovymhle mnozstvi, takhle uskladnenym, by ani pes nemel moc sanci...
djzero
Ve spravach sem slisel ze paseraci propasovali 10kg heraku v tubach od zubnich past tak nevym ale o pokus to stoji.
bongo
asi nejlepsi recept, jak zustat v klidu ve vlaku na hranicich, je nechat vse v odpadkovem kosi a pred vystoupenim si to vyzvednout.
bongo
robor
Můj kámoš nedávno letěl do Austrálie a vyprávěl mi, jak mu po příletu na letišti celník prohlížel příruční zavazadlo nějakým přístrojem a ukázalo mu to na počítači, že tam má haš. Nic tam naštěstí nevezl, ale asi stačilo jen to, že tam měl nějaký načichlý věci. Každopádně to prý bylo hodně nepříjemný, protože v tu chvíli si ten kámoš nebyl jistý, jestli tam někde v batohu nemá zapadlý zbytek brčka apod. :rolleyes: Celník prý vyměnil nějakou sondu v tom přístroji a ukázalo to znovu haš. Tak z toho byla jen hodně důkladná prohlídka, vyptávání......
Technika jde dopředu bohužel i v tomhle směru :(
Lora
Ja mela asi vzdy vic nez jen stesti... Taky pomohlo to, ze dost zapominam (takze neni problem zachovat klid, ze by vliv thc? ;) ), no a u sebe jsem mela vzdy NECO a to "nezamaskovaneho"...
Jednou prohlidka v autobuse a mela jsem toho vic (vcetne stangli cigaret a vubec), ale tam asi pomohlo, ze jsem mela rozhazene veci v baglu, ze police videli jen spodni pradlo. A to besku prede mnou vybrali jen kvuli tem cigaretam.
Co se tyce tech pejsku (na stesti jen 1 zkusenost) - neco se pejskovi nezdalo (coz chapu, protoze jsem si pak uvedomila, co vsechno zakazaneho u me je), ale zvladla jsem zachovat klid a police jsem vykladala, jak je to nadherny pejsek a ze asi citi me fenecky, ze totiz haraj a ble ble ble. Nepustila jsem ho ke slovu, takze byl nakonec rad, kdyz jsem odjela. Ale nutno dodat, ze ze zacatku se to police taky nezdalo.
A co se tyce te aus, tak jsme (s pritelem) meli extra stesti! Sem se nesmi dovazet snad nic a my meli plnou velkou kabelu leku, seminka ganji, ja zapomnela, ze mam u sebe i jidlo... Sice se pri prohlidce batohu zarazili (tam bylo jen to jidlo, coz jsem samozrejme zapomnela) a chteli vic kontrolovat, ale stihla jsem vyndat flasticku parfemu, tak se s tim spokojili. UF! Sama nechapu, ze ta kabela s leky je nezajimala... A to kamarad z letadla mel u sebe 1 jablko, za ktere dostal pokutu 200 aus$!!!
Takze nejnutnejsi je STESTI!!! Nebo v horsim pripade s sebou nic nevezt. Ale kdo by odolal...
Tak hodne stesti pri prejezdech pres hranice a nejen tehdy!!!!!!!!!!!!!! :smoker:


Jeste jsem si vzpomnela, ze minuly rok zacali v Rakousku s beznou kontrolou u ridicu jak na alkohol, tak i na marihuanu. A to u ganji nejen ridicu, ale i spolujezdcu!
To se ví, že se hodí na pláži troška smíchu :)
Kash
Jak potkas psa,tak neni cesty zpet :)

... pokud este nejsem totalne vymastenej,tak bych rek,ze pokud chces oblafnout psa ... musis mu vsugerovat nejaky silny pach (to proto abys ho zmatl ) nebo nejlip to zrob tak,aby z was vubec nic necitil ...celnik ti nebude prohledawat auto driv,nez mu pes da cokoliv najewo ze mate jakoukoliv drogu sebou ... do ty doby ti celnik do auta hrabat nebude .... bye

-lol a myslim ze tohle tu fuckt bylo uz zbytecne mockrat ...to nemate ve meste PC kavarnu ?
Dude
hele jak píše kash...
nebo takle - mi vyprávěl kámoš, jak jeli v bandičce do chorvatska k moři, před hranicema dohulili zbytky, aby se nedostali do průseru....přejeli hranice a umoře jeden z nich našel narvanou energitku v kapse od kalhot, na kterou trochu zapoměl:p:
Kristl
:D
Kristl
do kafe, do zubní pasty, namontovat do světel u auta
ale nigdy newíš, na jakýho pejska narazíš...
fakt bych řekla žejeto o náhodě
vrrn
jestli s tebou jede holka, pak to neni zadny problem...(tajna
komurka:smoker:
Kash
jj pravda ...treba trochu popostrcit a pomoc :D

-ale trochu sem wo tom premejslel ... kdyby te nic nenapadlo na toho psa tak bych to huleni nejspis zabalil a pak este treba zavrel (jak psal dude ...energitka ...ale neco vetisho) mno a nekam este pod veci v aute .... tohle newim newim estli by nejaky pes vycitil ...ale kdo wi treba se mejlim ...kazdopadne napis jaxi dopad
Kash
.... diky bohu za tu babu co sebou berem mi :D
system_failure
nebo si sebou vem psa a narvi mu to do zadnice. to pak bude vypadat nrmálně až mu bude očuchávat pr*el.

to sem zas vyplodil hovadinu,co?
aspect
ne ne skvělej nápad :)
Kristl
chech t ostim psem je dobrý :)
Time4Tea
Tak vas musim trochu sklamat. Policejni pes vycvyceny v hledani drog ucejti travu naprosto bezpecne, pokud bude treba jen troska na zemi, nebo to muzete mit i zavreny v krabici a na dne baglu. Problem je v tom, ze citi jeji pachovy stopy. Takze je treba ji vakuove zabalit a poradne umyt obal a da do cistyho auta. Pak uz je to jenom o stesti.
Na druhou stranu sem psa na heanicich este nevidel.Jezdim autem a ne letedlem, tak asi proto.
iboy
Já sem myslel ze s naším vstupem do unie celnice zmizeli nebo né?
To Hugila: mno az tak bych s tebou zas nesouhlasil...

Jde to jak kde a taky zalezi jak se celnikum zalibis a nebo ne, my jeli minulej rok za znamyma do Francie (na 2 dny cesty sme si vzali asi 5g a 2l mlika at se jede lip) pri ranim prejezdu hranic do Svycarska sme se asi pravdepodobne nezalibili mistnim celnikum (vono taky za to mohlo to mliko, protoze sme byli dosti po noci rozsekany, ale v poho) mno odstavili sme auto, kompletni prohlidka: osobnich veci, kapes, kompletni prohlidka auta od rezervy az po motor, velmi dokonala a podrobna prohlidka cca. 1h nasich veci a na zaver to nejlepsi .)) a to dokonala prohlidka nas samotnych..ve chvili kdy uz sem stal pred dvouma celnasema jak Adam a uz sem se s nima dohadoval co to jako ma byt...odpoved jen znela v doslovnem prekladu|: Je to pouzte rutini .))))) a bezna prohlidka...

takze vysledek: z batohu nam vzali vsechny kaminky a nesmysly co vypadaly jako hash, ac za jeden sutrik bych ruku do ohne nedal .)))), potom me vzali asi 3 papirky, nuz, drticku, 2 filtry a este naky nesmysly, kamos taky naky shitoviny, dymku..mno nastetsi sme z toho vylezli bez poskvrny, ac znamej mel jeste gmik v penezence, coz nastesti urputny magurek celnik prehlid .))) + pro nas .)))

Podtrzeno secteno: 4,5 hodiny zabavy s svycarskyma celnikama, zaverecny strip show, auto vzhuru nohama, dalsi hodina baleni veci a zabitejch asi 5,5 hodiny na hranicich...bez zadny omluvy a jediny hlasky nas zas vykopali ven a poslali nas vstrict lepsim dnum

Vysledek? Speka sme hned ubalili na vyjezdu na dalnici a oslavili nas prijezd do Curychu .)

Paradox? Polaci co prijeli po tom co sme odjizdeli, dopadli uplne stejne .)) Nechapu o co jim jde kdyz do CH pouze prijizdime, pochopil bych todle na vyjezdu...vsichni vime jak to ve CH chodi ze? .)))

Pouceni? Na Svycary holt bacha, nezdate se a ste v tom, radej smotnete spiza pred hranicema a uzijte si je .)

THATS ALL FOLKS!
TO IBOY:

Jj sice v roce 2006 zacina i u nas platiti Scheng. dohoda, ale pocitej s tim ze Svycari a Holandy si svoje hranice jistojiste budou dal hlidat...lip pro nas ze uz budem mit jen jedny bariery pri ceste zpet domu .)))
TOO ALL:

Je to pouze o nahode, ani sebelepsi ukryt neni nikdy dobrej, pro tebe treba je, ale musite holt pocitat s tim ze celnici nejsou jen figurky s prazdnouhlavou, vi taky svy...a pokud si te vyhmatnou tak uz se jen muzes modlit at mas stesti .)

Znamej trebas prevez asi 80g hase jako coko bonbony..blbost ale proc to nezkusit? .)
wOOkie
Ja jel do UK na se školou a vezl sem si filmárnu a papírky. Cíga by mi tolik nevadily :D Na něm. hranicích sem chyt schýzu a narval to do štrůdlu v platové krabici a doufal že nic nenajdou. Nakonec nebyl ani německej ovčák ani kontrola. UFFFFFFFFF :)
A potom sem balil brko ve 3 ráno když sme si to frčeli německem. Dobrý:D A pak mi hodně otrnulo a když sem balil v 9 ráno vždycky po odjezdu na celodenní tůru, tak sem stonky házel na schody, který byly hned vedle mě :D Hehehehe....
wolverin
ja ked som siel z holandska som v nemecku zazil (nie osobne) 2 namatkove kontroly na dialnici nemeckou policiou. proste si ideme na aute a zrazu pozeram a na okraji dialnice stoji auto, vsetky veci vyhadzane von a pekne im to tam kontrolovali fizli.
druha bola na pumpe - stojim a jeme, ked zrazu prifrci auto s turkami a za 5s uz za nimi doletelo policajne auto a znova to iste - vsetci von, vsetky veci von ..... a ja panika,lebo som mal 10g holandu vo vrecku a poriadne mi to tam smrdelo :)) ale presiel som a zasluzenu odmenu som si dal v cechach na dialnici - super prasky z J.H, WW, ... :))
Ozho
Mno moja skusenost je asi taka, ze ked som asi pred dvoma mesiacmi siel s kamosom vlakom do Talianska, tak nas ani nahodou nenapadlo to niekam schovavat, natoz ked sme boli skureny jak dogy a zaspali sme ako dve male mimina... Na Rakusko-Talianskych hraniciach nas zobudil Kontralor pasov a s nim Psovod so svojim nadhernym ovciakom... Pejsek priskocil k nam, ukazal panovi kde ma hladat a bolo po radosti... Kamosa este podrobne prehladali, spisali s nim zapistnicu a pak sme zostali sediet v kupecku zo zamrznutymi usmevmi na perach, ze zase si pri mori nezahulime...:-(
cannabio
Já ne, ale kámoš vez do itálie ve sklenici mezi zavařenejma okurkama.
z Hollandu jsem si vezl zhruba dva gramy hulení (příště si vezmu víc). Zpočátku jsem měl trochu strach, ale pak sem na něho zapomněl. Náhodou jsme potkali dva lidi, kteří se k nám připojili a vezli si 15 gramů hashu. Tak sem zase dostal strach, že kdyby vychmátli je, tak budu v podezření aji já a vychmátnou i mě. Na hranicích ale v pohodě - jeli sme vlakem. Jen nám zkontrolovali pasy a tradá do Čech.
Bosorka
po zkušenostech se rohoduju mezi fintou lunchmeatu nebo do ženský:)
zatločit to do luchmeatu nebo do bagety pořádně zaplácaný majonézou.
Posledně jsem si sice vezla domů v kloubu zrcátka,ale psíky už jsem v akci viděla nic moc:)
Sinuhet
PROPOZICE 4. MISTROVSTVÍ EVROPY PSOVODŮ SLUŽEBNÍCH PSŮ CELNÍCH SPRÁV VE VYHLEDÁVÁNÍ DROG
MAIKIE
Zdar lidi.
I kdyz jsem na groweru nasel spousty temat o prevazeni par gramu na dovolenou atd chtel bych zalozit toto forum a zaroven vyzval vsechny, co maji zkusenosti s prevazenim na letisti( v cem si schovavali par gramu skunku , jestli byly problemy s pejskama atd.)prosim abyste sem napsali vsechny sve techniky prevazeni protoze se taky chystam letecky na dovolenou. uvazoval jsem dat to do dealeracku, zafixovat hnedou lepici paskou a dat do mobilu misto baterky. baterku si date nekam jinam co myslite?:)
Kutas
a co tak seminka? neocichavaji ti hafani i obalky se seminkama ktere k nam letaji ze seedsdirectu? :)
Špičnik
no ty jo cece letos taky frcim s rodice na dovolenou a resim presne stejnou vec... co sem byl v chorvatsku (sice sem nic neprevazel.. to sem snad jeste ani nehulil ale na hranicich sme nikdy nevystupovali z auta, zadny psi nic takovýho.. na nekterejch celnicich nechteli ajni pas...
a loni k nasim bratrum slovakum to bylo v pohode.. vez sem si prepravku nadrcenyho hulca normal v kapse a vklidu...
myslim ze neni ceho se bat..
v lete az pofrcim do chorvatska tak to prepravka jisti...
peace
herb,mrs. herb
Nevim, ale kámošovej bratr co vozí z NL,tak řikal vysát z toho saklu vzduch, a do kafe.Dáš si to do tý dózy, a myslim že cajk...Vezeš babičce trochen dobrého kafíčka, no.A nebo do šampónu, co?
Kyblik LopAtka
Nevim jak v letadle, ale když teď jedeš třeba z výš zmiňovanýho Holandska, tak to prej ení problém. Kámoši byli předloni v Amstru a prej žádná křeč. Nakoupili brka, dali je jen do kapes a báglů a prej vůbec nic - že hranice přejedeš naprosto v cajku... jde asi o to, esli narazíš na celníka svini nebo ne...
Karakoe
musis mu dat číchnout pořádně pepře...
Krishna
Naozaj neviem,ci sa tu tento thread uz objavil,alebo nie-pokial ano,prosim niektoreho z moderatorov,aby toto moje potom vymazal.Diky. No ide asi toto: Akurat som prispieval do fora o amsterodame a ma napadlo,ze by kazdy kto ma skusenosti a typy ako dostat hulco cez hranice...mohol sem napisat tie svoje .Este raz sa ospravedlnujem,ak uz taketo forum existuje....tu je teda este raz par mojich rad:
1. Mne sa osvedcilo zasadne to davat do niekolkych saklov a potom oblepit paskou,tak aby to skratka nesmrdelo.No a potom som to dal normalne do masla (rama,alebo tak) ...samozrejme tak,aby to nebolo vidiet.Colnici by nemali mat pravo sa ti hrabat v jedle.
2. Existuju specialne nato vyrobene plechovky,ktore sa napr. v amstri daju kupit...vyzeraju ako normalna plechovka s fantou,alebo pivom,alebo cocacolou....tiez maju aj taku vahu a vo vnutri je normalne voda,takze to vypada fakt doveryhodne.Figel je v tom,ze taka plechovka ma srobovacie vieko a dnu je priestor na...to co potrebujete previest...
...casom este doplnim par typov....skuste aj vy nejake dat.
Janxu
btw ty plechovky maj i v borivojce (growshop)
peace
CHOURIS
No v pohodě je to dát do bošáku no a pak třeba do nutely, nebo si udělat balený cígy (to je trochu blbý). Nebo si koupíte flák masa a jednoduše uděláte kapsu no a pak to stačí jen naplnit
CHOURIS
Jo a nebo do novejch cíg který otevřete ze spoda(netrhat ten obal jen rozlepit)
HALUZAK
a čo takto vyšulať z cíg tabak a namisto tabaku tam natlačiť ganju? Ako do špeka...:p:
CHOURIS
no To není špatnej nápad až na to že si ty cíga pomačkáš a to už je prokouklí
Beowulf
Řekněte mi esli sem moc paranoidní, ale vzhledem k tomu, že tyhle stránky může číst kdekdo, tak mi nepřipadá moc moudrý prozrazovat tajemství kam to schováváme...

I když...
CHOURIS
Že von má tak někdo čas tady na to lízt. A stejně mrtě švestek hulí .
Jo a co já vím tak snad už nekontrolujou
HALUZAK
CHOURIS:No však z tych cíg by bol vidieť iba filter snad by ich z tej krabičky nevyťahovali....
CHOURIS
To asi né ale náhodou sibudeš chtít zapálit ve stresu si to neuvědomíš . No a je to tady a veřejně prospěšný práce na krku
schumi
Jo a ma nekdo odzkouseny prevoz travy letadlem? Jedunu k mori a tak sem premyslel jesltli si neco vzit s sebou, ale jestli to neni mic riskantni...PEACE
CHOURIS
No podle toho kam letíš Třeba do thajska bych to nedoporučoval (zkus zuz zo dát do zubní pasty
TheKeptn
tak to tady vše popíšeme kde se to dá schovat a pak to každej najde a to jiste i orgány tomu příslušné... schovku má každej svojí a to se neřiká :D
Krishna
...to haluzak: v cigach by to smrdelo...
cipa
Jednou k nam na navstevu priletel znamej ze Schweizu a huleni vybalil z LABELA na rty
(vysroubovat,narvat hulco a zandat to trochou ty masti)

Nebo druhej znamej: celej chleb,ziletkou urezal konecek,pak chleb vydlabal,nacpal hulco a zalepil konecek sekundakem spatky
BTW. je lepsi kdyz ho vydlabes jen do pulky,narves,zalepis, a pak z druhy strany normalne urezes aby to vypadalo ze ho jis....
Miksa
No to sou vsecko dobre finty, ale pokud pudou se psem tak to asi moc nepomuze. Sice sem jenom jednou zazil, ze by prochazeli bus se psem(nastesti sem u sebe nic nemel), ale nahoda je svina. A psi sou taky svine. Na ne snad pomuze dat to do kotel kafe, ale ani tim si nejsem jisty. Nikdy sem nastesti nemel moznost si to vyzkouset na vlastni kuzi.
Rozhodne proti psum nepomuze oblepit sakl parkrat izolepou.
No takze sem vubec nepomohl, jedina moznost je doufat, ze nebudou "cmuchat".
schumi
kua budu s toho mit psycho na tom letisti. Sem premyslel
jestli to uvidi ten jejich rentgen....Jo letim na kretu.
Nevite jak Řekové vs. THC?
thc.garcia
Taky by mě zajímalo jak propašovat pár gramů letecky do skotska letím tam na brigádu a nevím jak to tam bez mé oblibené kytičky přežiju.Prej ale ve skotsku taky něco seženu když budu chtít tak nevím!!!!
Wavra
Zdar lidi, prosím vás potřeboval bych nějaké dobré nápady jak bezpečně dostat tak 15g přes hranice cestou z holandska
Nějaké dobré rady od lidí co už tam byli a mají skušenosti

Pls a dik
BRAINDEAD
No tohle tady asi slyset nechces,ale byl sem tam mnohokrat a moje zkusenost je,ze nejlepsi je nic si sebou nevozit.Ta pakarna kdyz ti to najdou(me nasli mnozstvi o kterym sem ani nevedel ze mam u sebe=
priblizne na bong +- 0,1g a stravil sem na hranicich krasnych 5 hodin)
je trochu zbytecna vzhledem k tomu ze to samí co tam se da vypestovat nebo koupit tady,krome tech vybornejch hasisu o ktery tady clovek ani nazavadi.
kdyby ses prece jen rozhodl riskovat doporcuju pasovaci plechovky napr. redbull s tajnou schrankou,delaj treba i kostelecky parky(tam se toho vejde vic)ale ani to neni zaruka uspechu(policajti a zvlast ty nemecky nejsou uplne blby a o tehle schovkach se ucej ve skole)
jestli chces napisu ti pm kde se ty plechovky prodavaj.
Ale moje rada kazdopadne zni:NIC NEVOZIT!!!:)
mej se!
Mr. Knorr
Cau, v growshopech a jinejch specielnich prodejnach se prodavaj takovy plechovky co vypadaj treba jako Sprite, nebo Gillete, nebo Semtex, vevnitr sou duty a z venku neni nic poznat. Dej dovnitr skank nebo hasis v saklu, nasyp kolem toho treba pepr, nebo jiny aromaticky koreni a nikdo by to nemusel objevit, cuchaci psi sou nauceny nestekat kdyz cejtej jidlo, a pepr by urcite prebyl vuni hasise nebo mozna i skunku prebil :-)))


Preju hodne stesti s prevozem, a jestli te nechytej, tak podej hlaseni co a jak :-)))


Cau.
Mr. Knorr
Samo, lepci je nic nevozit, odpovedel si driv, nes sem to stacil dopsat :-)
Mr. Knorr
Tak me napada, probiha vubec nejaka kontrola, kdyz je EU? Na hranicich se nestavi, nebo jo?
Wavra
no to já právě nevím protože jsem jeěte nikam nejel za tu dobu co je Eu. Měl jsem nápad (pojedu autobusem) že to strčím někde tajně do autobusu a pak jak budu vystupovat tak si to zase vezmu, takhle nepoznaj od koho to je, ale zase to může někde vypadnout nebo tak... a ty plechovky tam je nějaký tajný otvor kde se to dá, jsem to nějak asi blbě pochopil
Mr. Knorr
Plechovka ma sroubovaci vicko, vypada stejne jako plechovka od coly za 9 korun, ale ten vrsek muses odsroubovat. Ale neni nic poznat. Jenze fizlove to znaj :-/
BRAINDEAD
Na hranicich uz moc nekontrolujou ale pasi si myslim obcas shlidnou,ale bacha na kobru 11,obzvlast v bavorsku.V zadnym pripade
jestli neco povezes nehulit nikde na odpocivadlech a u cerpacich stanic
skopcaci moc dobre vedi ze se tudy mlady vracej z holandska a nedela jim problem zastavit te na dalnici nebo treba na tom odpocivadle a udelat poradnou kontrolu modelu:)
znami takhle vezli ani nic nehulili a u pumpy pri cerpani najednou kuk
"Tak supsup kluci ukazte nam cely auto" nastesti tech par gramu co si kluci vezli nenasli ale slibili jim ze na hranicich kam daj hlasku probehne dukladnejsi kontrola a proto kluci vsechno zahodili do pangejtu(jina vec je ze ta hranicni kontrola uz neprobehla)
:)
ChaoticRoman
Před několika dny jsem přijel z Amstru. Jel jsem ze školou a donesl jsem 8g. Ani jedna kontrola.

Rada 1 - Vem si to sebou do autobusu, tašky dole občas projdou psem, ale dovnitř moc ne.

Rada 2 - Obleč se normálně! Bez kapuce a nášivky marihuana!

Rada 3 - Moc vrstev: Tubáč, sáčky, šátek, mikina. Když bude pes blízko toho, jsi v hajzlu ale může tě to zachránit. Jo, a šprcky jsou na hovno.
Wavra
TAKY JSEM DOSTAL NÁPADA KOUPIT SI VELKOU SKLINKU NUTELY A NARVAT TY SÁČKY DO TOHO ABY TO NEŠLO VIDĚT A ZAVŘÍT TO A MYSLÍTE ŽE TO TEN ČOKLÍK UCÍTÍ
Mr. Knorr
Ze je ti 17 nikomu nerikej, tady je to od 18, jednoho znamyho uz kuli tomu smazali...
Wavra
DOUFAM ŽE SE MI TO NESTANE
No a chtěl bych ještě vědět co mi teda ti němci udělaj když mě chytnou pokuta nebo ........??
BRAINDEAD
pokud toho povezes malo tzn.par g tak- prdelni prohlidka trochu te podusej,daj pokutu(ktera bejva docela slusna (a jeste vetsi kdyz zjistej ze ridic pozil pred jizdou) a pustej=myslim ze to za to riziko nestoji
Wavra
Já si to asi rozmyslím a ještě jsem se chtěl zeptat prohlídky když jedu z nemecka do holandska jsou stejné jako z holandska do německa????


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma