Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
první pokus 2x250w - Klikni zde pro originální téma
Bob Saint-Clair
Pokud nepočítám utrápení dvou noname kytiček mrazem pod šesti 120 cm 40W zářivkama, což bylo někdy předminulej rok kolem vánoc, tak je tohle můj první indoor. Zlom nastal v okamžiku, kdy jsem na netu objevil www.grower.cz. Tímto bych chtěl poděkovat jak tvůrcům, tak i všem, kteří se podíleli na nashromáždění tak obrovského množství informací. Poučen jsem nejprve hledal a potom se ptal (respektive neptal, protože téměř všechno tady je), takže ač absolutní laik bez jakýchkoliv předchozích zkušeností, jsem po měsíci stráveném převážně v nočních hodinách na těchto stránkách zasel, rozsvítil, zaléval, hnojil, ohýbal, přepnul a vypadá to, že snad i sklidím. Fotoaparát nevlastním, kámoše s digitálem jsem sehnal až teď v plném květu. Z původních 12 rostlinek se vrcholu květu dožily jen čtyři (zbytek samci, hemáči), přičemž tu čtvrtou jsme uzáštipkovali skoro do mrtě. Původní plán byl ten, že až nám začne docházet loňskej out, sklidíme letošni in. Kytičky byly měsíc a půl na růstu (18/6) pod 1x250W Osram SON-T Vialox a poté dva a půl měsíce kvetly (12/12) pod 2x250W Osram SON-T Vialox. A to je právě ono. Ta krutě dlouhá doba květu (kterou si nedokážu vysvětlit) zapříčinila ono zaštipování, neboť out už je off. Sice pořád bobtnaly a nabývaly na objemu, ale DLOUHO. Takže na fotkách jsou už čtrnáct dní v režimu 8/16 a jen pozvolna jim hnědnou chloupky. Jediný v čem by mohl bejt problém jsou ale asi semínka, ty jsou příležitostně vybraný z různejch modelů skunků z malilinkatých igelitových pytlíčků, které už doufám nikdy kupovat nebudu.
Jako květináče jsem použil igelitový pytle na odpadky naskládaný do masňácký bedny (ta je i s igeliťákem děravá a posazená na té samé bedně, do které odtékala přebytečná voda) . V nich je zahradnický substrát s perlitem, kokosovým substrátem a dol. vápenec. Na růst jsem nehnojil, protože nebyly prašule a na květ ze začátku Kristalon plod a květ a poslední měsíc Kristalon podzim, obojí v koncentraci 1 odměrka na 1,5 litrovou petku. Teď už nic. Osvětlení (který jsem haluzivně sehnal za bednu Gambáčů) je popsaný nahoře.
Jinak teplota v roomu se pohybuje díky díře ve stropě a nechutnýmu větráku od 22 do 28 stupňů, o cirkulaci a rozfoukávání výhně pod lampami se stará starej větrák z digestoře.

Fotky
1 – leteckej pohled
2 – moje oblíbenkyně (vpravo vedle vodky je ta uzáštipkovaná)
3 – pohled do pěstírny
4 – holky v pěstírně
5 – odvětrání

GE-index výnosnosti si asi za rámeček nedám, ale na tenhle první pokus jsem dostal grant ve formě uhrazení velké části nákladů za elektřinu. Zkrátka jsme chtěli vyzkoušet jestli to fakt funguje a co to obnáší. Tuhle pěstírnu ruším, někde vznikne jiná. Poznatky které jsem si z prvního indooru odnesl: 1 – příště jedině řízky nebo koupit origoš bobule 2 – pokud nezkusím jiné pěstební médium, tak zalévat častěji než jednou za tři dny (to jsou ty žlutý listy) 3 – ty lavory z pouličních lamp se mi moc neosvědčily, takže jiný stínítko
Omlouvám se za tu slohovku, ale já moc často nepřispívám, tak jsem ji přilepil k fotkám do galerie. Tak všem moc díky a příště snad s něčím lepším.
dobry je to :) ten vetrak je cool
a na dalsi otazky sis vlastne i sam odpovedel hodne zdaru do dalsich pestu!k plus
na první grow je to dobrý.
řezy, stínítko, fólie .. a určitě bych volil květináče a vyměnil hnojky za něco lepšího a bude to super. Všehno nejde hned já to vím taky to postupně zlepšuji. ale jinak super!!
ať se daří a těším se na další grow
:chef: dobrou chuť(vypadají jedle):chef:
drakar
Cus, to zloutnuti listu dela urcite spatny ph ja to taky podcenil, a priste jed urcite z rizku, a porid lepsi hnojky mej se.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma