Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zivot se dokaze promenit v hromadu sracek behem jednoho dne. - Klikni zde pro originální téma
dzouzi
Jakej ja jsem mel sqelej zivot. Chodil jsem na ostrovskou prumku, od ty doby co jsem hulil mi sla skola cim dal lip a maturitu uz jsem mel s vyznamenanim. Na vejsku me vzali bez prijimacek, tak jsem se jenom tesil, jak si dam po maturite 4 mesicni pauzicku, brigadicky, pohodicky, kalbicky...
A vsechno se to zacalo kurvit v den, kdy jsem si sel pro maturitni vysvedceni.

Info:
Kdyz jsem byl ve skole, bydlel jsem s otcem, jeho pritelkyni a jejimi dvema syny. Od te doby, co se asi pred pul rokem provalilo, ze hulim, za mnou chodil ten mladsi a rikal porad: tak neco prines, zahulime ne? Vcera sem hulil skunka s kamosema....A tak dale, proste machrovsky kecy 14ti letyho fakana.

Tak jsem si vzal oblek, navlik kravatu a sel na autobus, kterej zrovna jel az za pul hodiny, kdyz jsem si vsiml toho mladsiho. Rikam si fajn, sem zvedavej, jak asi bude reagovat na toho skunka, co mam v kapse. Zahulili jsme a ja odjel. Vyfasnul nadherny vysvedceni a pak se parilo az do rana. Kdyz uz jsem byl moc v pici, tak jsem sel na vlak domu k mame. Protoze prselo (to si pamatuju), tak jsem cestou uklouznul (domenka) a probral se asi za hodinu a docela me bolely zada. Tak jsem dosel na nadrazi koupil listek a odjel. Cilovou stanici jsem prospal a kdyz mi pruvodci rekl, ze mam vystoupit, zjistil jsem ze ty zada boli fakt brutalne. Vypadl jsem tedy z vlaku, kde jsem zustal lezet na nastupisti, nacez mi nejaka hodna pani zavolala sanitku....Bylo z toho 5 nalomenejch obratlu. Druhy den zacaly navstevy. Prijel otec a ja se dozvedel, ze jsem nejvetsi fetak pod sluncem, protoze jsem zhulil toho malyho fakana tak, ze nemohl chodit a bylo mu spatne. Takze skoncil na kapackach v nemocnici. Kdyz jsem tam tak lezel a nemohl se hybat, oznamil mi muj otec, ze vysoka skola pro me nema cenu, ponevadz beztak skoncim v kanale = fetaka podporovat nebude. Fakan samozrejme vsechno vyzvanil nejen rodicum, ale i doktorum a policajtum. Nastesti to s bengama nak proslo...

Po trech tydnech v nemocnici me pustili domu. A ja zjistil, ze muj bratranec, s kterym jsem zazil skoro vsechno, je nejaky divny... Dva tydny nato se pokousel, nastesti neuspesne, skakat z asi 20ti metrove veze primo na beton....Zrovna se za nim chystam na navstevu do Dobran.

Jeste pred maturou jsem dostal k narozeninam minidisk walkman. Fakt narez novej by stal asi desitku. A prisel za mnou kamos, ze ma doma naky minidisky a nema si je na cem prehrat, tak jsem mu ho pujcil, co, je to prece kamos a uz ho znam celkem dlouho... Pak nejak jsem jeste dostal nefunkcni telefon a on, ze ho odnese svarovi, kterej ho da v pohode do kupy, ze to neni problem...
Zrovna predevcirem jsem se dozvedel, ze telefon vymenil za huleni a myho minidiska jeste ten den, co si ho pujcil prodal...
Tak tedka nevim, co s nim. Porad dokola si vymejsli nejaky vymluvy, kterejm by neuveril snad nikdo. Na to, abych mu rozbil hubu tedka s korzetem a zlomenou pateri fakt nemam...

Nevim, jestli se tohle nekomu bude chtit cist, ale me to alespon pomohlo trochu se odpoutat a tak nejak trochu zahodit ten balvan...
konart
To je teda fakt smutný. Ale nezoufej, jak se říká "chybama se člověk učí" a pamatuj, že nikdy není tak hrozně aby nemohlo být ješte hůř.
Život máš teprve před sebou, tak se k němu postav čelem a dej mu na prdel. Však se lidi ještě budou divit!

[Edited by konart on 07-08-2001 at 10:41 AM]
Walhalla2000
Cesty osudu sou neskutecne divny. I kdyz na jednu stranu jiste uznas, ze za cast toho, co se ten den semlelo si muzes sam.

Rikam si, ze az moje deti dorostou do nejakeho toho pubertalniho veku, ze jim urcite dam speka do huby. Lepsi, nez kdyz zacnou nekde hulit v parte. V parte, o ktere nic nevim a ve ktere mozna "frci" i neco jineho nez huleni. Ten vek, kdy bych to asi udelal je tak tech 15 let. Neznamena to, ze pak s nim budu hulit kazdej den. to ne. Jen mu to chci ukazat. Aby vededel, o co jde a nehledal v tom neco "bozskeho", co mu poskytnou jeho kamosi. Chci ho vychovat k pestovani si sveho modelu, aby nemusel kupovat a aby k tomu mel vetsi vztah. To bude nekdy kolem jeho patnacti let.

Ale tedka zpatky k tobe. Vis, kor kdyz vis, ze tvuj sourozenec vyklada o vsem a ze jeste k tomu prehani (...a rikal porad: tak neco prines, zahulime ne? Vcera sem hulil skunka s kamosema....A tak dale, proste machrovsky kecy ...), tak ti muselo preci byt jasne, ze i kdyz to dopadne dobre, tak se o tom dozvedi tvoji rodice. A to je vzdycky pruser.

Nemluve o tom, ze nechapu, co jsi to s nim delal, ze zkoncil na kapackach? Takovy pripad jsem zas tolikrat (ani jednou) nevidel. Nerikam, ze se to nemuze stat, ale je mi to divny. Ostatne to museji byt zvlastni modely co mas, kdyz jednak to jednoho dostane na kapacky a druheho na vejsku. Nechap, jak je mozne, ze se "lip ucis" od te doby co hulis. Vetsina (naprosta) vsech co znam, kteri huli, se fakt ucit jen tak nedokazou... A kdyz uz musi, tak musi vysadit na par tydnu huleni (pred zkouskama a tak).

Ale to odbocuju. Taky dost dobre nechapu, jak se nekomu podari padnout na zada a zlomit si pet obratlu. Jakych to vlastne bylo? To preci musela byt neskutecna racha. Nemluve o tom, ze mas stesti, zes jeste nerozsrotoval svoji lebku.

K tomu minidisku. Hmmm. To je taky duvod proc chci, aby moje dite hulilo nejdriv se mnou. Aby nenaletelo na sladke reci a usmevy a na gratis speky takovychto "radoby" kamaradu. Ja zasadne nic nepujcuju a ani si nepujcuju. Protoze i kdyz neco pak chci vratit, tak pokud toho cloveka nevidim kazdy den, tak mi to zustava tydny az mesice doma. A sere to jak mne, tak toho druheho. A vim, ze nekteri si pujcuji veci, prave aby si to mohli ty mesice nechat doma. Tak nikdy nikomu nic (krome jednoho kamose, ktereho znam 11 let a vidam ho kazdy den).

Vsechno v zivote je jen karma. A nemyslim tim tu, co se rozdava tady na growerovi.

Mozna i ty sam vis, proc se stalo to co se stalo. Mozna to jen tusis. Ale ver, ze nic se nedeje jen tak pro nic za nic.

Ale drzim ti vsechny ctyri palce, at se tvuj stav zlepsi. At to "rozchodis" a at legalizujou a tim padem tvemu otcovi "zklapne".

A jeste k tomu minidisku. Kdysi ze mne jeden clovek vymamil 8 000 + 8 000. Celkem rekneme 15 000 at se to lip vraci. A pak mi drze tvrdil, ze bohuzel, ze ne, ze nic, ze nevi... Dokonce jsme si ho uz fakt sli jednou podat (s kamosem), ale jak uz to chodi, nebyl doma a vztak nas presel... cili do dnes jsem o 16 000 chudsi a ten clovek (byl nejakou dobu na leceni) se objevil znovu a prejjestli bych mu nepujcil na vikend pocitac. Ze stejne nebudu doma a ze on potrebuje neco na internetu...

Lidi sou fakt kouzelny...

dzouzi
dik za tak obsahlou odpoved.

Ale s tim bratrem sem to fakt nevychytal, to je pravda. Ja jsem s nim od ty doby nemluvil, ale asi se dostal do nakyho takovyho stavu jako muj nejlepsi kamos. Ten mi vypravel, ze kdyz poprvy hulil, tak prave taky nakyho skunka. No a potom prej jenom lezel asi tri hodiny na trave, dostaval se cim dal do vetsich sracek a bylo mu furt vic a vic blbe. No a on bratr prave sebou seknul a lezel a bylo mu blbe a zvracel, tak mu kamaradi zavolali sanitku. A tak aby mu v ty nemocnici ulehcili to trapeni, tak mu soupli naky kapacky.

S tim ucenim je to pravda. Ja nerikal ze jsem se zacal po nocich sprtat. To ne. Ale tak nejak mi to slo samo, i kdyz jsem se vubec neucil. Na zakladni skole sel muj prumer rok od roku dolu. Na stredni uz jsem sel se ctyrkou z nemciny. Na stredni jsem v prvaku mel tech ctyrek vic. Ke konci prvaku jsem zacal hulit a pak mi od pololeti k pololeti ctyrek ubyvalo, az jsem dospel k vyznamenani.

Podle mych mlhavych vzpominek jsem asi upadl nekde na schodech. Myslim primo jestli znas horni nadrazi ve Varech, tak je tam takovej most pres koleje a docela brutalni schody. Takze jsem asi letel z tech schodu primo na zada. Odpovidaji tomu i dve seskupeni mych donicenych obratlu. Ale nebyly uplne zlomeny, jen nalomeny.
Walhalla2000
jak rikam, uprimne te lituju. Ale jak si rika, za blbost se plati.

Ja kdyz se poprve opravdu zhulil, tak jsem byl v hustych srackach asi hodinu. Lezel jsem na zemi a mel pocit, ze mi srdce bije rychlosti jeden tep za minutu. Nejak jsem se doplazil do vedlejsiho pokoje, kde byla postavena posilovna a zacal delat sedy lehy, abych si rozproudil krev. Dnes vim, ze to mozna nebylo to nej, co jsem mohl delat, ale kazdopadne mne pak srdce opet jelo jako zvon (aspon se mel ten pocit) a ja byl schopen prestat myslet na to, ze asi fakt uz umiram, zvednul jsem se a normalne po svych sem odesel do kuchyne, kde do sebe nalil kafe a neco sezral a bylo vse ok.

jenze chapu, ze se tohle lip dela sam u sebe v 17 nez u brachy v 14...

Kazdopadne, at ti vse dopadne co nejlip... pokud to jeste dobre dopadnout nejak muze...

Hullto
Taky ti fandim dzouzi, ať se to všechno zlepší, hlavně teda zdraví...
To Walhalla: ...tak to je teda fakt sada to s tim počitačem - s tim "kámošem"... nemám slova...
j.josuha
nezbyva mi nez se pripojit k ostatnim
ted jsem nedavno cet ze: ZIVOT JE JAK HOVNO A ZALEZI JENOM NA TOBE JAK DO NEJ SLAPNES.
hodne stesti kámo
Zdenek
Dzouzi. Ve Varech to znám velmi dobře.Bydlím tam v Drahovicích.No ty schody jsou docela v klidu. A co ty taxikáři? Ty si tě nevšimli?Možná známe stejný lidi a možná se známe i z hospody.Divný co?Náhoda jak hrom.
dzouzi
Ja nevim jiste, jestli jsem spadnul na tech schodech. Jenom vim, ze jsem padal a pak se probral nekde na betone, odkud to bylo k hornaku nakejch 20 metru.

Jestli znas nekoho, kdo chodil (chodi) na ostrovskou prumku, tak muzeme mit spolecny znamy. Z hospody, tak to nevim. Obcas jsem se stavil ve Wecku, obcas v Propagande, nekdy sem zasel do Karase... ani nevim :-)
shamanjai
Čau chlape...přečetl jsem si celej tvůj příběh a to obvykle nestíhám, ale teď jsem se nad ním zastavil a přečetl jsem si ho. Víš, Siddhárta řekl: celý život přináší utrpení... z každé té bolesti bude jednou radost... věř tomu a bude to tak, snaž se se usmívat...půjde to.

A ganja ti k tomu pomůže, pomůže ti se usmívat.

Jo a asi si z okolí, já jsem z Chodova, určitě znáš Big Hit (Big Shit) Music Club. A tam právě sedí takový ti rádoby huliči a proto tam já nechodím, znám ty "tvrdý huliče." Ani o tom nic neví, nepěstujou, jen kupujou a hulí, jen tak...
Zdenek
V Chodově jsou vůbec samý divný lidi.Byl jsem se tam podívat na ladidu v tom rokáči a ty lidi mi připadaly jako šílený.
oton
zdar chlape, jestli je pravda to co si napsal tak je to fakt hustota (protože to spíš vypadá jako nějakej úryvek ze špatnýho románu) ale nic vezlým, stát se může všechno

s tim úrazem ti samozřejmě přeju aby si byl co nejdřív v pohodě, sám sem ležel s rozdrceným kyčelním kloubem půl roku v nemocnici a z toho 3 měsíce přivázanej na posteli s provrtanou nohou železným drátem, tak že vim o čem mluvíš

a s tim "feťákem" sis to samozřejmě posral sám a jak tvrdí moje oblíbený pořekadlo "jak si to udělám, tak to mám", musíš si to vylízat, dávat 14ti letýmu hovadu skunk je blbost, i když tě chápu chtěl ses vytáhnout a toho smrada vyhulit na kaši :-), ale že skončil v nemocnici na kapačce to mi přijde dost brutal, to by bylo spíš na šlehnutí pika do žíly

ser na fotrovo keci o feťákovi a postupem času, když se budeš chovat normálně dojde i fotrovy že žádnej feťák nejseš, jo když budeš chodit domu obden zhulenej do sraček tak ho asi nepřesvědčíš, sám bydlim s rodičema, oni ví že hulim ale já domu zhulenej nechodim a je vše v pohodě, v klidu si doma pěstuju

toť asi vše drž se a nejdřív mysli než něco uděláš, tvrdil si, že si měl maturu s vyznamenáním tak asi uplně blbej nejsi (i když znám i na vejšce dost omezenejch debilů, ale to jsou spíš vyjímky - a nehuliči!)

[Edited by oton on 19-08-2001 at 10:33 AM]
oton
PS: domu samozřejmě zhulenej chodim ale jdu rovnou do pokoje a nijak se neprojevuju aby ostatní neviděli, ten je zase zhulenej :-)))

[Edited by oton on 19-08-2001 at 10:48 AM]
dzouzi
Jo ja tedka taky domu nechodim vyndanej a kdyz nahodou prijdu tak delam hrozne nenapadnyho.
U matky mam tedka ultimatum, ze musim kazdej den prijit domu a do pulnoci. Tak kdyz jsem treba nekde s kamosema, tak vzdycky tak divne koukaj jak ja se seberu a jdu domu :-)
dzouzi
Prosim vsechny vase vyhuleny hlavy o par napadu. Vymejslim pomstu na toho cloveka, kterej me okradl o veci v hodnote cca 15 000. Vcera, kdyz jsem s nim mluvil, tak me poslal do pice at si klidne podam trestni oznameni nebo co.
Zatim jsem vymyslel, ze rozeslu nekolik dopisu jeho matce a vsem jeho pribuznym. Kdyz to dobre zaonacim, tak by ho mohla jeho matka konecne vyrazit z baraku.

Takze vitam kazdy napad, na absolutni zniceni jednoho hajzlika.

Thanx
oton
tak ti nevim, psat dopisy matce a příbuzným mi připadá dost slizký, nehledě na to, že ta matka a příbuzný s tim nemaj nic společnýho, nebo tě okradla ta matka????

tady pomůže jen jedno, pořádně mu rozbít držku, jestli na to máš ovšem náturu, a jestli je to nějaká socka tak to z něj nedostaneš ani když mu dáš do huby

nejlepší je tomuhle předcházet a znát lidi kterým pučuješ
takovýmhle lidem smrt!
dzouzi
mas pravdu. Je to hnusne slizsky. Ale takovej clovek si neco takovyho zaslouzi. Znal jsem ho asi rok, byl na mym maturaku, varili jsme spolu nekolikrat mliko...
A on pak cloveka sproste okrade a pak jeste druhej den prijde, ze to ma doma naky husty, jestli by nemoh bejt chvili u nas.
Rozbit mu hubu nicemu nepomuze (stejne dostane). Protoze ho precejenom znam delsi dobu, tak vim, ze ma strach z matky. Je to pekna p..a. Jeho pribuzni dostanou pouze upozornujici dopis, cimz ho znemoznim v jeho jedinym utocisti. Je na nej totiz nasranejch uz dost lidi a hned jak by vystrcil hlavu z baraku, tak by mu ji nekdo urazil.
A jelikoz sem na nej fakt brutalne nasranej, tak ho proste znicim. Jeste sem dam za casek naky jeho foticky s popisem, aby si toho zmrda moh kazdej poradne prohlidnout.
Dude
Nevim jestli to pomůže, ale asi před rokem mi jeden týpek dlužil asi vosum tisíc a pomohlo, když jsem si zašel za právníkem, ten mu poslal lehce výhružnej dopis (soud a tak...) no a chlapík se leknul a zaplatil (včetně nákldaů za právníka). Jo, ale funguje pouze za předpokladu, že ten magor neni uplnej magor...
oton
a že má z čeho zacálovat :-))) což o nějakým huličovi somrákovi silně pochybuju
shamanjai
Čau chlapy, nějak vázne diskuse. Hele přijeďte někdy do chodova na špeka a na pokec o celym tom příběhu...
Zve vás shamanajai a Early_skunk...

:)
dzouzi
Snad až pojedu jednou okolo... :D

Jinak s fotříkem už jsem to jakž takž srovnal, ale musel jsem mu slíbit, že už na tu ďábelskou marihuanu nesáhnu... A pokud prý zjistí, že jsem do toho zase "spadnul", tak mam po vtákach.

Páteř mi tak nějak srůstá, akorát budu ještě do listopadu chodit všady s korzetem (takže i ve škole)...

Bratrance už z blázince pustili (zrovna včera) a dobírá nějaký prášky...

Můj nevlastní bratr se nepoučil, ožral se z ferneta a zase ho prej vezla sanitka (zajímavý)...

Zatim jsem matce toho zlodějíčka dopis neposlal, ale když jsem byl minule u něj doma, tak jsem to nějak nezvládnul a roztřísknul jsem mu truhlík s kytkama o hlavu (nevim kde se to ve mě vzalo)...

A tak nějak se začínám dotávat do pohody
shamanjai
Tak jo chlape, ozvi se....

:)
Tuny
nevim proc nechces podat to trestni oznameni
normalne si to napis, vyjmenuj jake mas dukazy (asi vis komu ho prodal nebo nejak vis ze keca) tak kdyz to vis tak o tom presvec ty co si je platime z dani a oni si prece nemuzou jenom hrat na serify
ses snad schopen vykopat si dárek zpet (podle pravidel)
a to napsany odnes na vb, ze jim neses praci a kazdej je rad kdyz ho nekdo potrebuje.
oton
na VB, to je pěkně napsaný :-)))) to už sem dlouho neslyšel :-))))
Víla
Dzouzi...DRZIM TI SVÉ VÍLÍ PALEČKY !
Jen s tou pomstou...no já nevím...tyhle věci jsou jako bumerang a můžou se ti škaredě vrátit. Vím, že zapomenout asi nejde...jen mysli na svou karmu...čím zacházíš, tím také scházíš...naše lidská přirozenost má totiž jednu krásnou vlstnost a tou je schopnost odpouštět...asi se to může zdát jako kravina...ale další naše krásná vlastnost je schopnost zapomínat, tak zkus třeba zapomenout...ganja je k tomu výborný klíč:o)
MĚJ SE KRÁSNĚ
majklovec
Vílo je na tom trochu pravdy, ale v tomto prípade je to blbost, kdybych porád jenom odpoustel tak by mi toho moc nezbylo, nekdy je potreba za svym cilem jit hlava nehlava.

dzouzi: Jsem rad za tebe chlape, ze se to pomalu rovna. Zkus misto "bonzackyho" dopisu matce poslat neco na zpusob trestniho oznameni to mu volovi. Proste sepis fakta - oznac to za kradez - odhadni cenu - dej tomu pravnickej kabatek - posli - a rozbij mu hubu.
dzouzi
udělám to: Půjdu a zajmu Gargamela...
............................................................
...teda půjdu a podám oznámení.
Sem zvědavej, jak to dopadne. A dělal jste to už někdo, to si mám teda sepsat fakta a přijít tam s tim papírem a vysvětlit, nebo něco jako:
Dne toho a toho mě navštívil... a nechat jim to tam.

Dík
shamanjai
Hele chlape a kdyby to oznámení nedopadlo dobře, tak se stav na toho speqa...
Kubanec
řeknu ti jenom jedno:NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA
Croaty
no reknu vam me se stala fakt takova hodne blba vec.uplne naprosto sem ztratil zcela nejlepsi holku myho zatim kratkyho zivutku jen kvuli tomu, ze sem ji rekl, ze gulim.stacila jedna pitoma veta a vsechno bylo splachnuty v hajzlu, naprosto vse.vim, ze ta holka me ted nenavidi, ale co se da delat, uz to nemuzu vratit.strasne me to mrzi, ze me nechape, ale ona je asi jina nez ja :o(. seru na to, jdu ubalit jednoho burtika (na truc) sand po nem bude lip.

jeste par veci:hele radsi to reknete ty holce(klukovi), ze gulite, at potom po 14 dnech nejste zklamani jako ja, chapete ne?

jeste jedna posledni vec: Klaro promin :o(
pan dan
Hele chlape ja mam par minimalnich zasad co se tyka vztahu, jeden z nich je harmonie, takze jestli ja ganju miluju a ona ji nenavidi, tak si asi rozumnet nebudem ze? A nerad bych se nechal ochudit o to, dat si s nejakou kraskou speka nekde na zeleny louce.
Maggie
Croaty: hele, jestli tě má ráda, tak se s tebou nerozejde jenom kvůli hulení.... Neztrácej hlavu a zkus si to s ní vyříkat, jestli v tom náhodou není ještě něco jiného... A když ne, tak holt musíš zvážit, co chceš víc, hulit, nebo jí? Hodně štěstí:-)
pan dan
Jestli jeste muzu: Muj kamos ma podobnej problem. Od svy holky dostal ultimatum, bud konopi, nebo ona. (chlast je v pohode, ze :-| ). A jak to resi? O vikendu je u slecny a nehuli, v tejdnu je se spekama. Jenze je z toho trosku nestastnej, nechci mu radit ani to ani ono, ale je na nem videt, ze ho to uzira... Ne kazdej hulic ma to stesti, ze narazi na naprosto idealni partnerku. Faktem je, ze bys asi mel zvazit priority, nebo se pokusit ty holce vysvetlit, ze asi nebudes zas tak hroznej narkoman. Jo a jestli ta slecna je TAKHLE netolerantni, nevim, nevim, ale do myho pojeti idealu nezahrnuju jen sladky slova a modry oci, ale i toleranci a respekt...
PAN:DAN
Croaty
2Maggie:
snazil sem se to jeste nejak urovnat, ale zklamal sem ji a ona ted ve me vidi jen blbyho "fetaka" :( .uz sem ji ztratil a druhou sanci od ni nedostanu takze -> sad end (not happy!).
2pan_dan:
no vis ja sem ji vzdycky videl jen jako perfektni holku (byl sem do ni zamilovanej az po usi!) a tohoto ostatniho (realnyho- tolerance, respekt, ochota a jiny dulezity zivotni vlastnosti) sem si moc nevsimal :( , ale uvedomil sem si to az ted co je pryc (z myho zivota).

uvidim za nejakou dobu jestli se ozve a rekne: "hele, promin ze sem na tebe tak vyjela, ale nemas na speka?" :o) no to asi ne :) , ale doufat v to snad muzu.pak by to bylo idealni :)

diky za vasi reakci, vazim si toho a preju vam at hori pomalu, hooooooodne pomalu :)
oton
jestli jsi sklamal svojí holku tim, že si jí řekl, že hulíš tak jí kopni do prdele, protože taková holka za to asi nestojí!!!

znám asi 10000 důvodů proc se rozejít s holkou ale ten její v nich neni, tolerance, pochopení a pod jí asi nic neříká.. no nic napiš jak si dopad
Maggie
Otone, z tebe ta tolerance přímo čiší!
Maggie
Croaty: nevzdávej to tak snadno, zkus to znovu, za to nic nedáš. Určitě feťák nejsi, to snad musí pochopit i ona, a když ne, tak aspoň budeš mít pocit, že si udělal co jsi mohl a že by to holt neklapalo a naštěstí jsi na to přišel včas... :-) Dej vědět, jak jsi dopadl.
majklovec
V případě, že ona za to stojí a ty o to stojíš, stačí jednoduchý rozhovor o tom, co ti hulení dává a naopak bere. Jestli pochopí, tak to je holka, která za to stojí, jestli ne - nevadí - nebyla to ta pravá.
oton
:-) no připouštím že termín "kopnout do prdele" je trochu ostrej, ale nemůžeš oplácet netoleranci tolerancí, to snad ani nejde a nikam to nevede, teda aspoň to ze svejch zkušeností vim

Croaty
2oton:no uz ji "kopnout do prdele" nemuzu, protoze uz to neni "moje holka".
2maggie:vcera sem ji psal, no nejak sem to sesmolil tak, ze to chapu, omlouvam se za vsechno, ... proste mekon.nakonec sem napsal "mej se pekne beze me, doufam, ze uz se nikdy neuvidime, abych se do tebe zase nezamiloval".tak tuto moji zivotni zkusenost sem uz ukoncil a pujdu dal, snad uz to bude lepsi.
2majklovec: viz 2maggie
Charter
Někdo měl asi těžkej den, ale je to už snad vyřešený, pokud všichni budou bez fyzickejch následků. Co mě nezabije, to mě posílí.

Kamarádi zloději mě taky potkali, bylo mi osmnáct a na tehdejší dobu jsem si slušně vydělávala. Ten člověk se mnou měsíc chodil, aby si pak půjčil peníze, na cestu do zahraničí, pak se údajně vrátil, peníze neměl, ale měl plán, půjčila jsem mu tedy další, úplně blbá zamilovaná, nebo co, do třetice přijel, vyhýbal se a když jsem ho konečně potkala, rozevřel náruč, hrozně krásně mě přivítal a hned, že skočí domů pro prachy, že mu všechno klaplo. A spousta dalších keců. Posadil mě k baru, něco poručil a vod tý doby jsem ho neviděla. Už dlouho tedy vím, že za blbost se platí.
Čemu fakt nerozumím, je svědomí těchhle lidí...

Teď se tady řeší jiná nešťastná láska. Já se jednou rozešla s klukem taky kvůli droze, ale kvůli tvrdé droze. Bylo to přesně o tom buď já, nebo droga, bylo to o tom, že se mi můj miláček měnil před očima. Nikdy do toho naštěstí nespad úplně, ale ani tak už ho nechci jako partnera.
To že Klára odmítá konopí, je normální v menší půlce týhle společnosti (dle průzkumu), musíš zkusit hledat v té druhé větší :)
Oba dva jste svobodní a jak tady už někdo psal svoboda jedince sahá jen ke svobodě toho druhého.
Teď mi skončil vztah po dvou letech, taky kvůli droze, kvůli mé práci :) Ani jsem nečekala, jak to se mnou zamává, no holt jsem jenom ženská :)
Promiňte vy všichni, které zanedbávám kvůli své práci, a také ti, které jsem zanedbávala kvůli své dvouleté lásce!
Maggie
Croaty: no co se dá dělat.. Ale víš ty, kolik běhá po světě krásnejch bab? :-))
oton

jo na tyhle lidi narazí snad každej z nás, taky sem párkrát nalít a pak za to zaplatil, ale sem rád, že se mi to stalo, protože jak již bylo řečeno "co tě nezabije, to tě posílí" a já už sem dost poučenej :-)

tak jen dál a houšť a hlavně s všudy přítomným optimismem!!!! :-)

Croaty: nepropadej depce, dej si brčko a zasměj se, vždyť je tady krásně, a holek jako máku .-)
Croaty
2maggie:njn :)
2oton:dobra rada, budu se ji drzet :)
H. J. Bartsch
Mylí DZOUZI vem pár kámošů a rozbijte mu hubu...

Za 25Kč pudu s váma.
Gaboritha
Caua Dzouzi,

myslim ze to zadna bitka nevyresi.

Mam kamarada, kterej je skoro jak muj bratranec. On je z Varu ja z Ostrova. Nejakej cas zpatky mi taky kradl a prodaval veci (cedecka, walkmana,...) kuli drogam. Znam ho takovou dobu, ze sem neverila. Ale touha po penezich, nebo spis po tom co si za ne chces koupit je kolikrat o tolik silnejsi... Nejde o to, ze by mu na tobe nezalezelo nebo si mu byl u prdele. On proste musi. A ty jsi blizko a mas hodnotny veci.

Ja uz jsem se svym kamosem v klidu, hulime, kecame a on toho moc lituje. Chtelo by to spis pokec nez rozbit drzku, takhle akorat vyvolas valku...

Pozdrafuj na prumce...
reefer
Hele, neni to fakt lehky, ale nezoufej (i kdyz to zoufeni asi mas za sebou). Ja jsem behem toho meho zivota ztratila skoro vsechno, a nekdy i vic nez jednou. To co jsem se naucila do mych 25-26 nebilo vubec jednoduchy. Ale za to vim, ze toho vic ted vydrzim, a uz spis nedelam ty blbosti jako driv(a taky doufam ze budu moct neco i naucit dcerce o zivote). Uz verim toho, koho vim, ze muzu verit. Ale mam ted strasny stesti, ze mam vokolo sebe strasne moc moc dobrejch lidi. Vsechno spatnyho co se stane ma dobry duvod.
Rozbit tomu typkovi drzku nic nepolepsis (jen mozna tvuj vztek, ale nic nevyresis). Jsem pevnym veritelem toho, ze bozi mlyny melou. Nikdy jsem se nesnazila vervomoci nekomu pomstit za vse co se mi stalo (kdyz prislo nahodou prilezitost neco dotlacit, to jo, ale vyslovene vymslet njaky plan, na to nemam cas a je to zbytecna energie). Na kazdyho se dostane.

S tim bratrancem si to posral sam tim, ze si ho nechal samotnyho. Davno davno jako mlada, (16ti) jsem rada zhulovala lidi poprve. Bavilo mi to protoze jsem citila, ze jim ukazuju novy svet, jiny vedomi a jiny videni co by jinak nemeli. Ale to jsem ti lidi vedla. Kdyby jsem nekoho silne zhulila, a nechala jit po svem, tak toho cloveka jsem asi fakt nemela rada.
Vzdy jsem verila v dobru, a ted vim, ze dobro proste je. Kdyz udelam neco spatnyho, tak muzu jen ocekavat, ze spatny jen dostanu zpet.

Ale mas fakt jeste hodne casu pred sebou, a asi mas jeste co se naucit. Bud ve strehu!
i_oNe
Celý sem to po vás přečet! Fakt fšecky ty stránky! Je to síla. Ale neubráním se glosovat:

Jak říka Fox Mulder: "Nikomu nevěř!"
Jak říkám já: "Někomu něco vysvětlovat nemá cenu!"
Jak říká můj kámoš: "Zahulíme - uvidíme!"
Cpt. Pierre
to dzouzi:Hele asi si dokážu představit co je to za hovádko, ale i takový lidi potkáváš...Já bych to s ním nejprv zkusil po dobrým, zahulil-viděl bnych,ale je mi jasný,že to asi nepude.Esli má strach z matky tak mu vyhrožuj tím, že na něj prostě něco práskneš. Ale v takových případech prostě musíš zajít až ke krajnímu řešení, takže mu prostě nakonec budeš muset rozbít držku!Ale stylově, ne žádný mazlení!Esli seš z Prahy du do toho s tebou.
Cpt. Pierre
No když si ten svůj příspěvek přečtu tak mi dochází, že se musím trochu krotit. Ale na druhou stranu:nerad se peru, nikdy sem k tomu neměl předpoklady, sem podle mínění mého i okolí celkem inteligentní a nevznětlivý vysokoškolák. Jednou sem však musel ventilovat své pocity pomocí 4.,nejvyšším stupněm agrese, a to agresí fyzickou.(promiňte, sem momentálně po úspěšně složené zkoušce z psychologie)
Příhoda:Sedíme s kamošm v létě v Praze v hospodě na zahrádce v Riegerových sadech a já čekal téměř existenční telefonát.Měl sem novýho Semense s35i a při fotbálku sem si ho dal na pivko vedle sebe(chyba)(měl sem ho od ksichtu asi 30cm.Vedle hráli 4 týpci fotbal a skončili, sedli ke stolu a můj mobil nikde!Kamoš mě prozvonil a zvonilo jim to u stolu tak sem k nim s úsměvem přišel říkám jim:No dobrej pokus tak mi ho vraťte a jeden(trochu bedna)vstal a že jesli ho chci tak ať si ho vemu.Ďu za obsluhou-nepomohli.Týpci-zloději se zvedli ašli pryč.Popad sem batoh a makal za nima ( kamoš se mnou nešel je fakt křehkej) a sledoval je až na Flóru.Tam sem je dostih a nabíd jim za simku 1500,- a 5g shitu ze Shootganu.Poslali mě do pr.. a rozdělili se na 2 dvojice. šel sem za 2 dredařema a na Jiřího z Poděbrad sem to nevydržel a oba je strašně seřezal, nakopal do koulí a prohledal jim bágly.Neměli to, měli to ty druhý dva.Jednal jsem v afektu a zmlátit 2 týpky mi tenkrát přišlo jak nic. NO A TAK PŘIŠEL PIERRE O NOVÝ MOBIL.
Takže ani to násilí mi materiálně nepomohlo, ale hrozně mi pomohlo psychicky.No někdy se prostě bít musíš abys dosáhl svého.
i_oNe
Správně ! ! ! S takovejma hospodskejma hajzlíkama se nedá dělat nic jinýho! (viz moje 2. pravidlo z příspěvku nahóře) K4U

P.S.: Eště, že nebydlím v Praze! :D
Rory
hmmm zajímavá rozprava....
add vymáhání peněz: prostě se za ním stavit domu a domluvit "splátkový kalendář" to znamená pobrat s sebou aspon dva kámoše náležitě připravené (udělat cokoli) zjistit kdy a kde "dlužník" dostává vejplatu (je jedno jestli ho platí sociálka, zaměstnavatel nebo maminka) a když přijde příslušné datum tak tam s ním jít a hned za rohem si vzít splátku... funguje to tak u cikánů (a cikánskejch lichvářích) a fungovat to bude i bílejch,žlutejc, míchanejch a dokonce i u komunistů...

*ty dva kámoši sou tam proto aby dlužník souhlasil s daným splátkovým kalendářem, a samozřejmě z bespečnostních důvodů
*osobně bych to zaokrouhlil na 20k což by t splácel necelý 2roky-ze začátku bude řvát že mu nic nezbejvá a možná se pokusí na tebe poslat pro změnu svoje kámoše ale pak si zvykne :angel:
FlickerBird
rory: a myslíš že teď po třech letech to k něčemu je? :rejp:
btw ten příběh na začátku je fakt hardcore :( za dobrotu na žebrotu :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma