Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Strategie květu - Klikni zde pro originální téma
Marcus
Mám kytky 1.6 - 1.8 m u okna a myslím že už je čas, aby kvetly. Takže jsem jim zkrátil fotoperiodu, zhruba na 11 - 13 hodin, podle toho kdy přijdu domů a schovám je před světlem. Začnu hnojit Kristalonem na květ a ostříhám jim všechny high listy, co vy na to? Nějakej vychytanej nápad určitě přivítám

[Edited by Marcus on 22-08-2001 at 09:59 AM]
Marcus
Ještě vodu, tý to chce hodně, alespoň pro teď určitě. Podporuje fotosyntézu. Jenom tak přemýšlím, kdy zalévání omezit? 1, nebo 2 týdny před sklizní?
maestro_007
Pozor, s listama to moc neprezen. Oskubej je uplne az posledni tyden (dva)
sativa
jeste ji zkus udelat trochu vetsi teplo a suchy vzduch, at se zacne branit proti vysychani tim, ze pusti vic pryskyrice
Marcus
Co kdybych je zkusil trochu fénovat, teplej suchej vzduch by mohl na pryskyřici mít dobrej vliv?
sunset
Marcus: No kurwa, ty jsi ftipalek. Ziskavas titul joker dne, takhle me rozesmat;) Videls nekdy v prirode, jak tam beha hajnej s fenem a vysusuje kytky? Hihihi...

Ale vazne: staci, kdyz jim udelas nejakej pruvan, at uz od okna nebo od vetraku. Zalevani v dobe kvetu prubezne omezuj tak, abys posledni dva tydny uz zalejval jen jednou za 5 dni.
sunset
Marcus: Yo a aby bylo jasno, ja se ti nesmeju protoze ses zeptal, ja se chechtam ty predstave hajnyho s fenem, za nim kilometrova prodluzovacka nebo na trakari pultunovy rusky generator ;)
Marcus
Teda Sunset, nevím co tě tak rozesmálo, vždyť jsou ty kytky u okna, ne v lese, ale dobře, že jsi se pobavil, sranda musí bejt. S tím oknem nevím nevím, je hnusně a má bejt hnusně přinejmenším do konce týdne. Takže takhle jim suchej, teplej vzduch nezařídim, alespoň ne hned. Nevadí, budu fénovat, směj se od ucha k uchu, za břicho se popadej, časem dám vědět, jaký byl výsledek. Třeba budeš jednou fénovat taky!?
sunset
Markus: Mi slo o prirovnani, proste ty podminky indoor by mely bejt podobny tomu outdoor. Nezapomen, ze to jsou KYTKY a to dokonce plevelny. Fenem je taky imho muzes snadno sparit a vysledek bude k placi.

Ja osobne jim fenovat sisky nebudu, mam tam permanentne zapnutej vetrak a ten je dostatecnej na to, aby 1) mely pevnej stonek 2) tam byl peknej luft 3) se udrzela schudna vlhkost.

Cus bus autobus
j4m1e
bleee mno hlawne ten kristalon ye humacz yaq prase , jinak staci wrtule z kompu ;)
Walhalla2000
2 marcus

prostim te, clovece, ujisti mne, ze jsemto pochopil JA spatne, ze ty kytky opravdu nemas veliky 1.6-1.8 CM, ale ze ten udaj mel byt v metrche, nebo, ze je mas treba necely dva centimetry od okna.


Taky ti jeste doporucuju jednu vec. Pokud chces bezpodminecne fenovat, tak nejdriv zkus zmerit teplotu, ktera vychazi z toho fenu. Proste chvili fenuj teplomer. Aby ses nedivil, ze z neho leze treba padesat stupnu. To by kytce rozhodne vic uskodilo, nez prospelo...

Jinak preju hodne uspechu s kvetenim...
Marcus
Walhalla 2000...
Jo byl to překlep, ty kytky jsou samozřejmě v metrech. To fénování teploměru budu praktikovat, je to jistější.
Jinak už kvetou skvěle, do měsíce budu sklízet...
j4m1e
procz fenujete teplomer :D , ya myslel , ze staci zapnout fen taq aby nehral a yen funel :))) hehe a tacky ye obcas ofoukni fixirkou , at ma kyti pocit , ze na ni prshi , at si zacne lepe pryskyriczne chranit qweetqa ;) a s tema listama .. mnooo otrhej taq maximalne par patyrek ze spoda , at uz do nich kyti necpe energy a zacne ji cpat do listu u qwyetu :)
Marcus
Člověče, zkus psát česky,tohle číst je fakt hrůza. Ten fén musí foukat teplej vzduch, aby kytka pouštěla víc pryskyřice, ale vlastně nevím, jestli je to dobrej nápad, každopádně to zkusím a budu informovat. Ohledně tý fixírky si myslím, že to přinese přesně opačnej efekt, nemyslím si, že by voda měla příznivej vliv na tvorbu pryskyřice, ale třeba se mýlím?
Co se týče listů, ty jsem ostříhal (ne všechny, jen asi 1/2) a kytka se začala obalovat palicema mnohem více, než dosud.
j4m1e
procz musi fen foukat tepley wzduch ??? dyk preci witr negde ff prirode taqy neni nako moc zhawey , ne ? mno newa informuj informuj :) sorry czesky to neyde ;D
Lackyfree
Zdárec
Napadlo mě teďka(když jsem si početl), zkusit ostříkat paličky alkoholem( aspoň tím co má málo voltů - mysli % alkoholu-). A navíc kdybi byl v alkáči předem naložený nějaký dobrý listy, které to nějaké THC taky pustí. Mohl by se stát zázrak, ale nevím, nezkusil jsem, je na Vás o tom popřemýšlet. Podle mě to kytí do určité míry snese.
Míru neznám (jen Mirku a ta je pěkná ..... a .... a možná taky ....... velice příjemně labilní - jen tak pro zasmání-) !
Kdyžtak mi napište nějaký ten rozumný a chytrý názor k věci.

Urážky a srandičky na mou netovou osobu neberu!!!

Hulením pro lepší svět!!!
Marcus
Je to dost zajímavej nápad. V tom alkoholu začne pryskyřice asimilovat (rozpouštět se), ale co to udělá ve výsledným efektu těžko říct. No za zkoušku to stojí, třeba se zvýší produkce THC. Zajímalo by mě, co na to ostatní???
Lackyfree
Tak jsem vyzkoušel postříkat květy alkoholem. Musim upozornit všechny ty kteří to chtějí zkusit. Procenta musí bít dost nízká, doporučuji asi tak do 10% alkoholu. Lépe méně než více, nebo popálíte květy tak jako já (to když jsem zkoušel nejvyžší možnou koncetraci (asi při 40% už to bylo na květy dost). V alkoholu jsem měl naložený listy. Osobně bych řekl že to funguje, ale zaručit to nemohu, protože na tvorbě pryskiřice je závislích mnoho faktorů.
Pokud máte chuť to vyskoušet tak tady je můj postup:
nařeďte si alkohol né více než 10%.
Zkuste si sehnat rozstřikovač s co nejmenší rozprašností, idealní je lahvička od Stopanginu.
Já jsem postřikoval květy jednou denně a to většinou ráno(zhruba 1-2 stříknutí podle velikosti květu). je fakt že kytka začala reagovat tím že pestíky začala intezivněji pokrývat pryskiřicí.
Je jen na Vás jestli to chcete vyzkoušet, jen musíte být hodně opatrný.

Mějte se fajn .....
A ať to výjde.....
Dandy
A co potom ty účinky z těch postříkanejch palic? Jde vo to jestli ten alkáč to spíš nesmeje tu pryskyřici, protože v alkoholu se to rozpouští, ne? Jo a jestli vůbec není lepší nechat alkohol alkoholem a hulení hulením.
sativa
je
oton
ahoj Lackyfree: myslíš že by jako ten postřik alkoholem měl nějakej kladnej vliv na potenci THC??? nevim o tom nic, jestli máš nějaký fakta sem s nima :-))

jen aby je to nějak nepoškodilo nebo nějak nerozežralo!
nemo
Bože co je to za pitomost stříkat kytky alkoholem?
1.) Proč by měl ten alkohol mít nějaký vliv na potenci THC?
2.) Jak dlouho si myslíte, že tam ten alkohol vydrží. Když je kytka v teple tak se do několika desítek vteřin odpaří. 3.) Mám naložený paličky v 70% alkoholu už několik měsíců a ještě není všechna pryskyřice rozpuštěná.

VEMTE ROZUM DO HRSTI !!!!!!!!!!!!!!!!
cHLeBiK
thak ja ani tak nemam nic pro was, ale u Marcusovo "fenovani kyticek v prirode" jsem byl (jsem porad) na khasi... k+
Total kapor
zaujimalo by ma ci by siska nalozena v alkohole a potom vysusena neziskala nejaku zvlastnu chut pri huleni, napr. skank s vonou whisky alebo konaku by nemusel byt zly. skusal to niekto?
iJoJo
No neviem, ked nalozis sisku do alkoholu, THC sa v nom rozpusti, potom to este susit, no, z takej sisky sa asi moc nezhulis.
A alkohol a THC su fuckt 2 rozdielne veci, proste nemixovat (ked tak, tak 1-2 pifka)
Sionman
no tak tři zlatý zásady před sklizní:
1. otrhání těch lístku - nejde o to kolik jich otrháš ale který - otrhej velký spodní a ty který bráněj sluníčku shajnit na paličky, lístky posledních dvou pater netrhej to by se chudinka mohla udusit a moc síly do paliček vyvýjet nebude.
2. ze začátku qetení hnoj hodně, ale 2 týdny před sklizní už nehnoj! pokud nechceš hulit Kristalon (moc dobrá příchuť do kyti to asi nebude)
3. zalejvání to samý co hnojeni, 2 tejdny před sklizní se snaž nezalejvat - když nebude mít dost vody bude se víc chránit před sluníčkem - vyrobí víc pryskyřice.(zalej pouze když uvidíš že začinaj žloutnout lístky dřív než budeš chtít sklidit)
jipi
2Nemo> plne suhlasim, to ho radsej vypit 2sionman> kyticky sa nebrania ale uz krystalizuju, to ci sa prestane polievat alebo nie (2tyzdne pred) ma vplyv len dlzku susenia nie potenciu, it's up 2u 2all> co to znamena cus buc autobus?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma