Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Najvyssi stupen zhulenosti - Klikni zde pro originální téma
prankster
Zdravim. Mozno blbe tema, ale nehulim este dlho a tak ma napadlo, ze ako vyzera stav, ked je clovek uplne high jak sa len da ;) skuste to pls niekto opisat, diky.
Kash
Ty picko ... "high" sem prave ted .....a vubec to neni spatny, mel bys to taky zkusit :frog: :punk: :death:
nikdy neni tak hrozne, aby nebylo hur..... nikdy nejses tak HIGH abys nemohl byt jeste vic :)
Stavy, kdy su jak rikas hodne v pici, nemam vubec rad. Pravidelne se mne to stava po mliku, takze ho pomalu prestavam pit.
prankster
hmm tak to som si mohol mysliet ze dostanem taku odpoved, no aj tak dik :mad:
Mr.Floopy
TO futew and prankster:

jo mliko kdys je husty tak to sou hyperHigh stavy jak rikam ja.
ale asi dvakrat se mi podarilo se zhulit po brkach do HYPERHIGH a fakt uz docela mazec myslim si ze to pak je dost na psychyku.a nejlepsi na to je jeste brko ale dal si to nepamatuju.,
mlikovy hyperHigh je na picu v tom smyslu ze jsou tam pak jakoby naznaky na nauseu....proste nekdo blyje druhej se smeje ale neni mu onic lip. fakt nevim blebe se to popisuje.

a pak jeste mam stavy po jednom brku :
neni to tak davno sem hulil brcko u PC ,neco sem delal na pc myslim ze sem jen tak projizdel slozky a najednou sem se pristih jak jenom cumim do monitoru a mozek jako by vypl.

tak cus du spat !!!!§
lordWilliam
Párkrát jsem se po hašiši kouřil tak že jsem jenom 5 hodin ležel nemoha se hýbat a na hlavě jsem měl ručník abych neviděl roztékajcí se obrazce kolem mě. No a mozek šrotoval tak že jsem měl pocit že bych byl shopen ovládat 2-3 těla najednou. Byl to takovej reset mozku (ale v pozitivním slova smyslu)
Phyrius
Jen se chci zepat, jestli si do toho náhodou nekonzumoval alkohol...??? Páč já mám obdobný zážitek, ale s Orange Budem. Tenkrát jsem do toho ale trochu kalil mulťák s vodkou .. ale jen decánko :p: Jen menší rozdíl, já jsem nebyl schopnej ovládat ani sebe, natož 2 těla najednou :D

Jinak stav absolutní zhulenosti...??? Pro mě to je, když už mi mozek nebere a raději vypne, dá si oddech a hodí šlofíka. Takže pro mě je stav absolutní zhulenosti, když se zhulim až z toho usnu. A když nespim úplně, tak jen tak sedim, čumim, nad něčim přemejšlim, ale nejsem schopnej něco ze sebe dostat...
Okss
toz to ja jsem mel taky besny stavek,po nejakem skanku od bratroveho kamose..dal jsem si 4 prdy a myslel ze se nic nedeje,tak sem valil do mesta a najednou to prislo,,,jak kdybych viletel s tela ven a pozoroval se z vysky(tak 5 metru)jak si to valím po chodniku a okoli kolem sebe jsem ani moc nevnimal...fakt v poho stavek,,,ale byl jen jednou,,uz nikdy takovy jsem nemel...)
canman
hm maximalni high... jo tak to je u kazdyho hulice jiny si myslim teda mno pocase to myslim pozna kazdy vetsinou je to tak ze kdyz si zhuleny a jeste si zahulis a uz ti to proste nic neda tak si asi max
loweNature
naposledy som sa spiekol s kamošom--prvich 15 min som videl len kriklavo-zelene a fialove škvrny to som si išiel radšel lahnuť
fnuk
:jumper: :jumper:
fnuk
:jumper: ja sa pred 3dnami zhulil do triezva.na picu:love: :beer:
Majky
vies co ....tak sme hulili ..a proste zapalis si johna a masti ti a ked si zapalis dalsieho džona tak uz proste nemas narast dalsie mastenia tak asi ftedy mas high mozno nie..mno kto vie....ale proste vypek..dets ol...
dudla
mno to prehulit sa do triezva to je zazitok..nic len potom ten picung ket secko sfajcis a zrazu nebavi
UdL
U mě totál zhulenost funguje tak, že se mi zatmívá před očima! :eek: Tak pak většinou s úsměvem na rtech čekám, kdy přijde náraz o zem!

Zrovna včera jsem něco takovýho zažil. K tomu stačí asi 1 g hašiše, bong a je to: Při mohutným natáhnutí z bonga se pozvolna zvedej do dřepu, když začneš nasávat zbytek z bonga, tak jdi zas dolů. No a ještě pak s tím hulením v sobě ještě jednou vstaň a pak to můžeš vyfouknout! :punk:

3 lidi byli po takovýmhle rituálu úplně :eek:
lordWilliam
2 Phyrius:
Promiň že odpovídám tak pozdě, ale nějak jsem se sem zapoměl kouknout. Jednou jsem do toho alkohol konzumoval (blbej nápad) a podruhý už ne (a při zvýšení mnž hašiše Sputnik) stav zůstal stejný. :-°)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma