Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
OrangeBud - skusenosti? - Klikni zde pro originální téma
iJoJo
ma tu niekto skusenosti s odrodou OrangeBud od Dutch Passion? po lete chystame s kamosom indoor, a Orange sa nam zda cenovo (aj THC :-)) dost vyhodny.
Tak by sme xceli vediet par veci:
Ci sa moc netaha do vysky (je to Skunk, teda asi Sativa, teda asi sa taha, ze?)
Narocnost na podmienky
Chutove vlastnosti
A fpodstate ine veci okolo pestovania.

malo by to ist na organiku (substrat pelargonie+kokos+biohumus+piesok), 400 W sodik a dalsia skrina 250 W sodik.
Rast normalny semiacka, mozno niekedy v buducnosti aj rezy.
Dik moc

iJoJo
j.josuha
[QUOTE]Původní příspěvek od iJoJo

Půda

Výběr a příprava půdy pro pěstování konopí je velice důležitý. Příznivé podmínky pro růst konopí představuje lehká, suchá, písčitá, lehce alkalická půda. Nicméně konopí dokáže vyrůst i všude tam, kde se jinak daří jen pampeliškám a bodláčí, s výjimkou jílu a trvale podmáčené půdy.
Pokud si nejste jisti kvalitou zeminy je lepší nejprve sterilizovat (buď propařením nebo zahřatím na teplotu okolo 65°C po dobu několika hodin). Podstatným faktorem je též kyselost. Pro pěstování konopí je nejlepší neutrální půda (pH okolo 7). Pokud je půda překyselená lze pH zvýšit pomocí mletého vápence, který se běžně prodává v zahradnictvích.
Důležitý je také obsah nutričních látek a stopových prvků. Toho může být dosaženo jednak hnojením nebo pořízením biohumusu.
Samozřejmě se konopí nemusí pěstovat jen v klasické půdě, ale lze použít i metodu hydroponie, tedy pěstování v živném roztoku
to je tip není to vyzkoušený ale vypada to docela věrohodně
co se týče řízků měl bych docela zájem
viva monsieur joint
cus bambus
iJoJo
No tak dik, ale to viem aj sam dobre ako si vyrobit qualitnu podu. Mna vsak zaujimali prakticke skusenosti s odrodou OrangeBud, nie poda!!!
Takze prosim kazdeho kto moze, nech odpoveda IBA na danu otazku, nie odveci. Dik moc, a pohodicka :-)
sativa
to si ale dostal krasnou a obsahlou odpoved :-)

kvete 8 tydnu, vytahne se asi tak do 170 cm, vic podle me ne, kdyz tak ji ze zacatku parkrat zastrihni a ona ti 170 neprekroci, vyska nebude moc problem, kdyz budes treba chtit vysku 150, tak ji az bude mit 100 prepni na kveteni a ona se do 150 vejde
tyhle modely jsou jinak docela kosaty od prirody, nebo spis od svych šlechtitelů

[Edited by sativa on 06-08-2001 at 10:12 PM]
iJoJo
Muchas grazias!!!
valecek
Zkusenost mam jednu a da se shrnout do slova "Zklamani". Palece vypadaly hezky, ale potence byla mirne podprumerna (jine kulivary, ktere jsem pestoval zaroven s OB byly do jedoho lepsi).
sativa
myslim, ze Orange Bud je docela dobrej modylek, mel sem moznost v Holandsku ochutnat hodne modylku, ale jen 3 sem si oblibil - White Whidow, K2 a Orange Bud, naposledy sem ho hulil dneska a jeho chut se mi zda vynikajici a silnej je taky dost
Mr. L
souhlasím, Obud je squelej:) S tím kvetením, nejede celejch 8 tejdnů, viděl bych to tak 7 a půl, protože hodně rychle dozrává a musíš dávat fuckt majzla, aby nepřezrál, paq už to není wono:ú, jaq je trošku víc jaq polovina hnědejch, tak už je na čase... zkušenosti z hlíny:frog:
jinq s tou vejškou, na růst necelej měsíc, bude lepší nezaštipovat horní palice:) v těch je síla...

to iJOJO: good luck:)


to valecek: možná se to chtělo trošku líp starat, a on by se odměnil:)...
freefood
iJoJo: Pestuju O.B. po treti, 2x hlina a ted bubler. Je to Sat/Ind. 50%/50% ale palky velky a husty, spis ind. Na visku bacha! v kvetu ZARUCENE vyroste 2x tolik, tj 30cm rust + 60cm co vyroste v kvetu (jiste!) = 90cm. mozna i trochu vic. Na 70cm kytce bylo cca 35g a na cca120cm SCrOG cca 80gr. (hydro) Asitak 5 palic na kyti 8-9cm sirka a 18 vyska. Chutna krasne jemne, lidi rikaj ze najede tak do 5 min, pak VESELo tak hodku, pak to 2.5 hodky citis a pak zas prda.... Supr kyti! Doporucuju... moje hodnoceni 85% BRZO BUDOU FOTKY!!!
Phyrius
Orange je fakt dobrej a když se povede, tak to je vážně mazec! Když jsme ho s kámošema hulili na mý narozky, tak jsem z toho měl v "pokročilém" stávku i "hulušky":p: prostě to byl docela vodvaz, možná tak tochu i ta kombinace s alkoholem... Každopádně dobrej modus! Jinak s pěstovánim Ti neporadim, s konzumací pomůžu:frog: Měj se,czuss:mutant:
Kjubiq
no oranzbad jsem sice nikdy nepestoval, jen to bylo tak pred peti lety co jsem se poprve zkouril a kourili jsme prave orangebud..
parada..
Jimbo
Zdrawím chtěl bych někde rychle a levně ale také kvalitně sehnat semínka ORANGE BUD !!!Ale nevím kde tak mi prosím poraďte a jak se pohybuje cena ????Díky
SJ | Ivanhoe
Zdravim, nemam prostory ani penize na skrin a v kvetinacixh mam sazenice OB. Myslite, ze ma sanci uchytit se venku a nabrat nejakou silu ???
Mr. L
to: Ivanhoe - jasná věc, já měl minulej rok pár kousků taky venku, nebylo to zlý.. každopádně dřív jak koncem října nedoporučuju, jednu kyti sem zkusil dřív a nebylo to ono:) yo bejt tebou vychytám nějaký early outdoor ské, sklizeň v září o hodně lepší a taky kvůli čórkařům:( ty sou všude!!:(( a čím dříw tím líp.. Letos zkouším early bud od nirvany tak sem zvědavej..

zdar a držim palce!!:)
Phyrius
Zdarec, taky bych řek, že se v pohodě přijmou. Jsou to sazenice za semínek, nebo z řízků??? Jestli ze semínek, tak je dej na samostatný políčko a nech si je trochu vop*cat. Semínka Orange se vždycky hoděj.:D A až budeš nějaký mít, tak se ozvi. Nebo má někdo semínka či řízky Orange (Stř. Čechy, Praha a Plzeň taky možno) Mohli by jsme se nějak domluvit, nabízim řízky Jacka Herera. Tak kdyžtak do PM. Czuss
SJ | Ivanhoe
2 Phyrius

Mám to ze semínek, někdy příští týden to půjde ven - nejspíše na stromy... Když budou nějaký semínka navíc, dám vědět :sun:
Phyrius
O.K. tak čekam:smoker:
Bamboo
valecek je divnej orangebud je mnamkojidni modylek s moooc kvalitnim high :D :p: :D
SJ | Ivanhoe
Pro mne nejsmutnější zpráva: moje drahá matka se mi postarala o příliš brzkou sklizeň... :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

nastává konec světa, apokalypsa.... :eek:
olo
TAk to je mi lito uprimnou soustras
robos
2 ijojo:lahky dym,aspon co som ja fajcil a mal som jednu prijemnu haluz.........rastla mi prava noha
WEBB
Ahoj vsichni...

Pokud by nekdo bud daroval nebo levne prodeal par rizku Orange Budu, tak se pls ozvete,

Dik moc, Webb
Webb@yo.cz

PS: Praha
Kapka1
Myslite ze by byl orange bud dobrej i na outdoor???
Hyena
Kapka1: Jo, i do skleníku
Dub-Teaser
JJ Ob je fajnová odrůda hlawně pro začínající growery. jeho pěstování není tak složité a dosahuje jak pěkných výnosů,tak kvalitního high.
OB je spíš model pro greenhouse v našich podmínkách při pěstování venku neukáže swoji prawou twář. Pěstowal jsem OB wenku a zjistil,že nemá čas dozrát:( Tady je živý důkaz:
DjMeo
Přátele doma mi ve sříni vegetí OrangeBud:sun:, seeds jsme obednali z Dutch Passion z Amsteru (feminizovaný).S groweřením začínam a modýlek takovýho farmátu jsem ještě nebalil. Vždycky to byl takovej norm skunk.:jumper: Kyti se maj k světu... zatim na růstu. Ale co je hlavní včera jsme s kámošem jen tak z hecu ubalili stofkáče z listů... jako co to udělá. Pravda nic brutál to nebylo ale nebál bych se říct že stav jak z kvalitní čudky. Krásnej povznášjcí stav tak na hodku:mutant:. A záchvaty smíchu :crazy:. Na květ se těim jako malej kluk na vánoce. Keep Growing:smoker: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17340


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma