Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Pomoc. Idem do holandska - Klikni zde pro originální téma
Serano
NIekde som tu čítal, ľe pri ceste z Holandska na dialnici stopuju policajti a robia kompletnée prehliadky auta a pasaľierov. Vraj pozerajú aj do análu. Je to pravda? Má uľ niekto s tím skúsenosti alebo to je len neaky kec. :jumper:
No...uľ keď som tu...vŕta my hlavou jeden problém. Uľ som napestoval niekoµko gramov, ale stále my nieje jasné ako to robíte ľe sa vám tie rastliny pri kvete tak osipu priskiľicou. Môľe my to niekto vysvetli»?!:baby:
hary
tak za prvé ty prohlídky na dálnicích tam jsou nevím jestli koukají do kadáku ale mají vybavení jak speciální jednotky takľe jednoduąe kdyľ tě zastaví tak to najdou.
a zadruhé k té pryskyřici je to několik aspektů který na to mají vliv jeden a podle mně asi nejdůleľitějąí je dobrý model pak něco obstará phytamin a kvalitní hnojiva pak správně načasovat sklizen prostě vydrľet co nejdéla a taky nechat tak 3aľ 4 dny ve tmě před sklizní takhle to dělám a pryskyřice tam je čaj
Kash
Ber to tak .... jak te na celnici nebo na dalnici zastawi ...tak za tech nekolik let co si pujdes sednou podekuj hafanovi :) ...
Serano
Máte neaké fintičky ako to sem privies»? Ja som si raz sem doniesol semená a aj neake brka, ale to som letel tz. ma aľ tak neprehµadávali a myslím ľe v Holandsku to je v pohode a v Prahe to tieľ hladko preąlo.Naozaj neviem a nemôľem to vysvetli» bratovi. Hovoril som mu o tích kontrolách a on ľe to je p**ovina.
BRAINDEAD
No kamo ze zkusensti - podle me je to nebezpecny na nemecky dalnici
hlavne bavorsko-kobra 11 nezna bratra,hlavni zasady nehulit v aute
cestou zpet,pokud mozno nezastavovat(v nemecku) ,neflakat se na odpocivadle,nejvejs rychle vyhcat a natankovat a pryc-ale stejne
bych si od camcad nevez vic nez par ochutnavacich nej gramu(dobrej model si clovek vypestuje i doma -takze proc nosit drivi do lesa-ze)
Znamy takhle totalne prohledali na benzince-jen nahodou tu trochu
co meli narvanou v zrcatkach nenasli-ale slibili jim ze na hranicich prijde
druha dukladnejsi prohlidka-takze typci co meli to vyhodili-samozrejme
na hranicich zadna dukladnejsi kontrola neprobehla-ale kdo by to riskoval?:)
Ja osobne sem se ucastnil 5 hodinovy prohlidky na hranicich-jako na potvoru mi ty nemecky prasatka nasly na 1 bong v krabicce o ktery sem ani nevedel ze ji mam sebou-cca 0.1g-sem nepochopil jaky z toho meli halooo-nakonec to otestovali-zjistili ze je to "standart"
udelali mi osobni prohlidku-ano musel sem i stahnout trenky a vystrcit
na ne prdel(coz si myslim ze byl trest spis pro ne-ja uz sem se docela
bavil,obzvlast dyz mi studovali zapareny 2denni ponozky:)hehe)
nakonec mi nedali ani nic podepsat ani pokutu,proste nic-akorat
na nakonec cesky rekli ze sme se nechovali moc slusne(ale to oni taky ne ze?)-pozor tyhle prihranicni nemecky policajti umej skoro vsichni
cesky,ale nedaj to na sobe ani trochu znat,umej i anglicky,ale schvalne
na vas pudou jen praso jazykem nemeckym-takze bacha o cem se pred nima clovek pripadne bavi:)
jaydee
no ja mam uplne opacnu skusenost .. isiel som tam aj nazad a vzdy mi iba kyvli, nech nezdrzujem ...
hary
to jaydee tak to si měl ątěstí ale celnice není ten hlavní problém ale ta dálnice a kontrola před chemlicem to je oříąek a jak říká BRAINDEAD taky odpočívadla a jedna rada pro tebe SERANO poąli tam bráchu kdyľ je tak chytrej a at si to narve do zrcátek je pravda ľe kdyľ mně naposledy kontrolovali tak tam nekoukali ale měli psi takľe kdybych to tam měl tak by to ten pes stejně naąel tak se ty zasraný faąouni spokojili jen stím ľe mi roąlapali dva řízky a jedna malá statistyka na závěr 6x v holandu 3 kontroly na dálnici x krát v německu 2 kontroly v CHemlicu takľe kdyľ se vyhneą té dálnici a pojedeą okolo po prdelích tak to moľná bude lepąí ale nevím jak to hlídají tam ale hulení bych nevezl ani za milion 3aľ5 to je dlouhá ąkola v přírodě jo a ľe přeji bráchovi hodně ątestí:-)))
Serano
Tak, priatelia, čo Vám nejaký zasratý nemci majú čo pozerat do prdele ? Ste v EU ? Ste ! Sme v EU ? Sme ! Já ich do tej mojej riti nechám pozriet ale ak tam nic nenajdu a to aj poviem tým nemcom, tak potom ich budem asi 10 rokov zalovat na vsetkých europskych sudoch. Takato technika zatial vychádza celej Cigánskej komunite, tak skusime.

Brácha Serana
Serano
Ja som bol v Holandsku len raz a plne suhlasim s jaydee, nemal som ten najmenąí problém a priniesol som si asi 12g travy, lizatka a este nejaké pí......... No neviem fakt to bolo No problém, pravda je tá ľe som letel lietadlom z Amstru do Prahy, a potom autom na Slovensko. Fakt to bolo no Problém, Ved v Amstri ZAHULIME A UVIDIME, no ne ????
BRAINDEAD
Jojo Serano ja sem byl pred tim nez me kontrolovali v holandsku asi 6x
taky zadnej problem-a pak to prislo behem 1 cesty tam a zpet sem byl
v tom hangaru co te tam totalne sacujou 2x a ze sem mel strach
protoze sem si naky ochutnavky vezl a nechtel sem tam travit zbytek noci-je to o stesti jednou ok podruhy si te daj:) tak na to moc nespolehej ze je to bez problemu
Avron
hele muj deda tam tento rok byl a rikal že je blbost ti kontroly ale když si neco bereš odtamtud tak to daj do misky od kavy a nech tam i tu kavu aby to nebylo videt ten pes kdybi to hledal tak to nenajde kamoš to skoušel......a nic...Bayo
BRAINDEAD
Kuci vy mate asi pocit ze sou ty policajti uplne blby- ze nic nemuzou
ale jak rikam je to spis o stesti a Avron-mi netvrd dyz sem to asi 4x zazil na vlastni kuzi-ze kontroly sou blbost-myslite ze ty bavorsky policajti nevedej ze si tudy ruzny zhulenky(at uz nemecky nebo cesky nebo polsky nebo slovensky)nevozej domu ochutnavky-to si budte jisty ze jo
Tak pred 8lety kdyz sme tam skamosema jezdili autobusem tak sme
meli plny kapsy modelu,smrdelo to po celym autobusu-a zadnej problem-ted do kazdyho druhyho busu z holandska pustej cokla
a dost casto neco najdou i kdyz 99% tehle pripadu jsou presne ty
ochutnavky-casy se meni -tak akorat nebudte prekvapeny az si vas
naky policajti zkontrolujou(nemusej ale muzou)
Serano,ale to si bud jistej ze ti Nemecky prasata muzou cumet do prdele-dyz budou mit pocit-ze tam prevazis drogovej kontraband
vo tom vubec nepremejslej:)
PS:to kafe mi pripada dost vtipny kdyz cvicenej pes najde drogy
i v nadrzi od benzynu.
No nic delejte jak myslite-ale chteli ste zkusenosti:)
hexamin
to ukulele
aky je to sterkovy test pls? ani netusim ako to funguje naco su ti rukavice ked ti beru krv?
Serano
Jo. Dali sme si speka a tek sme s bratom hutali ako by sa to dalo poriesit. Dostali sme sa k jednej veci a to, ze to Nemecko obijdeme a vratime sa cez Rakusko. Skusal to uz niekto?
Serano
Jo. Dali sme si speka a tek sme s bratom hutali ako by sa to dalo poriesit. Dostali sme sa k jednej veci a to, ze to Nemecko obijdeme a vratime sa cez Rakusko. Skusal to uz niekto?
Ukulele- to s timi semenami mas pravdu ze by som si to vypestoval aj doma, ale vies Holandsko, tomu sa meda odolat. Jo, a tie rukavice sa pouzivaju ako a kde sa daju splasit?
Serano
Skusal niekto to poslat postou sebe domou? To by nemal byt problem ne? Pribalime neake veci huleni a malo by to byt v pohode.
Kinder
BRAINDEAD ocuj to s tou kavou fakt nieje pitschowina. Aj ty barsjaki ochutnavaci vín a koreni si po kazdom druhom alebo tretom ochutnani roznych bylin snupnu ku kave aby sa im zneutralizoval pach v nose a aby nemali skresleny pach z dalsich ochutnavok. U psa to funguje asi tak, ze vsetko, si cuchne ku kave a ako keby stratil cuch. Nemam to sice prakticky overene, ale nic nenasvedcuje k tomu, ze by to nemalo fičať.
A este nieco, ked sem budete pisat co planujete, tak si to neaky sikovny cerešničkar prečita a bude vas pekne čakat tam, kade sa chystate. Teda zacnu brat do uvahy dalsie cesty, takze si to nechajte pre seba.
PEACE
Dude
hm, newim - pes má asi tak 100000000x (+- pár nul:D) silnější čich než člověk a kafe ho neshodí...IMHO...

btw - přesunuju do Zákon a právo
LuB
Serano: My keď sme boli v Holandsku tak sme naspäť nešli cez Nemecko, ale pekne cez Belgicko, Luxembursko, Francúzsko, Švajčiarsko, Rakúsko - no spravili sme si pekný výlet (o to aj išlo) a nikde nás nekontrolovali - to iba Nemci sú drsní, hlavne keď vedia, že ideš z Holandska, takže určite to radšej obíď...
Bosorka
tak jo
bod a,
Německo Ansbach odpálenej špek u pole..za okne polda....4 auta pes...našli 2 gramy shitu...jelo se na stanici...pes probíhal....celý auto bylo překopaný..ale bez pokuty páč jsme byli bez úplně...nějaký paíry sepsali a jeli jsme dom(asi 3hodky akce)
bod b,hraniční přejezd za Frantovkama....odstavili vůz...našli zapomenutej gram....auto skoro rozebrali...šli jsme po jednom do naha....ženy prohlížely ženy...do kadáku nám nešli nikomu....udělali mi test z prstů stěrem nejakejma papírkama..sepsali papíry dostali jsme pokutu 100 euro a pustili nás do Německa(akce 5hodin)
bod c,
před týdnem jsem jela Amtster....cesta pohoda....i tam prováželi jsme v kloubu zrcátka po levý straně auta(je fakt nebylo toho moc,alemnamky)jeli jsme přez Klingenthal a pohoda jazz alespon jednou v klidu:-D
jo ale rada asi jedna vyplývá
přez německo rychle fuč......
Dr.Green
Pravdou je že se tyhle kontroly dělaj.

Jak tomu předejít:

Německý benga si tak v klidu jedou po dálnici v neoznačenym autě /jako kobra11/ a když se jim nějaky auto nebo lidi nebo styl jizdy zda podezřelej tak vas zastavi.

Czím nenápadnější jste tím menší pravděpodobnost.
natrhprdel
Takže z toho vyplívá: jet v obleku, poslouchat klasickou hudbu mít masku 70 ti letýho dědy a ject ve favoritu :o)

Jo, s tim kafem by to měla bejt pravda... Bylo to i v nějaký detektifce, že tam nenašli mrtvolu... Jo, kámoš říkal, že když jeli známí z amstru, vezli hash, tak to narvali do obalů na céda, jak je jakoby ta strana, kde jsou ty panty, jak se to otvírá tak tam... Mě napadlo eště pod víčkem ve flašce, ale to neni vyzkoušený...
Sinuhet
Pes rozlisuje jednotlive pachy i kdyz jsou namichane. A aby ten pach zachytil staci mu par molekul. Kdyz to narvete do kafe, uciti kafe + huleni. Pokud tam bude par molekul pachu huleni, staci mu to. On dokaze proste ty pachy oddelit od sebe a je jedno ze je jeden z nich mnohem silnejsi. Uvedomte si, ze dobry pes je schopen na betone sledovat stopu cloveka, ktery tudy prosel pred nekolika hodinami. Vse co tam je jsou mikroskopicke kousicky kuze, ktere z cloveka padaji.
lordWilliam
Psi mají sice dobrej čich ale musejí být trénovaní aby věděli co mají hlásit. Mě např pes na hranicích našel batoh až na po 3. a to jsem v něm skladoval s kámošem veškerý hulení a i já jsem ho cejtil na 2 metry. Ale jinak celníci nejsou měkký, když jsem vytahoval věci z báglu tak všechno důkladně prozkoumali, ďoubali se i v sejru a celej ho rozďoubali, šmejdi.
Dude
sinuhet - dyk to řikam:wink:
btw - kámoše dredaře na hranicích rozebrali až do rektálu:eek:
a co třeba když jedete ve více lidech z auta vystoupit a přejít hranice někde na pěším přechodu? Řidič samozřejmě s autem přejede normálně a bez hulení. Nebo jet přes hranice vlakem, po nějaké nehlavní trase? Tak sem to teda dělal já ale s tím rozdílem, že jsem jel vlakem aji do hollandksa a zpátky taky. celníci jen zkontrolovali pasy a nic víc, žádnej pes, pohoda. Jo a neměli sme dredy :D
Sakra to bylo skvělý, určitě se tam někdy zase podívám, I hope next year...
lordWilliam
No tak to je určitě taky možnost ale slyšel jsem že někdy kontrolujou se psem i vlaky, tak bacha.
Otec makal dvacet let v polišů, atkže mi říkal, jak to u nich funguje.
Pokud to někdo schová do pneumatiky, nebo do nádrže, nebo je to prostě taková nějaká vychytaná schovávačka, tak nemá šanci to najít. Většinou je to tak, že je někd upozorní, a oni už si to auto projedou důkladnějc.
Každopádně bych považoval převážení v kafi a podobnejch aromatickejch věcech za nejspolehlivější. Slyšel jsem, že nejlepší je pepř, protože zvířatů (a psům zvlášť) VÁŽNĚ vadí.
Gandalf03
Nevíte prosím jestli se dá jet do Holandska bez pasu přes německo?A co třeba takové pašování v dvou třech sáčcích ve flašce s Kofolou? :-)
Jahudka!
No a co to proste poslat postou a hotovo?To ste jeste nikdo nezkousel?Uz to tu zaznelo.Na co to slozite pasovat..Fakt je to pekna debilita to tahat pres hranice kdyz to jde poslat obycejnou postou.
Oomega
no nevim,nemam zkusenosti,ale myslim ze ani holandani nejsou tupi a kdyz jim jde neco za hranice,tak tam asi budou mit nejakou kontrolku ktera jim zapipa a rekne"hele,bacha,tady je huleni"


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma