Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
bio psivni hidro - Klikni zde pro originální téma
PirátTEK
rad bych vam predstavil styl pesteni ktery pouzivam uz nejaky ten cas.

2x skrin 125x80x160 + 220x80x160

jedna se o system pasivni hydro kde nadobu na pesteni obstaravaji samozavlazovaci truhliky ktere nepouzivaji knot, ale pouze medium (v mem pripade kokos)

osvetleni:
pouzivam na matky a zakorenovavani 70w sodik + 2xzarivky 18w pilips TLD 913
pouzivam na rust 150w philips mastr son T phia plus
na rust vedsich kiticek 210w sodik RVI
ze zactku kvetu 340w sodik
na paldy 400w philips son-T pro
na konec 340w a 210w

jako substrat pouzivam:
40l kokos obohaceno o vermesfuid a alga growth
7,5l perlit
7l vermikompost zazracna bio vecicka kterou nadelila priroda
7l zemina pro kaktusi a sukulenty
15l kompost od AGRO
doposud sem bylvelmispokojens vysledky

po smichani substratu necham 2-3 dny odlezet, pro dokonale vyzrani se pocita tak 1 tyden

zakorenovani probiha v 1x1 RW kosticky a v mini skleniku. O vlhkost ve sklenicku se ani moc starat nemusim protoze je dost velky i pro 4 vicka od zavarovacek, ktere naplnim vodou. vetrani otevreno jen do pulky a jen nad riskama.

po zakoreneni vsech 14 rezanu Mastrkuse a 6 řízků K2 presazuji do 80cm SZT po 4 klonech na jeden. Naleju zespoda 3l vody s mim PH neco kolem 7. Dalsi tyden jen vodu a postrik.
Do 1 SZT se vejde 3,3l vody.

Po 1 tydnu kdy se holky vspamatovali a zacli rust hnojim vzdy pondeli, ctvrtek.
H nojim nastridacku AH, Alga growth +
strikam na stridacku phitamin, bio algen
PirátTEK
takze sem prisel konecne na to jak sem dostat nejake to foto takze prozatim jen skrine


PirátTEK
čus groweři přicházím sem abych vám konečně představil sví svěřence

1. fotka je matka. Jak sem k ní přišel? no celkem zajimavim spůsobem a abych vám řek pravdu tak ani sám nevěřím že je to Mastrkuš, vzhledem k tomu že ma široký listy jak blazen tak je to indika (to je v pořádku), ale po přepnutí mi vyjede o 1,1 sví vlastní velikosti a její palice jsou tlustý a dlouhý, asi kříženej s nějakym českym outdoor modylkem, ale nic naplat nic jinýho ani nemam a když sem se snažil sehnat tak mě každej vyfakoval.

Tímto bych se chtěl taky zeptat jestli se najde někdo z Prahy kdo by byl ochtnej prodat nebo nějak vyměnit seminka nějakeho indika modelu hodicího se na SOG tak prosím pište do PM. Za řízek z matky, který se hodí na mateční rostlinu dobře zaplatím. Předem moc děkuji.

Abych se dostal dále tak to co vydíte v kýblu u matky je automatický systém Topf Blumat, který se hodí spíše pro matky než pro kytky sam sem skoušel a jeho vlhkost vystačí tak na 15x15 cm květinaček, který svími rozměry naprosto vyhovuje na matky takže není co řešit.

Kytky které rostou ze semena nechávám vyklíčit v GRUNT rašelinovích tabletách průměr 50mm. 100% uspěšnost zakořenění a nikdy se mi nestalo že by vyrostl samec.

Dále používám žluté lepové desky proti SMUTNICIM a jiné havěti.
SMUTNICE: popis: Dospělé smutnice jsou drobné, asi 2-4 mm dlouhé mušky podobné komárům. Charakteristická jsou dlouhá tykadla, černošedá barva těla, lehce kuřově zbarvená průhledná křídla s tipickými černými žilkami. Larvy smutnic jsou minimálně 5-7 mm dlouhé, bílé průhledné s černou hlavou. Poškozují nejmladší kořínky zakořenujících řízků a mladých rostlin.
V tomto ročnim období je jich sakra hodně a chemky na rostliny stříkám moc nerad.

To co vydíte na 2 obrásku je celkově vyfocená menší skřín s čerstvě přesazenejma řezanama pod 150w SON-T


K vlhkosti těhle kytiček se ani nebudu vyjadřovat, protože a jelikoš nemam ani zvlhčovač a ani mi nepřipadají mokré hadry v místnosti i v pěstírně příliš atraktivní a navíc nemám ani vlhkoměr, taky se příliš bojím plísní tak to řeším postřikem vždy když sem doma, což je celé odpoledne a o víkendech. Zatím to stačilo a když ne tak to řeší uříznutá paní pet láhev.

No nějak sem se rozepsal tak se zatim mějte a čekám nějaké náměty a ohlasi či připomínky k vylepšení.
PirátTEK
tak sem se tu dlouho neukazal protoze sem nemel novi fotky a nebavi me plkat a zadny visledky nini mam ale konecne nejaky snimecky K2 a ty mutace mastrkuse je to asi z 7 tydne kveteni kytky pujdou zanedlouho pryc tak si jich uzite i kdyz jen pres PC a pres foto z mobilu.
PirátTEK
jeste neco dal sem tet na kvet bubler je na fotce vzadu ale neni videt uz se tesim na buds (kdyby byli fotky moc velky tak se omlouvam priste to napravim
PirátTEK
te buh growers sem tu a dlouho tu zustanu zhulenej jak motika sem vam sem prisl ukazat nejaky fotecky takze mam tu 4 krasavice ktery by se chteli stat matkami dalsi populace na tyto panete je to hvezdna Blue berry s borufkovou prichuti. :p:

na dalsi fotce vidite matku K2 kterou sem se bal naklonovat a kdyz sem to udelal tak sem zjistil ze toho zdegenerovanyho mastrkuse uz nebudu potrebovat tim sem skomcil navzdy s hermafroditama chci jen divci harem aloha.

dale uz zminovana K2 aneb co vyrostlo z chcipacka.:eek:


mou laskavou peci a laskou opecovavany kousek zazraku K2 s nachvalne znamim THC neboli (delta-9-trans tetrahidrocanabinol).


dalsi foto jiz brzy. cao banbino di prago
PirátTEK
jeste pro zajimavost je tu jeden bublacek co nema rad kolacek raci si da AH a skoro bude naha. leti to jak sip bude v cili driv. aneb trochu spevu ktomu nasemu pesteni musej si zviknout na prijemny prostredi aby dali co nejvic :pimp:

moje papani nebo spise miho haremu sami vybrany pochoutky a laskonky nejaky vitaminy o obrana. vypada to ze jim ume moc chutna no alspon si nikdy nestezovali. zatim se mejte a hlavne smejte :frog:
PirátTEK
nazdarek growers som tu a stojim pri vas... ha ha ha

mam tu jednu z boruvek ktera me presvedcila ze jako jeji meneger musim ucinit prezentaci a vislat ji tak na dohled vsem priznivcum teto canabis 80:20 -- I:S

taky tady mam dalsi tabulky s hnojenim tech minulejch kiti (jen doufam ze to sem pujde dat). :rolleyes:

tak to neslo

a jeste mam jeden dotas mislite ze je problem v bezpecnosti kdyz posilam fotky pres MMS pres eurotel nebo v poho slisel sem ze i odposlouchavaj telefony tak s fotkama by to mohlo bejt horsi (pro me):confused: no tet uz jiz zminovany fotos...cao
PirátTEK
tak uz to mam nafoceny ale nemam tet pristup na net teda z miho kompu ale dam to tam hned.

PS: Co si mislite o pripojeni k netu pres telefon je to lepsi nez pevna l. ???
Antymo
Je to lepší(já to mám) rychlost je stejná ne-li vyšší(tmob) a na netu můžeš být furt...
Antymo
A mimochodem, roste ti to pěkně
k+
PirátTEK
takze ahoj věční pěstitele a velmi dobří zahradníci měl bych pro vás dolší milé fotečky z této moc milé a hodně vychytané skřínˇky zázraků. Mam tu pro vás připravenu zbírku za uplinulí rok. je pravda že první u´vodní článek je trochu nadnesený nic méně vše co tam je by mělo pomoci všem začatečníkům i jiným pěstitelům konopí u nás. S mou dlouho trvající praxí sem zjistil že se některé věci dají obejít nebo se dají nahradit popř. se dají viřadit. Tak např. svítim stale na růst 210W sodik s nemalím množstvím modré barvy, substrát používám jen kokos napůl s půdou pro pokojové rostliny tím neříkám že ten substrát co sem psal dříve je špatný to určitě ne, ale proč se trápit s mícháním a se zráním když to jde jednoduše že? Kromě toho taky to světlo na květ taky používám jen 400Watové sodíky a jelikož je mam zdarma tak sou to Pia-plus jinak bych měl asi agro, ale co tohle taky stačí, ale výměna by jim asi bodla po 2leteh svícení co? No už se na tom pracuje. A aktuální matky? Mám vlastnoručně dovezený a vypěstěný W.W., Budha, Mazar, Super skérko a nakonac i Straw berry catsch. Budu ale měnit mazara za Blueberry a novátorství v podobě W.W. a S.S. Měl sem i pana J.H., ale bohužel mi s 5 semínek nevirostlo ani jedno a to i přesto že sem se hodně snažil a že mam 100% uśpěšnost v řískování a sazení novích darů naší matičky zemičky. No a tetˇ už teda nějaký to foto atˇ neříkate že se tady ukážu jednou za rok a navíc jen tak plácám. Tak se pokochejte u těh nej fotek z min. roku.
PirátTEK
tAK A DALŠÍ MAME TU:
PirátTEK
A další:
PirátTEK
No normalně zalejvam tak jednou týdně do těh nalevacíh prostor jak asi znáš s tím že pokaždý hnojim Alga Bloom do těh nejdelšíh se vejde 3,7l vody a dávám 15ml hnojiva do krátkých 2,5l vody a 10ml hnojiv skoro ob týden (jak to víjde) dávám atazim i s hnojivem ve stejnym možství občas k tomu přidám ještě vermesfluid to je vítažek s vermi kompostu, ale bohužel ho tetˇ přestali vyrábět tak se koukám ještě po starejch zásobách v květinářství a vždycky to hned vykoupim je to sranda když na mě čuměj kam to táhnu třeba v zimě. No a jelkož už to fakt nikde nemaj tak tam občas dám HYCOL MgN. říkaj že je to podobný.Ale abych taky odpověděl na tu tvojí otásku tak dávám ten ATAZIM a před koncem 2týdny nehnojím to je pro konečný matroš fakt důležitý to se ošmelit nijak nedá skoušel sem tam dát i Ripen i A.H. NATURAL ale nejlepší je to fakt nehnojit. Vždycky sem to tam cejtil. No a když sklidim tak v tom nalévacim prostoru je tak 1cm nános hnusu, ale stím vůbec nic nenaděláš protože to jsou tim Atazimem rozežraný kořínky a zbytky hnojiv, nijak to nesmrdí ani nečpí nebo nehnije tak si myslím že je to kytkám jedno.
PirátTEK
Jinak si taky myslim že by se to s tou pečlivostí nemělo přehánět protože jak je všeobecně známo a já to používám často tak aktývní blbec je horší než rota záškodníků. Tím sem chtěl říct že je lepší než u nih být každý den a doumat nad tím co snimi udělat. Dát si chvilku pauzu a naplánovat 1den kdy příjdeš a celkově to dáš do kupi a pak jen tak zalejváš a očumuješ. Ale zas na druhou stranu je třeba abych s nimi byl stále v kontaktu protože se mi zdá že oni taky cítí a víborně reagují na hudbu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma