Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
w3m3n0's 1st indoor 04 - Klikni zde pro originální téma
W3m3n0
Když už sem měl ten foťák a fotil sem do fóra out tak mě napadlo vyfotit i tu skříňku co si zrovna stavim. Zatim ještě neni hotová. Musim ještě objednat větráčky a hlavně sodík(asi 150W ne když ta skříň je v60 š70 h35cm ne?). Zatim tam mám dvě úsporky PHILIPS 15W(875lm) a jednu zařivku taky 15W(od matky z kuchyně a ještě si toho nešimla). Asi budu mit dost velkej problem s teplotou protoze ta skříň je na půdě a přes léto je tam 28C neli víc. alle chci jí přestěhovat na nějaký chladnější místo(asi do starý koupelny). Do skříně sem zatim z nudy prsknul malou jahodu v květináči tak chci vidět ci z toho bude. No tak zčekujte photos a raďte ať se poučim. A chci se zeptat jestli by pod tim světlem co teď mám šla uživit matka?
b779
Jóóó teplo tam bude v takhle malém prostoru a ještě na půdě!Proč jsi skříň rozdělil na dva prostory?Vě větším prostoru se teplo reguluje lépe, nehledě na to,že ta výška 60 cm,pokud odečteš nádobu na médium a vzdálenost vrholků kytek od výbojky na stonek fakt mizérie!Pokud to zvětšíš na celou-dle odhadu tak 120 cm bude to už daleko lepší. :-) Pak už jen zajistit dostatečnou ventilaci a ... :)Matku pod to osvětlení můžeš dát je dobrý obzvlášt díky spektru ůsporek a myslím,že jí by se tam určitě líbilo,protože takhle velký prostor a s takovýmto osvětlením je optimální pro malou mátkárnu. :-) peace
W3m3n0
Skříň sem rozdělil protože sem neměl dost toho izolačního materialu, ale ty poličky sou posuvný a počítal sem s tim že až ty kytky vyrostou tak tu polici posunu níž, můžu to daá ma 90 a pak na tech 120. Stejne tam zatim budu mit jenom matku takze času dos alle moc diik za radu.
b779
Posouvat to posléze je fakt zbytečný.Jak jsem psal tak to rovnou udělěj na maximum výšky a uvidíš,že i ta teplota se bude regulovat lépe. :)(pokud to opravdu zatím nechceš jen jako matkárnu)Nepochopil jsem jaký izolační materiál jsi myslel,ale pokud šlo o tu Alu fólii(alolobal či podobně) co tam máš tak to neřeš.Myslím,že když celý vnitřní prostor pro začátek natřeš Primalexem Polarem tak to bude good!Alobal nemá zrovínka ideální odrazivost(světelné spektrum rozptyluje nerovnoměrně),lepší už je bílá barva či fólie ze shopu.Uvažuješ o sodíku? Na tento rozměr by byla vhodná tak 150W či 250W s odtahem.Pokud to ovšem chceš zkoušet pod těmi ůsporkami(mimo matky) tak .... no růst to trochu poroste,ale kytky budou řídký a vytahaný... :( Navíc je zbytečný už k vůli výše uvedeným důvodům posouvat od světla police(kytku) než-li samotné světlo.Sodík je většinou na řetízkách a tak manipuluješ jen světlem. P.S.hlavně topí víc než nějaké zářivky a ůsporky....chce to tedy dořešit solidní ventilaci....
W3m3n0
Ten izolační material je alu folie alle na jedny straně má slabou vrstvu polystyrenu(to je zas an zimu až na půdě bude zima)-je to vidět na třetí fotce na dveřích. Alle asi teda zkusim tu barvu jak radíš. Pod ty usporky chci dát zatim jenom matku. Mám už domluvenej sodík 150W (měsíc používanej za 1500,- je to dobra cena?) alle nějak nemám prachy na to to koupit. Takže nejdřív si tam pod usporkama udelam nejakou matku a pak to upravim na tu pestirnu. Před chvílí sem si na www.ges.cz objednal čtyry 12V větráčky-54m^3/h. Ty tam budou běžět furt když se bude svítit a pak tam bude ještě ten co tam mám teď-95m^3/h kterej bude spinat pri 30 stupnich aby to pomohlo chladit. Taky asi dám celou skříň přez leto do sklepa(okolo 20C) a prez zimu bych ji dal zase na pudu a pravě přes zimu by se tam hodila ta izolační alu folie. A jak mam dat ty 4 větráky na odtah a vstup vzduchu? 2:2? Diik
b779
150W za patnáct stovek už z druhý ruky je dost(sorry i když by běžela měsíc).Za ty peníze ve VO pořídíš novou a ještě ti zbyde na polívku! :) Lacco je prodává tak za cca 950KČ s novou výbojkou (předřadník je starší,ale dobrý) a stínítkem z pouličních lamp.K těm větrákum bych řekl,že lepší by bylo,kdyby jsi pořídil místo dvou 54 jednu EURO 2,která má 150m...(Baumax 449KČ).Dal bych ji na odtah...do spodní části skříně se dávají větráky na přívod čerstvýho,chladnějšího vzduchu a do té horní naopak na odtah teplého vzduchu ze skříně.Tam bych dal tu Euro 2.Chce to,ale laborovat při rozsvíceným sodíku v daném prostředí kde skříň bude a měřit teplotu po určitých časových intervalech.U ventilace platí,že víc je lepší než míň. :)
W3m3n0
Ten týpek alle řikal že je nějaká lepší, takhle to psal:
"mam jednu 150W s vybojkou plus (ma asi o 15% vice svetla nez klasicka) a jednu 250W...kdyby jsi chtel 150W tak ti ji muzu dat za 1500...je asi jenom mesic pouzivana. Je to zapni a svitis."
Já právě potřebuju aby už byla komplet zapojená protože já bych to určitě nezvlád. A ten Lacco to určitě prodává po kusech ne? Za těch 950 je jenom výbojka nebo všechno? s těma větrákama to otestuju, měly by přijít každym dnem. Oni tam totiž byly ve vyprodeji jeden asi za 40 tak sem neodolal. Právě sem tu skříň celou sám odtách do sklepa a byl to fakt záhul. Těď jí du zapojit a zkusit jak bude běhat ta matkárna. Akorát furt nemám semena, ten kamoš je fakt neschopnej.
diik
b779
Ten dotyčnej zřejmě myslel výbojku Philips 150W SON T PIA+.Ta má větší svítivost než klasika to je pravda.Lacco to prodává jako celé,zapojené komplety plug and play... :) A hlavně na dobírku a v případě prodlení ti dá k tomu ještě nějaké díly navíc!Fotku toho kompletu najdeš bazaru v jeho příspěvku.
W3m3n0
Tak já to zkouknu u toho Lacca. Jo a musí ten primalex bejt polar? Našel sem doma primalex plus a taky tam píšou že je bílej jak svině a že je na dřevo, šel by tam dát ten?
b779
Jasně,klidně tam dej plusko.Polar je o maličko ještě bělejší,ale v nouzi a pokud ho máš po ruce klíďo postačí i tenhle.
W3m3n0
tak sem se zase po dlouhy době dokopal k tomu něco udělat. natřel sem to 4x tim plusem a vypadá to docela dobře. přišly mi ty větráčky tak sem tam dal dva- přívod a odtah. alle furt nějak nemůžu sehnat ty peníze na to světlo. až seženu fotak dam sem hned fotky
W3m3n0
Tak tu mám zas pár fotek jak pomalu postupuju se svoji první skříní.
Photos:
1. Na tu Al folii sem se vyral a natřel to primalexem plus(4x)
2.V týhle části chci udělat pěstírnu
3.A tady matkárnu a řízkárnu
W3m3n0
Takže světla:
Do pěstírny(š72 v58 h35cm) chci dát dvě 70W sodíky(protože skříň je dost široka a kdybych tam dal 150W tak ty kytíz co budou po stranaách by z toho světla moc neměly) ktery budou svítit asi furt jenom 12/12. Chci si udělat i stínítko- šlo by udělat z toho plechu na obrázku 2?
Do matkárny(š72 v64 h35cm) chci dát dvě 36W zářivky alle mám problém, nevim jak je zapojit(viz obr 4).Poraďte...
Photos:
1. To sou ty dvě 70ky PHILIPS
2. Z tohohle plechu bych rád udělal stínítko
3. 2x 36Wzářivky do matkárny
4 . Jak tohle zapojit???
W3m3n0
Větrání mám zatim vyřešený jenom v pěstírně(sice trochu nelogický- bez řízku nemůžu kvýst alle časem uvidim).
Na přívod mám jeden aktiv 54m^3 a druhej pasiv ve dveřích(ten už v tý skříni byl). Odtah mám jeden 54^3 kterej bude běžet furt a druhej 95m^3 kterej bude spoštět při určitý teplotě.
Mám těma dvěma 12V větráčkama větrat i přez noc aby měly kytíz čerstvej vzduch?
Photos:
1. Aktivní větrání
2. Jeden ze dvou 12V větráčků-54m^3
3. Ten velkej 95m^3 na 230V původně určenej do koupelny
4. A tady ten skvělej pasivní přívod.
b779
No vypadá to,že už se to začíná rýsovat. :-) Ty dvě sedmdesátky budou vzhledem k velikosti stačit,ale do budoucna by to chtělo vyšší pěstírnu.Těch 59 cm není nic moc.Musíš odečíst nadoby či květníky,něco na lampu a zbytek je na kytku,která stejně nemůže ještě být úplně nalepená na lampě!Ten plech vypadá jako nějaký pozink(nerez by byl lepší),ale normálně z něho udělej stínítko a natři ho také na bílo.Bude to rozhodně lepší než původní povrch.
W3m3n0
No já bych moch tu polici posunout o 30cm níž alle to už bych tam pak nenarval tu matkárnu. Stejně nechci pěstovat nic kolosálního, jenom takový ty úrodičky za 2-3 měsíce. To stínítko mám natřít čim? Jediný co mám doma bílýho je na radiatory. Ještě bych chtěl dát mezi výbojku a kytíz sklo aby nebylo chudinkám takový horko a do toho stínítka chci dát taky jeden větrák. Musí to sklo bejt nějaký extra nebo stačí obyč a má cenu ho tam vůbec dávat? A mám udělat ScrOG nebo jenom SOG? A nevíš jak zapojit tu zářivku?
blockhead
w3m3n0: na to stinitko je barva na radiatory dobra, obecne nejaka matna bila.... to sklo je rozhodne dobrej napad, urcite to snizi teplotu o par stupnu. A staci samozrejme obycejny ale ne vic jak 0,5cm tlusty, nejlip tak 0,3cm
good luck
W3m3n0
To sklo mám na půdě 0,5 alle asi koupim 0,3.
b779
Nejde o to,že chceš pěstovat malý kytky,ale o to,že rostlina potřebuje nějaký minimální prostor pro svoji velikost,aby z ní alespoň něco bylo.Sklo je v takovém prostoru samozřejmost k vůli teplotě.Jinak souhlasím s blockheadem.
W3m3n0
Zatim diik, až se zas dostanu o trochu dal tak dám vědět.
W3m3n0
Zas pokrok. Chci zacit matkarnou alle chci ji mit v jednom s rizkarnou, jakym svetlem tam mam svitit? Mam zatim 2x36W, je to pravdepodobne cool white-od pohledu
:)
WtF
po vymalovani pekna skrinka :p)
W3m3n0
Tak tohle je hotovy svetlo pro matky
W3m3n0
Je to 2x36W alle nevim jaka je to barva. Budou pod tim rust matky i řízky?
Locki23
...jestli ten obrazek barevne neklame, tak budou...je to hodne modrobily svetlo...ale urcite, kdyz si prectes vsechny udaje na ty patici a zapatras u Philipse, budes presne vedet, co je to za spektrum...
W3m3n0
Tady je ta patice , pisu o ni na predchozi strance.
Locki23
Sorry, nemel jsem cas to cist vsechno...840 je oznaceni pro odstin Cool White...Studena Bila...takze prakticky idealni na matky a klony...coz ale pises sam predevcirem v 17:48.

Takze jsem z tebe ponekud zmatenej(moje chyba, mam toho cist vic, nez jeden prispevek, kdyz uz trpim grafomanii :D ), protoze pises, ze mas studenou bilou a o necelej den pozdeji se ptas, co mas za barvu a jestli Tito pod tim poroste. :confused:
W3m3n0
S tim cool white sem to jenom typoval, zapomel sem do toho prispevku naspat "ASI". Hned to du opravit aby to nematlo dalsi. :)
W3m3n0
tak konecne mam komponenty k tomu sodiku. Hned sem se pustil do stavby stinitka. Fotky jsou nejak postupne ja sem na tom makal. Stinitko ted natiram na bilo a chci tam dat urcite jeste sklo alle musim si ho jeste nechat uriznout. Jeste tam bude jeden vetracek(12V 54m3/h) ze strany aby to ty vybojky aspon trochu chladilo.
W3m3n0
Tak konecne sou tu fotky hotovyho stinitka. Trvalo mi to fakt dlouho alle zvladnul sem to.
Coliseum
a ted je treba nejake osazenstvo :o)
Deda Mraz
W3m3n0: skříň je z poctivého dřeva a ty, jak koukám, jsi ventilátory přidělal šrouby napevno. Takže se tě musím zeptat, jestli to celé v chodu nerezonuje? Já jsem původně taky přidělal do dřevěné skříně větrák napevno, ale hluk to byl nesnesitelný...
W3m3n0
To Coliseum: Na osazentvo se ceka: Orange Bud od nirvany :)

To dedecek:Nerezonuje to protoze ty srouby nejsou moc utazeny a i kdyby jo tak je to na pude kde to nikomu nevadi:)
W3m3n0
Tak a je tu dalsi problem. Protoze na pude je v zime velka zima(prekvapive):) budu muset skrin presunout nekam do teplicka. Jadiny vhodny misto v bbaraku co sem nasel byla stara koupelna. Alle je tu jeden problem: je docela dost mala-130x380cm a 200cm vysoká. Problem by byl cerstvej vzduch. Jak casto bych tam mel vetrat? Vyhodou je ze tam nejsou okna tak bych moch ject naprosto v klidu na nocni proud. Radte plz...
W3m3n0
No tak poradte nekdo...
Sinuhet
Vetrat budes tak casto jak casto to budou kytky vyzadovat. Kdyz jsou male tak obcas, kdyz kvetou tak porad.
W3m3n0
to La-Halaaa: Osazenstvo je bliz a bliz. Uz dorazilo do cech tak uz jenom cekam az zazvoni postacka. 2x600W je mooc, co ja bych s tim delal? Sice se nepouziva(mame druhou) alle me urcite bude stacit skrin. Jinak diik za k

to Sinuhet: neslo by to nejak upresnit? Kolikrat je obcas a kolikrat porad? Jinak diik
Deda Mraz
W3m3n0: s tím větráním bych si nedělal hlavu...buď máš možnost nechat pootevřené dveře, nebo budeš muset větrat tak často, jak se jen ke kytkám dostaneš (počítám, že nejsi celý den doma) :wink:
W3m3n0
to deda: docela dobrej napad ty pootevreny dvere, to me nenapadlo alle ty dvere vedou primo na pudu kde je ona povestna velka zima. Jinak doma moc nejsem takze bych moch vetrat 3x-4x denne. Jinak diik za radu...

to Hrotik: S tou growfolii to nechapu... JJ, stara je alle komin u ni neni a s tim odpadem je to zbytecny, me jde o to aby tam byl cerstvej vzduch a ne aby tam nebyl smradecek. 600W je mooc, do toho bych nesel...
W3m3n0
A dalsi dotaz: Vadilo by nejak matce kdybych ji mel ze zacatku pod sodikem(nez udelam matkarnu) a pak ji dal pod coolwhite?
Deda Mraz
W3m3n0: v tom případě, pokud nejsou ty dveře moc utěsněné a nad prahem je škvíra, by to mohlo docela stačit. Jinak třeba dát do dveří větrací mřížky. Prodávají se v několika provedeních (kulaté, čtvercové, obdélníkové) a jsou určeny pro zadlabání do dveří. To ve zkratce znamená, že musíš udělat díru do dveří a vsadit do ní tu mřížku :) Vyrábějí je i s regulací velikosti štěrbin, takže bys to mohl přizpůsobovat "tuhosti" zimy :cool:
W3m3n0
A jak je to s tim svetlem?
Deda Mraz
No to se asi zjistí jedině pokusem, protože i když teoreticky by to měly rozdejchat v pohodě (sodík samotřejmě na 18/6), některý "labilnější" :) varietky můžou vykvést už pod sodíkem nebo po přesunu pod zářivky. Každopádně by se stejně měly po přechodu pod zářiky za nějakou dobu zotavit a najet zase na normální růst, takže se zase není tak moc čeho bát...
W3m3n0
Diik dedecku, ted uz jenom aby mi prisly ty seminka...
W3m3n0
Na kolik mě to všechno vyšlo?

Skříň
skřín.............................0,-
Primalex plus..................0,-(zbytek po poslednim malovani)
Velkej větrák 220V..........0,- (našel sem ho doma)
Malý větrák 12V......cca 45,- x2(z www.ges.cz , objednal sem si 4 alle s jednim sem si tak dlouho hral az se z nej zacalo coudit a ted uz se jenom cuka kdyz ho zapojim a postovny 100,-)


Stínítko a světlo
Plech.............................0,- (našel v dílně)
Barva na radiátory...........0,- (našel v dílně)
Mini vetaráček.................0,- (starej z procesoru)
Dráty a šnůry..................0,- (tatinek elektrikař)
Malý větrák 12V.......cca 45,- ( www.ges.cz )
Sodík komplet..................0,- (tatínek elektrikář :))
Řetěz 2m.......................80,- (kovomat)
Čokolády a drobnosti.........0,- (všechno bylo doma)
Sklo 0,3mm.....................0,-(našel na půdě)
Analog. spín. hodiny..........0,- (měl sem doma alle asi budu muset koupit novy, tajty blbnou)
____________________________________
Celkem........................360,-

Tak co, postavil uz nekdy nekdo na groweru skříň takhle levne?:)
Pitcha
Zasraný konexe, já mít tatínka elektrikáře...
W3m3n0
Na stinitku je jenom starter a ten nehreje. Tlumivku a kondenzator mam nahore na skřini. Me to sklo pride jako dobrej napad protoze ty dve sedmdesatky stejne topej a ten jeden vetrak to krasne zchladi. Dost lidi mi to poradilo abych ho tam dal. To sklo ma jenom 3mm tak si myslim ze tam neskodi...
W3m3n0
Osazenstvo jeste neni, v patek sem doplatil posledni penize a pocitam ze do stredy to budu mit doma. Urcite sem fotky dam hned jak bude co fotit.
W3m3n0
to pitcha: chces tatinka elektrikare? no problem- http://adopce.unas.cz :)

to all: uz je to tady californian orange bud dorazil
W3m3n0
Mam tu dve fotky pro ty, ktery nevedej jak vypada takova zasilka od nirvany. :D Seminek je uz jenom 5 protoze zbylech pet sem poslal na vymeny pobyt do jine casti republiky.
W3m3n0
Jeste nez zacnu pestovat musim vyresit jeste jeden problem. Muj otec furt sili s tim ze ta skrin chytne a vyhori nam celej barak. Proto budu muset starou strojovnu(photo 1) predelat na novou, bezpecnejsi, s pojistkama a intergovanejma spinacima hodinama a bude to vypadat asi takhle-photo 2. Na ty fotce je zdroj pro svicky na vanoce na sromek na zahradu, alle uz je nepouzivame tak to vyuziju na skrinku. Je tam i trafo alle 24V tak to musim jeste upravit na 12V(na vetraky) a zapojit potenciometr nebo jak se to menuje aby se to dalo regulovat.
W3m3n0
Zas tak skvelej tatinek to neni. Zas ho neco chytlo a pestovani mi zas dovolit nechce. No, mam jeste co ukecavat. Az bude predelano, urcite to sem vyfotim. Zatim a drzte mi palce...
W3m3n0
Zdarek vsichni, uz sem ani necekal ze se nekdo o tenhle theard bude zajimat. Je tu jeden zakladni problem, vsechno uz je pripraveny seminka uz sou doma a fakt uz staci to jenom zasadit alle mymu fotrovi(kterej mi mimochodem jeste nedavno pomahal tu skrin stavet) najednou ruplo v bedne a rozhod se mi to zakazat, ze tam mam pestovat neco jinyho, proto sem se taky dost dlouho neozval. Uz sem na G nechodim tak casto, uz nemam tu motivaci, alle snad se tatovi nekdy rosviti v hlave a zas mu to vadit prestane. Pestovat tajne to nechci, stejne by na to nakonec prisel a nechci aby mi vyhodil orig. genetiku. Pokud se to nejak pohne, urcite se ozvu. Tak zatim a drzte palce...
W3m3n0
To nema cenu, stejne by mi to nenechal. A taky neni blbej, vi ze to hulim a dojde mu ze to nebudu pestovat na mast. Chce to spis naky poradny dukazy ze to neni takovy svinstvo jak si ta starsi generace mysli.
W3m3n0
2La-Halaaa: Napad je to dobrej alle docela nevhodnej u me. on gympl neni nejlehci a kdybych se mel ucit tak moc abych mel jenom dvojky tak uz nemam cas ani na to pestovani. Alle diik za radu
2pit_ufo:To je taky dobrej napad. Chci mu to rict uz dlouho alle furt se k tomu nak nemam. Urcite to alle jednou zkusim. Diik vsem
W3m3n0
Zkusit zahulit?! Do toho by muj otec nikdy nesel, je strasne staromodni. Spis mi hod odkazy na naky ty odborny veci, to by asi pomohlo nejvic. Tajne uz pestovat nechci. Uz jednou mi vyhodil malou kytizku. On se furt vymlouval na to ze mam spatny znamky. ted se to asi docela zlepsi tak ho zkusim ukecat na to! Otec mi taky ze zacatku pomahal alle pak to v nem nejak ruplo a zmenil nazor. Diik za podporu, taky doufam. Zatim...
W3m3n0
Tak lidi, prisel sem vam jenom oznamit ze na indoor sem se definitivne vykaslal. Stejne brzo pojedu na 10 mesicu do zahranici takze by se o to nemel kdo starat! MOzna ze az se vratim bude muj otec o trochu moudrejsi a necha me to rozject na novo...
W3m3n0
to Originalpes007: Sorry, na prodej neni, komponenty docasne vypujceny kamosovi, kterej s tim aspon neco udela a az doma nastane peace tak se vratej ke me:) Diik za kosku

to kruz: dam tvuj prispevek precist tatovi, mozna to pomuze! ty problemy s nim byly hlavne kvuli skole a to se uz docela vyresilo, takze s nim nejak pohnu. K tem zarivkam, moc ti neporadim, nevyznam se v tom alle mam par fotek jestli by ti pomohly...

to La-Halaaa: Myslim ze az se vratim, tak to bude fakt v poho. Jak sem rikal, zatrh mi to kvuli skole!

to all: diik za podporu
W3m3n0
ee, kupoval sem komplety, zapojeny. Nechci je davat sem. Ozvi se mi na ICQ jestli ho mas
W3m3n0
Tak sem po dlouhejch dohadech s rodicema nasel misto kde muzu moji skrin mit. Neni to teda u nas v dome alle aspon neco. Dily ze skrine sem tak ruzne popujcoval tak ji zase musim dat dohromady alle pocitam ze do par dni to pojede.
W3m3n0
Hele nevite nekdo jestli de z trafa na 24V nejak udelat trafo na 12V nebo musim koupit cely novy trafo???
W3m3n0
Tak sem tu moji skrin konecne dostal do provozuschonyho stavu tak sem si hned sehnal rizky a zacal pestovat. Mam tam dva rizky bubble gum a jeden skunk1. Kytky sem mel jeste tak 7 dni v tech malejch kvetinaccich a vcera sem je presadil do vecich, s pudou pro pokojovy rostliny namichanym s perlitem. Jeste nez sem je presadil zacaly mi´docela zloutnout, poradte co s tim?!?
W3m3n0
Tak kytky se po presazeni strasne rozrostly! Nevim jak dlouho je mam presne na 18/6 alle do konce tejdne je chci prepnout na kvet... Foto dodam
damsiveku
přeju hodně štěstí a sem na to hodnzvědavej páč mam taky california orangebud takže pak porovname zatim se měj vekoň
W3m3n0
Tak v patek sem je prepnul na kvet, zajedu udelat fota co nejdriv.
W3m3n0
Ted sem tam nemel cas jet tak sou dost seschly tak doufam ze jim to moc neuskodi! Jinak jsou patej den na kvetu, to na levo je skunk 1 a ty dve na pravo jsou bubble gum. Jsou ted patej den na kvetu. Teploty tam maj pres den okolo 25C a pres noc 19C.
W3m3n0
Dneska sem se tam byl po dlouhy dobe podivat, na kvetu jsou 32 dni a vypadaj fakt hezky, musim poridit fotky.
W3m3n0
Tak po dlouhy dobe fotky
Foto1: v levo je skunk1 a na pravo bubble gum.
Foto2: Dve vrcholovky ty kytky uprostred(Bubblegum)

Uz sou 60 dni na kvetu, ty vrchni palice sem uz sklidil a dolni pulky kytek jeste rostou. Mam tam silenej problem s teplotou, mam to v garazi kde se vubec netopi. Poradte mi nekdo naky maly topeni nebo jak to mam vyresit??? Ted uz je zalejvam jenom vodou kterou mi namichal znamej, je v tom hnojivo advanced hydroponics a final solution. Poradte mi s tim topenim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma