Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
thc a lsd - Klikni zde pro originální téma
sabat
Vím že to sem moc nepatří ale kdysi jsem dost sjíždel papíry a trava tomu dodavala uplně jinou rovinu.Byl to opravdu high.Pak jsem si dal třeba po tejdnu jenom jointa a měl jsem flashback.Sprvu to bylo OK. ale pak už stačil jenom šluk a hučel jsem.Pak jsem se na lsd i thc asi půl roku vysral.Dal jsem obyč travu a hučel zas asi 5hodin.trvalo to rok.Ted na LSD kašlu.
LSD....


Myslím že oobčasné používání LSD je v pohodě,to znamená 1-2krát do roka.Nevím ale podle mích osobních zkušesností bych to ani vícekrát do roka dávat nemohl.Ukáže vám to svět,který v běžné realitě nezažijete.Ano někdo říká že mu to neukáže vůbec nic....ale to si myslím že je pěkněj omyl.Pro mě osobně je to něco víc než droga,musí se k ní mít určitý vztah,a hlavně lidé kteří mají určitý stupeň inteligence.Pak se dá říci že zažijete něco nezapomenutelného....určitě to není jen taková rekreační droga..to neeeeee! Jo a myslím že THC a LSD....nooo já osobně dávám LSD jen čisté bez toho abych dotoho hulil špeky,pak je to o něčem jiným...a myslím že čistý je to lepší.....tak asi tak....Mě osobně když zahulím na dojezdu papíra tak hučím třeba dalších 6 hodit.....Jinka to jak říkáš ty tak s tím jsem se nesetkal....

sunset
Yo, tohle mi od posledniho 3pa (dva a pul papiru pred pul rokem) dela nektera ganja taky. Normoska se zacnou vlnit steny a tak. Hezky halusky, ale tezkej ujezd na psychiku, mam pak takovy podivny mysleni, pletu si lidi a tak. Je divny, ze mi to delaj zatim jen dva modely z asi 7mi, ktery jsem od ty doby zahulil, zato oba pravidelne. Ale kdyz to prijde, je nejlepsi zalizt do postele a zaspat to, jinak hrozi prapodivne zkratkovite jednani, coz nikdo ze spoluhulicich neceka. Uprimne receno doufam, ze to prejde, protoze to je takovy fakt vypatlany a neprijemny. Zvlast kdyz zahulim nekde na akci a jebne mi z lidi :(
Daniel
Tak přesně tohle zažívám teď i já, papírek jsem dal s kámošem před třema dnama (podruhý v životě) a bylo to šílený. Navíc, ve snaze zabrzdit to jsem dal s kámošama, kteří náhodou přišli asi 2 hod potom na návštěvu trávu, nějakej model G13. Ale LSD to nezabrzdilo, za chvilku se mě nevlnily už jenom pravidelný vzory a povrchy, ale celej svět. Za chvilku jsem přestával chápat co ostatní lidi říkají a přestával jsem reagovat. Nejhorší byly chvíle, kdy na mě přímo mluvili a já se jim ani nedokázal podívat do očí.
Jednu chvíli jsem měl pocit, že mizím. Přestal jsem prostě existovat, jenom jsem se tam tak díval...
A i když mě nehonily stromy po zahradě a ani mraky mě nechtěly sežrat, řekl bych, že jsem zažil fakt "bad trip". A probouzím se z něho ještě pořád. A když teď zahulím, tak ten trip se vrací, zase jsem tak divně zmatenej, nevím kde mám klíče nebo doklady, hučí mě v hlavě a já každou chvíli upadám do halucinogenního tranzu, lehké haluze a zase přestávám reagovat.
Nevím, jestli LSD ještě někdy dám. Ty flashbacky mi asi postačí na hodně dlouho...
psychedelix
Tak to Vám teda chlapi vůbec nezávidím. Já mám za sebou círka 50 čtverečků celých a víc, půlky nepočítám a co vím - hulil jsem do toho skoro dycky a zatím jsem neměl žádný bad trip, akorát někdy flash back - jenom někdy, když jsem si zahulil druhý den, později nikdy - aspoň jsem si nevšim. Jinak si myslím, že na bad trip hulení nemá moc velký vliv, když má být tak bude, jak bez hulča tak s ním. Důležité je podle mě psychické rozpoložení před, a směřování myšlenek během - prostě příliš nemyslet a rozebírat vlastní problémy a jiné nepříjemnosti, ale z vlastní zkušenosti vím, že se tomu mnohdy nedá vyhnout..... Z bad tripu mám strach a proto poslední dobou radši žeru kolečka....ale zase mě to láká:-), teď jsou u nás k sehnání kouzelníci, nebo Timothy Leary obojí je prý mazo:-). Tak se mějte a moc to s těmi čtvercouny nepřehánějte.
Walhalla2000
taky jsem nejaky ten papir vzal. A pamatuji si dodnes na ten prvni. Zacal nejhorsim bad tripem co si muzu predstavit. Ale kamosi mi dali do ruky, at balim speka. trvalo to dve hodky, asi dvacet pokusu, ale uklidnilo mne to. Pak kdyz se odpalil, tak mi dali do ruky blok s mandelama, do kterych sem dalsi dve hodky cumel. Naprosty klidek. Pak uz sem jen vnimal a videl energii. Na ten prvni papir proste vzpominam s laskou. A jsem vdecny, ze tam tenkrat byli ti lidi co tam byli. Jemnovite


Cube48 a }>koZis<{


fakt diky kluci!

a taky diky, za to huleni...
Lsday
Souhlas s Psychedelixem. Kyselinka je mooc prima ale taky hodně složitá vjec. Říká se že některý lidi nemůžou THC, tak to vám přesně nepovim :-) ale o LSD to platí určitě, nabouraná nebo nevyrovnaná psychika může vše poslat jinam. Je to VELMI individuální záležitost někdo toho snese mooc a někdo ne. Myslím že většina těch kdo ne, by mohli, ale museli by se tomu opravdu věnovat, zjistit si maximum informací a jít do toho s prima kámošema, uvolněně a hlavně s vstřícnou a otevřenou myslí. Záleží na moc okolnostech, vlastně na VŠECH pěti smyslech, a pokud máte všechny OK stimulovaný, tak pak na tuty přibyde i ten šestý a třeba i další... fraktálová jízda začíná! Znám asi dva případy, kdy se lidem NĚCO v makovici přihodilo...Oba maj společný to, že to bylo po delším čase a vyšším dávkování. Pardon, trochu sem vodbočil: souvisí s tím totiž to THC. Koho uvádí v pohodičku ať hulí na kyselině jakchce a kdo si není jistej sám sebou, tak ať to neriskuje. Rozhodně jsou psychedelika věc pozoruhodná obecně. Od věci toto téma myslím není, protože téměř všichni kdo si rádi psyvýletí, taky rádi hulí.
Dunašpekpapa.

oton
už sem pár deklů sežral a můžu jedině souhlasit s Lsday, jsou dvě nejdůležitější věci co ovlivní trip, za prvé lidi se kterýma si to dáš a za druhý tvoje psychika, jestli jsi nějakej labil nebo se rád hrabeš ve svejch problémech, často na ně myslíš i za střízliva, děláš z malýho problému velkej tak takovej člověk by neměl k papíru ani přivonět, protože to bude pro něj na 80% hnusnej zážitek!!!
já mám to štěstí, že pojmy jako depka a podobný stavy mi nic neříkaj mám neustále dobrou náladu a hodňě si vybírám lidi se kterýma si dám LSD, a proto se mi zatim žádnej "bad trip" nepřihodil a doufám že ani nepřihodí, nejdřív myslete a pak se teprv sjíždějte :-)))

PS: a ty lidi jsou taky strašně důležitý, dávat si to s nějakejma povrchníma rádoby kámošema je na nic, sem rád že mám štěstí na pár opravdovejch kámošů se kterýma sem už hodně zažil a tyhle lidi zaručujou vždy super TRIP!!! (a nežrat to často, myslim že 4× do roka je to akorát)
sabat
Díky za názory. Neměl jsem vyložene badtrip ,tahal jsem kamoše na windowsu z psychozy ,chtěl my sebrat auto jet do nemocnice,zavolat sanitku atd.Docela jsem to zvládal ,byla dobrá parta ,hudba - Hendrix .No jo ale měl jsem asi 12 papírú během 3 měsícú.Proste jsem to přesíral. Ty keci o inteligenci trochu zaváněj fašismem Claune .Příšte pojedu podle Tibetské knihy a s gurem,ale asi až za pár let. A co treba PCP+THC =Angel dust.Bez travy to proste najde.Musí se to kombinovat.Jednou jsem si do jointa přidal hero,bylo to hrozný ,venku mínus10 a ja se potil jak na Sahaře pak jsem doma čumel celej večer do zdi,tým jsem s herem pro vždy skončil.

[Edited by sabat on 13-08-2001 at 09:24 AM]
oton
na auta bacha, před 4mi roky si kámoš vzal tripa, klíčky vod auta a jel na vejlet, spad i s autem do rybníka a utopil se!
sabat
Jel jsem jednou z Berouna do Prahy skouřenej jak pes ve votevřeny helmě a celou cestu jsem se tlemil než mi skřížil cestu dědek v klobouku a nedovřenejma dveřma u schnilího žigula.Naštestí jsem to ubrzdil ,ale trvalo to dýl. Když jezdím skouřenej jsem opatrnej,po chlastu je všem všechno jedno proto ty večny nehody alkáčú.
oton
jo když si jen zhulenej tak se jezdí dobře, sám dost často řídim, ale řízení na TRIPU to už je jiná ves = NIKDY


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma