Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
vše co mi zbylo - Klikni zde pro originální téma
Zoot
Tak tohle je jediny kýtí,ktery mi muj milovanej otec nezničil..Je to nahodnej outdorek,ale hezky sem si snim pohral a taky ho nezalivam ledasčim.Jako hnojivo použivam vlastnoručně dělane hnojivo ze slepičiho trusu,odstate vody,dřevěneho uhli a trošku tam sypnu kristalonu a necham to delši dobu odstat..Pak to ma svoje grady...

Na začatku jsem ji měl doma ale tam jaksi nechtěla rust poněvadž se ji nedostavalo za dost světla..Jakmile sem ji vytahl ven vytahla se nejmin o 20 cm...A ted se ma k světu čim dal vice.Hlinu sem použil mixovanou z kompostu+normalni zeminu z nejakou trochou kupne hliny.

Zatim to bude vše,ale až se zase trochu vytahne hodim sem nove fota.

Ps:Už se pracuje na nejakem indoorku,ale ještě to nemam hotovy.Ale bude to 70w sodik a semeno prej pravděpodobně skuno ale co je na tom pravdy nevim.
Zoot
Tak sice ještě nesou šišky ale věřim že bude krasna
Zoot
Měl sem asi 30 krasnejch 10cm sazeniček akorat připraveny hodit ven.Jenže co se nestalo jako minuly rok se přidu podivat na svy krasavice a divam se že až na 5 vyjimek jsou všechny včudu...Pak ještě 3 zmizly a posledni dvě mí zustaly.Druhou ukažu pozdějc..
Zoot
Dva roky zpět sem měl 3metrovy krasavice a opět otec milovany mi řekl že pokud to neskosim sam skosi to on..No bohužel měli šišky byly teprve na začatku kveteni..Ale na to že byly male grady měli i přesto :-))
WtF
no nevim jestli ti to stihne poradne vyrust....
canman
....ale tak neco ztoho urcite bude
Zoot
Jasně že to nebude uplně ono,ale věřim že z toho něco bude...Mam ještě jednu menši...Ta sice taky stoji za prd,ale co je male to je mile a ve špeku roztomile :-))) A v hlavě ještě viccc
CarloSSS
...tak to ti TOHO teda FAT moc nezbylo :) :( :)
Nééé, soráč!!!Přeju TI ať ti to vyroste do co největších rozměrů a jinak fklydu hláška!!!Co je.....:-)))često a maj sa!!!
Zoot
Tak a tady je ta slibena druha miniatura..
Zoot
A tady vam chci ukazat muj peřińak na kterym uľ pracuju dlouho a dlouho a pořad to nemam hotovy.No jeątě tam nemam dva větračky z Pc ale jak je vidite na světle snad budou stačit...No byl bych rad kdyby ste mi to okomentovali a poradili co mam jeątě na tom vylepąit nebo pozměnit.
The X
Hele podle me by jsi mel ty kytky presadit do vetsich kvetinacu nebo nekam ven a uvidis jak se ti rozjedou a hlavne mimo dosah otce.JInak z fotek tvy skrine se toho moc nepozna ale hlavne jak ji chces utajit pred otcem??Nebo ji soupnes nekam mimo jeho dosah kamos kamoska milenka atd??
Zoot
Jo tak ta skřin je fakt problem...Jenom co sem hodil větračky,tak sem zjistil že to asi nepude..Je to fakt hlučny jak prase..Toho by si fofik nejspiš všiml.Ale ještě si stim skusim pohrat...A jinak je tam stala teplota 30 C takže budu muset asi hodit ještě jeden větraček dovnitř.

A stěma kytkama...No tu menši asi přesadim do většiho květinače a hodim ji k te větši..Ale ja sice zas nepotřebuju aby měli 2metry...Stači tak max dometru aby nešly moc vidět...Mam tu horši podminky (sousedy) takže nic masivniho zase od toho nečekam...Stači to co vyroste...Spokojim se stim...
Zoot
Takže sem totalně zklamanej poněvadž ta větši kytka,tak ste se vyklubal samec neeeeeeee...člověk nic nema a ještě ho to tak tak tak tak nechci mluvit ani co...
Zoot
No a ted jsem zjistil že sou vlastně obě kytičky samci :-((((((
Zoot
Ale je tu dalši nadeje...Kamoš mi daroval jednu kytičku aje to krasna samička tak sem zvědav co se sni vyklube.
Bosorka
neboj....to se povede..:)
dokonce už prodávaj feminizovaný semínka...:)
kdybys náhodou někde cestil po eu:)
ale známí tě podarujou neboj..:)
at ti rostou:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma