Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Garden City 04 - Klikni zde pro originální téma
Takze par photosz ze zahradky. Je to sice foceny na dosti bidny digital, ale myslim ze zas o umeleckou kvalitu tak nejde... so:

pics.01 + 05: Himalaya, sice indoor, ale i tak ze je venku mesic, tak se ji dari k memu prekvapeni dobre...

pics. 03 + 04 + 06 + 08: some Noname, ale maj se cile k svetu..

Hnojeny Kristalonem a strikane Bialgenem S90 (jinac Bial. doporucuju, da kytkam opravdu silu a vypadaji mnohem zdraveji, look at pics. 04)

THAT´S ALL FOLKS!

:satan:
PHOTSZ:
Tak vam prinasim zase naky novy photosz, zitra prijdou jeste nejaky a konecne foceny kvalitnim digitalem, jelikoz na tom mym smejdovi, nelze ani o makru nebo necem podobnymm mluvit.

:slizoun:
bBoOrReE
FAJNE FAJNE a lakave to mas,uz sa tesem na dozrate fotky.
Tak zase nejaky update jak jsem sliboval, foceny asi pred 10 dny, dneska uz zase kyti vypadaj o dost lip, ale uz se zacinaji krasne palicatet...myslim si ze za nakej mesic se je opravdu na co tesit .) az se mi dostane zase fotak do ruky, tak koncem mesice je spatrite v plny svy krase...(hnojeni porad stejny Kristalon se zmenil na Kristalon - Kvet, zalivka 1x tydne + postrik Bialgenem S90 0,3%).

:crazy:
JJ chtel jsem se zeptat vas moudrejsich .) kdy tak sklizet Himalayu, pokud je outdoor, pockat s ni az dokdy? mate s ni nekdo zkusenosti na out?

A tady jsou photosz:

1-4 (Himalaya)

5-x zbytek jsou nonames, ale jak se zda bude to opet good stuff .)
gona
dost v pohode kyticky mat tak vlastnu zahradku
Omlouvam se, ale dneska nejak GROWER odmita spolu pracovat...snazim se uz asi na 20ty pokus sem nahodit ty fotky, ale bez uspechu..snad vecer .)
Himalaya photosz:
Dude
náhledy nějak nemakaj :confused:, ale když na ně kliknete - tak obrázek uvidíte:wink:
Jj vim o tom, ale chyba neni na my strane, uplodoval sem jako vzdycky, velikost spravna, vse ok...a na zaver se objevi chyba a uploadne se to bez nahledu? nevite nekdo kde muze byt chyba?? :/
Noname photosz:
What? Sem z toho fakt uz magor? Zase bez nahledu? Help me pleaseee...kde je chyba?

:rocket:
!!!!:grrr: SMRT VŠEM ZASRANEJ ČORKAŘUMMMM - ZLODĚJÍČKUUMMM A PODOBNEJM SOCKAM :grrr: !!!!

Pochopil bych kdyby se na zahradku dostal nekdo koncem nebo v 1/2 zari a kytky bych zkosil..s toudle variantou se pocitalo a proto se kytky taky brzo vysazeli, ale to co se stalo pred dvema dny sem nepochopil ani ja a nikdo z myho okoli....po prvotnim soku, se uz musim jen smat :D, protoze nechapu proc nekdo ted sklizi kytky, z kterych si tak muze maximlane uvarit jedno poradny mliko..muj nazor je ze to bylo nakej nedorostlej 14lety spratek, ktery vidi kytku a bere ji i kdyby mela mit dve patra. Nesralo by me to tolik, ale sami dobre vite kolik starosti mate za tech 5 mesicu..starate se o ne jako o svy vlastni deti ;) a nakonec v noci prileze nakej buzzik a nemilosrdne vse vytrha i s koreny...proto sem se dneskem rozhod, seru na outdooory a od zari zacinam s mini-indoorem, viz. naky thread o dobry mini-pestirne na 70w, ktera se mi zalibila, takze do toho pujdu a priste se radeji vyhnu zklamani po tom co na zahradce uvidim zase jen diry v zemi...

Pokud ten magor, kterej to vytrhal to bude cist, tak:

Doufam ze snad dospejes a pochopis jak se spravnej grower-ista chova, mame taky urcity nepsany pravidla ktery existujou a budou existovat, pokud je neznas a neridis se nima, tak je mi te opravdu lito nulo.

SO THANX FOR EVERYBODY a koncem zimy novej thread na indoorech...

A ostatnim hodne uspechu a at se vam nestane to samy .))

BTW: 2 pole jeste zijou tak sem zvedav jak to dopadne tam...koncem srpna, snad dodam naky new photosz .)

THATS ALL FOLks !
Total kapor
Corky su kazdorocnym tematom na Groweri, akurat dnes som sa dopocul, ze typek ukazal kamosovi pole on nedaleko zasadil, a preto ze sa bal aby mu to kamosove samce neopelili vytrhal mu vsetky rastliny, no magor. To bude mat zrejme nasledky na jeho looku. V mestach indoor, na vidieku out.
iboy
Vsechny bych je pozabijel zm**y. Z letošních mých 13 kytek my zůstala jenom 1 jediná, zbytek vyčorován když byly kytkám tak 2 měsíce. To je kurva tak těžký zasadit semínko??? jinak samozřejmě si mĚL PEKNÝ KYTÍZ
TO IBOY: 2 mesice? ja se uz jen musim smat, na co to tem lidem je? :)) dyt si to tak muzou maximalni zalozit do herbare .)))

:smoker:
Firestarter
Kouknete na muj Outdoor v podpise .. tomu se rika drzost nejvetsiho kalibru co se stalo me :/ (posledni fotka mluvi za vse)
TO FIRESTARTER: jsou to proste vynalezavy svine a stim nic nenadelame :/ pro pristi rok sem si rekl, ze pokud jeste do outdooru pujdu, tak prubnem stromy, myslim ze to je zatimm jedno z mala mist, kde muzu byt aspon drobet v klidu a nestarat se o nakyho zmetka, kterej sklidi vse a prijde si jako dite do cukrarny, ktery si jen vybere to na co ma chut .))
JJ jinac me napadlo ze pristi rok vysazime na celou zahradu technicky konopi, at se nam z toho zlodejicci pekne dojebou .))
Tak dneska jsme sklidli jediny pole ktere od zacatku dubna, prvni a jeho osud jste tady uz mohli videt, na druhym si pochutnali zviratka v lese, takze doufam ze si to aspon jeste uzili a dnes po nekolikamesicnim ocekavani jsme dosli a zasli...jj proste pohoda, takze vas pro dnesni vecer navnadim jednou fotkou a zbytek prijde hnedle zitra az vsechny fotky dotahnu domu...so here comes:

:crazy:

Tak a konecne je tady zbytek fotek, docela dost jich nevyslo, jelikoz vse bylo foceny az k veceru, ale i tak nektery vysly podle me dobre, takze ac only 6 photos, ale aspon neco.

Takze toto je nase snazeni po 6 mesicich, jsou to vesmes skunkovy no-name modely, ac se pri sklizni objevila jedna podarena fialka. Hnojeny Kristalonem a na rust dostalavaly Bilagne s-90, coz jde asi i videt na velikostech kytek, takze myslim ze Bialgen jim docela dosti prospel.

Takze zde jsou, nyni maj i jmena a uz 2hej den se susi..check it!
Tak a tady jsou kyti uz ready for drying...

BTW: pokud si to cte ten magurek co nam corkl kytky ze zahrady, tak ho timto pozdravuju a preju mu brzkou smrt a taky mu vzkazuju, ze ty kytky tam uz nevisi, takze prosim nesnaz se zase strihat plot a nebo pacit dvere..THANX!
lipi
Jo joooooooooo pěkný palice!!!! Jenom koukam nestačim se divit čeho sou ty čorkaři schopný!!!!! Stříhat ploty a páčit dveře?!!!
Přeju hodně příjemných zážitků s tvými výpěstky:-)!!!!!!!!!!!
K+
to lipi: jj bohuzel i dnes existujou takovydle lidi..stejne nepochopim jak nekdo dokaze lohnout kytky ani ne 3 mesice stary... :/

..doufam ze aspon tydle nam to oplati, jinacc prvni vzorky JEKKY jsou dosti prijemny.. :))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma