Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Biele Fleky - Klikni zde pro originální téma
kavalera
No mam taky problem. Na hornych listoch mojej rastlinky (outdoor)sa objavili biele fleky. Neskôr sa to zmeni na vykusane miesta, ako keby to nieco pojedalo.
Prosim dajte vediet co to je, alebo ci to je v normalne.
kavalera
no a este som zabudol dodat ze to rastie v 50L nadobe. Hnojim krystalonom Start.
Teyes
Mozna chybi nejake prvky kytce, nebo ti jí něco žere :(. A jak davas velkou koncentraci hnojení? Mě se totiž dělali taky nejaky bili flicky, tak sem tu hnojku na chvili vysadil a je po problému...
kavalera
hmm..no koncentracia je si myslim v pohode. Ale skusim hnojivo vysadit na chvilu a uvidim . Ale to asi nebude v tom pretoze to je iba na hornych vyhonkoch.
ale diki ti
e]osama
taky by mně zajímalo z čeho sou ty fličky protože se mi na kytce dela uplne to same co je na te fotce.kytku jsem nikdy nehnojil takže je to asi nějaká plíseň
Kaschell
Obraťme list! ... ehm ... Teda, když obrátíte ty puntíkovaný listy, na jejich spodní straně budou takový titěrný černý tečky, žejo?
-Jestli JO, tak to jsou svině svilušky, na ty je třeba spešl postřik, jinak sežerou fšechno listí.
-Jestli NE, tak nevim. :sun:
Avron
Ja mam to iste ale svilušky to nejsou a nevim co s tym a nakonec sem se na to vysral a po čase to prestalo ti vadny sem odtrh a ty ostatni...a proste už se to nedeje proste pravidlo:Když je naky list suchej nebo nejak inak poškodenej odtrhni ho dokud se to nerozširi i dal...Doufam že ti to aspon trochu pomohlo.....ked ne tak sorry.
kavalera
No svilusky to niesu, na listoch som nezaznamenal ziadneho skodcu.
Aplikoval som na to postrek Champion ( modra skalica ) a cakam.
Ma to byt zevraj proti pliesnam.
Uvidime.....
Avron
potom napiš ako to dopadlo...
bubik
kavalera. asi pozdě, ale chtěl bych tě varovat před postřikem modrou skalicí - je to ukrutný svinstvo a nebyl bys první, komu by to spálilo kytky
kavalera
bubik:

Ja som to nestriekal skalicou ako takou ale pripravkom ktory je urceny na pliesne. A on obsahuje modru skalicu. A rastlinka mi zatial zije :)

Tak cim to mam postriekat ?? Lebo POLYVERSUM nemaju.
Lukas Machala
Ty díry tam vyžíraj takový malí (skoro neviditelný) svině - většinou výskyt v místě. V mém případě si na kytkách ještě zřídily kolonii červení mravenci, kteří tam pěstují mšice, takže jsem poprvé v životě použil chemii - ne proti mravencům, ale proti těm sviním. Jmenuje se to Sumithion Super (Agrobio Opava, 72Kč,-) ředí se to 1ml na 1L a účinek je skoro okamžitě vidět. Naleješ to do rozprašovače(doporučuju takový co napumpuješ a ono to pak stříká samo cca 200-300 kč) a kytky postříkáš úplně všude, aby byly všude mokré. Kytka to nasaje a jakýkoliv savý hmyz nemá šanci. Postřik možná budeš muset asi za měsic zopakovat.
Lukas Machala
To Hrotik

Já to mám vždycky jen na jednom políčku a jsou to úplně jasný díry, ale je možný, že tam je nějaká moc velká koncentrace škůdců všeho druhu. Že nejsou vidět není tak úplně důležitý, protože se specificky projevujou, tzn. že v Growshopu nebo v zahradnictví Ti podle poškození kytky dokážou určit škůdce i řešení. Ten Sumithion je proti všem savým škůdcům a funguje opravdu skvěle - rozhodně s kytkou nic špatnýho neudělá. Nejdřív jsem měl z toho vítr, když jsem četl bezpečnostní pokyny při práci a první pomoc, ale osvědčilo se to. Všechny nový listy jsou uplně krásný a když náhodou najdu nějakej hmyz zakousnutej do kytiček, tak je totálně tuhej ha ha.
P.S. Červený mravence řešit nemusiš ty rostliny nežerou.
Stifa
Aj mne to robilo odtrhol som listy-nakazene a prestaloto sice rastlinka potom vyzerala ako stari opadany vianocny stromcek,ale spametalasa-po titdni
:crazy
WtF
aaaa
nevim to jiste ale rekl bych ze svilusky ne ?
kavalera
Wtf:

Ale tam nieje ziaden skodca vidiet :(
Uz som to aj postriekal chemkou, ale nic!!!
Netusim co mam robit a aky dopad to bude mat na rastlinu.
Lebo ona rastie krasne len ma niektore listy taketo pojebane.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma