Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Panelak - prudeni vzduchu - Klikni zde pro originální téma
Frank Drebin
Co myslite?Jak proudi vzduch v panelaku, pokud si dam speka v byte a otevru okno, tak kolik pater nahoru je to citit a jak moc (jestli vubec) - za predpokladu, ze nefouka moc vitr a sousedi nademnou maji otevrena okna... :-) Potrebuju to vedet,jelikoz nademnou bydli nejakej blaznivej duchodce, z kteryho nemam vubec dobrej pocit. Tot moje schiiiiza... Dikec... :)
lordWilliam
Zajímavá otázka, my jsme hulili na intru a pokud nechceš aby to bylo cejtit veňku tak je nejlepší nechat okna zavřený, počkat tak 15 min až se kouř rozpustí ve vzduchu a pak vyvětrat. (My jsme to na intru dělali doela často a nikdo si neztěžoval a že vedle, pod a nad náma bydleli hodně pravicově založený týpci)
Nebo si pořiď vaporizér, kouř z něj je bezbarvý a není ani moc cejtit ;-°)
hexamin
no vapik je citit tiez :-)
muminek
Nazdar Franku,

s timhe mam docela zkusenosti. Bydlel jsem v poslednim patre panelaku plnyho cigaretovejch duchodcu. Tri patra podemnou dokonce jeden doutnikar.

A musim rict, ze jakmile mas doma otevrenou aspon ventilacku tak ti vsechen ten cmoud vleze do bytu a to i v pripade ze ten co huli je 3 patra pod tebou. Dokonce je to cejtit i pres domnovni ventilaci a !!! i na hajzlech to leze stoupackama.

Asi jsem te moc nepotesil ale v panelaku to bude cejtit asi vzdycky. Mozna je dobry to reseni s vyvetranim celyho bytu najednou.

PS: nejhorsi to bylo v lete. To si vsichni zapalili a ja kdyz jsem nechtel mit doma jak v hospode tak jsem nemoh ani vetrat.
lordWilliam
Jak tak koukám tak tvoje jediná možnost je usmažit si bramboráček a dát vařit mlíko ;-°)
Entershift
Muminek má pravdu. Taky jsem bydlel v paneláku a o čtyři patra níže -dokonce ne přímo pode mnou!!- bydlel takový ten soc. důchodce co si ty cigárka balí doma, no a ten když si zapálil tak to šlo taky cítit a to DOST, stačilo mít otevřenou ventilačku a to i v zimě a já myslel že v pokoji zdechnu. Podle mě je nej ten vapík je ze všeho cítit nejmíň. A nebo bych zašel dát čouda třeba do kočárkárny, tam se zamknout, a je to v poho my tam máme dokonce křesla :)
Frank Drebin
No, ze sou citit cigarety, je me jasny, ale spek (bez tabaku) je hned vyvetranej - cigaretovej kour je o dost "silnejsi", takze si myslim, ze to tak akcni nebude.... spek je "vetratelnej", takze by to snad nemelo byt tak citit ne??? :-)
Dude
hm, já sem v paneláku hulil třeba tak 5-6 let, asi to cítit bylo, ale nikdy jsem to nijak neřešil, kromě třeba vonný tyče a nigdy žádnej problém...ale třeba ve Státech, kde lidi byli fakt stíhovaný - tak jsme třeba hulili z kýble a kouř vyfukovali přes takovej ten papírovej váleček od papírovejch ubrousků, kterej byl z druhý strany překrytej voňavym papírákem:eek: - jo, paranoia it was:frog:
CarloSSS
já BYDLEL V PANELáKU kterej měl 14 pater!!!Když jsem si ve 12-ctém patře začadil (skoro každej den) tak to bylo cejtit krapet dolů ale fejst nahoru (a tam bydlel polda z městské a borka z protidrogového) Ale nikdy si za tu dobu co jsem tam bydlel nestěžovali!!!Teď mám obrovský dlouhý balkón tak doma hulím na balkónu s nádherným výhledem na celé město a v zátiší BESKYDY!!!Vklidu!!!Předtím jsem viděl jen paneláky, auta a ještě bylo zamřížované okno!
jaydee
ja podobne ako DUDE davam stale ... aj na balkone .. a nikto to neriesi ... zrejme preto, ze to nepoznaju .. a ak to poznaju , tak to asi nevadi .. skor drazdi :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma