Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Outdoor-nejak brzo rostou palice - Klikni zde pro originální téma
Misteryyy
prosim smazte tenhle OT
WtF
no na outdoorech jsem mel na zacatku cervna uz krasne vrchni sisky...
Bamboo
to What da fuck: nei mjestli krasne vrchni sisky ale rozhodne to kvete
to Misteryyy: je to uplne normalni vzdyt si vem ze zacinaji rasit znamena ze bude pekne kvist tak na zacatku cervence a nektery kytky potrebujou kvist treba 70dni i vic a kde by si ten cas pak chtel vzit?
thcpalice
zdar tak to ja mam zase opacny problem specialni kyticka balkonovka fakt rozvetvena jablunka a porad nevim samec nebo samice ??? je to fakt divne na to ze je pulka cervence :(
BADBITER
To je w klídku.Mám 15 Kytic outdoor u potoka...na šesti z nich už rostou knedle jak swiňa.Akorát jednu kytku jsem trochu nezachápal......do 6.patra vypadá jak normální zdravaá kytka,ale výš už jenom malý šišky a strašňě divný lístky....skoro jako nějaká plewa
Anteles
No a mne kvete leda hovno JE TO NORMALNI???
:punk: :punk: :punk: :punk:

citace:
VINO-ZENY-ZPEV rovna se SEX-DROGY-ROCK´N ROLL
luckyBOB
panove....jelikoz v cr,hl,r atd se pohybuje okolo 500 modelu a kazda z tech kyticek ma jinak nacasovanou rustovou a fazovou dobu tak je to uplne normalne.muzes mit uz ted palice ale muze to byt uplnej shajt nebo muzes mit palicky az za par tydnu ale budou takove ze se budem rozlpivat.takze jak se rika...KDO SI POCKA...TEN SE DOCKA..jelikoz me ukradli 40 original sazenic tak sem musel sazet znovu a ted to mam tak pul na pul.ale taky rozhoduje cim to hnojis jak to hnojis, jak casto a jestli vubec.
majte sa...luckyGROW
friktion
No ja mam taky jak kde sisky.Na jedne uz sou velky jak hrasek a nekde jeste vubec nic
blader222
Mne to kvitne uz asi 15 dni. Mam par SA Durban poison, 1 ma 2,5m, mam aj Oxacan sativa, Golden Skush, Afghani, Holands Hope, Sk#1, TNR. Inak semeno od KC Brains velmi slabo klici. uz pekne smrdi. ale myslim si ze je to len preflower, normal flowering zacina out pri fotoperiode cca 13h a to este zdaleka neni, takze asi tak. inak Nirvana Afghani je super kitka, taka mensia, zatial 1,8m, ale tvaruje pekne velke sisky, ak to bude tak pokracovat,tak to bude mazec jak svine;) at vam to roste :p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma