Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
změny ? - Klikni zde pro originální téma
Kash
... Tak me napadlo po projizdeni "Growru" a mnoha temat ,ze se napr. "Indoor pestovani nebo Outdoor nebo jine" kazi thready jako "schanim ...,prodam..., newim ..."
...Co me ale nejvic sere je to ,jak vzdycky vidim novej thread zalozenej (z 99%) novym clenem kerej hleda u vsech pomoc (jenom ne u HLEDANI) a ceka, ze mu celej grower ihned napise slovo od slova co ma delat ...
Reseni vidim v tom ze by sem tu melo udelat alespon este jedno tema ... ktere se bude trochu lisit ale mozna i pomuze . Na co bude bych nechal adminovi ... ale osobne bych tam dal ... "prodam bla bla bla , kupim bla bla bla ... atd."
Nejradsi bych kurwa mazal hned thready zalozene novym clenem :death: (sux novym clenum co nedaj ani HLEDANI kokoti) ...bye musim jit vypnout lampu :smoker:
Krychle
2 Kash
hele, hele..klidek, jo. Zkus ubrat v urazeni ostatnich...jsou to taky lidi a i ty jsi byl jednou Nový člen.. Vis, kdyz jsem se tak koukal na tve prispevky, ledacos mi pripomelo prave to, na co ty tu nadavas..:( Jasne, kazdy zacinal..to je v klidu..ale tady pujde o to, v jakem casovem intervalu se z Noveho člena stane člen Stálý...a to doslova, ne podle poctu prispevku..
Jinak co pises je svata pravda a musim rict, ze se to tu uz mnohokrat resilo a nevyresilo se vubec nic..teda neco jo...je tu spousta novych moderatoru, kteri maji za ukol se o tento bordel postarat, tak to prosim nech na nas..:)
Pises, ze by se melo udelat nejake tema...jake? co by melo obsahovat? blize ho specifikuj.. debatovalo se tu o privitacim foru, ktere by novackum dodalo potrebne informace o chodu serveru...tak pokud s takovou vervou novacky kritizujes, muzes se po dohode s carlosem do vytvareni fora pustit. co ty na to?? :rejp:
mej se fajn..:)
jumpp
hej kamoo ses nejakej vostrej ja treba dekuju vsem cvo m i pomohli a ted kdyz to vidim tak me to sere tqkovy dotazy ale skoro kazdej se tady nejdriv ptal a pak hledasl hele clovek je stvoreni z nebe vysrany tekze ja ne to jebu a prezivam tengle thread je takz zbytecnej jen zdelujes co si myslis ale to tady vsici vis co hej doufam ye sem te neurazilk to faktz nechci jen kdyz tadu je ten thread tak takz napisu co chci ber to tak jek to je qa pestuj kytickz a nic te srat nebude ja sem teda na kasi ale tohle si fak t myslim hej tak cau as doufam ze sem ti svejma kecma nezasral thread
Kash
citace:
doufam ze sem ti svejma kecma nezasral thread

ne vubec ne , tohle nebylo zalozeno abych neco napsal a nakonec zkritizovali me nebo ho nejak zasrali ;)

2Krychle: Jo mas pravdu kazdej tu byl novej a kazdej zakladal nove (nekdy zbytecne thready ) a nekdy mu bylo i pomoci ... to co sem chtel rict je to , ze by se mohlo neco pro nove cleny hned v uvodu napsat ... at zbytecne nezakladaj nove thready na kere nikdo neodpovida ...tot vse ... samo ze nechci vubec nikoho kritizovat nebo nejak urazet ok ?
Tak snad mi admini nezrusi ucet ,kdyz si vyslechli jednoho z clenu :D
Krychle
2 Kash
ja ti rozumim..jen mi ten pristup prisel trochu zvlastni..:) Jak jsem psal, kontaktuj carlose a muzes se do vytvareni toho uvodniho fora pro novacky pustit...je to na tobe...pochybuju totiz, ze se to bude chtit nekomu delat...;)
A nikdo ti ucet nezrusi...:)
Kash
2krychle:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=11689 tohle vec kera me docela uz stve kdyz to widim porad dokola ...
Dude
kash - thread jsem zavřel, jináč uvítačku bych klidně uvítal:) - jináč jsem to psal a napíšu znova - používejte "modalert" - myslim, že s klukama celkem reagujem;)
Krychle
2 Kash
jak pise Dude..kdyz se ti nebude neco zdat, tak nam to piskni pres modalerta a my uz se s tim poperem..:)
Chopis se toho uvitaciho fora??
Kash
mno jo nebude problem ... uz sem psal Carlosovi ... ale problem je v tom ze netusim co mam delat ;)
Krychle
no preci to, co dovedes...:D
karlak uz ti napovi...
KABUTO
To už jsem navrhoval,ale nemám možnosti ani znalosti to uskutečnit.

Psal jsem to protože jsem to viděl na OG,tak to zkoukni a popřemýšlejte.
Třeba by se dalo udělat něco podobnýho,kdyby se třeba nově přihlášenej člen nemohl dostat někam jinam,pak ho to hodilo do faq,a pak teprve někam na fora.

Mějte se :)
Kash
sry ale na OG ? Sem nepochopil ;)
...jj Carlosovi sem uz psal ...
Dude
kash - www.overgrow.com/edge ;)

a třeba todle je docela dobrej for begginers thread - http://overgrow.com/edge/showthread.php?t=199155 :p:
Kash
mno tak sem tam este ted zasel ....
Maj to tam dobre udelane ... nejdriv pred registraci upozorneni ze ve FAQu jsou odpovedi na jejich otazky at tam zajdou jako prvni a az pote dyz tak muzou registrovat a zacit obtezowat growery novymi thredy ;) ... ne to zas ne :)
Jinak tam maj i jeden thread primo pro "new member" kde je upozorneni na situaci s novymi thready a FAQu .... a take si tam hned muzou novy clenove napsat sve otazky a nemusi zaplnovat jine thready ...teda ja aspon doufam ze sem to vse dobre precet :)
Jinak neco na ten styl co ma OG by klidne mohl byt i na Groweru ...i kdyz bych i tak neco este zmenil ...ale to napisu Carlosovi az se me kuaaa ozve na PM co sem mu pred 2 dny psal ... mejte se bye


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma