Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Klasifikace péče rostliny na půdě - IN/OUT? - Klikni zde pro originální téma
Anteles
Ahoj deti mam takovy dotaz. Moje květiky sou v kvetinacich na pude pod stresnim oknem. Okno je pootevrene takze pekne vetra atd. ALE zajima me jestli se ke kytkam mam chovat nebo je klasifikovat jako indoor ci outdoor?? Poku ano jaly sou rozdily v pestovani??? DIKY!!
:bounce: :jumper: :crazy: :bounce: :jumper: :crazy:
Deda Mraz
Nazdar starče! No obecně outdoor je pěstování pod slunečním svitem, kdežto indoor je pěstování pod umělým osvětlením. Rozdíly v pěstování spočívají především právě v možnosti plné kontroly nad fotoperiodou v případě pěstování indoor a naopak nutnosti využití přírodních podmínek v případě outdooru. Takže v tvém případě se jedná o outdoor, stejně tak, jako je outdoorem třeba bublák na balkóně apod.
Anteles
Tak jo ale jak kyticky poznaj kdy maj kvist ?? To budou opravdu tak dlouhy noce ze bude dvanact hodin tmy?? To uz bude nekdy rinu a to uz bude kosa!! Tak jak to je povezte. DIKY!! ´´I DONT LIKE DRUGS BUT DRUGS LIKE ME!!´´
:crazy: :jumper: :punk:
koles
nejde o to, že bude úplná tma, ale že kytky nebudou mít přímý světlo a jak to padne pod těch 12 hodin, tak se přepnou na květ. prostě to poznaj... biologický hodiny, to je jasný :)
G-man
Presne tak, s tim si nedelej starosti. Kytky to samy poznaji, kdy zacit kvest.
aaaaa
indoor vevnitř pod světlem outdoor venku pod světlem!!
Bamboo
2 koles: nebyl bych si jistej tim ze min jak 12 hodin primyho svetla= kveteni protoze nemam doma ani jedinou kytku ktera by mela svetlo vic jak 12 hodin od jejiho poceti a kvist zacaly az ted... spis nez vsude udavanych 12 hodin ( coz je pro skrin nejjednodusi reseni) si myslim ze to zavisi na zkracovani fotoperiody a ne dobe svitu.
2 Anteles: kytky to poznaj samy a rovnodennost 12/12 je 23. zari
puss
at zije nirvana,sory,mas pod tim oknem na pude svetlo,a kytky to na 100pro poznaj sami,priroda....
Anteles
No dobre ale tady vsude ctu ze vsichni rozpoznaj pohlavi , ja sice myslim ze vsechny moje kytky sou samice protoze sou vsechny stejny (zeleny tycinky kolmo od listu ) a pochybuji a doufam ze sou to vsecko samice. ALE ja zatim nevidim zadny bily palicoidni chlupy. Tak si treba dava na cas a o to to bude lepsi. No uvidime.

:punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
Anteles
To je blbost zejo :pochybuji a doufam, ale to sem chtel napsat ze pochybuji ze to sou samci a doufam ze sou to samice!!!!!!!
Anteles
Tak sem si nainstaloval extrovni zatemnovani. Je to jenom stena z krabice kterou budu pridelavat pomoci jednoho hrebiku a dvou provazku na stresni okynko abych pekne zatemnil. Ted me este zajima v kolik mam ,,vypinat a zapinat,, slunnecni svit??? Co takhle od 19:00-7:00?? To je pro me idealni. CO VY NA TO?????

:punk: :mutant: :devil: :bounce: :jumper:
friktion
ja si mysim ze bys vubec nemel nic pestovat protoze jak to tady tak ctu tak ses asi docela dobrej magor uz ted a co teprve kdyz se zhulis
Anteles
to friktion: A PROC JAKO???
Vodka
ser na to proste to zacne kvitnut ked bude cas
Shadow
Nezatemnuj, pohnoj a až bude kosa zavřeš vokno a na půdě ti to v klídku dokvete.
loweNature
Shadow ma pravdu --nezaťemnuj--len ich zbytočne obereš o svetlo.Do kvetu ich prived fosfornatym hnojivom.
ganja-pěstitel
Taky pěstuju pod střešním oknem na půdě a kytky začly kvést zhruba stejně jako moje kytky venku. Takže to zatemňování je v tomto případě totální blbost. Taky jsem přemýšlel jestli je to outdoor nebo indoor, myslel jsem si že outdoor a teď už vím, že to tak je. Takže díky Dedo Mrazi!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma