Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Indoor 2*Bella,4*Northen Light,2*Durban - Klikni zde pro originální téma
Hroch
Zdravím všechny growery už je na čase,abych mezi komunitu těchto výjmečných lidí přihodil nějaké své zkušenosti a fotky z mé indoorové a outdoorové ůrody.Mam za sebou dve indoorové sklizně pod 400w hydro-aero.Fotky mam pouze z prví,protože poté první jsem musel prodat foťák(účet za elektriku+upgrade).V této době upgraduju asi na nejefektivnější systém což je kombinace původní lampy 400W+600W(vytvoří světelnou tyč)zatím se na tom pracuje.Časem budou i fotky jelikož jsem konečně našel dobrou práci tak jistě zbydou i chechtáky na novej foťák.Na poprvé jsem pěstil v jedný vaně Bella Donu,Polární záři a Durban Poison(toto odrůda se moc nepovedla byla řízkována z venkovní kýti,která se nachází v sekci Outdoor)Ve druhé už pouze Polárky,ktéré zůstaly z té první.Ukázaly se z nich nádherné dvouletky,které navýšily na kvalitě i kvantitě,ale mé huličské srdce nejvíce zaujala Bella Dona a Mazar,kterým se chci následující léta věnovat.Nemužu se dočkat až tyto dvě skvělé genetiky budu moc kouřit a dávat si je dvouletě.Jestli někdo máte s těmi to rostlinami zkušenosti tak mi napište rád s vámi podebatuju.Zatím se mějte a pamatujte,že život je jeden velkej zhulenej den a groweři se smějou vždycky nejvíc!!
jožka
jojo... pěkně vydělávej ať si koupíš ten foták... :D
KABUTO
Máš to pěkné,pěkné.Kolik toho bylo?Že chceš ještě zvětšovat?

BD s NL jsem taky pěstoval.A s úspěchem :) BD je kouzelná kytička!

Když píšeš Hydro/Aero,rozveď to trochu,ať se poučíme :)
moloko17
Mooooc pekny!!! Jsem nekde cetl ze Bella Dona je i halucinogeni. Jak je to?? Byly nejake halucinace???
Phyrius
Zkus a uvidíš :wink: ... žádný halucinace jsem nezažil, ale můžu potvrdit, že je to mimořádně potentní rostlinka :D ... A po mých zkušenostech.. i odolná :p:
Hroch
Zdravím všechny jsem tu po pár leté odmlce.Omlouvám se moc práce,moc zhulenosti moc všeho a málo času.Když jsme u toho času teď ho snad bude už víc abych mohl představit svůj nový model kříženec Bella Dony a Master Kushe=Master Dona. indoor foto bude nejdříve za 2-3 měsíce klony z matečních rostlin se teprve rozjížděj.Zdravim všechny T.H.C. Free


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma