Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Nejvhodnejsi Outdoor semena??!? - Klikni zde pro originální téma
maestro_007
Chtel bych znat vas nazor na to, ktery z techto modelu je nejvhodnejsi na pestovani Outdoor do nasich ceskych podminek (budu to mit na zahradce, kvalitni puda atd.)

Zjistoval jsem si uz neco sam, ale je v tom hrozny zmatek a navic seeds banky udavaji ze je to vhodne jak dovnitr, tak ven a taky do skleniku, coz je na nic a mnohdy se v tom lisi.

Afghani
Aurora Indica
Big Bud
Blueberry
Bubble Gum
Chrystal
Citral
Durban Poison
Early Misty
Haze
Hawaiian Maui
Hindu Kush
Ice
Jack Herer
K2
Master Kush
Misty
Moroc x Afghani
Neville's Haze
Northern Lights #5 x Shiva
Northern Lights #5 x Haze
Northern Lights#5 x BigBud
Pure Power Plant
Purple Power
Snow White
White Rhino
White Widow

Diky za nejakou odpoved
sativa
no mas tam vypsanejch dost modelu indoorovych
podle me jsou ciste indoor o kterych to vim: Durban Poison z tech co mas tam napsanejch a jinak jeste by meli byt ciste outdoor:
Jamaican Pearl
Early Girl
Early Skunk
Early Pearl
Ruderalis Indica
Ruderalis Skunk
Durban
Mexican Sativa
Passion #1
Trance
Purple #1
Purple Star
Shaman
Twilight
Voodoo
Durban Poison
Khola
Holland's Hope
maestro_007
Ja vim, ze tam mam hodne Indoor, ale nektere jdou dat i ven, tak jsem jsem je tam nechal.

Nejlepsi Outdoor je ale asi ten Durban Poison
sativa
ja bych si vybral Passion #1, je to cista outdoorovka a ma docela slusny obsah THC, aspon co udava jejich vyrobce, ktery ma na to nej podminky
ale Durban Poison nebude taky spatnej
evergreen
Zdravím,

Durban je fakt v pohode, aj keď ja som mal zatiaľ skúsenosť len s tým od Sensi Seeds. A čo sa týka Passion #1 a Holland hope-highly recommend, naozaj slušné hulenie
Kalapu
No jo, to je sice všechno krásný, ale mě by taky zajímalo, kde by se dala taková semena sehnat, a nemyslím tím seedbanky, mimochodem, jak to řešej, je to přece protizákonny, co když to chytěj na hranicích??
sativa
tak to mas pro papouska, jinak semena, pokud je nechces kupovat, ti da prece jakejkoliv dobrej kamos, jen si nejses nikdy jisty kvalitou
evergreen
Nazdar,

čo sa týka tých semienok od kámošov, tak tam je ten problém (ako už sativa spomínal), že si nemôžeš byť istý kvalitou. Keď pestuješ indoor tak ti doporučujem kúpiť si semienka radšej v seedbanke, pretože keby si mal vyhodiť more peňazí za elektrinu, lampu, hnojivá..., tak ťa to výjde pekne na draho s tým, že výsledok bude neistý. A semienka by sa mali dať zohnať aj v Growshope v Prahe, prípadne keď to máš bližšie do Viedne, tak dodporučujem tam, ten výber stojí za to. Čo sa týka prevozu cez hranice, s tým by som si takú velkú hlavu nerobil, že by niekoho zatvárali za desať semienok ....z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že to je v pohode.
Adresa viedenského Growshopu:www.bushdoctor.at

Čau, evergreen
evergreen
...a ešte Maestrovi...

pokiaľ ti to pomôže tu máš rebríček najpredávanejších outdoor odrôd za rok 2000 od Dutch Passion

1. Passion#1 (Amstel Gold)
2. Durban Poison
3. Shaman
4. Purple Star
5. Twilight
6. Khola
7. Purple#1
8. Hollands Hope
9. Woodoo
10. Trance

..a pokiaľ by niekoho ešte zaujímal indoor

1. Skunk#1
2. White Widow
3. Mazar
4. Orange Bud
5. Blueberry
6. Super Haze
7. Oasis
8. Power Plant
9. Masterkush
10. California Orange

..runners Up 2000 : Purple Passion, Shaman, Hempstar, Blue Moonshine, Blue Heaven

Maj sa , evergreen
maestro_007
Dik,

o Passion#1 jsem taky uvazoval, ale co jsem cetl tady na groweru, tak to nic slavneho neni.

Kvalita palic samozrejme super, ale spatne roste, male vynosy atd..
valecek
Jednoznacne nejlepsi zkusenosti mam s: <bbr>
<ul><li>Early Californica - excelentni<li>Early Girl<li - asi kazdy zna:-)<li>Early Skunk<li>Ruderalis Indica - ale musi bejt nekde na povetri, ma sklon brutalne plasnivet</ul><p>Ale pestuju hlavne ty prvni 2, Rudetalis I. ma sice silenou vyteznost, ale ta plisen...:(
Kalapu
Tak vám teda děkuju, za rady, řekl bych, že mi byly docela nápomocný.Jo do prahy to mám blíž, jsem z prahy.Ale co se týče toho papoucha, to přece můžou bejt jenom technický semena ne???
Díky, váš Tongan.
JFKALFA
MAESTRO: mam s AMSTEL GOLD dobre zkusenosti. nevym , gdo mel problem s malym vynosem, ale i u nas na severu sem mel vynos dobrej a kvalita byla OK.
tedka mam semena amstel x shaman a znacne se zjemnila chut :)
DURBAN POISON je out taky gut, ale pozdni zrani je v severnejsich pasmech nevyhodne.
maestro_007
Hmm, dikec. Z tech co jsem napsal na zacatku je ven asi fuckt nejlepsi ten Durban.
PuP
Si myslim ze na zahadku je nejlepci si postavit sklenik (prip. foliovnik) a soupnout si tam - z vlastnich zkusenosti doporucuju - Original Flo od DutchPassion - Blue Family mezi Indoor, ale je tam poznamka idealni do skleniku - vynos sme meli (minulej rok) 1800 +- Gr. ze dvou kytek - a fakt vybornej smoke ;)
skunk
cus buz nevite jak by si ved venku jack herer kdybych ho tam hodil a jakej by moh mit vynos ?????
maestro_007
Jacka bych ven nedaval, je to prece jenom indoor, ale mozna to uz nekdo zkousel tak newim, ale na outdooe je mnoho vhodnych modelu..
apollo
na to úplně zapomeň pěstovat indoor semena venku protože ti z toho vyroste akorát tak ňákej model dobrej akorát tak do mlíka...
evergreen
Drahý apollo,

ja si vôbec nemyslím, že indoor semienka vypestované vonku musia byť nutne vhodné akurát do mlieka. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to je kravina. Ja a pár mojich známych má skúsenosti aj s pestovaním indoor semienok vonku a môžem povedať, že sa z toho dá vypestovať vysoko kvalitný materiál.


Drahý skunk,

podľa mňa nemá význam pestovať indoor semienka vonku, pretože sú zbytočne drahé a keď sú raz určené na pestovanie pod lampou, tak asi pod lampu patria. Skôr by som ti odporučil kúpiť si nejaký kvalitný outdoor model, ktorý keď si vypestuješ vonku, bude trebárs takisto kvalitný ako jack herer vypestovaný vonku s tým, že bude napr. o 150 NLG lacnejší.
Ale keď chceš bezpodmienečne pestovať jacka herera vonku, tak prosím-bude to určite kvalitný model, akurát, že sa ti to nevyplatí z hľadiska financií.


Čau evergreen
Deu
Moje zkušenost s Jackem Herrerem je ta, že začne kvést někdy v listopadu, což je nepoužitelné, jelikož pak již není možné aby dozrál, je jen vlhko a zima bez slunce...
evergreen
...hm podľa mňa to je celkom diskutabilná záležitosť. Z vlastnej skúsenosti (resp.zo skúsenosti mojich známych) viem, že to možné je...

PS:asi dosť závisí od ktorej seedbanky je to kúpené..

evergreen :)
prophet
Sehnali jsme na jaře klony Jacka Herera a napíchali jsme je do země i do kýblů.roste to nádherně,ale kvete pozdě-bez zakrývání začali kvést koncem září/1 kýbl jsme zakrejvali už začátkem srpna=super popal/a v tom deštivým počasí rychle plesniví.Snad se to zlepší,skřížili jsme ho s našima nejlepšíma venkovkama.
Kalapu
NA jaře chci zase sázet, letos mě vyčorovali ňáký svině, ale mám špatný podmínky, indoor nemůžu, a poněvadž jsem pražák, nejsem na jaře schopen zalejvat mladý každej den, zároveň chci ale pěstovat nějakej model, takže se ptám, jestli nevíte o něčem, co je zamlada dost odolný, aby to přežilo třeba 4, 5 dní jenom ze spodní vody...

Dík
Danton
to je dobrý ,ale chtel bych s zeptat kde ten growershop je ?
maestro_007
Seminka se prodavaj treba tady: http://www.seedsdirect.to

Ale jinak kdyz zadas do hledani to co chces vedet tak ti toho najde KOTEL!
Kapka1
Ja mam skusenosti s Durban Poison, snad temer legendarnim modelem, letosni vynos 1250 g ze dvou kytek, docela good, letos mozbna skusim Early Misty od Nirvany, co si myslite o tyto odrude???
Kapka1
To plha: Na nirvane maji ale napsano, ze je tato odruda velmi odolna proti škudcum a plisnim.....
Kapka1
Hele kde pestujes???
Kapka1
Jo ta plisen bude asi tim vlhkem.... A ty si to tam mel v kvetinacich nebo jen tak zasazeny do hliny??? Jakej idealni objem by podle tebe mel mit kvetinac???
Kapka1
A to sis mezi to skolkou nak vysekal??? Musej tam bejt koreny. Jo a co lesnici a takovy???
Deckardph
Heledte kdyz uz je tadsy tenhle thread tak sem si rek ze se tu zeptam ma u nekdo skusenost s Hollands Hope me by zajimalo jaka je po tom skourenost a jak moc o v nasich podminkach roste nejlepsi by bylo kdyby to tu nekdo srounal s Durman poison dikas
Serif.s.r.o
Zdar, chcem objednať semiačka pre outdoor. Plánujem to vziať z Nirvany. Vybral som:
Durban Poison
Snow white
pure power plant

Čo na to vy?
Som zo SV Slovenska.
VKFR
cuzte mam dotaz. jak prevadite prasule? u me v bance chtej vyplnit silenej 3 strankovej dotaznik a to sem se ani neptal na poplatek..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma